Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 10 Februarie 2025 sunt:
E adevărat daca te masturbezi, pierzi vitamine? E sanatoasa masturbarea?
Hei TPU, în luna iunie am întreținut un contact sexual protejat, mi- a venit și menstruația de atunci dar sunt foarte speriata ca mi- a crescut burta si parca simt ceva mișcări inauntru, totodata...? (mai mult)
Salutare TPU am o intrebare pentru fete. Cand sunteti la piscina vi se întăresc sfarcurile? Multumesc
E ok daca o fata de 14 este împreună cu un băiat de 16? Serios acum.
Vi se pare ciudat să discuți cu o persoana anonima despre idei sexuale? gen sa dați idei unu altuia bineînțeles între băiat și fată
Salut am o problema, dau funda ????. Deci, am facut sex cu 2 persoane diferite pe bani, tin sa mentionez ca sunt barbat si am facut sex cu 2 travestiti fiindca aveam nevoie de bani. Acum am o problema,...? (mai mult)
Am avut un contact sexual cu iubitul meu iar acum mă doare burta extrem de tare.Ce aş putea face să îmi treacă? De la ce ar putea fi?
Am făcut chiuretaj acum doua săptămâni și după două săptămâni am avut relații sexuale neprotejate cu partenerul meu, nu a terminat în mine, dar sunt foarte stresată și aș vrea să știu...? (mai mult)
Buna seara, TPU! Am folosit vibratorul mamei mele si a inceput sa curga sange. Ce este de facut? Sunt foarte speriata!
Bună ziua! Odată ce am crescut am simțit nevoia de a face din când în când laba, sunt o persoana care nu s- a informat despre sperma. Într o zii eram foarte nervos și am simțit ca trebuie sa ...? (mai mult)
Am o mare problema. Acum o luna si putin cred am facut 69 cu prietena mea iar eu am ejaculat. Din ce cred are ciclu neregulat deoarece mereu ii vine in zile diferite fata de luna precedenta sau dureaza...? (mai mult)
Am făcut un chiuretaj iar după două săptămâni am avut relații sexuale neprotejate cu partenerul meu și îmi este frică, pot rămâne însărcinată din nou vă rog ajutați mă!
Ofer funda. Daca partenerul meu a făcut- o cu mine neprotejat înainte să facem a făcut baie, și nu avuse ejaculare de cel puțin 38 ore, am făcut- o neprotejat puțin după a scos- o afara și...? (mai mult)
Am facut sex protejat de fiecare data cu iubitul meu, astazi trebuia sa imi vina menstruastia dar nu mi-a venit. Sunt gravida? nu am simptome precum greturi sau dureri de burta/cap etc
Bună. V-ați masturbat vreodată în public?
Salut! Am avut menstruatii in 10 aprilie, 28 aprilie, 2 iunie, 6 iulie si 3 august, toate de cate 4- 5 zile aproximativ, de un flux normal. Totus, de o luna de zile imi simt burta mai mare ...? (mai mult)
Dacă nu mi-a venit ciclu la data care trebuia și sunt încă virgina Ca sa scăpat prietenul meu în mine in cur Din ce poate fie as avea șanse sa fiu gravida
Fostul meu și a făcut relație cu altcineva chiar daca toată lumea îmi spunea că nu suntem deloc compatibili mai ales că mai și fuma joint substanțe interzice (cannabis) și noi oricum mereu ne...? (mai mult)
De ce toti baietii pe care i am cunoscut, au fost doar de astia pe interes, care au vrut doar sa mi o tragă si atat?( bine, nu au reușit, dar asta intentionau să faca). Lucru asta ma face să cred...? (mai mult)
Hei TPU, poți rămâne insarcinata dacă ți a venit menstruația?
Dacă o femeie te iubește necondiționat, nu ar însemna că te iubește așa cum ești, indiferent de orientarea ta sexuală și de problemele tale de sănătate?
Buna, cum iti dai seama daca mai esti virgina sau nu?
Dacă la o femeie nu vine ciclu la data care trebuie și vine mai târziu acum ceva ani mai a avut acum nu știu din ce cauza este sunt virgina
Hey TPU, am o mica problema, si nu am cu cine sa o vorbesc, poate primesc aici un sfat, de cateva luni, s- a mutat un noi vecin pe strada, chiar langa casa mea, el sta singur acolo, doar ca aduce...? (mai mult)
Bună. La cat timp va radeți la axila și în zona intimă?
Bună am 21 de ani de când am luat pastila de a 2 zi după contactul sexual menstruația mea nu e regulata. Este normal? Daca da de ce sa întmplat asta de la ea?
