Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Salut,va intreb ceva din pur amuzament. Ce inseamna expresia "confirm cu tatuajul", adica intr-un fel stiu la ce se refera dar nu stiu exact! Ajutati-ma va rog
Buna TPU. Am o problema care pare nesemnificativa, dar pentru mine este. Pe scurt imi placea de un baiat si n- am zis nimic si am aflat si el ar simti ceva. De atunci, adica de cateva zile mi- e rau,...? (mai mult)
Ea are un trecut mai naspa si a zis ca vrea o pauza dar nu vrea sa puna capat relatiei o sa scriu exact ce a zis : "Relația asta văd și simt ca îmi cere tot mai multă răbdare și înțelegere....? (mai mult)
La cat timp vi se pare ok sa faci sex? Ofer funda
Pe aplicația calendar menstrual îmi spune că mi- ar veni pe 27. De la cat timp de la întârziere pot face testul de sarcina? Momentan nu am simptome dar as dori sa scap de acel gând că aș fi...? (mai mult)
Iubitul meu şi-a bagat degetul lui la mine în vagin şi mi-a curs sânge, este normal? Oare de ce a curs sange?
Bună, am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare afara. A doua zi mi-a venit menstruația, a durat normal 5-6 zile. Sunt șanse sa fii rămas gravida?
Bună, am o întrebare și știu ca ar trebui să mă adresez la medic, dar la moment nu pot. Am avut menstruatie 18 zile(prima data asa de mult) de obicei dura 6- 7 zile. În a 19 zi mi- a trecut și...? (mai mult)
Vaginul unei femei este diferit în a 6-ea luna de sarcină? Și dacă da, care sunt diferențele
Ati putea ierta o infidelitate?
Salut! Acum 2 săptămâni am făcut sex neprotejat cu iubita mea și am hotărât să facem un test de sarcină prin sânge. Nu am fost foarte atenți și am pus mai puțin sânge decât trebuia. Credeți...? (mai mult)
Am facut sex neprotejat, a fost introdus doar capul. Cand am ajuns acasa am avut o secretie vaginala cu firicele de sange, tin sa mentionez ca nu mai eram virgina deci asta nu e din cauza dezvirginarii....? (mai mult)
Bună ziua! Doresc să discut despre un subiect mai personal, simt nevoia să spun faptul că, a vorbi despre sex, lucruri intime etc, a fost mereu un subiect taboo în familia mea și nu cunosc prea...? (mai mult)
Hei. De ceva timp nu mă mai înțelegeam cu prietena mea, ea voia să ieșim, eu voiam să lucrez și nu mai aveam timp de petrecut împreună. În plus era geloasă și încerca să mă controleze,...? (mai mult)
Bună, are idee careva cum poți testa un bărbat? Daca sunteți foarte la început și vrei să afli dacă chiar simte ceva sincer pentru tine.
Cum să îmi măsor corect lungimea și grosimea penisului + circumferința La câți cm se poate numi un penis mare?
Buna ziua, TPU! Am o dilema majora. Daca am vorbit cu cineva despre sex inseamna ca am facut sex oral? Va rog raspuns sunt ff ingrijorat.
Salut TPU, am o intrebare.Am 16 ani si penisul de 15cm stiu ca pana la varsta asta creste, dar am mai citit ca tine si de genetica. Tata are de 19 cm si mai groasa ca a mea, e posibil sa creasca in ...? (mai mult)
Buna. Pot deveni preot daca in trecut am avut o singura relatie sexuala (aventura de o noapte) cu o alta fata, iar in preznt intretin relatii sexuale cu iubita mea (vitoarea mea sotie)? Imi doresc sa ...? (mai mult)
Buna! Am 14 ani si am facut sex cu un baiat in varsta de 18 ani (mi- am pierdut virginitatea) si nu a fost deloc cum au spus altii ca o sa fie, adica dureros sau chestii de genul. Acum baiatul acesta ...? (mai mult)
Ziua sunt ok dar în fiecare seară mă simt la fel. Mă simt singur, deprimat cumva, mă doare sufletul parcă și nu am cu cine să vorbesc și să mă simt confortabil și fără să fiu judecat. Nu...? (mai mult)
Salut, am o problema. Am facut sex neprotejat insa a bagat doar capul si nu a fost tinut mult. Ciclu trebuia sa- mi vina, mi- a intarziat 5 zile. Sexul a avut loc inainte cu 2 zile sa- mi inceapa perioada...? (mai mult)
Buna seara, am 16 ani si am o relatie cu o fata de o varsta cu mine si suntem de de 11 luni, inca din prima zi mi- a spus ca dupa ce s- a despartit de fostul ei ala a inceput sa spuna ca a f****o, ca...? (mai mult)
Salutare. Are sens sa îmi fac griji in privința unei sarcini? Am avut contact protejat luna trecută pe 7, pe 15 mi- a venit. Luna aceasta are întârziere de 6 zile deja... Credeți că ar trebui...? (mai mult)
Bună ziua. In urma cu un an, m- am angajat la o firma. Aici am întâlnit un băiat de vârsta mea, este frumos, atrăgător. La început am simțit o atracție imensa fata de el, și el a observat...? (mai mult)
Vă salut TPU, am nevoie de ajutorul și părerile voastre! Am o mică problemă în a- mi înțelege ciclul menstrual. Ultimul meu contact sexual a fost 2 luni în urmă, având menstruația de 2 ori,...? (mai mult)
Salutare! Caut și eu o fata single, chiar vreau sa incep o relație. Am 1.75, brunet cu barbă, ochi verzi, 67 kg. Am serviciu, mașină, momentan stau in chirie dar într- o lună îmi iau și apartament.Am...? (mai mult)
Dacă penisul meu are destul de mult păr, este o rușine?
