Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Martie 2025 sunt:
Hei fetelor, o întrebare adresată vouă! Cum ar arata in viziunea voastră băiatul ideal și cum ar trebui sa se comporte?
Salut, am 17 ani si pielea penisului meu este pur si simplu lipită de cap in partea dreapta. Tin sa mentionez ca am avut interventie chirurgicală pentru fimoza pe la 8 ani.
Bună ziua! Mai are rost să cauți iubirea? Sau vine ea cu timpul când te aștepți mai puțin? Eu nu cred că mai are rost să o caut și să îmi bat capul pentru că este pierdere de timp,...? (mai mult)
Pot ramane fara sperma? Am aproape 13 ani si ma masturbez aproape zilnic. Pls raspundeti, pot ramane fara sperma? Inainte imi iesea, iar acum nu imi mai iese
Buna, am o mega problema, mi- a întârziat menstruația cam o săptămână, mi- am făcut un test de sarcina ieri și mi- a ieșit negativ, am unele simptome specifice unei sarcini cum ar fi stări...? (mai mult)
Salut,in ultimele zile ma gandesc foarte mult la cum o sa fie prima data cand o sa fac sex si imi este frica, daca nu țin destul timp? Daca nu o satisfac? Daca nu ma descurc? Ce as putea face?
Am si eu o dilema. De ce voi "femeile", vă îmbrăcați provocator intenționat cănd mergeți pe stradă, iar după vă plângeți că toți bărbații sunt misogini, etc, partea cea mai amuzantă...? (mai mult)
Ce vedeți voi în a fi fericirea? Am tot ce vreau in afară de iubire și simt ca nu am nimic, fiindca iubire nu am avut niciodată. Voi vedeți fericirea intr- o persoana? Nu sunt genul de om invidios,...? (mai mult)
Vreau seriozitate, am făcut 14 ani acum 2 luni și am o problemă... Penisul il am de 4cm și in erecție 8cm, ce se întâmplă?
Buna, pe 15 mai cu 5 zile înainte de menstruatie am avut parte de un incident şi am luat pastila de a 2- a zi ulterior după 5 zile o venit menstruatia perfect normal. În luna iunie din nou o venit...? (mai mult)
Ce este sexul din punctul vostru de vedere?
Cum scap de dependenta și obsesia de sex față de iubita mea? Va rog dați- mi un răspuns! Pentru că o deranjează și pe ea asta. Și eu orice aș face, nu mă pot opri din a face sex cu ea. ...? (mai mult)
Azi la 8 dimineata m-am masturbat iar, am incercat sa-mi tin mintea ocupata cu jocuri si muzica, am mancat fructe si legume dar degeaba, totusi e normal sa te masturbezi dar nu mereu nu?
Vi s- a întâmplat sa va placa de o fată la restaurant? Chiar în seara asta am fost la un restaurant și când să intru fata se uita fix în ochii mei și după am început sa zâmbesc frumos către...? (mai mult)
Buna. Am 2 intrebari, va rog sa nu ma luati la misto. 1. Cum e sa ai o relatie cu o fată? 2. Cum ar trebui sa te comporti cu ea in oras, cat si in casa?
Bună, am o problemă destul de complicată. Vreau să încep prin a spune că am 20 de ani, am un grup de prieteni băieți alături de care am crescut, merg cu ei la fotbal, camping sunt o fire ...? (mai mult)
Cum pot să mă stimulez să am un vis umed? M- am săturat să am doar gânduri despre sex, vreau să mă eliberez de presiune dar fără masturbare, deci cum mă pot stimula? Dacă aș dormi în boxeri...? (mai mult)
Cum se îndrăgostesc fetele? Ca idee dacă vreau sa fac o femeie sa se îndrăgostească mult de mine ce ar trebui să fac? Doar și ele se îndrăgostesc din priviri, nu? Nu doar prin atingeri. Și...? (mai mult)
După un avort spontan, la prima menstruație regulată aș putea încerca din nou să rămân însărcinată? Dr mi-a spus ca măcar să am primul ciclu și apoi să încercăm!
Salut, daca am facut sex protejat cu iubita mea si la sfarsitul actului sexual cand am umplut prezervativul cu apa am observat ca este o gaura minuscula pe la jumatatea prezervativului poate putin mai...? (mai mult)
Mai exista băieți care apreciază fetele bune? De la un timp vad ca majoritatea băieților apreciază acele tipuri de "bad girls". Mi am cam pierdut speranța că voi găsi un băiat care sa aprecieze...? (mai mult)
Salut TPU, sunt baiat, 14 ani in jur de 1, 65- 1, 69 deci eu voi merge zilele urmatoare intr- o tabara am aranjat cu o colega sa "vizionam un film":) Daca ma intelegeti, intrebarea este:cam cat ...? (mai mult)
Am fost la o întâlnire beat crița, cu un comportament oribil. A2a zi fata m- a salutat pe Facebook eu mi- am cerut scuze de rușine și am zis ca sunt ocupat, nu am mai vorbit cu ea deloc iar după...? (mai mult)
Domnilor TPU- isti, am nevoie de parerea dvs. Doamnele isi pot da si dansele cu parerea, daca socotesc ca este relevant. Dar este mai important sa stiu ce cred barbatii. Mai tanarul meu amic, Dan, ...? (mai mult)
Salut! Cunoaște cineva o aplicație de tip omegle dar pentru schimb de poze nud și chestii de genul?
