Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Martie 2025 sunt:
Heeeelp! Ce sa fac? Ma tot gandesc la fostul si nu- mi pot vedea de viitorul meu, adica sa am ochi pentru alti barbati. N- am mai vorbit cu el de 2 ani, asa ca lumea, de fapt i- am scris eu in februarie...? (mai mult)
Bună, dacă un băiat se spală după ce a terminat, doar cu apă (fără săpun), iar apoi are un contact sexual, sunt șanse ca acea fată să rămână gravidă? Vreau explicații, e FOARTE URGENT
Ce parere aveti despre Andrew Tate? Personal, mi se pare ca se cam abereaza, dar spune si niste lucruri adevarate!
Buna.Am cunoscut acum ceva timp un tip, cu care am tot vorbit si a fost totul frumos, pana in momentul in care am ajuns sa ne vedem, de atunci totul s- a schimbat. Dupa ce ne- am vazut el a devenit foarte...? (mai mult)
Cat costa implantul penian pentru un minor?
Bună! Sambata a fost prima data cand am facut sex. A fost putin dificil, am tot incercat cu 2 zile in urma insa eu nu puteam sa suport durerea. Partenerul meu a decis sa incercam fara prezervativ ...? (mai mult)
Intrebare pentru femei: voi cum va masturbati ca sa ajungeti la climax? Am impresia ca toata discutia asta despre orgasmul feminin a ramas pana in ziua de azi un mare mister. Se tot vorbeste ca femeile...? (mai mult)
Salut, cum se numeste acea orientare sexuala prin care x nu poate face sex cu y fara sa simtă ca ii pasa de el sau sa fie intr-o relatie, pansexual?
Buna ziua, daca nu am fost circumscris cand am fost mic este posibil la 21, 22, 23 de ani sa fac fimoza? Si daca da, trebuie circumscris sau se rezolva cu medicamente?
Buna! Sunt împreună cu iubitul meu de 2 luni. Problema e ca nu stiu sa sărut si mor de rusine. Gen doar ma sărută in fața blocului cand ma conduce acasa. Cum sa învăț si eu sa sărut?:(((
Buna, as avea nevoie de niște pareri, am o relație de lunga durata(7 ani), iar el in ultimul timp face "glumițe" pe seama faptului cum arat, îmi tot spune ca am sânii mici(pentru mine acest lucru...? (mai mult)
Bună, dacă am avut contact sexual neprotejat și a 2a zi mi-a venit ciclul sunt șanse să rămân însărcinată? E urgenttt
Un penis de 14 cm lungime și 13, 5 cm lățime este bine la aproape 16 ani?
Fetelor, cum vă simțiți voi, ca și femei, în corpul vostru? Dintotdeauna m- am întrebat oare cum este să fii femeie, oare ce simt femeile când iubesc, oare ce simt fetele când fac sex? De...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, înlăturarea preputului (operația de fimoza) este gratuită la spital?
La băieți când e vorba de sex la ei e importantanta doar penetrarea?
O femeie poate rămâne gravida doar la ovulație? Sau poate rămâne gravida și în alta perioada a lunii? Dau funda
Ce parere aveti despre barbatii care au un penis mic?
Ce parere aveti despre "partea masculina" care sunt GIGOLO?
Salut TPU, am 16 ani si am observat ca pe pielea care acoperă capătul penisului o umflatura care a devenit foarte deranjanta si este roșie, ma ustura foarte tare cand ma mișc abia pot sa dorm, si...? (mai mult)
Am făcut sex cu prietenul meu şi a ejaculat afară după care s- a şters cu un şervețel umed şi am făcut sex din nou. Mi- a spus că dacă s- a şters, nu există niciun risc de sarcină. Totuşi...? (mai mult)
Dacă am ejaculat in apa din cada iar dupa a fost scursa apa și spala cada cu apa și săpun de mâini, iar dupa a întrat o fata în cada sunt șanse de a rămâne însărcinată?
Am nevoie de un sfat. De exemplu, mie imi place de o fata si incep sa- i dau mesaj, vorbim 2 3 zile si apoi sa o scot afara. Ea accepta, iesim si totul este ok dar nu mi mai da nici un semn si se raceste...? (mai mult)
V-a curs sânge la dezvirginare?
