Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Februarie 2025 sunt:
Buna, deci mie menstruația mi- a venit pe 6, apoi știți ca la sfârșit de ciclu mai ai scurgeri maro, eu le- am avut până ieri ca de obcei, doar ca azi am observat ca am scurgeri ca la ovulație,...? (mai mult)
Bună TPU, are ceva dacă am făcut testul de sarcina la 19 zile de la ultimul contact sexual neprotejat?
Salut, am avut un contact sexual cu iubita mea și a fost unul protejat și fără probleme, însă poate prea intens(asta s- a întâmplat ieri) si aseara a trebuit sa meargă mai des la baie si azi...? (mai mult)
Salut TPU! Am 18 ani iar iubitul meu 19. Suntem împreună de 8 luni, totul e bine între noi, până ajungem în pat. Nu reușește să mă ducă în extaz deloc prin niciun tip de sex, am încercat...? (mai mult)
Salutare. Ați pățit sa va placa de cineva, să ieșiți dar sa nu puteți avea conexiune emoțională cu acea persoana, chiar daca vă doriți foarte mult? Ce se poate face în situația asta? Voi...? (mai mult)
Salut, iubita mea vrea sa încercăm lucruri noi în pat și am nevoie de câteva sfaturi. Pana acum am făcut sex protejat dar ea dorește sa încercăm și fără, eventual cu finalizare înăuntru....? (mai mult)
Buna, am primit mesaj de la fosta iubita după un an și o luna și mi-a zis " hei Robert, ce faci, cum ești?, vreau să știu ce ar trebui să însemne acest mesaj din partea ei?
Bună, de ce când stau mult în picioare mă dor ovarele? (Am ovare micropolichistice, da am avut un tratament naturist pe 3 luni) Ce poate fi?
Cum pot sa trec peste un băiat? care nu mă iubește, dar m-a pupat, am ieșit, mi-a zis că mă iubește și după mi-a zis că nu vrea o relație până împlinesc și eu 18 ani.
Salut TPU am o problemă cu o fată, eu m- am îndrăgostit de o fată dar ea are 16 ani și eu am 19 ani și cred ca și ea mă place dar pe mine mă deranjează ca are 16 ani, dacă poate să îmi ...? (mai mult)
Salutare! cum pot atrage un bărbat "alfa"? am nevoie de sfaturi vă rog...
As vrea sa trec peste cineva care m- a făcut să mă atașez să mă îndrăgostesc eram ca un cuplu, dar apoi mi- a spus că nu vrea o relație cu mine până fac și eu 18, am 15 btw are 18 ani,...? (mai mult)
Salut! Va rog sa abordati frumos si matur situatia. Am 18 ani maine poimaine, sunt virgin, nu am avut primul sarut. Ma simt destul de timid doar in privinta fetelor, nu am avut probleme in a imi ...? (mai mult)
Ați făcut vreodată sex cu un preot? Cum a fost? Povestiți. S-a mutat în bloc cu mine un preot care arată bestial și mă gândeam să-l agăț că nevastă-sa și așa-i cam proastă.
Bună TPU! Am mers aseară la iubitul meu și am făcut $#x și el mi- a spus să înghit și am înghițit mie mia plăcut gustul lichidului seminal, pot ramane gravida sau sunt ceva efecte adverse multumesc...? (mai mult)
Bună ziua! Dacă am luat ieri mediana zilnic la ora 16:30 și am făcut sex neprotejat astăzi de dimineața pot rămâne gravida? Mulțumesc anticipat
Buna ziua, vreau sa fac o sugestie pe serverul B- Zone Romania Advanced Roleplay Hard Roleplay Cel mai avansat roleplay Supreme Roleplay care face parte din comunitatea RAGE- MP un server potent pot spune...? (mai mult)
Este o rușine dacă ma masturbez la vârsta de 19ani ca băiat? Nu sunt cam mare la vârsta aia pentru asa ceva?
Bună, am făcut sex protejat la menstruație. Sunt în a doua zi de ciclu dar prezervativul s- a rupt, iar el a ejaculat în interior. Fiind și la menstruație, având ciclul regulat de când ma știu,...? (mai mult)
Hei TPU, iubitul meu și a dat drumul în prezervativ și dupa a mers sa îl schimbe și a vrut sa îmi bage degetul în vagin, credeți ca ar fi avut sperma pe degete? menționez ca eu nu am vazut...? (mai mult)
Hello! baieti si fete voi ati condimenta sexul oral cu putina frisca, miere sau ciocolata. Ce parere aveti despre asta?
Bună seara! O femeie care a avut în trecut un partener dotat sexual, poate accepta ca soț, pe unul mai puțin dotat?