Salut TPU, vin cu o întrebare, ieri am făcut sex cu iubita mea, spre final când am simțit că ies am ieșit și am ejaculat mult afară și m- am si uitat, dar cred că m- am scăpat puțin înăuntru...? (mai mult)
Buna am mi s- a rupt prezervativul in timpul incidentului am luat pastila de a doua zi fix în ultima zi adica a 5 că am înțeles că poate fi luată în termen de 5 zile și vreau să fac și un test...? (mai mult)
Salut, vreau sa va intreb pe astia care sunteti mai versati. voi cum combinati o fata in club? Am auzit ca atat de multe fete fac sex prin bai si asa mai departe. cum ii propui lucru asta ca ma gandesc...? (mai mult)
V.ar plăcea că TPU sa creeze o rubrica de matrimoniale? Vad că sunt destule persoane aici singure sau cu relații toxice. Mă gândeam că ar fi de folos așa ceva, cu poze verificate și disponibile...? (mai mult)
Am dureri când am contact sexual cu iubitul meu ma doare în zona vaginului şi în timpul actului sexual dar şi dupa ce aş putea să fac?
Cum ați reacționa fetelor, femei dacă șeful vostru într- o zi când mergeți acasă după lucru var merge la întâmpinare cu mașina ați accepta să urcați în mașină, să mergeți cu el, ...? (mai mult)
Ce legătură are grosimea încheieturi și grosimea vaginului la femei? Am înțeles ca nu este sa fie penetrat vaginul cu un penis ai gros decât încheietura mâini acelei femei, mit sau adevăr?
AJUTOR! Am trimis video- uri cu mine făcând twerk pe snapchat si cineva le- a salvat in conversație si imediat am primit block. Nu mi se vede fata, ci doar un pic de decor, nu am tatuaje semne, doar...? (mai mult)
De ce nu mai simt placere la stimularea sfarcurilor? Acum vreo lună când iubitul meu mi le atingea simțeam o plăcere foarte aparte si intensa, dar acum nu mai simt aproape nimic. Poate avea de a face...? (mai mult)
Ce parere au barbatii despre labiile mai proeminete?
De ce femeile ce urăsc bărbații caută relații cu ei...?
De ce unele femei spun că nu au nevoie de sex dar întradevăr fără el nu pot și le place foarte mult?
Salut TPU! Mi a aparut pe penis un punct negru mic. Ce poate fi? Am 15 ani!
Hey doamnelor cum ați reacționa daca ați afla ca șeful soțului dumneavoastră a angajat femei frumoase, tinere și sexy la munca pe post de ispite pentru soțul și restul barbatilor însurați de...? (mai mult)
Credeți ca în zilele noastre mai există iubirea aia sinceră și autentică? In copilărie mergeam la țară la bunici și erau 2 bătrâni de peste 90 de ani care s- au cunoscut în tinerețe, ea ...? (mai mult)
De ce unele femei doar au relații cu bărbați însurați și cu bani ear pe cei chiar dacă sunt liberi având bani nu-i interesează?
Dece unele femei pentru bani sun gata să facă orice chiar să devie și amantă numai să o achite lunar?
Ce rețea sociala de dating e mai buna? Tinder, badoo, dating Facebook, sentimente.ro?
Care e calitatea pe care vreți neapărat să o aibă partenerul și peste care nu vreți să treceți :)? Sa fie oare atracția fizică?!
Salut TPU! Am o problema. Trebuia sa imi vina menstruatia miercuri insa inca nu a venit. Ma dor sanii de vreo 2 saptamani si ma asteptam sa vina dar totusi nu apare (mentionez ca de regula ma dor in jur...? (mai mult)
De ce am puf pe burtă?
Dece nu aș putea să mă masturbez? Am 13 ani și este prima oara când vreau sa ma masturbez doar ca am piele pe penis și nu poate ieși sperma. Eu îl pot da jos dar mi- e frica. Oare dacă îl dau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!