De câte ori pe saptamana ar fi recomandat contactul sexual? De exemplu eu sunt casatorita cu soţul meu legal cu acte şi avem contact sexual de 3 ori pe saptamana.Credeţi ca e bine?
Am 17 ani aproape 18 iubitul meu are 16 ani am avut contact sexual dar sa cam rup prezervativul părinți noștri sunt de acord cu relația noastră. Întrebarea mea e poate rămâne însărcinată dacă...? (mai mult)
A mai luat cineva Escapelle după 30h de la contact sexual? Si-a făcut efectul? Știu ca pe prospect scrie ca trebuie luata în decurs de 72h, dar vreau sa știu și "experiența"altcuiva.
Iau anticoncepționale Tri-regol, e prima dată când folosesc și aș vrea să știu după cât timp sunt protejată?
Bună aș avea o problemă aseară eu și iubitul meu am decis să o facem pentru prima dată deși la mine era 6 zii de ciclu țin să declar ca nu îmi mai ieșea așa mult sânge, după am observat...? (mai mult)
Heyy, incep prin a va spune că sunt fată si nu am chef de ștourii de la toti imbecilii, sutem aici sa punem intrebari si sa ne spunem unele off uri.Sa incep. vorbesc cu un baiat care e mai mare cu...? (mai mult)
Care este marimea medie?
Bună ziua! O femeie la contactul cu sperma uscata poate face un copil? Dar un copil de 13 ani are spermă destul de dezvoltata pentru a face un copil?
Hei, sunt aici pentru a întreba ceva mai rușinos dar na. Cum a fost prima experiență sexuală la voi fetele? Cum ar trebui să decurgă și cum ar trebui să mă port în mare parte? Mă gândeam ...? (mai mult)
Ce pot face daca sunt urat? Femeile mă evita pe cat posibil!
Buna! Sunt curioasa daca sunt cupluri la fel si ce parere au despre asta. In relatia cu partenerul meu, cand e actul intim si protejat, dureaza undeva la 45- 60 min, sa ajunga la ejaculare, iubitii...? (mai mult)
Am facut sex anal cu iubita si dupa ce am terminat nu mai puteam scoate penisul din ea. Capul penisului este destul de mare si santul acela unde se termina capul este, , cam adanc ''( nu stiu cum sa zjc...? (mai mult)
Am un penis, in erecție de 18 cm! E o valoare normală pentru 16 ani?;))
Am facut s*x protejat in luna iunie pe data de 3 iar pe data de 14 mi- a venit menstruatia, in luna următoare mi- a venit pe data 13. Menționez nu am mai avut contact se*ual iar in luna august am o...? (mai mult)
Bună TPU, sunt intr- o dilemă cu o fată și chiar nu știu ce să fac.Deci eu cred că mă place dar nu sunt sigur 100% de asta. Ne întâlnim de ceva timp în scop profesional și în tot acest timp...? (mai mult)
Dau funda! Pot face sex neprotejat, maxim 2 minute... fara să- mi vina și după sa o scot și să o frece și să- mi dau drumul pe burta ei? Mă refer că e ok neprotejat doar 2 minute și neavând...? (mai mult)
Salutare, Am observat ca iubita mea se retrage în momentul în care ii fac sex oral și aproape ajunge la orgasm, nu ma lasă în nici un chip sa continui. Uneori când o vad ca tremura și se mișcă...? (mai mult)
Ce părere aveți despre sărutul la prima întâlnire inițiat de bărbat?
Bună ziua! Întrucât nu prea am cu cine să vorbesc, am ales să scriu aici. Sunt într- o relație de doi ani cu un bărbat, care pentru mine are foarte multe calități și care mi- a oferit ce nu...? (mai mult)
Ce părere aveți despre influența pe care familia și prietenii o au asupra alegerilor legate de relații? Cum afectează sau contribuie părinții la luarea deciziilor privind partenerul, sugestiile...? (mai mult)
Buna. Pe 7 iunie am avut contact sexual protejat. De atunci mi- a venit menstruația și în iulie și în august, insa mi- a venit puțin fata de cum îmi era fluxul înainte... A fost a doua oară când...? (mai mult)
Buna, am facut sex dupa cateva zile de la pastila de a 2 a zi, abia mi- am inceput viata sexuala, menstruatia mi- a venit pe 14 iulie, acum nu- mi mai vine deloc. Am dureri ca si cum as fi la menstruatie...? (mai mult)
Salut,exista riscul sa ramai insarcinata chiar daca folosesti prezervativ?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cryyysa întreabă:
RitaHNZ întreabă:
Elelena65 întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!