Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Este sănătos sa te masturbezi de 3 ori pe zi? Dar să si inghiți sperma produsă?
Poti avea sperante de la cineva fara sa vrei o relatie cu persoana aia?
Sunt "mascul" am 24 și aș face sex într- una, cate 3x pe zi, dar iubita mea nu este că mine, ea are chef rar și nu e foarte pasională, este simpla la pat, sta în poziții și nu e foarte activa,...? (mai mult)
Salut. Iubita mea mă iubește mult și este foarte atașată de mine, insă niciodată nu are chef de sex și în timpul sexului nu simte placerea contactului sexual. De când ne știm, de multe ori...? (mai mult)
Hey baieti, cum ati reacționa daca mama voastră v- ar hărțui și șantaja emoțional iubita sa își caute un loc de munca? Ați fi de partea ei sau ați tine partea iubitei care refuza sa...? (mai mult)
Daca ejaculez de exemplu pe un șervețel cat timp trăiesc spermatozoizii. Dau funda
Buna. Am vrut sa fac sex cu iubitul meu..era prima oara.dar el nu era epilat și avea chiloți murdari. Mi a zis sa ne facem oral.dar mie mi- a fost scârbă ai am fugit. Acum mă caută și da mesaje ...? (mai mult)
Daca am ejaculat pe burta sunt șanse să rămână gravidă? Se pot duce spermatozoizii in vagin? Dau funda
Am mai zis ca soțul meu are o problemă sexuală nu I se mai scoală și i-am zis să meargă la medic dar nu vrea.Ce pot face? singura soluție e să îl înșel pentru ca eu vreau sex
Buna seara. Am fost diagnosticata cu 2 ani in urma cu o infectie HPV, am urmat tratament iar anul trecut rezultatele au aratat o negativare. Azi dupa contact sexual am avut o sangerare maronie fara vreo...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti, ce tip de fete va mai plac?
De ce o persoană care se presupune că mă iubește m-ar răni?
Bună sau Salut sunt un băiat de 25 ani de la vârsta de 7 ani vream sa fiu o fata îmi plăceau hainele și tot ce ținea de a fi o fata frumoasă Dar niciodată n- am avut curaj sa- i spun mamei acest...? (mai mult)
Ati aplicat regula "no contact"? S-a intors persoana iubita? Dar daca da a si ramas, sau a plecat din nou? Va e bine acum? Cum ati facut? Am nevoie de ajutorul vostru!
E necesar sa ramai loial in "talking stage"?
Buna. Foloseste cineva aplicatia Slide? Mi-a zis cineva de aceasta noua app de dating....si ma gandeam ca poate mai stie cineva mai multe despre :) Cred ca mai multe pareri nu strica.
Bună! Iau anticoncepționale de ceva timp, însă s- a întâmplat azi să mă uit la ele și să observ ca am uitat să iau o pastilă, însă nu știu exact în ce zi, iar el și- a dat drumul în...? (mai mult)
Am început să vorbesc cu o fată, la început îmi răspundea instant la mesaje, după câteva zile nu a mai răspuns destul de rar, aveți idee de ce? am pus presiune oare prea tare pe ea? ar trebui...? (mai mult)
Salut.Am mai cicit alte pareri despre ce vreau sa spun dar sunt vechi.Din 2009 sau 2010.Stiu ca pare ciudat ca intreb dar la ce varsta e recomandat sa te dezvirginezi daca esti baiat? Eu am 15 ani. Intrebari:Poti...? (mai mult)
Am 18 ani şi când m- am trezit de dimineața am vomitat eu am avut şi contact sexual cu iubitul meu neprotejat luna asta mi- a întârziat menstruaţia, am avut greţuri am şi vomat dureri de cap.E...? (mai mult)
Buna Ziua, ce pot face daca sunt urat din punct de vedere fizic? Menționez că toată viața am fost respins de oameni în special de femei!
Am sterilet pus de 3 luni şi dupa fiecare contact sexual sângerez.Ce pot face?
Salut, vorbesc de ceva timp cu un baiat si e totul ok intre noi, insa acum cateva zile mi- a scris fostul si m- a cam dat peste cap faptul ca mi- a scris si mi- am dat seama ca eu inca nu am trecut peste...? (mai mult)
Am folosit Tinder si desi nu am cautat aventuri, niciodata nu am avut una, am dat de un tip foarte chipes si interesant, care era in oras doar pentru o noapte. Am iesit, am baut o cafea si eram asa...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă am fost cu o fată împreună 8 luni ( înaintea ei am avut o relație de 8 ani ma înșelat dar nu m- a deranjat după despărțire nu am avut nicio problemă am stat un an ...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de ajutorul Miercuri am fost la stomatologie chirurgie măseaua după in final sutura dar joi diseară m-am topit ce sa fac? Trebuie sa reface sutura sau?
