Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Martie 2025 sunt:
Cum vi se par fetele din ziua de azi?
Am 20 de ani și nu am avut primul sărut (îmi este foarte rușine de asta). Ce ziceți, dacă îmi voi face vreodată iubită ar trebui să o mint că am mai avut săruturi până la ea? Mi- e frică...? (mai mult)
Dacă ați avea ocazia să vă contopiți mintea cu cea a iubitei voastre, adică dacă știința ar dezvolta o modalitate 100% sigură prin care două persoane să își poată uni, pentru câteva secunde,...? (mai mult)
Salut, vad ceva in neregula la unele femei prin oras. Vad niste femei care merg cu cercei in nas, limba, buric, merg cu haine scurte, isi pun urechiuse de iepure, pisica, isi vopsesc parul in roz? ...? (mai mult)
De când m- am mutat la iubitul meu am probleme dese cu el. Exemplele sunt: de ce ții neapărat să fie totul curat, in ordine, nu pot lăsa mormane de haine pe întregul pat, daca matur, aspir și...? (mai mult)
Hei fetelor, cum reactionati atunci cand iesiti la prima intalnire cu un baiat la o prajitura si dupa ce plecati din cofetarie, il luati de mana si el va spune "Nu ne tinem de mana la prima intalnire,...? (mai mult)
URGENT! ajutati- ma cu sfaturi. Am o problema serioasa, va rog sa ma ajutati. Am un verisor (X nume de cod) care din 30 si ceva de verisori la un moment dat am crezut ca el e cel cu care ma inteleg...? (mai mult)
Am vazut o fata care azi a palit un baiat pe fata cu palma dar el nu a reactionat si mergea mai departe. De ce asa, chiar si acum imi trece prin minte asta?
De ce majoritatea fetelor cauta doar iubirea și să se marite cât mai repede la 20 ani?
Cum sa ajungi în ipostaza de a saruta o fată chiar la prima întâlnire? Ce trebuie sa faci?
Buna, buna! As avea o intrebare pentru baietii care sunt in relatii de lunga durata, voi mai cautati si alte fete(cunoscute sau nu) pe Instagram sau Facebook chiar daca aveti o relatie? Eu l- am prins...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problema putina mai delicata, deci imi place de o fata(19 ani). Eu sunt genul de baiat mai timid si ca sa spun asa am avut cateva ocazii in care am vorbit doar ca imi e foarte greu sa ...? (mai mult)
Salutare. Ce înseamnă când scade beta hcg? Prima oară a fost de 900mui/ml Al 2- ea a fost de 860mui/ml Și al 3- lea a fost de 760mui/ml În decurs de 1 săptămână jumate a tot scăzut...? (mai mult)
Exista oare o modalitate de a face sex pentru a naste un baiat?
Credeți că toate femeile sunt curve? Mai există fete cuminți?
O fata este sanatoasa din punct de vedere psihic daca isi propune sa ramana virgina toata viata, in cazul in care simte dorinta, dar si-o reprima din cauza rigiditatii parintilor?
Hey lume, dimineata asta pe Facebook am vazut ca o fosta colega de liceu a divortat, am ras atat de tare ca am cazut de pe scaun si am rupt scaunul, acum urmeaza sa ma bage sefu in sedinta. Motivul ...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati atunci cand locuiti cu iubitul vostru si va aflati la baie? Ati observat ca sticla de sapun lichid mai are putin sapun lichid dar nu iese din pompita si va decideti sa il ...? (mai mult)
Salut. Recent am avut o experiență cu o fata foarte ciudata. Am vrut sa facem sex, dar prezervativele erau mici si penisul parca nu voia sa intre in vagin ps: amandoi suntem virgini. Era de la...? (mai mult)
Buna fetelor. Am și o întrebare la voi. Contează mărimea sau doar să știe ce să facă cu ea și să nu conteze dimensiunea.?
