Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 11 Februarie 2025 sunt:
Ce sa fac daca un baiat ma face vtm?
Am ciclu regulat de 40 zile, pe 19 iunie mi s- a terminat, pe 27 iulie trebuie sa înceapă, am făcut pe 2 iulie neprotejat două întrebări am 1 Este normal ciclul meu? 2 Șanse de sarcină nu...? (mai mult)
Ce simte un barbat când o femeie îi spune ca nu o satisface la pat?
Bună, este serios, am 17 ani, sunt virgina și eu cu prietenul meu ne- am jucat, ne- am atins organele între noi și el și- a atins penisul de vagonul meu intrând 1cm maxim capul, era cu câteva...? (mai mult)
Buna ziua! am si eu o problema in legatura cu menstruatia iubitei mele, acum cateva zile i- a venit cateva picaturi maroni am citit pe net si am vazut ca nu este nimic grav.intrebarea mea este dupa scurgerile...? (mai mult)
Buna, de câteva zile am grețuri si dureri la nivelul ovarelor, menst trebuie sa imi vina in 12 zile, viata sexuala o am activa cam de aproape 4 luni, menționând ca nu ne protejam deloc(folosim metoda...? (mai mult)
Hey baieti, cum ati reacționa daca ați face sex cu o fata și când ii dati jos pantalonii observați ca în loc de chiloți poarta cârpe cusute?
Buna ziua! Am o problema si as dori sa stiu daca si voua vi se intampla asta sau e ceva mai ingrijorator. Dupa sau in timpul actului sexual, incepe sa curga sange si sunt pe ovulatie. Actul sexual este...? (mai mult)
O persoana nepotrivita poate sa fie doar atunci cand e vorba de o relatie?
Exista femei carora nu le pasa de aspectul fizic in ziua de azi? Am 33 de ani si nu am avut niciodată o prietena. Nu, nu sunt gay (desi vecinii speculeaza acest lucru datorita faptului ca nu m- au...? (mai mult)
Bună TPU, pe 26 mai am avut un contact sexual neprotejat cu iubitul meu, nu a ejaculat în interior, am făcut și 2 teste de sarcina care au ieșit negative, mi- a venit și luna trecuta ciclul menstrual,...? (mai mult)
Bună! Cum să îi zic prietenului meu, sa ne masturbam? (Suntem baieti)
Buna ziua! Astăzi iubitul meu m-a penetrat puțin,până am simțit durere, a curs sânge însă himenul in că este acolo, știri cumva daca este posibil?
Este adevărat că iubirea profundă se manifestă printr- o dorință intensă sau durere emotională pentru persoana iubită atunci când aceasta lipsește? Ați iubit vreodată în viața voastră ...? (mai mult)
Buna! Pe data de 6 iulie am avut primul act sexual cu iubitul meu (m- am dezvirginat), am facut- o fara prezervativ in jur de 2 minute, iar dupa am pus prezervativul, m- am temut sa nu raman insarcinata...? (mai mult)
Cat de sigura este pilula de a doua zii (ellaone) dacă o iei după 10 ore după actul sexual? A mai luat cineva pilula de a doua zii ( ellaone)?
Mi- a venit menstruația pe 20.06. 2024 și s- a terminat pe 25.06. 2024, pe 26.06. 2024 am făcut sex și pana sa ejaculeze a scos- o afara si am văzut ca e rupt prezervativul (ejaculare în exterior...? (mai mult)
Este adevărat că dacă timp de doi ani o femeie căsătorită nu a vrut să divorțeze de soțul ei pentru că nu avea încredere în mine, am fost considerat o opțiune pentru ea și nu o prioritate...? (mai mult)
Hey TPU, voi v-ati desparti de cineva doar pentru ca realizati ca fizic nu ajunge la standardele voastre? Desi iubiti acea persoana?
Salutare, am 13 ani și am o problemă serioasă, când penisul meu nu este sculat îmi iese capul afară fara nici o problemă, când este sculat nu pot deloc, oare ce am pățit?(Îmi cer scuze pentru...? (mai mult)
Buna! Mi- am inceput viata sexuala acum doua luni, timp in care am facut numai protejat. Prima luna menstruatia mi- a intarziat o saptamana asa ca m- am panicat si m- am stresat foarte rau, de frica ...? (mai mult)
Bună fetelor, am și eu o întrebare. Luna trecuta mi- a venit menstruatia pe 8 trebuia sa- mi vina pe 12(mi- a venit doar 2 3 picaturi de culoare maronie 2 zile) contact sexual am avut pe 20 Mai ...? (mai mult)
Bună fetelor, am și eu o întrebare. Luna trecuta mi- a venit menstruatia pe 8, trebuia sa- mi vina pe 12(mi- a venit doar 2 3 picaturi de culoare maronie 2 zile) contact sexual am avut pe 20 mai,...? (mai mult)
Buna! După primul contact sexual am observat ca sânii mei s- au schimbat, sunt mai ampli, mai tari, iar sfârcurile mai amorțite, as putea spune chiar ca am o secretie ce iese din acestea. Știe...? (mai mult)
Hello, pare cam jenant doar ca nu am pe cine întreba. Am chist ovarian (3. 79cm) și voiam sa întreb dacă mai pot întreține relații...( și da am primit tratament pe 3 luni) Pe lângă am avut ...? (mai mult)
Te poți bronza pe penis ca și restul corpului?
