Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 30 Noiembrie 2024 sunt:
Am o întrebare, dacă iubitul meu a băgat puțin capul penisului în mine dar foarte puțin, și eu aveam chiloți pe mine și înainte să- l bage s- a tot frecat de ei, sunt șanse să rămân...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu sotul meu, l- am iertat dupa ce m- a înşelat dar l- am iertat. La 2 zile de la contactul sexual ce l- am avut cu el am dureri de burtă.E posibil sa fi luat vreo boala...? (mai mult)
Am 16 ani, am avut primul contact sexual cu iubitul meu şi dupa ce am terminat era sânge pe cearceaf, e normal?
Bună ziua! Am avut mentruatia de două în luna mai prima pe 2 mai iar a doua pe 28 și m- a ținut până pe 3 iunie. În luna iunie nu mi- a venit menstruatia, am o aplicație pentru așa ceva iar ...? (mai mult)
Salut, Am si eu o problema destul de mare pe partea de relatii… Nu reusesc absolut deloc sa atrag o femeie in viata mea. Am ajuns la 29 ani in situatia in care toti prietenii mei au relatii si efectiv...? (mai mult)
I- am dat follow unei fete pe care nu am cunoscut- o și a dat și ea, m- a mirat fiind ca este urmărită de multă lume și urmărește destul de puțini oameni, am început să vorbim, de câteva...? (mai mult)
Salut! Eu si prietena mea avem o problema cred. Deci acum doua saptamani ne- am frecat partile intime (nu a intrat nimic nicaieri, totul s- a desfasurat pe vulvă la ea) si mi- a venit sa imi dau drumul,...? (mai mult)
Nu am mai fost la curve niciodata asa ca îmi poate spune cineva preturile?
Buna seara TPU, am o întrebare, cand esti insarcinata iti vine mai mult sa mergi sa urinezi? Mi- e teama sa nu fiu insarcinata, nu sunt pregatita pentru bebe (sunt si virgina nu am avut contact sexual)....? (mai mult)
Vă salut! Am început sa vorbesc cu o fată pe Instagram însă nu știu dacă este cu adevărat fata sau băiat deoarece mi s- a mai întâmplat să se dea unu băieți drept fete și aș avea nevoie...? (mai mult)
Buna ziua, pe mine mă ține menstruația 7 zile, dar săptămâna asta doar 5 zile, îmi e frica sa nu fiu gravida deoarece în a 3 zi de menstruație am avut o frecare cu iubitul meu dar el ejaculase...? (mai mult)
Femeilor le place să guste sperma?
Bună! Iau anticoncepționale de ceva timp, însă s- a întâmplat azi să mă uit la ele și să observ ca am uitat să iau o pastilă, însă nu știu exact în ce zi… mai sunt protejată? Dau...? (mai mult)
Hei hei! Am și eu o întrebare mai..ciudatica-Amuzanta, cei care ați întreținut relații intime în cabinele de proba cum a fost? În afara ca e adrenalina sa nu vină nimeni prin împrejurimi.
Buna! Eu sunt adulta, dar nu am avut iubit niciodata. Consider ca am gasit partenerul potrivit si am dori sa trecem la pasul urmator. Va rog, ati putea sugera o recomandare pentru un sexolog in Cluj-...? (mai mult)
Este normal să am scurgeri maronii după un contact sexual?
Ce parere aveti ca iubita mea ma cearta pentru ca nu am lăsat bacșiș 50 de lei la restaurant, sau pentru ca nu am dat 10 lei la un cerșetor? Din banii mei normal?
Am 13 ani, in august pe 28 fac 14 inca, nu mi-a dat sperma si nu stiu cum sa fac sa-mi dea.
Hey baieti, v-ar placea sa fiti SOTIE pentru o zi?
Hey lume, tocmai am asistat la scena terifianta din cauza căreia era sa îmi pierd echilibrul înainte sa urc în mașina. Am fost la farmacie sa îmi cumpar ceva de mahmureala, după mine intra o domnișoară...? (mai mult)
Rămân gravida la menstruație?
Salutare. Unde pot dona spermă in Sibiu? Mulțumesc
Daca un bărbat dă limbi unei femei poate sa ia boli? Ofer funda
Soţul meu m-a înşelat, acum ne-am împăcat. Daca a facut sex cu alta pot lua vreo boala sexuală?
Imi doresc sa cunosc o fată dar e mult mai greu acum deoarece oamenii sunt mult mai reci, mai individualisti si fiecare își vede de patratica lui, cand vorbesc cu fete, acestea sunt superficiale,...? (mai mult)
Am avut recent un contact sexual, eu fiind însărcinată, după asta m-a durut burta.E ceva grav?
