Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua. De vreo 3 luni am o mică mare problemă legată de un coleg de muncă. Am o familie sunt o persoana la locul meu, dar de fiecare dată când se uită în ochii în mei, simt cum mi se face...? (mai mult)
Ce culoare au sfărcurile tale? Sa fii sincer nu spui galbene sau albatre. Am vazut ca marea majoritate a fetelor le au maro.
Cum pot trece peste o despărțire? Îl iubeam foarte mult, a fost primul meu iubit, vorbeam absolut tot cu el, am făcut și dragoste. Sunt distrusa nu pot sa mai dorm noaptea, nu pot sa mai mănânc. ...? (mai mult)
Hei TPU, pe 27 mai am întreținut un contact sexual neprotejat pentru vreo 5 minute în care el nu a ejaculat în vagin și nu a avut o masturbare înainte de act, am făcut 2 teste de sarcina care ...? (mai mult)
Am făcut- o cu o zi înainte de ovulație, mai exact în ziua fertilă, am făcut- o neprotejat.I- a venit când deja era scoasă ..totuși sunt speriată dacă sunt ceva riscuri sau se poate întâmpla...? (mai mult)
Cum e posibil să intre 20 cm intr-o femeie când eu văd ca pe net scrie ca vaginul are intre 10-12 cm? Eu am 16 cm și am folosit prelungitor de încă 4 cm
Cum sa ma excit mai bine în timpul actului sexual?
Buna seara, am avut contact sexual cu prietena mea si a început să sângereze pentru că mi-am pus bile și e primul contact cu ea, e o problema? Dacă sangereaza
Bună seara! Am o întrebare, dacă mă poate sfătui careva de a trecut prin aceleași sentimente ca mine. Nu știu neapărat să explic dar știu sigur ca am o problemă de care nu pot scăpa. Nu...? (mai mult)
Salut, în urmă cu câteva zile am întreținut relații intime cu prietena mea (menționez faptul că atunci era pe ciclu a5 sau a 6zi ), urmând ca prezervativul să se rupă după ceva timp, nu ...? (mai mult)
Buna seara, mi-am pus si eu bile și am făcut dragoste cu iubita mea și i-a făcut rana, e grav?
Buna seara! Acum cateva zile am intretinut un act sexual impreuna cu iubita mea. Am folosit prezervativ, pentru orice eventuala intrebare. La final, dupa ce am terminat, am observat un lichid alb- laptos...? (mai mult)
Bună, m-am masturbat de multe ori, cu degetele, morcov, cozi de la pensule. Dar niciodata nu mi-a curs sange si sunt sigura 100% ca nu mai sunt virgină. Voi ce ziceti?
Eu nu înteleg ce placere simtiti voi cand v-o trageti, pe mine ma doare.
Am fost la un salon de epilare definitiva, acolo era un bărbat și m- a epilat și la zona genitala pentru ca pentru asta m- am dus. Când am ajuns acasă soțul meu mi- a făcut un circ pentru ca a ...? (mai mult)
Bună, prietena mea m- a disperat in ultimul timp cu "labiile" ei care sunt asa cum spune ea "urate" doar pentru că sunt mai mari, eu i- am spus ca barbatiilor le placea mai mult decat o simpla grapă...? (mai mult)
Hey. M- am despărțit de iubitul meu și am decis sa rămânem prieteni, iar el în ziua în care ne- am despărțit m- a luat în brate și mi- a zis ca va fi toată viata in spatele meu. Voi ce înțelegeți...? (mai mult)
Hello, sunt in dubii cu intrebarea "dacă doctorul ginecolog poate vedea la un consult daca mai esti virgina sau nu", am citit pe mai multe site uri despre subiectul acesta si unii spun ca se poate vedea,...? (mai mult)
Sunt șanse să fi rămas însărcinată, daca am avut contact sexual protejat cu 7 zile înaintea mensuraitiei? Prezervativul nu s- a spart. Contactul a fost pe 7 iunie, iar acum trebuia să îmi vina...? (mai mult)
Acum ceva timp am avut un asa zis "contact sexual", insa nu a fost un contact in intregime ci doar a intrat foarte putin caci ma durea, tin sa mentionez ca sunt virgina si durerea era insuportabilă..credeti...? (mai mult)
Bună, vă rog să îmi răspundeți fără hate, deci m-am masturbat și mi-am introdus coada de la perie în vagin si as vrea sa știu dacă la primul contact sexual o sa îmi iasă sânge.
Buna, incep prin a va spune ca vorbim de mult timp, si conexiunea sexuala dintre noi e mare, de fiecare data cand ma gandesc ca as faceo cu el imi pun intrebarea : ce o sa zica despre imperfectiuniile...? (mai mult)
Poți lăsa o femeie însărcinată dacă ai avut contact sexula(neprotejat) după 10-15 după o masturbare(și nu te-ai spălat) și dacă da, care sunt șansele?
Buna! intrebare pentru fete voi ce preferati mai mult? sa aveti orgasm prin sex oral sau normal prin penetrare?
Salutare, am vazut pe net un filmulet pe Youtube cu femeia care are 3 tate, credeti ca e fake sau exista si astfel de malformatii? Pentru ca cam 99% din femei au doar 2.
