| MariusDeejay a întrebat:

3 luni am vb cu ea nu ma place mai zis nu-s genu ei nu va ma fi alta intalnire sad
ce parere aveti?crying de ce la uni oamenii le place sa faca pe altii sa sufere?

6 răspunsuri:
| effect a răspuns:

Poate totusi nu fac asta cu intentia de a face rau
Unii oameni sunt mai insensibili,mai reci
Si poate de asta ei nu si dau seama ca daca trateaza asa un om il fac sa sufere
Poate ca nu e persoana potrivita pentru tine
De obicei persoanele astea sunt mai rele asa de felul lor, sau poate pur si simplu sunt mai directe
Daca nu te place, iubirea cu forta nu exista
Incearca sa o uiti si sa gasesti ceva mai bun :-)

| teodorcelnestiudor a răspuns:

Nu vrea sa te faca sa suferi doar incearca sa nu fi direct ci sa o faci sa te placa asa din umbra.Succes!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Depinde cate sperante ti-a dat inainte de intalnire.Acum,daca tu ai pus imediat botul la ea si ti-ai facut sperante fara fundament, e fix greseala ta.Pari destul de matur si adult incat sa stii cu ce se mananca viata si ca de multe ori trebuie sa gangim cu capul, nu cu...inima!

Daca nu stiati cum aratati inainte sa va inatalniti,da,e putin aiurea,ca poate nu e atrasa fizic de tine,nu ii place cum arati.Dar nu e nimic de condamnat nici in asta,caci nu o poti obliga sa simta ceva ce nu exista!

Daca a facut fite deja stiind cum arati inca dinainte,atunci comunicarea dintre voi si legatura stransa de pe mess nu a mai aparut pentru ca are, probabil, unele conceptii si prejudecati!

In tot cazul, vina e la tine ca te indragostesti atat de repede.Invata sa te temperezi si sa nu mai visezi la stelute cand vezi gaurii negre!

Concluzie: Realitatea e mult mai diferita decat cyberspace-ul!

| MariusDeejay explică:

Stia cum arat i-am dat poze cu mine dar in fine

| Elena1234456 a răspuns:

Nu cred ca a vrut asta. Poate nu a vrut sa suferi mai tarziu.Eu zic ca e mai bine asa, oricum dragoste cu forta nu se poate.

| Leon a răspuns:

Salut, am tot dat rasp pentru astfel de situatii. Pt ca asta e societatea in care traim, e o lupta, fiecare pentru el, fiecare cum ii e mai bine, femeile se adapteaza, asa face si asta cu care vb tu, cauta mereu sa le fie mai bine, mai bine zis nu fac compromisuri gen sa aiba rabdare si intelegere cu unu mediocru, dar bogat dpdv spiritual. Li se rupe, iar cand vine vb de sex sunt atrase de barbati aratosi si cu personalitate puternica. Eu zic sa ti se rupa, DAR fa-te auzit frate!, spune-i ce te deranjaza, insult-o daca ia atitudine prosteasca, ce astepti sa se intample un miracol pana isi da ea seama ca erai baiat calumea, vrei sa fii surogatul ei?, sclavele astea nu merita respect, sunt perverse in gandire, nu au echilibru. Mie mi se rupe de astea frate iti zic, mai gasesti si femei calumea nu fii nebun. Cu tupeu!