Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Februarie 2025 sunt:
Salut, vorbesc de ceva timp cu un baiat si e totul ok intre noi, insa acum cateva zile mi- a scris fostul si m- a cam dat peste cap faptul ca mi- a scris si mi- am dat seama ca eu inca nu am trecut peste...? (mai mult)
Am folosit Tinder si desi nu am cautat aventuri, niciodata nu am avut una, am dat de un tip foarte chipes si interesant, care era in oras doar pentru o noapte. Am iesit, am baut o cafea si eram asa...? (mai mult)
Salut TPU, am o problemă am fost cu o fată împreună 8 luni ( înaintea ei am avut o relație de 8 ani ma înșelat dar nu m- a deranjat după despărțire nu am avut nicio problemă am stat un an ...? (mai mult)
Buna, Am nevoie de ajutorul Miercuri am fost la stomatologie chirurgie măseaua după in final sutura dar joi diseară m-am topit ce sa fac? Trebuie sa reface sutura sau?
Are efect afirmatia 'Da i timp sa ti simta lipsa' pentru un fost? Intreb de curiozitate
Intrebare pentru fete Daca acum nu mai vorbiti cu fostul dar inca il considerati ca arata bine fizic si o persoana ok si nu aveti nimic cu el v ati putea impaca cu el pe viitor? Daca da, ce ar trebui...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.e mai delicat.am avut o relatie de 8 ani. avem si un copil.el m- a parasit si a plecat cu alta.nu intru in multe detalii ca e mult.si ne am despartit de 3 ani.dar inca ma cauta si...? (mai mult)
De ce femeile nu sunt așa interesate de bărbați? Gen cum suntem noi interesați de ele...
Daca ciclul intarzie de 2sapt si am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negative la ce ar trebui sa ma astept?
Salut, nu stiu cum sa incep. Am fost cu aceasta femeie timp de 6 luni de zile. I- am oferit tot ce am putut, dragostea mea cu bune si cu rele eu avand 29 si ea 35. ( Nu am avut foarte multe relatii...? (mai mult)
Soțul meu are o problema de sănătate sexuala nu i de mai scoala eu ma urc pe el și nimic.Ce sfaturi aveți?
Înca am dureri la sex am fost la medic mi- a facut analize si ecografie transvaginala si a zis ca sunt ok eu vam mai zis ca am dureri la sex aţi dat raspunsuri dar nu a ajutat nimic ce altceva pot face?...? (mai mult)
Peste 2 săptămâni plec din țară să muncesc și aș vrea să știu dacă am cum sa trec de verificarea bagajelor înainte de îmbarcarea in avion fara sa mă fac de rușine că dețin jucării sexuale,...? (mai mult)
Buna. Am cateva intrebari pentru persoanele cu experienta in relatii de lunga durata. Voi cum tratati problema foarte jenanta a vanturilor in cuplu? Dupa cat timp de relatie devine mai putin jenant sau...? (mai mult)
Buna ziua luna trecuta mi- a venit ciclu menstrual pe data de 4 iunie am avut timp de 2 zile pe data de 6 iunie am avut contact sexual neprotejat cu soțul, luna aceasta mi- a venit menstruația pe data...? (mai mult)
Hey întrebarea se adresează în special bărbaților și voi aveți poze cu fete dintr-alea in telefon?
Daca o fata îmi face oral sunt sanse sa iau boli? Câte șanse ar fi? Că toată lumea face.Dau funda
Bună ziua! După primul contact sexual protejat este posibil să întârzie menstruația? Menționez că a fost protejat, cu ejaculare in afara și în perioadă nefertilă, însă menstruația trebuia...? (mai mult)
Dupa primul contact sexual, protejat, am avut o mica sangerare.La cateva ore mi-a aparut o scurge mai maronie.Ce poate insemna?
Buna,ieri mi am pierdut virginitatea (protejat) si am avut o mica sangerare pe moment.La cateva ore mi-a aparut o secretie mai maronie.Ce poate inseamna aceasta?
Hey fetelor, este adevărat ca, atunci când urcați în avion, va găsiți locul, va urcați bagajul de mana sus, va așezați pe scaun, apoi apare un bărbat bine și spune " Ah, aici e locul ...? (mai mult)
Bunaaa TPU, Am nevoie de un sfat și sper că mă puteți ajuta să înțeleg mai bine situația în care mă aflu. Există o fată cu care petrec foarte mult timp și am început să am sentimente...? (mai mult)
Dragi useri, cum ați reacționa daca o persoana necunoscuta de sex opus v ar săruta brusc pe strada?
Cum pot sa îmi măresc penisul fără operație? Exista metode sau soluții? Păreri?