De cand si pana unde pot ajunge unele sa aiba asa tupeu ordinar incat sa se prostitueze pe net fara nici o jena si sa ceara bani cand aduci vorba de sex cu ele? Dar daca te duci tu ca barbat sa intrebi...? (mai mult)
Deci pe data de 14 luna asta am avut contact neprotejat cu ejaculare înauntru dupa care am luat o pastila de a doua zi, mie îmi venise stopul pe 31 iulie si m- a ținut 6 zile, acum a venit pe 21 spre...? (mai mult)
Bună TPU. In data de 3 August am făcut sex protejat cu partenerul meu, acesta nu a ejaculat deloc, nici in prezervativ, nici in afara lui. După ce l- a dat jos, acesta și- a introdus degetele fără...? (mai mult)
Salutare TPU, mai exista si prosti ca mine? M- a adaugat o fata pe snap si in naivitatea mea i- am trimis nudurile mele acum m- a ameninta ca le trimite la toata lumea de pe Instagram, p.s am 14 ani ...? (mai mult)
Hey lume, nu stiu cum sa va spun dar azi am fost foarte tulburat din cauza unei dileme, era cat pe aici sa lovesc un tip pe trotineta cu masina, slava cerului ca m- am oprit la timp. Doamnelor, imaginati-...? (mai mult)
Am si eu o întrebare de ce băieților nu le place atunci când o fata este geloasă? Expresii gen" la mine nu merge cu gelozie"
Buna, pe 4 august mi- a venit ciclul, pe 14 s- a terminat iar pe 19- 20 august am facut sex neprotejat si am luat pastila de a doua zi. Apoi pe 21 am facut iar sex neprotejat dar nu a reusit sa se termine...? (mai mult)
Sănătate la toți, a mai folosit cine pastila pentru potenta POPS, cum a fost la voi, vreau sa o iau pentru ca mi-a murit, astept păreri doar de la cei ce au folosit- sunt virgin
El e inconjurat mereu de femei destepte si frumoase, fiind un om de afaceri si ele la fel. Eu sunt mai mica decat el cu 19 ani si de foarte multe ori ma prinde gelozia. Cand il vad in preajma unei femei...? (mai mult)
Buna, am o intrebare serioasa. Am o relatie cu iubitul meu. Si ma intreb cum as putea sa fac sex si sa fie safe. In fosta mea relatie mereu am facut cu metoda retragerii. Anticonceptionale nu pot sa iau....? (mai mult)
Hey lume, voi cand mergeti la terasa va uitati in jur la cuplurile de la mesele alaturate ca sa vedeti cine plasteste nota? Eu da, intotdeauna si vad reactiile neplacute ale fetelor cand baiatul nu face...? (mai mult)
Pot ramane insarcinata daca am facut-o neprotejat dupa 8 zile de la menstruatie? El nu s-a terminat deloc, adica nu a reusit sa se termine, sa ejaculeze deloc
Bună! Am o relatie de 7 ani cu un barbat mai mare decât mine cu 25 ani ( eu 30, el 55). Ne iubim, ne întelegem perfect, avem si o relație activ sexuală perfectă. Doar că pentru mine este...? (mai mult)
Vedeți un beneficiu pentru băieții care sunt virgini la 20 ani sau un dezavantaj? Tot mai multe fete cauta experienta în pat și de aia întreb, voi ce părere aveți?
Salutare tuturor! Suntem intr- o relatie de 2 ani. Inca de la inceput ne certam foarte des, am inceput in ultima vreme sa ne ertam si de 3 ori pe zi, dar cu toate astea ramanem unul langa altul. Simt...? (mai mult)
Salut! Am făcut sex neprotejat în ultimele doua zile înainte de ovulație dar nu a ejaculat în mine și apoi la o zi după ovulație, nu a ejaculat în mine dar totuși m- am șters și am luat și...? (mai mult)
Este posibil ca penisul meu să nu crească din cauza masturbării?
Bună, am făcut sex protejat în zilele fertile la ambele numere am folosit prezervativ, s- a sters cu serv umede după primul act a urinat și dupa 1 ora am făcut din nou al 2 lea număr iar la final...? (mai mult)
Bună ziua! Sunt într- o dilema și as dori sa ma ajutați. Am întreținut sex neprotejat în primele doua zile înainte de ovulație (perioada fertila), dar nu a ejaculat în mine (nu sunt sigura ca...? (mai mult)
Partenera poate sa ramana gravida daca intretine o partida de s3x cand ea este pe stop?
Bună TPU! Mă văd cu un tip care vrea doar sex, amiciție, bla, bla, dar am început să mă atașez și a apărut gelozia deși mi- a zis clar că nu caută relații de durată sau altele. Nu știu...? (mai mult)
De ce unii spun că atunci când faci sex, faci "prostii"? Gen fraze de genul: "De-aș fi cu tine am face numai prostii".
Hey fetelor, voi cand ii faceti oral iubitului vostru il priviti in ochi?
Buna TPU, am facut sex cu iubitul meu cu prezervativ, si- a dat drumul in el, totusi in afara vaginului, apoi cand l- a scos de pe penis a alunecat 70%din sperma in pat, apoi am facut sex dupa o ora...? (mai mult)
Ce ati face daca v- ar mai sta gandul la fostul, dar dintr- un complex ce tine de fizic nu va apropiati de el? El arata super bine, muschi, bine definit, inalt, iar eu...si eu arat bine, doar ca ...? (mai mult)
Ce înseamnă "Vrei sa facem clătite?"
E adevărat ca fetele vor sex la prima intalnire? Fetelor recunoașteți, căci de nu ar fi adevărat nu v- ați duce la el acasă de la prima intalnire. El doar bagă o vrăjeală cum că "hai sa ...? (mai mult)
Dacă o femeie îndrăgostită de un bărbat căsătorit pe care îl vede zilnic, (fără ca el să știe de sentimentele ei pentru el) și în ascuns plânge/suferă că nu- l poate avea și e geloasă...? (mai mult)
Buna! Ce părere aveți despre baietii care sunt in cuplu, nu se afișează in online, dar pe retelele de socializare gen Instagram, reacționează la anumite story uri de la fete si mai vorbește...? (mai mult)
Fetelor de ce nu ne băgați în seama și pe noi ăștia mai timizi? De ce așteptați doar abordate? Unde e egalitatea dintre sexe?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!