Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 26 Noiembrie 2024 sunt:
Bună, daca am luat anticoncepționalele la ora 19:00 pot lua vitamina C pastila de inghitit acum? este ora 22:26, va rog raspundeti rapid
Imi este dor de fostul... Acum sunt la țară în perioada de reculegere... Când mă voi întoarce o să îl înștiințez că îl aștept în parc. Daca nu vine voi renunța la el... Îl iubesc f...? (mai mult)
Salutare la toți, sunt curios de răspunsul vostru. Prietena mea, cu care sunt împreună de 5 luni, a devenit ciudată de la o vreme, se comportă indiferent, e rece, seacă și arogantă cu mine,...? (mai mult)
Iubesc pe cineva cu toate ca ne- am despărțit de mult, mi- a făcut foarte multe rele și și a bătut joc de mine dar eu tot îl iubesc, am făcut o gramada de prostii să se întoarcă, vrăji, am ...? (mai mult)
Buna TPU! Am nevoie de ajutorul vostru… am avut ultima menstruatie de pe 21 pe 26 iulie, deci sunt in ziua 17 a ciclului menstrual. Am intretinut contact sexual cu prezervativ, si nici nu si a dat ...? (mai mult)
Cum vi se par relatiile de cuplu din zilele noastre?
Bună, pot rămâne insarcinata dacă mi s- a făcut sex oral? Vreau sa precizez faptul ca ii făcusem și eu sex oral cu o zi înainte, dar ne- am spălat în gura și înainte sa- mi faca sex oral ...? (mai mult)
Am 21 de ani, am avut cu iubitul relație sexuala, eu am luat pastila de a 2 zi dar am luat-o abia după 3 ore de la contactul sexual.Pot rămâne însărcinată?
Sunt la menstruaţie iubitul meu vrea sa avem contact sexual mulţi zic ca nu e igienic eu find la menstruaţie.Voi ce parere aveţi? Putem avea contact sexual eu find la menstruaţie?
Buna, am o problema cam mare pentru mine, am 16 ani iar ieri am făcut sex neprotejat după ce mi- a trecut ciclu cam după 4 zile daca nu mă înșel, și din greșeală și a cam dat drumul în mine..sunt...? (mai mult)
Cum sa le explic fetelor, ca inaintea primei interactiuni sexuale cu mine, nu va fi niciodata la capacitatea sa maxima de placere, de exprimare, de initiere, etc. Chiar nu mai vreau sa permit nimanui...? (mai mult)
Salutări! Am o mare întrebare, dacă eu am avut un contact sexual și am făcut pauză 15 minute și am reînceput, dar din greseala am atins- o în zona intimă cu penisul poate rămâne însărcinată?(nu...? (mai mult)
Cand i se scoală pl simti ceva tare acolo, nu?
Sunt într- o relație de 8 luni, mi se pare ca nu mă pot simți iubită. În astea 8 luni ne- am mutat împreună si el a fost și primul meu iubit, dar eu nu mă simt iubită când vine vorba de partea...? (mai mult)
Bună TPU, am 19 ani și azi am făcut- o cu iubitul meu pentru prima dată, deci când am făcut sex mă durea continu însă cum să vă spun nu a durat mult vreo câteva minute și după a ejaculat...? (mai mult)
Bună ziua! Zilele trecute am avut ciclu, acum 3- 4 zile, iar acum, am niște dureri de piept, piept umflat, dureri de ovare, înțepături Țin să menționez ca fac sex neprotejat, și nu ne ferim ...? (mai mult)
Bună! Am avut acte sexuale neprotejate, de foarte multe ori(nu ne ferim de un copil), ciclu l- am avut acum câteva zile; iar acum, am o durere de ovare foarte tare, și de piept, foarte umflați. Este...? (mai mult)
Cred ca monogamia e o prostie și ar trebui sa mai ascultam de instinctele noastre, credeți ca e o soluție sa fie o revoluție sexuala în care sa se ajungă la o acceptare a faptului ca suntem poligami,...? (mai mult)
Din păcate mai am sentimente pentru fostul și nu pot rămâne Intr o relație de amiciție cu el. Ce pot face?
Voi ați putea fi prieten(a) cu fostul sau fosta? Eu nu as putea...
Urmează a treia întâlnire, dar nu știu cum să o fac iubita mea. Nu ne- am pupat sau ceva până acum, mă tem să fac asta să nu primesc un refuz… păreri? Ce ar trebui să fac? Si ea pare interesată...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca bărbații la prima întâlnire prefera sa invite femeile la food cort în mall pentru ca acolo fiecare merge separat și își cumpara și așa el nu mai trebuie sa plătească...? (mai mult)
Credeti ca este ok ca o domnisoara de 17 ani (aproape 18) sa participe la o petrecere de tip bukkake, fara contact sexual normal; doar oral?
