| Ezzio a întrebat:

3 Intrebari la pret de UnA laughing
Salut TPU, am si eu o mare problema :
Acum 2 ani m-am mutat in clasa a 5-ea la alta scoala.Cand am plecat imi placea de o fata ff rau si ei de mine.Nu am mai vazut-o de mult timp de cand am plecat.Acum cateva zile m-am revazut cu ea eu eram in parc la baschet nu mi-a venit sa cred adica acelasi loc, aceeasi ora mi sa pare cam ciudat.Am vorbit, am mers la un film si alte chesti. Faza e ca nu stiu ce sa fac in contiunare sa trec peste ea sau sa continui sa ma vad cu ea. Daca ma puteti ajuta mersi mult aaa da si nu vreau raspunsuri idioate si cretine de genul:multi fraieri pe lumea asta si ma ai 2 intrebari
1.Stiu ca multi vor sa isi inceapa viata sexuala de la 12-13 ani DC oare?
2.Este normal sa urasc pe cei care m-au intrecut anul asta la medie?laughing adica sai urasc asa de rau incat sa vreau sa ii intrec neaparat anul asta?

Răspuns Câştigător
| Liquify a răspuns:

Intrebarea numarul 1: Poti sa te mai intalnesti cu ea sa vezi daca intre voi mai exista "chimia" aceea apoi decizi daca vrei sa mergi mai departe.
Intrebarea numarul 2: Pentru ca in corp e un numar mai mare de hormoni in perioada aceea datorita cresterii. Asfel unii au impresia ca sunt pregatiti dar d.p.d.v. psihic ar putea avea urmari. Depinde foarte mult de persoana.
Intrebarea numarul 3: Da atata timp cat nu le vrei moartea laughing. Inseamna doar ca esti competitiv si ambitios. Ceea ce nu-i prea rau daca vrei sa ajungi undeva in viatawinking

4 răspunsuri:
| Helpmeeveryday a răspuns:

Pai daca o placi de ce sa treci peste si sa nu incerci sa ai o relatie cu ea.Invito in parc, la un suc, o plimbare, fii dragut, apropiete cat mai mult de ea si intr-un final spune-i ca o placi.
Referitor la intrevarea cu sexul, parerea mea e ca vor asta doar pentru asa zisa "faima" de "barbati maturi" pe care bine-nteles ca nu o dobandesc dupa asta deoarece ei nu sunt barbati dar in nici un caz maturi, baietii se maturizeaza greu, stim cu totii asta.
Iar ultima intrebare: da pentru ca te simti "injosit" in fata lor, intr-un fel, adica vrei sa arati ca esti mult mai bun decat ei.Fao, ai numai de castigat din asta.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| stiuculete a răspuns:

Salut, nu am decat un raspuns pentru tine happy.
Daca o placi cu adevarat si zici ca ea te place. normal ca ar trebui sa continui sa te vezi tu ea tongue.
Bafta.

| casebud09 a răspuns:

In legătura cu prietena: Încearcă sa vorbești cât mai mult cu ea, oferă-i cadou o brățară sau un lănțișor, și nu, nu trebuie sa ii urăști pe cei cu medii mai mari ca tine, lasă calculator-ul și încearcă sa înveți cât mai mult.