Buna, Un baiat pe care nu il cunosc foarte bine ma priveste in ochi fix cand ceilalti nu sunt atenti iar uneori este ironic cu mine. Nu ii place prezenta mea sau este invers?
Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt casatorit de 5 ani. Inainte de casatorie cu sotia sau cu alte foste iubite am intercat destul de multe lucruri sexual... in ultima vreme simt o monotonie... Aveti...? (mai mult)
Buna! Am avut un contact sexual cu iubitul meu la o zi inainte de ovulatie si s- a rupt prezervativul. Nu a apucat sa isi dea drumul si dupa ce s- a rupt am continuat maxim 30 sec pana sa observam. A trecut...? (mai mult)
Mi-a întârziat stopu 3 zile, am dureri de burtă, de sâni și pofte alimentare îs semne ca vine, am 18 ani ultimu ciclu mi s-a terminat pe 18
Helloo dragilor, am un asa zis prieten cu care vorbesc de vreo 3 ani, ne intelegem exagerat de bine, mereu ne spunem problemele, ne purtam de grija etc. De ceva timp a inceput sa fie lipicios, mereu...? (mai mult)
Buna ziua am făcut sex in ziua când mi-a venit ciclul, e posibil o sarcina? Vă mulțumesc frumos
Bună! Am o problemă si ma gandeam ca poate stie careva dintre voi ce ar putea fi. In luna Mai am avut un contact sexual care a fost neprotejat in timpul menstruației( dar contactul sexual nu s- a ...? (mai mult)
Bună! Astazi am avut contact sexual neprotejat…doar pentru max 2 minute..precizez ca nu a ejaculat in mine deloc acest lucru avand loc minute bune mai tarziu El spune ca a fost atent si inainte de ...? (mai mult)
Sunt oare bărbații mai ipocriți sau femeile? De ce oare adevărul deranjează și trebuie îmbrăcat uneori în minciună pentru a da mai bine? De ce nu putem fi sinceri sa nu pierdem timpul și să...? (mai mult)
Heloouuu, am o nedumerire uriașă...Acum cateva zile am iesit cu un baiat cu care sunt foarte apropiată dar nici unul dintre noi nu face primul pas pentru a fi intr o relatie. El sprijinindu- se de ...? (mai mult)
Bună TPU, vreau să vă adresez o întrebare care pentru mine să intru în acest subiect e puțin mai greu deoarece e un subiect mai sensibil pentru mine… Am o relație de un an în care ne vedem...? (mai mult)
De ce femeile sunt atât de dificile și mai toate ma evita?
De cate ori este recomandat sa te masturbezi ca băiat în adolescență?
Buna ziua! Am avut contact sexual pe data de 6 luna aceasta ( cu ejaculare ) ultima menstruatie fiind pe 30 iunie. Am facut 2 teste si ambele negative probabil pentru ca le- am facut prea repede. Credeti...? (mai mult)
Cat de importantă este stimularea sânilor în actul sexual?
Deci in vedere ca nu mi-a iesit niciodata cu nicio fata ma gandeam sa incerc cu una de 30-40 ani doar pentru sex, eu avand 26, oare e bine?
Cred că este o întrebare destul de nesimțită dar cum pot (beli) penisul până la maxim deoarece am un fel de ață care mă ține și când încerc mă cam doare? Pot tăia ața în vreun fel?
Hei, cine poate spune de ce se destrama majoritatea relatiilor dupa aparitia unui copil..este adevarat ca barbatii simt o oarecare repulsie fața de femeie dupa ce aceasta naste? Si ca asta este de fapt...? (mai mult)
Bună, de ceva timp mă dor sânii, menționez ca sunt majoră și am și întreținut relații intime, de o perioadă nu am mai făcut sex și acum mă dor. Să fie din cauza pauzei? Doresc răspunsuri...? (mai mult)
Buna TPU, Am o intrebare(va rog nu faceti misto sau sa ma judecați )Duminica mi- a venit menstruatia mi- a venit cu 8 zile mai rapid si m tinut doar 2 zile azi fiind a 3- a dar curge doar sange maro,...? (mai mult)
Bunăăăăă, încep prin a vă spune ca am 17 ani si inca de la varsta de 13 au început sa imi apară asa numitele vergeturi, sunt plina pe fese si coapse. Problema e ca aș dori sa imi incep viata...? (mai mult)
O fată poate rămâne însărcinată dacă poartă lenjeria intimă pe care am ejaculat? 69
Bună ziua, vreau sa întreb doar femeile ce folosiți pentru protecție ce anticoncepționalele care sa nu îngrașă sunt o fire care ma îngraș repede țin regim mai mereu pana merg sa îmi pun sterilet...? (mai mult)
Bună ziua. Mi- a venit menstruația pe 20.06. 2024 și pe 26.06. 2024 am făcut sex protejat ( am simțit când ejaculez și am scos- o afara si am ejacula afara dar prezervativul era rupt). Pe 27.06....? (mai mult)
Hei! Eu și iubitul meu am împlinit un an de relație, timp în care nu am făcut deloc sex. Eu am 20 de ani, iar el are 23. Nu am decurs la gestul de mai sus, fiindcă sunt virgină și chiar dacă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Smiley
Stii care este numele real al lui Smiley? Dar cate albume a lansat pana in prezent?