Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Martie 2025 sunt:
Cred ca am o problema, in relatia trecuta (prima fiind) am fost înșelată si mintita cu multe chestii in legatura cu mai multe fete, oricum, s- a terminat prost si e evident, iar acum am inceput ...? (mai mult)
Fetelor, voi ați accepta să aveți ca soț un băiat care nu vrea să vă dea parolele de la conturile unde este logat? Mă simt inferior pentru că, într- o relație, nu voi accepta să dau parola,...? (mai mult)
Exista "persoana potrivita" pentru fiecare dintre noi sau unii dintre noi suntem facuti sa fim singuri, pana la sfarsitul vietii? Voi ce parere aveti? Fiecare om isi are perechea sa sau putem vietui...? (mai mult)
Buna TPU, astazi cand am facut sex cu iubitul meu s- a dus la baie in timpului actului, întrebându- l ulterior de ce, mi- a explicat ca nu mai avea mult pana isi dadea drumul si ca urinând il poate...? (mai mult)
Bună! As vrea si eu o parere despre prezervativele Durex feel thin, sunt bune, sunt ok? Am vrea sa le încercăm si noi, dar nu stim cat de bune sunt si as dori si o parere de la voi. Am citit numai...? (mai mult)
De ce băieții când fac sex obosesc și transpira?
Am si eu o întrebare pentru băieți, ce simțiți cand o fata va pune mana pe?
Ce trebuie să fac ca să stea o fată cu mine? Și ce nu trebuie sa fac?
Buna, daca eu si iubita mea facem sex in timpul fertil adica in 5 zile are ovulatia... o facem cu protectie EXTRA SAFE de la Durex... Se intampla ceva? Poate sa ramana insarcinata?
Am o întrebare care să vă o spun tuturor TPU, iubirea și dragostea si o vârstă sau nu au?
De fiecare data am făcut sex neprotejat și nu s- a intamplat nimic deoarece nu și- a dat drumul in mine. Acum cateva zile am făcut sex neprotejat inainte sa îmi vina ciclul, iar după ce a scos, ...? (mai mult)
Îmi găsesc foarte greu o prietena! Am 22 de ani și simt nevoia sa îmi fac un viitor alaturi de o fată serioasa! De fiecare data am blocajul asta! Mă ignora toate ..nustiu ce vor! Am servici...? (mai mult)
Noroc, pentru inceput tin sa zic ca am 15 ani am avut ceva grad mare de fimoza la o adica nu mi vedeam capul deloc orice as face si sa zis azi o la*a peste cateva zile o la*a am ajuns sa il pot da pana...? (mai mult)
Salut. Am penisul de 14 cm in stare de erectie. Am o intrebare. Cu penisul meu de 14 cm intra pana in gatul unei femei? pana acum n am incercat si vreau sa stiu deoarece am o prietena acum care spune ca...? (mai mult)
Salut, vreau să vă întreb și pe voi o chestie. Eu sunt într- o relație cu o fată din Romania, eu fiind din R.Moldova. În mesaje pe Instagram vorbim ca niște îndrăgostiți, adică chiar ca...? (mai mult)
Am 16 ani și m-am îndrăgostit de o fată de 20 ani și îmi plac fetele mai mari de vârsta mea. Să spun adevărul ca să o cuceresc sau nu?
Am 17 ani, nu m- am mai masturbat de cateva luni și am făcut acum în ultimele 2 sapt de vreo 3 4 ori dar este alb transparenta nu știu dacă este grav. Imi poate da cineva o părere? Nu am mai făcut...? (mai mult)
De ce credeți că fetele se dezvolta fizic asa de repede la 14-15 ani, unele chiar și la 12?
Am 27 de ani si de 1 an jumatate eu su soțul încercam sa avem un bebe. Menstruatia mea este si a fost mereu una regulata la 29 de zile. Singurul lucru care m- a speriat la un moment dat a fost o Hiperprolactinemie...? (mai mult)
Iau niste pastile romparkin si rispolept dimineata si seara si m- am cam saturat sa le iau aiurea ca nu- mi fac niciun bine, cand vad o femeie pe tocuri cu picioarele goale ma excit, fapt ce este ca ...? (mai mult)
Help... ( pentru o cunostinta) Eu sunt fata, am 18 ani proaspat impliniti si sunt impreuna cu iubitul meu de aproape 2 ani. El face 30 de ani in cateva luni si incep sa simt multe diferente intre ...? (mai mult)
Am 15 ani si am 1, 55m inaltime ca baiat si inca nu mi-a aparut parul in zona intima si nici la subrat si nici barba... este normal? Parintii sunt inalti au peste 1, 75
Buna! Nasii de cununie cand vin la fini acasa unde se realizeaza gătitul miresei cu ce trebuie sa vina in afara de lumanari si buchetul miresei? Am vazut ca in unele parti trebuie sa vina cu o sticla...? (mai mult)
Bună. Pe 1- 2 august am avut primul contact sexual, ne- am protejat. Este normal daca am sângerări mici? Au avut o culoare maronie, iar acum au o culoare deschisa. Menstruatia trebuie sa imi vina ...? (mai mult)
Bună! Sunt virgina, dar am făcut peeting cu prietenul meu cam de 6- 7 ori, dar îmbrăcați.Mentionez ca doar de 2 ori am fost în perioada fertila, iar când ne frecam unul de altul am simțit un ...? (mai mult)
Care credeți că este durata ideală a unui act sexual? Câte minute ar trebui să dureze un raport intim între un bărbat și o femeie?