Salut, nu mi se mișca volanta la drujbă și ținea presiune când trăgeam de demaror, am desfăcuto am scos cilindrul și am văzut că pistonul nu se mișcă deloc e înțepenit sau ce o fi, dacă...? (mai mult)
Este ceva anormal dacă tot sunt atras de poze cu fete dintr- alea unde hainele cam lipsesc deși am 21 de ani este ceva anormal? Țin să menționez că încă sunt virgin deci nu am mai avut vreo "gagică"...? (mai mult)
Salut tuturor! Vin si eu aici cu o intrebare, dar o sa fie un pic de povestit. Eu am un ciclu neregulat in general, de 30- 35 de zile, iar menstruatia tine in jur de 5- 6 zile. In luna aprilie ...? (mai mult)
Bună TPU, de o săptămână am dureri mari de burtă și cap, unii mi au spus ca aș fii însărcinată, dar mie mi- a venit ciclul fără întârziere totul desfășurându- se în mod normal, acum...? (mai mult)
Am o întrebare, dacă iubitul meu a băgat puțin capul penisului în mine dar foarte puțin, și eu aveam chiloți pe mine și înainte să- l bage s- a tot frecat de ei, sunt șanse să rămân...? (mai mult)
Am avut contact sexual cu sotul meu, l- am iertat dupa ce m- a înşelat dar l- am iertat. La 2 zile de la contactul sexual ce l- am avut cu el am dureri de burtă.E posibil sa fi luat vreo boala...? (mai mult)
Am 16 ani, am avut primul contact sexual cu iubitul meu şi dupa ce am terminat era sânge pe cearceaf, e normal?
Bună ziua! Am avut mentruatia de două în luna mai prima pe 2 mai iar a doua pe 28 și m- a ținut până pe 3 iunie. În luna iunie nu mi- a venit menstruatia, am o aplicație pentru așa ceva iar ...? (mai mult)
Salut, Am si eu o problema destul de mare pe partea de relatii… Nu reusesc absolut deloc sa atrag o femeie in viata mea. Am ajuns la 29 ani in situatia in care toti prietenii mei au relatii si efectiv...? (mai mult)
I- am dat follow unei fete pe care nu am cunoscut- o și a dat și ea, m- a mirat fiind ca este urmărită de multă lume și urmărește destul de puțini oameni, am început să vorbim, de câteva...? (mai mult)
Salut! Eu si prietena mea avem o problema cred. Deci acum doua saptamani ne- am frecat partile intime (nu a intrat nimic nicaieri, totul s- a desfasurat pe vulvă la ea) si mi- a venit sa imi dau drumul,...? (mai mult)
Nu am mai fost la curve niciodata asa ca îmi poate spune cineva preturile?
Buna seara TPU, am o întrebare, cand esti insarcinata iti vine mai mult sa mergi sa urinezi? Mi- e teama sa nu fiu insarcinata, nu sunt pregatita pentru bebe (sunt si virgina nu am avut contact sexual)....? (mai mult)
Vă salut! Am început sa vorbesc cu o fată pe Instagram însă nu știu dacă este cu adevărat fata sau băiat deoarece mi s- a mai întâmplat să se dea unu băieți drept fete și aș avea nevoie...? (mai mult)
Buna ziua, pe mine mă ține menstruația 7 zile, dar săptămâna asta doar 5 zile, îmi e frica sa nu fiu gravida deoarece în a 3 zi de menstruație am avut o frecare cu iubitul meu dar el ejaculase...? (mai mult)
Femeilor le place să guste sperma?
Bună! Iau anticoncepționale de ceva timp, însă s- a întâmplat azi să mă uit la ele și să observ ca am uitat să iau o pastilă, însă nu știu exact în ce zi… mai sunt protejată? Dau...? (mai mult)
Hei hei! Am și eu o întrebare mai..ciudatica-Amuzanta, cei care ați întreținut relații intime în cabinele de proba cum a fost? În afara ca e adrenalina sa nu vină nimeni prin împrejurimi.
Buna! Eu sunt adulta, dar nu am avut iubit niciodata. Consider ca am gasit partenerul potrivit si am dori sa trecem la pasul urmator. Va rog, ati putea sugera o recomandare pentru un sexolog in Cluj-...? (mai mult)
Este normal să am scurgeri maronii după un contact sexual?
Ce parere aveti ca iubita mea ma cearta pentru ca nu am lăsat bacșiș 50 de lei la restaurant, sau pentru ca nu am dat 10 lei la un cerșetor? Din banii mei normal?
Am 13 ani, in august pe 28 fac 14 inca, nu mi-a dat sperma si nu stiu cum sa fac sa-mi dea.
Hey baieti, v-ar placea sa fiti SOTIE pentru o zi?
Hey lume, tocmai am asistat la scena terifianta din cauza căreia era sa îmi pierd echilibrul înainte sa urc în mașina. Am fost la farmacie sa îmi cumpar ceva de mahmureala, după mine intra o domnișoară...? (mai mult)
Rămân gravida la menstruație?
Salutare. Unde pot dona spermă in Sibiu? Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?