Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Buna ziua, va rog ajutați- mă, in ziua ovulației am avut un peting cu partenerul meu, iar din greșeală a intrat puțin, m- a dezvirginat, iar după aceea nu am mai făcut nimic, sunt șanse să ...? (mai mult)
In ultima vreme ma simt cam foarte excitata si se intampla sa ma autosatisfac chiar de mai multe ori pe saptamana..Nu am facut sex cu nimeni, simt nevoia sa fac dar mi e teama ca daca fac cu un baiat,...? (mai mult)
Salut, sunt în ultima vreme într- un stres extrem de mare și într- un deranj față de iubita mea, vă rog să- mi răspundeți sincer și să mă ajutați cei care vor și le multumesc tutor care...? (mai mult)
Cum pot intalni si invata sa relationez corect cu femei mature? Am 24 de ani, si cand ma stiu, am fost mult mai atras fizic si intelectual de doamne mature (40- 50+ ) decat de generatia mea (18- 25)....? (mai mult)
Prietenul meu s- a despartit de mine pentru că am 90 de kilograme si mereu am avut discutii pe acest subiect. Acum m- am apucat să tin un regim rapid şi vreau să- i dovedesc că pot slăbi. Am cateva...? (mai mult)
Eu am masturbat-o pe iubita mea direct în vagin. Este bine? Sau trebuia să încep cu sânii? Vreau răspuns urgent
Pentru o bună sănătate, se recomanda activitatea sexuala de 3 ori pe săptămână. Asta o spune un medic oarecare. Dar dacă nu am cu cine să fac sex? Zice că atunci când îți începi viata sexuala,...? (mai mult)
Vreau sa stiu de ce ma deranjeaza atat de tare ca fosta mea cauta alt baiat cu care sa fie impreuna, sau ca a vb cu unu la o luna dupa despartire, care e cauza? Doar eu patesc asta, cum as putea sa...? (mai mult)
Îmi poate spune cineva de ce ajung să nu mai iubesc persoana iubita, ajung sa îmi fie milă de el, ajung uneori sa îl urăsc, nu vreau să mă mai atingă, nu mai simt nimic legat de dragoste față...? (mai mult)
Din ce cauza poate intarzia menstruatia dacă iei pilula de a doua zi? Mulțumesc frumos
Buna! Am avut contact sexual neprotejat acum 7 zile (7 iulie si era a 4 a zi dupa ovulatie )iar pe 17 ar trebui sa imi vina menstruatia iar de ieri (13 iulie) am observat o scurgere vaginala putin roz)...? (mai mult)
Nu mi- am tradat sotia niciodata si nici ea nu a facut acest lucru.Dar am fost absent in relatie uitand sa mai fac lucrurile ca la inceput.EA ESTE O PERSOANA DEOSEBITA AVAND O GRIJA EXCESIVA PENTRU MINE.AM...? (mai mult)
Buna TPU! Cum pot femeie inalte sa faca dragoste si sa aiba copii? E cam bizar.Cum se poate? De ce pot sa aiba un partner de viata?
Imi puteți spune cum v-ati cunoscut partenera, ce replici de agățat pot folosi si eu?
Buna TPU, am facut dragoste cu un baiat de 3 ori si ultima data adica vineri si a dat drumul in prezervativ si eram intr o pozitie mai nasoală l a scos cu grija doar ca seara mi- a venit cateva picaturi...? (mai mult)
Buna! Deja stiu ce este de facut. Dar tot simt nevoia sa mai cer păreri. Pe 25 Iunie am avut ultimul contact sexual( menstruația venindu- mi pe 15 Iunie). Am folosit prezervativ, l.am intrebat pe iubitul...? (mai mult)
Bună TPU, pe data de 17 mai am avut un contact sexual neprotejat, nu a ejaculat în vagin, am facut 2 teste de sarcina care au ieșit negativ, mi- a venit și menstruația dar tot mi e frica sa nu...? (mai mult)
Cineva dispus/a sa schimbam niste păreri legate de relație în privat?
Daca banii rezolva orice cum pot sa fac si eu sex? Ca nu pot din cauza starii de sanatate
Bună ziua, am 15 ani si sunt virgin, am o problema, in stare fleașcă imi pot decalota preputul pa maxim fara nici o problema, dar in stare de erecție încerc sa il decalotez si reușesc cu greu...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema, in ultimul timp am mai avut intarzieri de menstruatie Dar de data aceasta am deja 9 zile de intarziere, am facut 2 teste de sarcina, unul in a 2- a zi de intarziere si ...? (mai mult)
Bună ziua! Am avut o întârzie de vreo săptămâna. După o săptămână de întârziere mi- a venit menstruatia iar după ce mi- a trecut la câteva zile am început să sângerez puțin a început...? (mai mult)
Ce parere aveti / ce faceti in situatia care : Ce parere aveti de persoanele care inseala parteneru pentru că celalalt a inselat si vrea sa se răzbune? Mie mi se pare foarte ciudat, eu nu a- si face...? (mai mult)
Sunt intr- o relatie cu un băiat si acum 2 saptamani am intrat pe pagina lui de Facebook şi i- am luat cateva poze şi le- am postat- o la mine pe Facebook, motiv pentru care m- a certat şi mi- a...? (mai mult)
Buna, au trecut deja 4 luni de când nu am mai vorbit cu fosta mea, Problema este ca îmi e dor de ea, ne- am despărțit fiindcă eram prea implicat si îmi pasa, astfel pierdandu- si interes. Conversații...? (mai mult)
Buna tpu.crededi că există o amiciție între un bărbat și o femeie fara sa fie vorba de dragoste sau mereu unu din ei va pune sentimente? dau funda
Ce sa fac daca un baiat ma face vtm?