Bună! Vreau sa ma masturbez împreună cu un prieten, dar nu stiu cum sa îi spun. Mă puteți ajuta?
Bună! Acum 3 zile am avut contact sexual protejat cu iubitul meu(menționez că era al doilea contact sexual în ziua aceea consecutiv și eu eram în perioada fertilă), iar la al doilea contact prezervativul...? (mai mult)
Salut TPU! Daca mă masturbez cam o data la doua zile e normal? Am perioade când nu o fac mai multe zile la rând. Am 17 ani
Se întâmplă ceva dacă te masturbezi în timpul menstruației?
Buna. Am facut-o pentru prima data, eram in a2a zi de ciclu menstrual. A fost neprotejat si s-a retras la timp, dar tot crede ca a cazut o picătură. Sunt sanse sa fi ramas însărcinată?
Salut, recent am făcut sex nepotrejat și vreau sa fac analize... vreau sa știu cum se numește analizele pentru boli sexuale ca vreau sa ma duc la med de familie sa îmi dea o trimitere la analize ...? (mai mult)
Ea a spus că tine la mine, vrea ceva serios pe vitor dar in acelasi timp a zis că nu mă iubeste. Si acum mă gândesc daca nu o să mă iubeasca si o să zică dupa un an 2, 3 că nu mai putem ...? (mai mult)
Buna ziua prieteni, scuzati contextul dar mna. Deci, varul meu vrea sa faca o impresie wow la prima intalnire cu o tipa, vrea sa ia un stimulent. Ideea este urmatoarea: la ultima "interventie" a luat...? (mai mult)
Buna! Voi realizați ca rata pedofiliei în România este cât se poate de îngrijorătoare? Tara e plina efectiv. Înainte nu luam neapărat în seama acele situații, pe la vreo 18- 19 ani am realizat...? (mai mult)
Bună, este o întrebare serioasa, eu și prietenul meu ne- am jucat sa zic asa si ne- am atins organele și s- a atins și de vaginul meu cu capul dar nu a intrat mult, doar s- a atins. Era cu câteva...? (mai mult)
Buna! Daca am facut dus cu iubitul meu si si-a dat drumul pe pieptul meu, este vreo sansa ca atunci cand m-am clatit (fiind in picioare) sa fi curs mai jos si sa fiu insarcinata? Multumesc!
Salut TPU, am nevoie de putin ajutor si cer asta doar celor care s- au aflat in aveeasi ipostaza ( fara suparare celorlalti ) pe scurt : am 24 de ani, necircumcis, marime pemis ~17.5 cm, durata act...? (mai mult)
Buna, tare îmi doresc un bebe. Am menstruația regulată. In 2 iulie a fost ultima zi de menstruație. In 12 iulie e ovulația. Când am putea să concepem un bebe? Chiar în ziua ovulației, sau cu...? (mai mult)
Daca imi intirzie menstruația de 3 zile, care este probabilitatea ca testul sa arate un rezultat sigur?
Am 19 ani și nu am făcut niciodată sex, sunt virgin și uneori mă apucă foarte rău cheful de a o face și mă descarc prin masturbare, e jenant sa fac așa ceva la vârsta mea?
Daca nu am facut sex pana acum e posibil sa am probleme psihice? Unii mi-au zis ca sexul este o activitate indinspensabila care trebuie facuta dar eu nu am gasit persoana cu care sa o fac.
Când am contact sexual cu iubitul meu de ceva vreme nu ma mai excit.Ce recomandaţi?
I-am scris la o fată de cam 3 ori bună și nu mi-a răspuns. are rost să mai încerc? as cam părea disperat dar nu am nimic de pierdut.
Hei TPU, cum se poate pierde o sarcina? Întreb pentru ca mama mea a aflat de curând ca e insarcinata și are deja 3 cezariene, nu își mai dorea un copil dar nici avort nu vrea sa facă, îmi e frica...? (mai mult)
Mai face cineva inceputul sexului fara prezervativ?
Salut, am o problema, nu ma satur oricat sex as face, prietena mea dupa cam 3 numere spune ca nu mai poate, inainte am avut alta relatie si cu aceea fata o faceam cu noptile si nu aveam probleme, ...? (mai mult)
Am fost operat de fimoza,și în loc de circumcizie mi-au făcut o tăietură,dar nu știu de ce când penisul este sculat nu pot sa trag pielea in jos, și nu știu peste cât timp pot sa fac sex.
Bună, mia întârziat menstruația luna trecuta 2 săptămâni cam asa mi- a venit pe 25 pe 29/30mia trecut Acum de 2 /3zile am o scurgere roz Am facut un test de sarcina ieri a doua linie era neclara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
Nesssyy4444 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?