Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Februarie 2025 sunt:
Bună, am avut contact sexual cu partenerul meu și a ejaculat in mine cu 8 zile înainte de ciclu... Noi tare ne dorim un bebe... Sunt șanse să rămân însărcinată? Pe 28 iunie trebuie sa îmi ...? (mai mult)
De la ce varsta poti face sex? Eu prima oara am facut-o la 14 ani.
Bună... Doresc să rămân însărcinată... Am avut contact neprotejat și a ejaculat in mine cu 8 zile înainte de ciclu. sunt șanse să rămân însărcinată?
Hei TPU, luna trecuta am avut un contact sexual protejat cu iubitul meu, însă el a insistat sa îmi bage degetul în vagin, am făcut un test de sarcina fiind speriata și a ieșit negativ, iar ieri...? (mai mult)
Buna ziua! Am și eu o întrebare, am ciclu neregulat, luna trecută mi- a venit pe 28 și mi s- a terminat pe 4 iunie, acum pe calendar din acela menstrual îmi spune că trebuia să îmi vina ieri,...? (mai mult)
Am avut aseara contact sexual cu sotul meu, dupa asta eu am luat pastilă de a 2 zi sa nu raman însărcinată dar am uitat sa o iau si am luat- o dupa o ora de la contactul sexual, pot ramane...? (mai mult)
Grupuri mai interesante de telegram? Cum erau fete cuminți sau hoes România?
Am 15 ani iar iubitul meu are17 ani si as vrea sa va întreb daca ar fi ok sa imi încep viaţa sexuală?
Salut, am și eu nevoie de niște păreri. Ma numesc Alex și am 16 ani, de ceva timp simt nevoie să am și eu o fată aproape de mine, doar ca chestia e ca prietenii mei îmi spun că sunt prea slab...? (mai mult)
Bună, sunt fata și aș vrea să știu dacă e normal să nu îmi placă să îi fac sex oral iubitului meu, îmi place să simtă plăcere, dar nu îmi place când își dă drumul în gura mea, ...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Eu sunt impreună cu prietenul meu de 4 ani de zile, timp în care am folosit doar prezervativul, totuși acum câteva zile am făcut- o neprotejat ( ne- am făcut analizele înainte,...? (mai mult)
Am avut o relație de 5 ani care s- a terminat recent. Deși a fost o relație lungă tipul n- a avut nici măcar o treaba să nu- și ia lucrurile și să se mute din apartament argumentând că sunt ...? (mai mult)
Salut, am avut un contact cu prezervativ cu iubita mea, iar dupa ce am ejaculat m- am sters cu un prosop, dar penisul meu a mai atins exteriorul vaginului ei sunt sanse sa ramana gravida? trecusera ...? (mai mult)
Totul a început cu aproximativ un an când mi- a apărut ca un bob de orez sub pielea penisului pe la jumătate, nu de mult timp când am venit de la înot, "bobul" acela mic s- a transformat într-...? (mai mult)
Salut la toată comunitatea. Am o întrebare: Câteodată îmi vine hormonii sexuali, să mă masturbez, să mă uit la filme pentru adulți, să am jucării sexuale, să fac ...? (mai mult)
Bună TPU, am avut un contact sexual pe 18 și azi m - am uitat pe calendarul menstrual și îmi arata șanse mari de sarcina...e nevoie sa imi fac griji cu toate ca noi am făcut protejat? Va rog ajutati-...? (mai mult)
Salut,știți cumva de ce capul penisului este mov și am o mică durere sub cap? Țin să precizez că am avut un act sexual acum 4 zile mulțumesc!
Cineva cu relatii de la 13- 14 ani care inca sunt impreuna si au copiii sau o viata amoroasa inca stabila? Daca da, sunt curioasa sa aud viata celor de acest tip ex cum ati trecut peste anii adolescentei...? (mai mult)
Cum ați reacționa cldaca afati ca cineva se masturbează uitându-se la pozele voastre de pe social media? Sau sunteți conștienți ca mulți o fac deja
Prietena mea de 9 ani m- a inselat cu un pilot din Italia care are escale aparent regulate sau cel putin ocazionale aici. Am intrebat ieri ce sa fac, pentru ca i- am descoperit mesajele porcoase cu ala...? (mai mult)
Când fac sex cu sotul meu simt durere când el îşi introduce penisul la mine în vagin e normal sa ma doara? Ce as putea sa fac sa nu mai doară?