Are efect afirmatia 'Da i timp sa ti simta lipsa' pentru un fost? Intreb de curiozitate
Intrebare pentru fete Daca acum nu mai vorbiti cu fostul dar inca il considerati ca arata bine fizic si o persoana ok si nu aveti nimic cu el v ati putea impaca cu el pe viitor? Daca da, ce ar trebui...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.e mai delicat.am avut o relatie de 8 ani. avem si un copil.el m- a parasit si a plecat cu alta.nu intru in multe detalii ca e mult.si ne am despartit de 3 ani.dar inca ma cauta si...? (mai mult)
De ce femeile nu sunt așa interesate de bărbați? Gen cum suntem noi interesați de ele...
Daca ciclul intarzie de 2sapt si am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative la ce ar trebui sa ma astept?
Salut, nu stiu cum sa incep. Am fost cu aceasta femeie timp de 6 luni de zile. I- am oferit tot ce am putut, dragostea mea cu bune si cu rele eu avand 29 si ea 35. ( Nu am avut foarte multe relatii...? (mai mult)
Soțul meu are o problema de sănătate sexuala nu i de mai scoala eu ma urc pe el și nimic.Ce sfaturi aveți?
Înca am dureri la sex am fost la medic mi- a facut analize si ecografie transvaginala si a zis ca sunt ok eu vam mai zis ca am dureri la sex aţi dat raspunsuri dar nu a ajutat nimic ce altceva pot face?...? (mai mult)
Peste 2 săptămâni plec din țară să muncesc și aș vrea să știu dacă am cum sa trec de verificarea bagajelor înainte de îmbarcarea in avion fara sa mă fac de rușine că dețin jucării sexuale,...? (mai mult)
Buna. Am cateva intrebari pentru persoanele cu experienta in relatii de lunga durata. Voi cum tratati problema foarte jenanta a vanturilor in cuplu? Dupa cat timp de relatie devine mai putin jenant sau...? (mai mult)
Buna ziua luna trecuta mi- a venit ciclu menstrual pe data de 4 iunie am avut timp de 2 zile pe data de 6 iunie am avut contact sexual neprotejat cu soțul, luna aceasta mi- a venit menstruația pe data...? (mai mult)
Hey întrebarea se adresează în special bărbaților și voi aveți poze cu fete dintr-alea in telefon?
Daca o fata îmi face oral sunt sanse sa iau boli? Câte șanse ar fi? Că toată lumea face.Dau funda
Bună ziua! După primul contact sexual protejat este posibil să întârzie menstruația? Menționez că a fost protejat, cu ejaculare in afara și în perioadă nefertilă, însă menstruația trebuia...? (mai mult)
Dupa primul contact sexual, protejat, am avut o mica sangerare.La cateva ore mi-a aparut o scurge mai maronie.Ce poate insemna?
Buna,ieri mi am pierdut virginitatea (protejat) si am avut o mica sangerare pe moment.La cateva ore mi-a aparut o secretie mai maronie.Ce poate inseamna aceasta?
Hey fetelor, este adevărat ca, atunci când urcați în avion, va găsiți locul, va urcați bagajul de mana sus, va așezați pe scaun, apoi apare un bărbat bine și spune " Ah, aici e locul ...? (mai mult)
Bunaaa TPU, Am nevoie de un sfat și sper că mă puteți ajuta să înțeleg mai bine situația în care mă aflu. Există o fată cu care petrec foarte mult timp și am început să am sentimente...? (mai mult)
Dragi useri, cum ați reacționa daca o persoana necunoscuta de sex opus v ar săruta brusc pe strada?
Cum pot sa îmi măresc penisul fără operație? Exista metode sau soluții? Păreri?
Salut, nu mi se mișca volanta la drujbă și ținea presiune când trăgeam de demaror, am desfăcuto am scos cilindrul și am văzut că pistonul nu se mișcă deloc e înțepenit sau ce o fi, dacă...? (mai mult)
Este ceva anormal dacă tot sunt atras de poze cu fete dintr- alea unde hainele cam lipsesc deși am 21 de ani este ceva anormal? Țin să menționez că încă sunt virgin deci nu am mai avut vreo "gagică"...? (mai mult)
Salut tuturor! Vin si eu aici cu o intrebare, dar o sa fie un pic de povestit. Eu am un ciclu neregulat in general, de 30- 35 de zile, iar menstruatia tine in jur de 5- 6 zile. In luna aprilie ...? (mai mult)
Bună TPU, de o săptămână am dureri mari de burtă și cap, unii mi au spus ca aș fii însărcinată, dar mie mi- a venit ciclul fără întârziere totul desfășurându- se în mod normal, acum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a