Salut, stau cu frica, ieri am facut sex și am pus perzervativul pe partea care nu era buna, mi- am pus- o până la capul penisului apoi mi- am dat seama și am pus- o pe partea cea buna până la ...? (mai mult)
Salut TPU, am o întrebare, la ce varsta se opreste mărimea peinsului din a creste, pentru ca din ce am înțeles se opreste ba la 21, ba la 18, ba la 16 și nu m- am lămurit. Am 16 ani și în...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare rapida, am facut o mica joaca cu prietenul meu, dar nu a intrat deloc penisul in vagin si nici el nu a avut inainte cu 48 de ore contact, imi e frica de lichidul ala, sunt sanse...? (mai mult)
Buna ziua! Am 19 ani, am facut sex neprotejat cu iubitul meu in a 3 a zi a menstruației. Este nevoie o pastila de a doua zi?
Cum îți dai seama dacă persoana de lângă tine te iubește? Ma refer la partenerul de viața.
Care este perioada cea mai fertila la o femeie? Este 100% șansă în perioada fertila ca o femeie sa conceapă un copil?
Bună, sunt fata, am 14 ani si îmi place sa masturbez de la 11 ani. Credeți că este vreo problema, adică ma poate afecta în momentul în care voi avea copii?
Bună. Mă simt puțin aiurea deoarece acum câteva luni s- a aflat că am făcut sex cu un prieten, nu iubit. Mama din fericire a discutat cu mine și a încercat să mă înțeleagă. Niciodată nu ...? (mai mult)
Salut! Voi cum tineti penisul? Decalotat sau acoperit? Cum este mai ok?
Salut băieți, am și eu o problema, știe cineva ce trebuie sa fac că simt că nu mai pot? Deci eu sunt virgin și acum 2 3 luni am fost la femei și eu cu un prieten și nu s- a sculat dar acasă...? (mai mult)
E normal daca am o relatie de doua luni cu un tip sa nu ne sunam? Nu vorbim la telefon niciodata, decat prin scris pe Messenger, desi am facut schimb de numere de telefon. Nici macar pe WhatsApp nu vorbim....? (mai mult)
Cum imi fac iubita in conditiile in care sunt balbait? Nici numele nu pot sa mi- l zic fluent, am si fobie sociala cel mai probabil. Ca si baiat sunt super ok, cu tupeul stau prost pentru ca sunt balbait...? (mai mult)
In ziua de astăzi mai credeți în iubire adevărată?
Buna, ultima menstruatie a fost pe data de 4iunie. Pe data de 15 iulie am facut un test si a iesit negativ. Pe data de 19 am facut 2 teste si au iesit pozitive. Am repetat alte teste pe data de 21 si ...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare. Aseara am facut sex neprotejat cu iubitul meu. A ejaculat in mine.Am luat pilula de a doua zi la o ora dupa contact.Sunt sanse mari sa raman gravida?
Ce parere aveti despre femeile alea care se pun aproape de vecinatatea ta dar totusi nu zic nimic si nu se baga in seama si asteapta ca proastele sa le bagi in seama desi au mai multi barbati la bord decat...? (mai mult)
Bună TPU, nu știu dacă ma mai știți:)))acum ceva timp puneam tot felul de întrebări despre un baiat, ei bine am ajuns sa fim împreună. Am 3 luni și ceva cu el la început a fost bine dar de-...? (mai mult)
Hello TPU, n- am mai pus intrebari de ani buni, mi- e comic acum cand imi citesc intrebarile puse cu foarte multi ani in urma, long story short, postez azi din nou, la 5 si un pic dimineata pentru...? (mai mult)
Nici nu știu cum să incep, eu pe data de 12 martie, am avut contact sexual(neprotejat )cu fostul meu prieten, după aceea ne- am certat și a disparut din peisaj, pe data de 18 am avut contact (neprotejat)cu...? (mai mult)
Am o prietena a cărui iubit se joaca cu sanii ei și ii s**e ca să zic asa,iar ea spune ca I se pare ca sanii ei se înmoaie, de ce?
Buna,sunt în timpul menstruatiei iar sânii mei sunt moi, cel puțin am unul mai mare și unul mai mic.De ce sunt moi?
Ieri m-a parasit iubita mea pentru ca nu am fost destul de bun la pat, ce as putea face?
Hey baieti, cum reactionati atunci cand iubita voastra va scoate ochii ca ei nu ii faceti cadouri scumpe cum ii faceati fostei iubite?
Hey lume, ce parere aveti de situatia asta scapata de sub control? Va aflati la o nunta cu perechea voastra si sunteti asezati la o masa cu mai multe cupluri. Pe parcursul nuntii nimeni nu socializeaza...? (mai mult)
Bună seara fetelor. Aseară am început tratamentul "Clotrimazol " (6 zile vaginal). Voi ați folosit? Ce efecte ați avut?
Hey lume, azi dimineata la munca un coleg a inceput sa dea cu pumnul in birou de nervi ca unul din gasca lui care era burlacul gastii de multa vreme si- a gasit in sfarsit gagica, una mai tanara ca el...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!