| RWS a întrebat:

5. Buna vreau sa stiu daca le deranjeaza pe fete "parul" de la "penis", in timpul sexului?

Va rog sa ma lamuriti plus, mai vrau sa imi spuneti niste pozitiiwinking
Pentru cel mai bun raspuns FUNDA & VOTwinking

11 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

U cum te-ai simti sa bagi mana la o fata si prinzi un pumn d par? nu cred ca ar fi placut...ia in considerare rasp d la fete.au dreptate! j epileaza-te pana nu-ti va sp una ceva si t vei simti naspa!

| maftei a răspuns:

Pentru mine este foarte enervant parul de la penis pentru ca ati dai seama cand faci oral ce fel este...

| CrazyBambollina a răspuns:

Uite daca vrei sa ai parte de un oral iti recomand sa te epilezi,este scarbos, deranjant pentru fete si poate vrea si ia sa puna mana pe p*** si se incalceste naibii acololaughingacum serios borbind fii baiat destept si epileaza-te, dar ai putea f bine si sa o intrebi.pe mine m-a intrebat prietenul meu si i-am spus ca as prefera fara par.numai sa ai grija sa nu te tai ca usturaaaaaaaaaa... pozitii nu trebuie sa fie neaparat cele cubnoscute poti sa inventezi de exemplu o tii putin capra si dupa aia tot de pe la spate o ridici in picioare,si da-i tare,alterneaza,tare-incet,salbatic-senzual, asta o sa o inebuneasca. pozitia mea preferata este ca baiatul sa stea pe spate si eu tot pe spate deasupra lui, penetrarea este ceva mai grea si trebuie sa ai forta in picioare (fata) dar placerea este de nedescris.succes te-am pupat mai puta:*

| cagulatu a răspuns:

Ce analfabet esti ba danmihaescudanut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La prima intrebar nu stiu da la a doua
http://www.ne-cenzurat.ro/....../index.php
http://www.femei-frumoase.ro/index.php/pozitii
mai cauta si tu

| danmihaescudanut a răspuns:

Eee pe ele nu le deranjeaza cand am trecut eu prin experienta asta a zis co gandila deci nu te teme sal razi lasale ca fetele rand si gafaie in acelasi timp

| danmihaescudanut a răspuns:

Tot danmihaescudanut sunt si cea mai buna pozitie e fata sa se aplece si sa sea cu funda sau pasarica depinde unde-o bagi, cat mai deschise ca sa bagi bine si sa gafaie asa oh, oh, oh si va iesi sperma am trecut prin experienta iti recomand sa o bagi in pasarica

| RWS explică:

Danmihaescudanut da ce pot spune doar ca esti un analfabet si un mare nimic si daca mai faci gafaieli ai SPAMwinking

| RWS explică:

"Mr.Smith" si cei care va bateti joc aveti grijawinking

| dianasorina10 a răspuns:

Eu cred,ca fata ca e deranjant...adica mi s ar parea un semn d ingrijire daca ar lipsi acest "par"

| dianasorina10 a răspuns:

Eu cred, ca fata ca e deranjant...adica mi s ar parea un semn d ingrijire daca ar lipsi acest "par"