Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Februarie 2025 sunt:
Cum să o fac să o pup, suntem la a doua întâlnire și nu știu cum să fac să ajungem un cuplu…. ce ar trebui să i zic?
La cât timp vine perioada fertilă dacă am luata pastila de a doua zi
Salut! Am un ciclu de 30 35 de zile, ultimele menstruatii fiind pe 10 aprilie, 28 aprilie, 2 iun si 6 iul. Am fost la o ecografie abdominala in 9 mai si medicul nu a vazut nimic legat de o sarcina...? (mai mult)
Dacă un tip plânge pe ascuns dintr- un motiv nesemnificativ(o fată merge la masă cu alte persoane, fără el), înseamnă că ținea la ea(mai mult decât la o prietenă)? Mi- am dat seama că ...? (mai mult)
Am făcut dragoste cu prietena mea neprotejat dar nu mi-am dat drumul în ea au trecut 5 zile și nu prezintă simptome de sarcină menționez că nu era în perioada fertilă
Crush inseamna a fii indragostit de cineva in secret fara sa stie respectiva persoana?
Urmează a doua întâlnire, cum fac să fiu împreună cu ea? ceva idei, nu prea le am cu combinatul
Am făcut dragoste cu iubita mea neprotejat fără să-mi dau drumul în ea în plus ea luase pastila de a doua zi acum 3 săptămâni poate rămâne însărcinată
Buna ziua. Iau anticoncepționale yasmin de un an iar in această perioadă menstruația a venit mereu in ziua 3 de pauza, mai putin o data cand a întârziat o zi( a venit in ziua 4 de pauza). Astazi...? (mai mult)
Cu stima! Barbatii,au fetish sa mai traga fetele de par cand fac dragoste cu ele, sau este o placere sumbra de a mea?
Buna TPU! sunt foarte ingrijorata ca pot fi insarcinata, nu am avut contact sexual propiu zis, dar iubitul meu avea lichid seminal pe degete, s- a sters putin si dupa si a bagat degetele in mine, vreau...? (mai mult)
Aș vrea să încep să i fac sex oral partenerului însă nu sunt pregătita nu știu cum ar trebui să fac asta să l pot satisface. Am făcut o o data câteva minute și mi- a venit să vomit e perfect...? (mai mult)
Salut De cate ori este Bine sa te Masturbezi?
Hello tuturor. Vreau să vã povestesc ceva pentru a- mi putea răspunde la o întrebare. De aproape 6 luni vorbesc cu un coleg de la muncã care este însurat. Da stiu, pot fi judecată prin asta dar...? (mai mult)
Dacă prietena mea a luat pastila de a doua zi cam în cât timp se reproduc ovulele?
Cum pot oferi un oral mai bun partenerului meu?
Baieti, răspundeți sincer. Cum preferați? Extrem de frumoasa și cu corp modest sau față "asa și asa" și cu corp perfect.
Am doar 24 de ani, dar sunt deprimata. Totul a început anul trecut. Am cunoscut un bărbat mai în vârstă, 37 de ani. M- a atras imediat. Era înalt și suplu, elegant, cu o încredere în sine ...? (mai mult)
Salut, vin cu o intrebare. Eu si prietena mea am avut un contact sexual neprotejat, din care am bagat doar capul, fara sa- mi dau drumul. Insa, din cate am citit, precum- ul ar fi suficient ca aceasta...? (mai mult)
Va salut, cu taria de caracter sa va marturisesc o problema.De mentionat am 47 de ani si stau in Comarnic, lucrez ca tapiter. Imi intărat regulat iubita pentru ca sa facem dragoste mai intens, dar ...? (mai mult)
Vă împărtășesc iar norocul meu în dragoste... Când plâng noul meu iubit de 7 luni. Acuma recent. El m- a făcut să plâng. Râde de mine cand plang. Râde așa sfidător. Nu am voie să am prietene...? (mai mult)
Întrebare pentru fete, cand vedeti un barbat frumos va puteti imagina si o partida cu el? Sau ca ați putea fi împreună cu acea persoană?
Întrebare pentru fete, v-ați gândit vreodată să faceți sex în trei? :)) (Doi băieții și o fată ) Scrieți dacă doar v-ați gândit sau chiar ați fi înstare?
Bună, am avut prima întâlnire, urmează a doua, pare ca e interesată de mine, faza e ca nu știu cum să o combin. Nu vreau nici să am parte de un refuz, mă ajutați cu ceva idei? Cum să ajung...? (mai mult)
Am făcut sex cu iubitul meu, el avea spermă pe deget și l-a băgat la mine în vagin din joaca, am făcut cu protecție. Sunt la ovulație pot rămâne gravidă?
Am avut cu soțul contact sexual eu find la perioada de ovulație l-am avut neprotejat pentru ca ne dorim bebe.Pot rămâne însărcinată? Cum pot vedea dacă sunt?