Pe mine înca ma doare foarte tare când fac sex cu sotul meu şi nu ştiu ce să fac v- am citit răspunsurile dar nu merge nimic din ce ati scris am încercat.Ce altceva pot încerca aveţi alte...? (mai mult)
Relațiile sexuale intre minori sunt legale?
Sotul meu nu mă mai satisface în timpul actului sexual.Ce pot face?
Salut, există niște pastile ceva pentru a prelungitactul sexual cu mult timp gen sa nu te termini repede, știe careva?
Mi- a venit menstruația pe 20.06. 2024 și s- a terminat pe 25.06. 2024, pe 26.06. 2024 am făcut sex și pana sa ejaculeze a scos- o afara si am văzut ca e rupt prezervativul (ejaculare în exterior...? (mai mult)
Voi ca fete, ați sta cu un băiat care a mai făcut sex oral înainte de a fi cu voi? Ce părere aveți despre un bărbat care a mai făcut și e dornic de a face sex oral în baza unei relații?
Credeti ca oamenii sunt in natura poligami? Eu de exemplu sunt indragostit de mai multe femei dar am fost educat sa imi gasesc o fata, sa ma căsătoresc si sa fiu fidel ei, dar acum e imposibil deoarece...? (mai mult)
Am o întârziere menstruala de 13 zile și încă nu dă nici un semn că ar veni. În acest timp am făcut 5 teste de sarcină, și toate au ieșit negative, ultimile 3 le- am făcut cu prima urina...? (mai mult)
Salut, recent am fost la un medic chirug cu problema ca "nu îmi pot decalota penisul" el mi- a spus ca nu am fimoza sau ceva și mi- a sugerat seara la dus sa înmoi bine și sa îl decalotez, dar ma...? (mai mult)
Salutare. Ce parere aveti despre activitatea sexuala in relatie in urmatorul context: Logodnica mea considera ca nu este important pentru ea si ca nu asta e baza relatiei, frecventa este 1- 2 ori pe...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare, eu cu iubitul meu ne- am masturbat, el si- a dat drumul pe jos si dupa l- a bagat inapoi, dar nu in vagin (Sunt virgina) si apoi am vazut pe chiloți un lichid transparent ...? (mai mult)
Sunt intr- o relatie serioasă cu un băiat şi l - am intrebat : dacă aş fi insarcinată te- ai căsători cu mine? şi el a spus că nu, dar vrea doar copilul, nu şi pe mine. El are 30 de ani ...? (mai mult)
Buna,dupa un contact sexual nu mereu dar am stari de greata adoua zi.Nu am orgasm sau alte chesti.E normal sau
Buna,dupa un contact sexual mi se face rau stiti din ce cauza?
Salut, Femeile unde se documenteaza despre noi barbatii, cum sa ne satisfaca sexual? Intreb asta, fiindca foarte rar am vazut ca se discuta despre barbati, in general se pune accentul doar pe femei. ...? (mai mult)
Ce părere aveți? https://vm.tiktok.com/ZGepKnKV7/
Pot rămâne însărcinată la menstruație?
Buna, daca prietenul meu mi-a introdus un deget în vagin mai sunt virgina? Tin sa menționez ca a durut si am si sângerat, fara răspunsuri rautacioase.
Care sunt bolile pe care le poți lua la sex oral protejat? Ca baiat.
Salutare, as avea si eu o intrebare, in ultimele partide (protejate) cu prietena mea, am mai continuat si dupa finisarea in prezervativ, exista sansele sa fi iesit ceva pe langa?
Buna TPU, acum aproximativ trei saptamani am facut- o pentru prima oara cu iubitul meu, primele doua minute sa zicem am facut neprotejat iar restul protejat iar cand a ejaculat a ejaculat afara, am ...? (mai mult)
Am făcut un avort acum 8 luni și regret enorm, deși nu am casă, iubitul meu nu a vrut copilul eu tot m- am gândit să îl țin dar mi- a fost frică oarecum pentru ca am crescut fără tată și...? (mai mult)
Cum pot să mă masturbez? Sunt băiat și am 14 ani. Mă masturbez clasic de 2-3 ori pe zi.
Buna ziua! Sunt in a doua zi de menstruație și m- am frecat cu partenerul meu, nu am avut contact sexual, dar el ejaculase înainte, mi- a zis că nu a ajut lichid din acela ore ejaculator deoarece el...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.