Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Am făcut de două ori sex, prima oară fiind virgină unde partenerul nu a ejaculat deloc, a doua oară iar am făcut- o și într- un loc sigur fără alte probleme la mijloc unde partenerul tot nu...? (mai mult)
Bună ziua. Am o problemă. De azi cand m- am masturbat am observat că sperma nu mai are culoarea albă. Incolor foarte puțin alb. Este o problemă? Pana alaltăieri era albă. Poate fi de la oboseala,...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu soţul şi dupa contactul sexual am avut dureri, e normal?
Buna, Acum o saptamana în urma unui accident neprevazut s- a rupt prezervativul în timpul actului sexual. Am luat escapelle la aprox 1 h distanta și astăzi am început sa sângerez ca la menstruație....? (mai mult)
Unde pot scoate o fată la întâlnire?
Salut, am curiozitati taboo, ciudate, sper sa nu- i creez indignari nimanui. Este normal sa ma excite cand: O tipa imi pune mana pe fund sau in zona...anusului? Cand imi musca urechea/o saruta...? (mai mult)
Deci,ce ziceați despre pastila de a doua zi? https://vm.tiktok.com/ZGe7nnJmh/
Buna, vreau sa anunt de acum ca nu imi doresc sa fiu judecata pe acest subiect, fiindca e un subiect sensibil si nu imi doresc sa ma simt si mai prost, multumesc! La inceputul lunii august al anului...? (mai mult)
De ce unele persoane se simt mult mai ok singuri decât în relație? Observ că în ultima vreme, tineretul amână sau evită relațiile, foarte mulți renunță la ideea de- a avea copii, preferă...? (mai mult)
Ce știți despre plasturele anticoncepțional? Cum se ia? De unde îl pot lua? Cat timp se ține? E sigur?
Salut TPU, vă întreb pe voi fetele este ok să înghiți sperma? Ce gust are, vreau să înghit dau funda
Am fost refuzat de o fată. Eram în punctul de a face sex și când mi- a văzut penisul, mi- a zis că este mic, că fostul ei o avea mai mare și că nu are rost să o facem, deoarece nu va simți...? (mai mult)
Buna! sunt impreuna cu iubitul meu de 10 luni. a plecat intr o mica excursie cu fratele lui impreuna cu mai multi, bine inteles ca este incusa si o fata de o varsta cu el. simt ca ceva nu e ok… ce ...? (mai mult)
Pot să șterg un abonament de pe un site de xxx...
Bună! Sunt disperată și am nevoie de răspunsul sau răspunsurile voastre. Am fost împreună cu un băiat, ne- am despărțit iar după câteva luni am început să vorbesc cu tatăl lui, el nestiind...? (mai mult)
Hei, am si eu nevoie de o parere. Iubitul meu a fost violent cu mine. Usilie la masina lui nu i se deschid iar eu am intrat prima prin porbagaj sa deschid usa. Nu stiam pe ce sa apas sa deschid usa iar...? (mai mult)
Bună! Dacă în iunie mi- a venit ciclul pe 23 iar pe 25am avut contact sexual neprotejat dar el nu a ejaculat, iar în iulie am avut pe 21- 25 niște scurgeri maronii, s- ar putea să fiu însărcinată?...? (mai mult)
Cum ma pot lăsa de masturbare?
Dece femeile ce sunt amante după telefonul sau mesajul bărbatului încep să se agite, prigătească foarte rapid şi pot chiar uneori să pronunţe sub nas ca o liniştire pentru ele, eu nu mă ...? (mai mult)
Prietenul meu are 25 de ani si locuieste impreună cu mama lui cu fratele şi cumnata lui. Acum 2 zile a adus un prieten să- i repare calculatoru şi in timp ce el era la bucatarie, omul ăla a sărit...? (mai mult)
Am avut a doua intalnire, ne înțelegem destul de bine, doar ca pana acum nu ne am pupat sau așa. sunt și eu mai timid. ce sfat îmi puteți da?
Am facut sex cu iubita mea (prima data si pentru mine si ea ) in ziua de marti, azi este sambata ora 00:30. Am facut sex protejat, si nu prea simteam nici eu nimic nici ea din cauza lipsei lubrifierii....? (mai mult)
Bună TPU! Am o mare problemă și am nevoie de mai multe păreri! Acum 2 luni am cunoscut o fată pe insta de care m- am îndrăgostit instant, m- am decis să îi scriu și să facem cunoștință, ...? (mai mult)
Daca am consumat un pahar de vin roșu pot sa mai fac testul de sarcina
Buna am 19 ani Am o problema legata de menstruatie (nu stiu cu cine să vorbesc despre asta) ultima menstruatie a fost in data de 28 iunie (in iunie am avut si la inceput 1- 5) in luna iulie n a venit ...? (mai mult)
Cum să o fac să o pup, suntem la a doua întâlnire și nu știu cum să fac să ajungem un cuplu…. ce ar trebui să i zic?