Fetelor, dacă v- ar plăcea mult de un băiat și ați ieși seara la o plimbare undeva prin aer liber și v- ar propune să faceți amor într- o clădire abandonată câteva minute sau undeva printr-...? (mai mult)
Buna TPU! ieri în data de 4 am avut contact neprotejat cu soțul, cu terminare în vagin doar el, eu nu mi- am dat drumul există șanse de a rămâne însărcinată? Țin sa menționez ca am scurgeri...? (mai mult)
Hey lume, in primul rand vreau sa ne calmam si sa ne linistim si sa ne indreptam atentia catre utilizatorul GeamantanParăsit, in fata caruia vreau sa fac o plecaciune si sa ingenunchiez, datorita lui...? (mai mult)
Salutare! Am avut o experienta stranie cu o femeie si nu e prima data cand o am: Am vorbit 5 zile pe whatsapp cu o femeie pe care nu o cunosteam, totul merge super ok timp de 5 zile, vorbim facem schimb...? (mai mult)
Buna seara, voiam sa va intreb daca se poate intampla ceva, de exemplu prieteniei mele ii place sa se joace cu penisul la păsărica ei, sa- l frece pe acolo, fara sa- l introducă in vagin. Tin sa...? (mai mult)
Credeți că și femeile sunt perverse dar nu arată acest lucru?
Daca i- am spus iubitului meu clar ca ma deranjeaza să urmărească si să se uite la femei pe insta/tiktok care isi arata sanii si fundul iar azi am aflat ca in secret tot se uita la tipul ala de video-...? (mai mult)
Buna TPU, peste 5 zile imi va veni menstruatia, e ceva ciudat, starile mi se schimba des si mi se ia cheful brusc de absolut orice in anumite momente fara vreun motiv.Azi dimineata am facut o mica febra,...? (mai mult)
Buna, o prietena a avut contact sexual neprotejat nu s- a terminat in ea dar s- a rupt prezervativul și s- a speriat și a luat pastila de a doua zi. De 3saptamani ii tot vine ciclu, a fost la ginecolog...? (mai mult)
Salutare TPU, am 14 ani si pana acum m- am masturbatat de doar 3 ori foarte intens si mereu cand a trebui sa ejaculez mi- a scapat situatia de sub control si m- am panicat foarte tare si m- am oprit de...? (mai mult)
Hey TPU,știți vreun site,grup, aplicație etc cu adolescenți gay sau bi din Romania?
Am 15 ani si de prin noiembrie 2019 ma masturbez in fiecare seara, daca nu ma masturbez nu pot adormi deoarece am erectie toata noaptea si ma deranjeaza... dar de aproximativ o saptamana mi se intampla...? (mai mult)
Fac 20 ani și n- am avut primul sărut și simt și eu nevoia sa simt buzele unei fete. Cum as putea ajunge în ipostaza de a saruta o fată fără a- mi face o relație? Dacă sărut o fată pe neașteptate...? (mai mult)
Dacă vezi cum cineva face dragoste, de ce vrei și tu? Telepatie?
Barbați/băieți, ce ați crede dacă o tipă are momente când flirtează (fin și subtil) cu voi dar apoi devine serioasă, ca și cum ar bate în retragere? Aceste momente s- ar repeta, nu o face...? (mai mult)
Hey, oare de ce nu reusesc sa- mi gasesc o prietena? Nu stiu ma comport foarte frumos cu ele, imi place sa le respect, bine doar pe cele care merita, sunt un tip foarte deschis, am simtul umorului, imi...? (mai mult)
E foarte mare diferenta intre a face sex si a te masturba?
Buna, am o nelămurire. Am menstruația neregulată, iau Duphaston pentru reglare. 10 zile, 2 pastile pe zi din a15a zi a menstr. In Iunie mi- a venit in data de 25- 26(durata 36 zile)in Iulie a venit...? (mai mult)
Vorbim pe net 5 zile, totul ok, cand sa ne vedem... Salutare! Am avut o experienta stranie cu o femeie, si nu e prima data cand o am: Am vorbit 5 zile pe whatsapp cu o femeie pe care nu o cunosteam,...? (mai mult)
Bună De câteva zile iubita mea are o alergie la sperma, mâncărimi pe tot corpul. Dupa ce ejaculez în ea o mănâncă tot corpul mâinile, picioarele? De ce se intampla asta? Credeți că alergia...? (mai mult)
De ce persoanele virgine visează ca fac dragoste mai ceva ca în filme?
Cum să- mi dau seama daca sunt insărcinată? Ultima menstruatie mi- a venit pe 14 iulie si am avut contact sexual neprotejat pe 23 iulie şi luna asta menstruația trebuia să- mi vină pe 10 dar a venit...? (mai mult)
Bună fetelor. Voi luați anticoncepționale? Ce experiență aveți cu ele? Vreau să merg la un control pentru a începe să iau și eu. În primul rând împotriva unei sarcini & apoi pentru reglarea...? (mai mult)
Nu vi se pare ca tocmai cei dim comunitatile LGBTQ urasc pedofilii? Ce ii face pe acesti oameni sa fie asa de dezgustati de cineva care e atras de o minora? Daca si ei la randul lor nu fac parte din ce-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?