Bună ziua. Am făcut sex neprotejat acum vreo 2/3 săptămâni. Menstruatia nu mi- a venit, am făcut un test de sarcină și mi- a ieșit negativ. În schimb, am dureri menstruale dar nu și urmată ...? (mai mult)
Buna ziua! Urmează sa am CM maine. Aseară am avut contact sexual, pe la mijlocul partidei, mi- a curs sânge. Astăzi nimic, doar ceva pete dar nu de culoarea roșu. Menționez ca nu m- am protejat,...? (mai mult)
Vreau sa ma împac cu fostul meu prieten dar nu știu cum. Acum 2 luni el mi- a spus sa o lăsăm asa ca nu se mai poate între noi, iar peste o luna mi- a spus ca ii este dor de mine. Ne am văzut și...? (mai mult)
Salut, sunt împreună cu o fată de câțiva ani si de vreo 1 an încercăm să facem dragoste, dar nu prea merge, nu intra în ea, nu știu cum să mă exprim, ne facem oral înainte, dăm cu lubrifiant,...? (mai mult)
Salutare, am 16 ani, nu pot decalota penisul si nici sex nu am cu cine sa fac si as vrea sa folosesc un, , pussy toy" si as vrea sa stiu daca pot sa decalotez penisul folosind aceasta fiindca simplu...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când va mutați împreună cu iubitul vostru în apartamentul lui, voi sunteți studente și el va spună ca e cazul sa va căutați de munca pentru ca alte fete ...? (mai mult)
Ne poate ajuta cineva cu idei de locuri (cluburi) unde am putea gasi mai usor o fata bisexuala pentru sex in 3?
Bună TPU, pot rămâne gravida de la precum?
Hei TPU, ma simt oribil…Îmi este foarte dor de fostul meu iubit nu știu ce ar trebui sa fac sa trec peste mai repede nu mai suport….Îl vreau așa tare înapoi…au trecut luni bune de când nu ...? (mai mult)
Salut! Am facut un test de sarcina tip stilou pe 16 iulie, seara tarziu, care a iesit negativ. Banuiesc un eventual incident in luna aprilie, cand lichidul preejaculator ar fi intrat in contact...? (mai mult)
Buna am nevoie de un sfat ceva Eu luna lui iulie am avut în repetate rânduri contact sexual neprotejat Pe 22 mi- a venit mesturatia regulata am un ciclu de durata 5 zile iar pe 29 mi- a curs ...? (mai mult)
Salut, daca nu ma i-a somnul dupa ce am orgasm, este un lucru normal? Am tot citit ca, majoritatea barbatilor incepe sa resimta somnolenta dupa orgasm.
Soțul meu nu mai poate face dragoste cu mine pentru ca are o problema medicala nu i se scoala face nu știu ce terapie el știe mai bine și a zis ca pana își revine sa imi caute alt barbat cu care ...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu sotul meu deşi sunt la menstruaţie am avut aseara si acum ma doare burta. Este normal sa ma doara burta?
Salutare TPU, deci intră de ex o femeie are vaginul de 20 cm dar ea se simte cel mai bine cu 17 de la 17 în sus e durere …. Se poate obișnui cu 20?, de ce nu e ca la noi, noi dacă nu băgăm ...? (mai mult)
Pot avea contact sexual find însarcinata sunt în 5 luni însărcinată?
Întrebare pentru fete 17 sau 20 cm?
Buna! Am o problema si va rog sa ma ajutati! Am fost insarcinata iar din luna a7a sotul a refuzat sa mai facem sex, in fine a trecut timpul, am nascut prin cezariana, au trecut 3 luni de la nastere ...? (mai mult)
Am o intrebare. cum se ramane gravida "prin accident" asa cum se intampla la unele fete minore? adica in afara de a o face neprotejat, se mai poate ramane gravida si din alte situatii? cum ar fi doar ...? (mai mult)
Buna TPU! deci iubitul meu si a frecat penisul de vaginul meu, la exterior adica, insa fara sa atinga capul penisului deloc, doar restul. nu a ejaculat nicaieri in zona mea si nici nu ejaculase inainte...? (mai mult)
Daca am facut sex fara protecție de 4 ori cu pauze de 2 ore intre reprize FARA A SE EJACULA in mine, sunt șanse de sarcină?
De ceva timp simt ca partenerul nu mai este atras de mine. Sexual suntem compatibili si ne- am recunoscut asta unul altuia si eram uimiti cat de mult ne potrivim. In cei 2 ani de relatie nu s- a intamplat...? (mai mult)
Salut, în septembrie anul trecut am vorbim puțin cu o fată, nu m- a atras deloc comportamentul ei, pentru că la asta mă uit mereu la o fată, dar am ținut legătura cu ea până în februarie...? (mai mult)
Buna! Am nascut acum 3 luni prin cezariana, si am inceput sa folosesc ovule(contracept- m) pentru a nu ramane din nou insarcinata, dar cand am folosit primul ovul sotul si.a dat drumul in mine si acum...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Levi123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!