Eu cred ca barbatii care sunt single si care lauda in mod frecvent femeile single(in special cele trecute de o varsta), sunt din astia care nu au avut de a face cu prea multe la viata lor, sau se simt...? (mai mult)
Cum reacționați când iubita sau iubitul vostru va înșeală?
Hey baieti, cum reactionati atunci cand iubita voastra va face scandal monstru dupa ce a povestit cu un prieten apropiat de ai vostri despre fosta relatie si afla ca cu fosta v- ati purtat mult mai frumos...? (mai mult)
Bună ziua! De ce fetele de 18 ani, 19 ani și 20 de ani sau chiar 21 de ani se uită după băieți de 23 de ani și 24 sau chiar 25? Nu înțeleg asta? Și de ce nu se uită după băieți de vârstă...? (mai mult)
Bună seara! Oare ce pot sa fac în situația care vreau să vorbesc pe Facebook pe apel cu o fată și mi- e rușine că sunt mai timid și nu știu ce să îi vorbesc? Cum să o iau prima data ca să...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema care ma nelinisteste si nu ma lasa sa dorm. Fetelor cum reactionati in situatia asta critica? Sunteti cerute de sotie de catre iubitul vostru si urmeaza ca parintii sa organizeze...? (mai mult)
Salut, există în România Sex Hotels? Nu mă gânxesc la nimic extravagant; pat, jacuzzi, bară, canapea din aceea specială de sex în formă de S
Ma simt tot mai singur și mai trist pe zi ce trece. Merg la concerte singur, mă plimb singur pe stradă, nu ma baga nici o fată în seamă măcar cu un bună. Pot spune ca am 20 trecuți degeaba,...? (mai mult)
De ce majoritatea femeilor se lasă manevrate de toți boscheții, doar prin simplul fapt că ăia au bani mulți și tupeu? Multe femei frumoase ajuns să se umilească și să facă ce spun ei pentru...? (mai mult)
Întrebare adresata fetelor. Ați face sex de la prima sau a doua întâlnire?
Sunt stresat, am făcut operații gen fimoză si acum imi este frica ca pielea care trebuia sa stea normal pe puta, ea nu mai sta gen se duce sus peste capul puțului, adica pielea sta retractată, ...? (mai mult)
Bună seara! Am 15 ani fără 1 lună, iar mărimea penisului meu „adormit" este de 9 cm iar în erecție este de 13, 5cm.Este bine la vârsta mea, pot satisface o fata cu aceasta mărime?
Credeti ca femeia nu este pentru oricine? Gen, noi ăștia mai tăcuți n-o să avem niciodată o prietenă?
Bună,dacă ți se rupe himenul îți mai vine menstruatia?
Fetelor, ce anticonceptionale luați?
Buna, am mare nevoie de ajutor! Mi- au aparut ca și niște negi putin mai jos la intrarea in vagin, sunt dureroși și putin galben la suprafața, oare ce ar putea fi? Si dacă merg la medicul ginecolog...? (mai mult)
Salut! Vin aici și descriu povestea mea pentru că știu că aici primesc cele mai obiective păreri. Așa ca încep, acum o lună de zile iubita mea m- a lăsat pe motiv că eu am vrut să merg în ...? (mai mult)
Buna, oare de ce ma ignora iubitul? Ii tot trimit mesaje, se uita la ele dar nu răspunde. Uneori îmi răspunde după 5 zile.Pe mine chiar ma enervează. Și destul de des când vorbim zice ca vrea ...? (mai mult)
Cum este ca fata sa stati cu același băiat cu care a stat prietena voastra? Adică nu e deranjant ca același baiat sa se culce cu tine după ce s-a culcat cu cea mai buna prietena?
De ce femeilor le place atât de mult să facă sex, eu cred că mai mult decât noua, dar prefera să ascundă acest lucru? Fetelor spuneți sincer, vă place să o faceți? Și asta doar cu cei mai...? (mai mult)
Buna TPU. Am o întrebare si astept doar răspunsuri serioase. Imi intarzie menstruatia de 2 sapt. Dupa contact sexual protejat. Am facut 3 teste de sarcina, toate negative. (Ultimul facut ieri dimineață,...? (mai mult)
Salut, numele meu este white si am varsta de 16 ani si aseara am dat si eu prima buca cu iubita mea si s-a rupt prezevativul, credeti ca acea persoana va ramane insarcinata?
De ce baietii sunt asa adormiti dupa sex?
De ce prima dragoste ramane asa adanc intiparita in minte? Uite spre exemplu acum 4 ani am cunoscut o fata am iesit la un date in oras, ce- i drept a fost ea cu vara ei si cu prietenul verii ei si eu...? (mai mult)
Daca vreau sa abordez o fata pe stradă ce trebuie sa ii spun? Și cum ar trebui să merg pana la ea, ritmul pașilor, câți pași trebuie sa fac și unde trebuie să mă uit ( în ce parte )? "pentru...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!