Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Martie 2025 sunt:
De ce nu reusesc sa îmi fac și eu o iubita? Am 20 de ani și nu am vorbit cu nici o fata pana acum, că ba răspundeau la 2 întrebări și plecau, ba venea unul și îmi spunea, "bă ce vrei, lasă...? (mai mult)
Salut o intrebare pe care as dori sa le o adresez doamnelor, domnisoarelor de pe sectiunea aceasta: De ce baietii mereu au impresia, ca sunteti prea dificile in abordat sau in comunicarea cu ei? Cum...? (mai mult)
De ce atunci când unii bărbați/băieți descoperă că o femeie/fată îi plac, încep să o "taxeze" subtil cu remarci prin care ei vor să arate că și- au dat seama că acea fată/femeie e îndrăgostită...? (mai mult)
De ce când cauți iubirea nu o găsești?
Buna TPU. Imi place de un baiat de ceva timp daar este gay. Eu sunt o fata heterosexuala. Ce spune asta despee mine/ce inseamna?
Ce lenjerie intima porți chiar acum?
Salut, am 17 ani si acum putin timp am incercat sa o fac pentru prima data cu prietena mea, inainte ne- am simtit minunat, dar cand am decis sa o facem cred ca a durat prea mult pana ne am dezbracat(ne-...? (mai mult)
Dacă ating lubrifiantul și îl ating de zona intima pot rămâne însărcinată? Rog răspunsuri serioase!
Cât de mare este riscul să iei o boală cu transmitere sexuală (BTS) de la o prostituată de apartament dacă faci totul protejat (inclusiv oralul, fără sărut, etc)? Am 26 de ani și sunt...? (mai mult)
De ce multor românce le plac atât de mult Rromii? Mai ales pe cei care sunt albi, pe cei care- s mai bruneți mai puțin, pe aia ii discriminează! Cu ce sunt mai buni Rromii albi decât cei mai bruneți?...? (mai mult)
Bună! Mi- ar plăcea ca iubitul meu sa fie mai pasional în pat. Din păcate vârsta lui e mai înaintată (60+ , eu am 22, nu vreau sa comenteze nimeni aiurea acest aspect, asta e nebunia noastră)...? (mai mult)
Bună, TPU! Am făcut recent 19 ani și sunt virgina și de ceva timp, dar nu mereu simt că aș vrea să o fac, dar nu înțeleg de ce pentru că n am făcut o niciodată. E ceva normal?
Salut Am și eu o mica mare problema iubita mea după fiecare data după sex sângerează Care e problema?
Salutare TPU. 2 întrebări am Sunt fata si mi- am început viata sexuala cu iubitul meu luna aceasta, totul protejat fara probleme, am inceput sa simt si placere, nu mai am dureri in timpul actului,...? (mai mult)
Buna dimineata. Am avut candidoza vaginala si am primit de la medicul gineco ovule Zifex timp de 7 zile.Simtomele s au ameliorat si parca boala a trecut.Nu mai am nici mancarimi si nici scurgeri. Insa,...? (mai mult)
Bărbați/băieți, să zicem că ați face sală iar o fată/femeie pe care o cunoașteti de mai multă vreme v- ar complimenta că aveți un corp frumos (și ar înroși în obraji), ați lua- o ca...? (mai mult)
Domne cum e cu sexul adica trebuie să cunoască fata să fiu on om gentil un gentalman să am bune maniere la masă și după ziceam de o masă copioasa la aer curat sau la restaurant unde vrea ea optiune...? (mai mult)
Buna, este o anumita perioada de timp cand pot face actul sexual dupa ce partenerul a ejaculat? Bineinteles dupa ce a urinat, spalat si avand protectie. Multumesc pentru timpul acordat.
Buna seara, Pot rămâne însărcinată dacă a ejaculat pe abdomenul meu și m- am ridicat in picioare și sperma s- a scurs in jos către vagin? Nu sunt sigura cât de jos a ajuns. Sunt foarte ...? (mai mult)
Heey! Recunosc ca sunt destul de slab în ceea ce privește fetele pentru ca în primul rând sunt foarte timid, ma pierd repede și nu am mai deloc încredere în mine(sunt ceva gen "ba, cu abordările...? (mai mult)
Buna, imi puteti spune despre ovulatie, zilele "safe" cand e in regula sa faci sex dupa si inaintea ciclului mentstrual? M- am informat, dar nu am inteles destul de bine, multumesc pentru timpul...? (mai mult)
Sex protejat sau neprotejat?
Salut! Am si eu nevoie de cateva sfaturi. De curand am o colega noua la munca. Nu ne- am vazut face to face ca lucram remote, insa ca tot omul curios am cautat- o pe insta si am gasit- o. Imi place...? (mai mult)
Buna TPU! Rog seriozitate va rog! Astazi am fost la prietena mea, am facut sex neprotejat, cand am simtit ca imi vine sa ma termin, mi- am scos penisul am dat de cateva ori si m- am terminat AFARA! ...? (mai mult)
Credeți ca femeile trecute de 35 ar accepta sa facă sex cu unu neatrăgător, neinițiat in arta sexului?