Hey fetelor, am o dilema din cauza căreia am scăpat o carte grea în zona inghinală a colegului meu care stătea pe scaun, mi- am cerut scuze, dar l- a durut și s- a enervat așa tare ca mi- a tras...? (mai mult)
Hei TPU, în mai am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare afara, am făcut 2 teste de sarcina care au ieșit negative, mi- a venit și menstruația de atunci dar mi se pare ca îmi creste burta.Sunt...? (mai mult)
Salut, TPU! Acum 2 luni am avut o aventura de o noapte cu o fata 21 de ani, eu avand 17 ani, iar am facut sex neprotejat, am continuat sa vorbim intr- un fel sau altul, fara sa incercam sa fim intr- ...? (mai mult)
Buna seara, am revenit si eu dupa mult timp, as avea o intrebare mai mult adresata fetelor. De ce simt o placere cand un baiat ii linge talpile in timpul actului sexual sau fara a fi ceva intre ei?
Salut! Exista glory hole in Romania? Glory hole inseamna cand un perete este spart incat fata sa intre cu fundul prin perere tu astfel sa faci dragoste doar cu fundul ei fara de a ii vedea...? (mai mult)
Buna ziua! Acum doua zile ma masturbam pe o duna de nisip la bunicul meu in curte, dar m- am impiedicat si am cazut cu penisul in nisip si cred ca a intrat nisip inauntru. Doare foarte tare si ustura,...? (mai mult)
Salutare! Am avut întârziere a menstruației 12 zile. Mi a venit menstruația de doua ori de la ultimul contact sexual protejat. Menstruatia mea a fost normala, poate puțin mai slab cantitativă. ...? (mai mult)
Salut TPU, ieri am iesit cu o fata pentru a doua oara, ne mai vazusem acum o luna.Ne- am plimbat si am mai stat pe banca si intre timp ne- am pupat de multe ori, i- am pus mana pe picior iar ea punea...? (mai mult)
Îmi doresc mult un bebe, dar eu nu pot ramane însarcinata. Am avut cu soţul relaţii sexuale neprotejate, în fiecare seara avem, mai încercam natural daca nu iese ori fac tratament ori adoptam.Credeţi...? (mai mult)
Buna ziua, sunt aiurit de ceva vreme nu stiu ce am in cap, m- am despartit de prietena mea, dupa ceva vreme, ma rog a fost o cearta si mai inainte si acu si tot asa si am zis ca ne schimbam si abia...? (mai mult)
Am făcut de două ori sex, prima oară fiind virgină unde partenerul nu a ejaculat deloc, a doua oară iar am făcut- o și într- un loc sigur fără alte probleme la mijloc unde partenerul tot nu...? (mai mult)
Bună ziua. Am o problemă. De azi cand m- am masturbat am observat că sperma nu mai are culoarea albă. Incolor foarte puțin alb. Este o problemă? Pana alaltăieri era albă. Poate fi de la oboseala,...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu soţul şi dupa contactul sexual am avut dureri, e normal?
Buna, Acum o saptamana în urma unui accident neprevazut s- a rupt prezervativul în timpul actului sexual. Am luat escapelle la aprox 1 h distanta și astăzi am început sa sângerez ca la menstruație....? (mai mult)
Unde pot scoate o fată la întâlnire?
Salut, am curiozitati taboo, ciudate, sper sa nu- i creez indignari nimanui. Este normal sa ma excite cand: O tipa imi pune mana pe fund sau in zona...anusului? Cand imi musca urechea/o saruta...? (mai mult)
Deci,ce ziceați despre pastila de a doua zi? https://vm.tiktok.com/ZGe7nnJmh/
Buna, vreau sa anunt de acum ca nu imi doresc sa fiu judecata pe acest subiect, fiindca e un subiect sensibil si nu imi doresc sa ma simt si mai prost, multumesc! La inceputul lunii august al anului...? (mai mult)
De ce unele persoane se simt mult mai ok singuri decât în relație? Observ că în ultima vreme, tineretul amână sau evită relațiile, foarte mulți renunță la ideea de- a avea copii, preferă...? (mai mult)
Ce știți despre plasturele anticoncepțional? Cum se ia? De unde îl pot lua? Cat timp se ține? E sigur?
Salut TPU, vă întreb pe voi fetele este ok să înghiți sperma? Ce gust are, vreau să înghit dau funda
Am fost refuzat de o fată. Eram în punctul de a face sex și când mi- a văzut penisul, mi- a zis că este mic, că fostul ei o avea mai mare și că nu are rost să o facem, deoarece nu va simți...? (mai mult)
Buna! sunt impreuna cu iubitul meu de 10 luni. a plecat intr o mica excursie cu fratele lui impreuna cu mai multi, bine inteles ca este incusa si o fata de o varsta cu el. simt ca ceva nu e ok… ce ...? (mai mult)
Pot să șterg un abonament de pe un site de xxx...
Bună! Sunt disperată și am nevoie de răspunsul sau răspunsurile voastre. Am fost împreună cu un băiat, ne- am despărțit iar după câteva luni am început să vorbesc cu tatăl lui, el nestiind...? (mai mult)
Hei, am si eu nevoie de o parere. Iubitul meu a fost violent cu mine. Usilie la masina lui nu i se deschid iar eu am intrat prima prin porbagaj sa deschid usa. Nu stiam pe ce sa apas sa deschid usa iar...? (mai mult)
Bună! Dacă în iunie mi- a venit ciclul pe 23 iar pe 25am avut contact sexual neprotejat dar el nu a ejaculat, iar în iulie am avut pe 21- 25 niște scurgeri maronii, s- ar putea să fiu însărcinată?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Anonim202490 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?