Bună, de când mi- am pus steriletul am menstruaţia mai abundentă şi dureri de burta, chiar şi când facem dragoste am dureri de burta şi el zice că simte firul steriletului, e normal? Ce aş...? (mai mult)
Bună! Am fost în ziua ovulației și eu atunci am o mică sângerare vaginală, am avut contact sexual protejat în acea zi și la penetrarea profundă simțeam durere și apoi partenerul meu a scos ...? (mai mult)
Salutare, am o problema m ai complicata, sunt băiat și îmi făceam și eu una mica și am ejaculat pe șervețel și după m- am șters la fund cu el, sunt oarecum panicat pentru ca am înțeles ...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o nelamurire serioasa, daca eu cu iubita mea am intretinut acte sexuale neprotejate, am fost mintit ca foloseste anticonceptionale si acum imi spune ca ii intarzie ciclul si ca este...? (mai mult)
Bună TPU, azi am făcut sex cu iubitul meu și când a scos o el avea pe prezervativ ceva lichid alb menționez ca și a dat drumul în prezervativ, ce vreau să știu eu este, acel lichid alb este sperma...? (mai mult)
Salut TPU, Am fost împreună cu o fată 2 luni, iar după un timp ne- am certat ca de obicei și nu a mai vrut să se împace cu mine. Am încercat orice, i- am cumpărat flori si ciocolata si nu ...? (mai mult)
Hey baieti cum reacționați atunci când mergeți în concediu cu iubita voastră și pe drum vi se face foame și aveți pofta maxima de un sandviș de la benzinărie, iar iubita voastră face ochii...? (mai mult)
Salut, am 21 de ani și sunt împreună cu sotul meu de 2 ani, cunoscându- l de 3 ani înainte, suntem doar cununați. La început de relație eram dornică de a face dragoste cu el, nu- l refuzam ...? (mai mult)
Prietena mea cu care am fost impreuna 9 ani ani m- a inselat. Suntem impreuna de cand avea ea 18 si eu 20. Am fost prima ei relatie. Ne- am inteles bine, relatia a fost una sanatoasa, Aveam amandoi ...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când va mutați cu iubitul vostru împreună și ii spuneți ca vreți sa aveți banii la comun, iar el verifica la sânge toate tranzacțiile pe care le faceți ...? (mai mult)
Bai nu inteleg care-i treaba cu transgendării. Faceti-ma, va rog mult de tot, sa inteleg de ce un barbat care este convins ca e femeie este normal si nu nebun.
Salut, am și eu nevoie de niște sfaturi. cum pot atrage o femeie?
Aveti multe rude, prieteni, cunostinte care s-au casatorit cu femei ucrainence sau poloneze? Si ma intreb prin ce se deosebesc, in afara de limba, cultura, etc. fata de romancele noastre?
Ați putea avea o relatie cu un barbat maxim de frumos(perfect) dar cu retard de gradul 4 (maxim )?
Se poate inghiti sperma unui barbat care are candidoza? Ma gandesc ca daca as face asta ma trezesc cu candidoza bucala :|. Nu prea stiu daca e 100% infectat sau am avut eu o reactie ciudata in vagin pentru...? (mai mult)
Salut TPU am o problemă, cum pot să încep o conversație cu o fată prin mesaje, ca toți le scrie, Bună ce faci, Dacă știe cineva cum se face vă rog eu să mă ajutați
Masturbarea la 19 ani că băiat este un lucru jenant?
Am o mică mare problemă După 4 ani de singurătate și abstinență sexuală (nu totală) dar nu am avut femei dacă știți ce zic, e posibil sa am o relație cu o fată, dar mie frică de acel ...? (mai mult)
Cum este să fi fata/femeie și să fi privita de majoritatea bărbaților ca pe un obiect sexual și nu ca pe o persoana?
Bună TPU am o întrebare trebuia sa îmi vina menstruația pe 10 suntem în 22 si nimic, ieri am făcut un test se sarcina și mia asit o linie mai transparenta acum de dimineață am facit alt test ...? (mai mult)
Salut TPU! Am întreținut relații sexuale cu o fata de 17 ani iar eu am 16 ani, in timpul actului sexual eu am filmat dar nu am distribuit pe internet, doar le- am arătat altor prieteni de ai ei fizic,...? (mai mult)
Buna ziua! sunt șanse să raman însărcinată daca prietenul meu doar a frecat o de ea, dar nu a ejaculat in mine sau pe ea, dar apoi după ce s- a spălat am frecat o din nou, eu eram in perioada fertila,...? (mai mult)
Bună! Sunt fată. Dacă mi s-a făcut sex oral pot lua BTS? Menționez că nu am avut și contact sexual vaginal.
Ati fi dispusi sa va mutati pentru persoana iubita in orasul ei natal? Chiar daca este unul mic, de provincie, cu mai putine perspective.
Buna ziua, pe data de 19 iunie am avut contact sexual neprotejat cu iubitul meu.Acum am observat ca imi curge secretia putin ciudata adica e alba- galbuie normala doar ca are consistenta unui lipici uscat...? (mai mult)
Am 22 de ani si sunt tare indragostit de o fata. E frumoasa, e de casa, citeste, e ingrijita, frumoasa si se comporta feminin, cu eleganta. Ea nu stie ca o plac, mi- e ca o pierd si ca prietena daca...? (mai mult)
Salut. Ce inseamna cand o femeie incepe dintr- o data sa posteze peste tot videoclipuri si poze cu tot felul de zicale despre cum ar trebui sa fie o familie. Azi a postat o poza in care scria: "O familie...? (mai mult)
Cum cucerești o fata de 13 ani care o cunoști de 1 an dar ști că unui prieten de al tău e înnebunit dar ea îl ignoră
Buna! Am făcut- o neprotejat pe data de 09.06. 2024, însă nu se poate numi chiar așa, deoarece penetrarea a fost scurta, însemnând de 3- 4 ori pana la jumătate. Ejacularea nu a avut loc. Nu ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!