La cât timp vine perioada fertilă dacă am luata pastila de a doua zi
Salut! Am un ciclu de 30 35 de zile, ultimele menstruatii fiind pe 10 aprilie, 28 aprilie, 2 iun si 6 iul. Am fost la o ecografie abdominala in 9 mai si medicul nu a vazut nimic legat de o sarcina...? (mai mult)
Dacă un tip plânge pe ascuns dintr- un motiv nesemnificativ(o fată merge la masă cu alte persoane, fără el), înseamnă că ținea la ea(mai mult decât la o prietenă)? Mi- am dat seama că ...? (mai mult)
Am făcut dragoste cu prietena mea neprotejat dar nu mi-am dat drumul în ea au trecut 5 zile și nu prezintă simptome de sarcină menționez că nu era în perioada fertilă
Crush inseamna a fii indragostit de cineva in secret fara sa stie respectiva persoana?
Urmează a doua întâlnire, cum fac să fiu împreună cu ea? ceva idei, nu prea le am cu combinatul
Am făcut dragoste cu iubita mea neprotejat fără să-mi dau drumul în ea în plus ea luase pastila de a doua zi acum 3 săptămâni poate rămâne însărcinată
Buna ziua. Iau anticoncepționale yasmin de un an iar in această perioadă menstruația a venit mereu in ziua 3 de pauza, mai putin o data cand a întârziat o zi( a venit in ziua 4 de pauza). Astazi...? (mai mult)
Cu stima! Barbatii,au fetish sa mai traga fetele de par cand fac dragoste cu ele, sau este o placere sumbra de a mea?
Buna TPU! sunt foarte ingrijorata ca pot fi insarcinata, nu am avut contact sexual propiu zis, dar iubitul meu avea lichid seminal pe degete, s- a sters putin si dupa si a bagat degetele in mine, vreau...? (mai mult)
Aș vrea să încep să i fac sex oral partenerului însă nu sunt pregătita nu știu cum ar trebui să fac asta să l pot satisface. Am făcut o o data câteva minute și mi- a venit să vomit e perfect...? (mai mult)
Salut De cate ori este Bine sa te Masturbezi?
Hello tuturor. Vreau să vã povestesc ceva pentru a- mi putea răspunde la o întrebare. De aproape 6 luni vorbesc cu un coleg de la muncã care este însurat. Da stiu, pot fi judecată prin asta dar...? (mai mult)
Dacă prietena mea a luat pastila de a doua zi cam în cât timp se reproduc ovulele?
Cum pot oferi un oral mai bun partenerului meu?
Baieti, răspundeți sincer. Cum preferați? Extrem de frumoasa și cu corp modest sau față "asa și asa" și cu corp perfect.
Am doar 24 de ani, dar sunt deprimata. Totul a început anul trecut. Am cunoscut un bărbat mai în vârstă, 37 de ani. M- a atras imediat. Era înalt și suplu, elegant, cu o încredere în sine ...? (mai mult)
Salut, vin cu o intrebare. Eu si prietena mea am avut un contact sexual neprotejat, din care am bagat doar capul, fara sa- mi dau drumul. Insa, din cate am citit, precum- ul ar fi suficient ca aceasta...? (mai mult)
Va salut, cu taria de caracter sa va marturisesc o problema.De mentionat am 47 de ani si stau in Comarnic, lucrez ca tapiter. Imi intărat regulat iubita pentru ca sa facem dragoste mai intens, dar ...? (mai mult)
Vă împărtășesc iar norocul meu în dragoste... Când plâng noul meu iubit de 7 luni. Acuma recent. El m- a făcut să plâng. Râde de mine cand plang. Râde așa sfidător. Nu am voie să am prietene...? (mai mult)
Întrebare pentru fete, cand vedeti un barbat frumos va puteti imagina si o partida cu el? Sau ca ați putea fi împreună cu acea persoană?
Întrebare pentru fete, v-ați gândit vreodată să faceți sex în trei? :)) (Doi băieții și o fată ) Scrieți dacă doar v-ați gândit sau chiar ați fi înstare?
Bună, am avut prima întâlnire, urmează a doua, pare ca e interesată de mine, faza e ca nu știu cum să o combin. Nu vreau nici să am parte de un refuz, mă ajutați cu ceva idei? Cum să ajung...? (mai mult)
Am făcut sex cu iubitul meu, el avea spermă pe deget și l-a băgat la mine în vagin din joaca, am făcut cu protecție. Sunt la ovulație pot rămâne gravidă?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frumoasa si Bestia
Ai urmarit cu drag povestea lui Belle si a printului transformat in Bestie? Afla cat de multe stii despre ei!