Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Februarie 2025 sunt:
Putem spune despre o fată, care a avut până la căsătorie, 7- 10 relații, în care în unele a iubit și altele a fost doar pentru sex, că a fost în cunoaștere? Ce o determină să spună ...? (mai mult)
Salut. Prietena mea are probleme cu ciclul dinainte sa avem ultimul (si primul) contact sexual, asta fiind acum 2 luni si ceva, eu fiind plecat. Care ar putea fi problema sau am facut noi ceva gresit?
Salut, cum e ca bărbat sa faci sex prima data? Se rupe ata, ustura? Simți plăcere sau?
Salut! Prietena mea are probleme cu ciclul dinainte de a avea ultimult (si primul) contact sexual, asta fiind cu 2 luni si ceva in urma, eu fiind plecat de atunci. De la ce ar putea fi sau am gresit ...? (mai mult)
Buna seara, am si eu urmatoarea situatie sunt indragostit de o colega de munca mai mare ca mine cu 9 ani, ne intelegem foarte bine, suntem foarte apropiati, ea nu isi arata varsta, glumim, radem,...? (mai mult)
Ce mise întâmplat dacă am făcut sex anal si a doua zi imi curge sange cand fac treaba mare?
De ce mi e frica de fiecare data dupa ce fac sex de o sarcina, chiar daca o fac protejat? mereu am frica asta, niciodata nu pot sa stau linistita, mereu ma gandesc ca daca s- a intamplat ceva gresit...? (mai mult)
Bună! Știu ca pare o întrebare ciudata și mulți o sa ma judece, dar acum o săptămână am fost la ginecolog, pentru un control, iar acesta mi- a spus că nu sunt virgina. Eu nu am întreținut...? (mai mult)
Hei! Am avut ieri contact sexual protejat cu prezervativ, numai ca la inceput, inainte sa fi fost penisul introdus in vagin, prezervativul a fost scos si pus din nou. Nu sunt sigura, dar am impresia...? (mai mult)
Sexul e fântână tinereții sau e un mit?
Bună! Pe 9 iunie am făcut- o neprotejat, însă penetrarea a avut loc DOAR de 3- 4 ori MAXIM până la JUMĂTATE. Pe data de 22 iunie mi- a venit menstruația. Același număr de zile ca în celelalte...? (mai mult)
Bună! Este posibil să fiu însărcinată dacă la începutul lunii iunie am făcut- o? Tin să menționez ca au fost 3- 4 penetrari, până la jumătate și atât. La sfârșitul lunii iunie am avut...? (mai mult)
Salut TPU, inca de cand mi- am inceput viata sexuala am avut disfunctie erectila(adica nu mi se scoala cand vreau sa fac sex ) Am fost la medic de multe ori cu aceasta problema dar sunt sanatos, nu am...? (mai mult)
Buna TPU. Rin sa mentionez ca sunt majora. Deci ieri am avut contact sexual cu iubitul meu, a fost protejat cu prezervativ, insa la inveput, inainte sa fie introdus in vaginul meu, prezervativul a ...? (mai mult)
Buna ziua. Am 19 ani. Cât de des pot să mă masturbez fara sa am probleme de sănătate?
La 17 cm se poate numi un penis mare? :))
Cand intretin relatii intime cu prietena mea de fiecare data simte durere dupa un anumit timp. Tin sa precizez ca este preludiu, nu avem probleme in relatie si ca am luat- o de fata mare. Multumesc...? (mai mult)
Hei! Deși lumea își ia hate pentru întrebările de genul, risc sa intreb dacă exista riscul de sarcina de la lichidul preejaulator, când nu vine vorba de un contact intern, ci extern, o simpla...? (mai mult)
Dacă la contactul sexual ai folosit metoda contraceptivă desi nu ești sigură de aceasta și dorești să te asiguri cu pastila de a doua zi desi îți este teamă ca ai putea să o iei degeaba și ...? (mai mult)
Bună, am o situație care mă ține blocată. Am început de aproxmativ o lună sa vb cu un băiat, ne- am văzut de 3 ori. In schimb am vorbit in fiecare zi. Ne înțelegeam super bine, și a dat...? (mai mult)
Bună seara. Daca am făcut sex protejat iar în timpul actului sexual prezervativul s- a rupt însă nu am ejaculat, nu am făcut nimic. Precizez ca am făcut actul sexual cu 2- 3 zile înainte să-...? (mai mult)
Salut! De cateva zile vorbesc cu o tipa foarte draguta si ma cam induce in eroare ....Am mai schimbat cateva cuvinte cu ea inainte, dar nu am reusit nimic.Acum cateva zile a inceput sa- mi trimita mesaje...? (mai mult)
Bună TPU, poate sa îmi întârzie menstruația din cauza ca am răcit?