Am ciclu regulat de 40 zile, pe 19 iunie mi s- a terminat, pe 27 iulie trebuie sa înceapă, am făcut pe 2 iulie neprotejat două întrebări am 1 Este normal ciclul meu? 2 Șanse de sarcină nu...? (mai mult)
Ce simte un barbat când o femeie îi spune ca nu o satisface la pat?
Bună, este serios, am 17 ani, sunt virgina și eu cu prietenul meu ne- am jucat, ne- am atins organele între noi și el și- a atins penisul de vagonul meu intrând 1cm maxim capul, era cu câteva...? (mai mult)
Buna ziua! am si eu o problema in legatura cu menstruatia iubitei mele, acum cateva zile i- a venit cateva picaturi maroni am citit pe net si am vazut ca nu este nimic grav.intrebarea mea este dupa scurgerile...? (mai mult)
Buna, de câteva zile am grețuri si dureri la nivelul ovarelor, menst trebuie sa imi vina in 12 zile, viata sexuala o am activa cam de aproape 4 luni, menționând ca nu ne protejam deloc(folosim metoda...? (mai mult)
Hey baieti, cum ati reacționa daca ați face sex cu o fata și când ii dati jos pantalonii observați ca în loc de chiloți poarta cârpe cusute?
Buna ziua! Am o problema si as dori sa stiu daca si voua vi se intampla asta sau e ceva mai ingrijorator. Dupa sau in timpul actului sexual, incepe sa curga sange si sunt pe ovulatie. Actul sexual este...? (mai mult)
O persoana nepotrivita poate sa fie doar atunci cand e vorba de o relatie?
Exista femei carora nu le pasa de aspectul fizic in ziua de azi? Am 33 de ani si nu am avut niciodată o prietena. Nu, nu sunt gay (desi vecinii speculeaza acest lucru datorita faptului ca nu m- au...? (mai mult)
Bună TPU, pe 26 mai am avut un contact sexual neprotejat cu iubitul meu, nu a ejaculat în interior, am făcut și 2 teste de sarcina care au ieșit negative, mi- a venit și luna trecuta ciclul menstrual,...? (mai mult)
Bună! Cum să îi zic prietenului meu, sa ne masturbam? (Suntem baieti)
Buna ziua! Astăzi iubitul meu m-a penetrat puțin,până am simțit durere, a curs sânge însă himenul in că este acolo, știri cumva daca este posibil?
Este adevărat că iubirea profundă se manifestă printr- o dorință intensă sau durere emotională pentru persoana iubită atunci când aceasta lipsește? Ați iubit vreodată în viața voastră ...? (mai mult)
Buna! Pe data de 6 iulie am avut primul act sexual cu iubitul meu (m- am dezvirginat), am facut- o fara prezervativ in jur de 2 minute, iar dupa am pus prezervativul, m- am temut sa nu raman insarcinata...? (mai mult)
Cat de sigura este pilula de a doua zii (ellaone) dacă o iei după 10 ore după actul sexual? A mai luat cineva pilula de a doua zii ( ellaone)?
Mi- a venit menstruația pe 20.06. 2024 și s- a terminat pe 25.06. 2024, pe 26.06. 2024 am făcut sex și pana sa ejaculeze a scos- o afara si am văzut ca e rupt prezervativul (ejaculare în exterior...? (mai mult)
Este adevărat că dacă timp de doi ani o femeie căsătorită nu a vrut să divorțeze de soțul ei pentru că nu avea încredere în mine, am fost considerat o opțiune pentru ea și nu o prioritate...? (mai mult)
Hey TPU, voi v-ati desparti de cineva doar pentru ca realizati ca fizic nu ajunge la standardele voastre? Desi iubiti acea persoana?
Salutare, am 13 ani și am o problemă serioasă, când penisul meu nu este sculat îmi iese capul afară fara nici o problemă, când este sculat nu pot deloc, oare ce am pățit?(Îmi cer scuze pentru...? (mai mult)
Buna! Mi- am inceput viata sexuala acum doua luni, timp in care am facut numai protejat. Prima luna menstruatia mi- a intarziat o saptamana asa ca m- am panicat si m- am stresat foarte rau, de frica ...? (mai mult)
Bună fetelor, am și eu o întrebare. Luna trecuta mi- a venit menstruatia pe 8 trebuia sa- mi vina pe 12(mi- a venit doar 2 3 picaturi de culoare maronie 2 zile) contact sexual am avut pe 20 Mai ...? (mai mult)
Bună fetelor, am și eu o întrebare. Luna trecuta mi- a venit menstruatia pe 8, trebuia sa- mi vina pe 12(mi- a venit doar 2 3 picaturi de culoare maronie 2 zile) contact sexual am avut pe 20 mai,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!