| Georgy1993 a întrebat:

4 zile am stat impr la mine doar noi 2 si ne-am certat azi dim urat rau.am hot s ne desp si cand a plect ma pupat p frunte avea lacrimi in ochii praktik ne-am sp adio. apoi cand a ajuns aksa am vb si i-am sp ca gta e mai bine. faza e ca la pr lui ii sp ca nu ne-am despartit...in schimb ma suna ma kuta p mess se comporta ca si cum am fi impreuna.nici eu nu mai stiu cum esad

2 răspunsuri:
| Andreea_1440 a răspuns:

Pai tine la tine si nu vrea sa va desp cei asa de greu? poate era nervos nah avea si el o stare mai naspa dar eu trecut si vrea ca toate sa fie cum erau daca tii la el impacate si fiti fericiti crede-ma si eu am vb cu unu 1 an si akuam ma doare si mi-e dor de tot ce o fost odatasad

| DJSkillzPhiladelphia76ers a răspuns:

Certurile voastre sunt normale apar des la cupluri stii vorba aia cei care se cearta se iubesc; D baiatu da dovada de iubire dar nu stie ce sa faca sa-ti explic cum e in mintea lui e o harababura nu se poate decide si eu am momente din astea recunosc dar relatia voastra poate reveni cum era eu zic sa vb cu el sa-l intrebi de ce s-a comportat asa dar un lucru iti spun NIMIC NU E PIERDUT! xD bafta