Timp de o luna m- am apropiat destul de mult de o fatam am iesit des, am fost in excursii amandoi si am avut de multe ori ocazia de a o saruta si nu am facut- o deoarece chiar voiam ceva serios si nu ...? (mai mult)
Salut,va intreb ceva din pur amuzament. Ce inseamna expresia "confirm cu tatuajul", adica intr-un fel stiu la ce se refera dar nu stiu exact! Ajutati-ma va rog
Buna TPU. Am o problema care pare nesemnificativa, dar pentru mine este. Pe scurt imi placea de un baiat si n- am zis nimic si am aflat si el ar simti ceva. De atunci, adica de cateva zile mi- e rau,...? (mai mult)
Ea are un trecut mai naspa si a zis ca vrea o pauza dar nu vrea sa puna capat relatiei o sa scriu exact ce a zis : "Relația asta văd și simt ca îmi cere tot mai multă răbdare și înțelegere....? (mai mult)
La cat timp vi se pare ok sa faci sex? Ofer funda
Pe aplicația calendar menstrual îmi spune că mi- ar veni pe 27. De la cat timp de la întârziere pot face testul de sarcina? Momentan nu am simptome dar as dori sa scap de acel gând că aș fi...? (mai mult)
Iubitul meu şi-a bagat degetul lui la mine în vagin şi mi-a curs sânge, este normal? Oare de ce a curs sange?
Bună, am avut un contact sexual neprotejat cu ejaculare afara. A doua zi mi-a venit menstruația, a durat normal 5-6 zile. Sunt șanse sa fii rămas gravida?
Bună, am o întrebare și știu ca ar trebui să mă adresez la medic, dar la moment nu pot. Am avut menstruatie 18 zile(prima data asa de mult) de obicei dura 6- 7 zile. În a 19 zi mi- a trecut și...? (mai mult)
Vaginul unei femei este diferit în a 6-ea luna de sarcină? Și dacă da, care sunt diferențele
Ati putea ierta o infidelitate?
Salut! Acum 2 săptămâni am făcut sex neprotejat cu iubita mea și am hotărât să facem un test de sarcină prin sânge. Nu am fost foarte atenți și am pus mai puțin sânge decât trebuia. Credeți...? (mai mult)
Am facut sex neprotejat, a fost introdus doar capul. Cand am ajuns acasa am avut o secretie vaginala cu firicele de sange, tin sa mentionez ca nu mai eram virgina deci asta nu e din cauza dezvirginarii....? (mai mult)
Bună ziua! Doresc să discut despre un subiect mai personal, simt nevoia să spun faptul că, a vorbi despre sex, lucruri intime etc, a fost mereu un subiect taboo în familia mea și nu cunosc prea...? (mai mult)
Hei. De ceva timp nu mă mai înțelegeam cu prietena mea, ea voia să ieșim, eu voiam să lucrez și nu mai aveam timp de petrecut împreună. În plus era geloasă și încerca să mă controleze,...? (mai mult)
Bună, are idee careva cum poți testa un bărbat? Daca sunteți foarte la început și vrei să afli dacă chiar simte ceva sincer pentru tine.
Cum să îmi măsor corect lungimea și grosimea penisului + circumferința La câți cm se poate numi un penis mare?
Buna ziua, TPU! Am o dilema majora. Daca am vorbit cu cineva despre sex inseamna ca am facut sex oral? Va rog raspuns sunt ff ingrijorat.
Salut TPU, am o intrebare.Am 16 ani si penisul de 15cm stiu ca pana la varsta asta creste, dar am mai citit ca tine si de genetica. Tata are de 19 cm si mai groasa ca a mea, e posibil sa creasca in ...? (mai mult)
Buna. Pot deveni preot daca in trecut am avut o singura relatie sexuala (aventura de o noapte) cu o alta fata, iar in preznt intretin relatii sexuale cu iubita mea (vitoarea mea sotie)? Imi doresc sa ...? (mai mult)
Buna! Am 14 ani si am facut sex cu un baiat in varsta de 18 ani (mi- am pierdut virginitatea) si nu a fost deloc cum au spus altii ca o sa fie, adica dureros sau chestii de genul. Acum baiatul acesta ...? (mai mult)
Ziua sunt ok dar în fiecare seară mă simt la fel. Mă simt singur, deprimat cumva, mă doare sufletul parcă și nu am cu cine să vorbesc și să mă simt confortabil și fără să fiu judecat. Nu...? (mai mult)
Salut, am o problema. Am facut sex neprotejat insa a bagat doar capul si nu a fost tinut mult. Ciclu trebuia sa- mi vina, mi- a intarziat 5 zile. Sexul a avut loc inainte cu 2 zile sa- mi inceapa perioada...? (mai mult)
Buna seara, am 16 ani si am o relatie cu o fata de o varsta cu mine si suntem de de 11 luni, inca din prima zi mi- a spus ca dupa ce s- a despartit de fostul ei ala a inceput sa spuna ca a f****o, ca...? (mai mult)
Salutare. Are sens sa îmi fac griji in privința unei sarcini? Am avut contact protejat luna trecută pe 7, pe 15 mi- a venit. Luna aceasta are întârziere de 6 zile deja... Credeți că ar trebui...? (mai mult)
Bună ziua. In urma cu un an, m- am angajat la o firma. Aici am întâlnit un băiat de vârsta mea, este frumos, atrăgător. La început am simțit o atracție imensa fata de el, și el a observat...? (mai mult)
Vă salut TPU, am nevoie de ajutorul și părerile voastre! Am o mică problemă în a- mi înțelege ciclul menstrual. Ultimul meu contact sexual a fost 2 luni în urmă, având menstruația de 2 ori,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.