Salut sunt inca minora si as vrea sa stiu daca am himenul elastic deoarece am facut o prima data si nu a sangerat, daca e sa merg la ginecolog, ma depisteaza ca nu mai sunt virgina, chiar daca am...? (mai mult)
Salut, dintr o data a inceput sa ma arda penisul, am 13 ani ce sa fac?
Salutare Vin cu o intrebare mai jenanta acum depinde de fiecare si daca mai sunt baieti pe aici ca si mine astept parerea voastra. In primul rand da am mai facut sex, si da sunt major Chestia e ca...? (mai mult)
Cum sa ma bag în seama cu o fata fără a-i da de înțeles ca nu sunt disperat? Ce sa ii zic și ce sa nu ii zic la prima abordare?
Un bărbat insurat cu copil și soție acasă. Eu la fel... în trecut fiind iubiți dar el nu dădea atâta atenție după care nu cum mai ținut legătură câțiva ani. Când am rămas însărcinată...? (mai mult)
Buna... Îmi e foarte dor de fostul meu iubit.Mi- as dori sa îi aud vocea dar nu am curaj sa- l sun. E o idee buna sa îl mai deranjez? Nu știu cum va reacționa...pt ca s- a terminat cam urat povestea...? (mai mult)
Salut, sunt un băiat de 16 ani și am o problema în zona penisului după părerea mea, deși am fost la 2 doctori diferiți și au zis ca nu am nimic, eu tot cred ca am ceva. Sa îmi scuzați expresiile...? (mai mult)
Cum se pot transmite boli sexuale? Ar trebui sa stiu ca sa ma feresc de ele, de exemplu daca atingi cu organele fundul unei femei poti lua? Dar nu direct in anus.
Bună TPU! Am și eu o întrebare. Eu și prietenul meu ne iubim foarte mult și suntem de mult timp împreună, însă nu am făcut sex niciodată, deoarece am considerat că este mai ok să ne...? (mai mult)
Hey lume, in aceasta dimineata am facut o descoperire pe care am dezbatut- o la cafea cu colegul meu. Consider cuvintele de prisos si orice alt comentariu invalid, este foarte clar ceea ce se intampla....? (mai mult)
Hei TPU, am o întrebare rușinoasă, iubitul meu mi- a spus sa facem 69 m- a pus peste el și a început sa facă iar eu am zis ca nu ajung iar el a zis ca nu- i place poziția, s- a ridicat si s- ...? (mai mult)
Bună dimineața! Bă eu nu înțeleg, toate fetele în ziua de astăzi au iubit. Am vorbit cu o fată de aici de la mine din oraș, vorbesc cu ea de 3 sau 4 săptămâni, și mi- e mi- a plăcut...? (mai mult)
Am si eu o întrebare pentru dvs. Mereu am încercat sa o fac cu iubitul meu, el presupune ca m- a dezvirginat ca a intrat odata tot penisul dar mereu cand vreau sa o fac mor de durere si usturime. ...? (mai mult)
De câteva zile ma bate un gând si nu- i găsesc un răspuns deloc. Anul trecut am cunoscut un tip cu care am încercat sa am o "relație" si am început sa ieșim, sa ne cunoaștem. El de la prima...? (mai mult)
Hey baieti, cum reactionati atunci cand sotia va gateste ciorba si in loc sa cumpere paine proaspata sa va serveasca la ciorba va obliga sa mancati cu painea veche, uscata de 5 zile ca si asa o inmuiati...? (mai mult)
Bună, știți dacă există riscul de a fi dezvirginata chiar daca partenerul intra foarte putin in vagin? Sau daca poti ramane însărcinată chiar daca nu a ejaculat in tine?
Hey fetelor, cum reactionati atunci cand va mutati impreuna cu iubitul vostru si ii chemati pe parintii lui sa vada casa voastra, iar mama lui va aduce cadou de casa noua o rama cu o fotografie cu iubitul...? (mai mult)
Dacă nu fumez,nu beau,nu stau prin cluburi, sunt introvertit și nu mă droghez, am șanse să am relație cu o fată?
Buna TPU! Am o problema putin mai incurcata ca sa spun asa. Deci plac pe o fata si ieri mi- am facut curaj sa ii dau un mesaj (nu vorbisem anterior, era primul mesaj). Ieri pe la ora 9 seara ii trimisem...? (mai mult)
De ce unele fete din ziua de azi petrec tot mai mult timp cu fetele si ne urasc pe noi baietii? Vorbesc urat, ne ignora, se injura. De ce asa?
Cum poti observa daca o fata urmeaza sa fie lesbiana?
Cum vi se par fetele din ziua de azi?
Am 20 de ani și nu am avut primul sărut (îmi este foarte rușine de asta). Ce ziceți, dacă îmi voi face vreodată iubită ar trebui să o mint că am mai avut săruturi până la ea? Mi- e frică...? (mai mult)
Dacă ați avea ocazia să vă contopiți mintea cu cea a iubitei voastre, adică dacă știința ar dezvolta o modalitate 100% sigură prin care două persoane să își poată uni, pentru câteva secunde,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sistemul solar
Ai idee de cate ori ar incape Pamantul in Soare? Fa quiz-ul si vei capata o noua viziune asupra sistemului nostru solar.