Bună TPU, am o fantezie pe peste 10 ani și anume de a fi sclav pentru o femeie, efectiv să facă orice vrea cu mine, să se folosească cum vrea ea(curățenie, spălat vase, călcat rufe etc),...? (mai mult)
Bună! Eu cu iubitul meu am INCERCAT sa facem sex pentru prima oară.Pe scurt, am avut o durere neexplicabilă la inceput, incat ne am oprit cand acesta il avea băgat cam pana la jumate sau mai putin,...? (mai mult)
Bună! Am un mic joc decat pentru femei. Daca ar veni un batran la voi si v- ar spune ca vă adora de ceva timp si v- ar propune sa vă faca viata frumoasa oferindu- va 1 milion de euro si v- ar intreba...? (mai mult)
Salutare! Chiar daca e pnibil si prostesc, am o intrebare pentru cei mai experimentati in relatii si sex. Ei bine, am avut o relatie de 8 luni cu o fata. Amandoi am fost virgini cand am facut'o. Diferenta...? (mai mult)
Pe 7 am avut contact sexual protejat cu prezervativ ejaculare înafara vaginului. De două zile trebuie sa- mi vina ciclul și nu îmi vine. A fost a doua oară în viață când am făcut sex. perioada...? (mai mult)
E normal asa ceva? Am vazut un video cu o fata care isi punea unt de arahide si isi lasa cainele sa-i dea limbi. Cate fete fac asta? E gresit?
Bună ziua TPU.Am o problemă, mereu când merg pe stradă și văd femei în vârstă am o erecție puternică, eu fiind de obicei impotent.Cum aș putea să remediez această problemă? Rog...? (mai mult)
Bună TPU.Pot rămâne impotent temporar din cauza supei la plic (Ramen), așa mi-a spus verișorul meu care are un retard destul de avansat.Rog seriozitate!
Chiar e posibil sa-ti rupi ața la prepuț din masturbare? Aud handralai care cica ar fi facut asta. Copii cringe, acum nu pot sa-i verific eu personal ca sa ma conving
Va salut! am facut sex neprotejat cu iubita mea, dar foarte putin, doar am penetrat 3- 4 ori si nu de tot, nu era la ovulatie(in 6 zile îi vine menstuatia), si nu mi- am dat in ea, nici nu eram ...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca daca noi învățăm sa comunicam în pat la fel de eficient cum o fac actorii din filmele pentru adulți, am fi mai fericiți?
Bună seara! Iau pilule contraceptive Karissa de 3 ani, însă am uitat să iau două pilule în a 3a săptămână, am întreținut raport sexual în prima zi în care am uitat să iau pilula (cu ejaculare...? (mai mult)
Bună TPU, am făcut sex cu iubitul meu și avea prezervativul puțin cam larg, trebuie sa ma îngrijorez de ceva?
Daca am ajuns la o varsta si nu am putut avea o relatie cu o femeie ce pot face? sunt depășit de situație, îmi doresc sa imi găsesc o fată care sa ma faca fericit, sa crestem împreună si să ...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când trebuie sa plecați în concediu cu iubita și observați ca ea își bagă în bagaj haine comode, largi și lenjerie ștearsă și învechită de pe vremea...? (mai mult)
Bună, în urma cu 2 saptamani am avut contact sexual neprotejat, s-a întâmplat. vreo 3 zile la rand, iar astăzi mi-a venit menstruatia, mai exista vreo șansă să fi rămas insarcinata?
In data de 7 am făcut sex protejat cu prezervativ, fara ejaculare înăuntru Ieri trebuia să îmi vina menstruația însă nu mi- a venit nici astăzi...ar trebui să mă îngrijorez? Este a doua ...? (mai mult)
Cam dupa cat timp de despărțire ar merita sa încerci sa o combini? s-a despărțit de o sapt de fostul, sa mai aștept?
Salut, am 12 și sunt fata, va rog nu râdeți de ce mi sa întâmplat. Acum doua zile mi- am făcut un iubit de aceași vârstă cu mine, îl plac mă place dar...Sa întâmplat ceva ieri După mai...? (mai mult)
Salut! Eu cu iubita mea am facut sex de 4 ori până acum si încă imi spune ca nu simte plăcere și simte doar un discomfort. Vreau sa stiu daca va trece si este normal sau ar trebui sa imi fac...? (mai mult)
Care e faza cu udatu la fete? E ca sculatu la baieti? Gen cum la baieti se mai scoala școală pot si fetele sa se ude tot asa la școală?
Am 28 de ani si sunt virgina. Asa doresc sa raman, din motive personale. Nu vreau sa ma apropii nici cu un cm de un barbat. Am avut experiente oribile cu unii, nu din punct de vedere romantic etc, ci...? (mai mult)
Cum ii provoci unei femei orgasm? Toți pașii.
Salut, are ceva dacă fac dragoste cu o fata care are copil și are 14 ani? Mai e cazul de minor sa știu?
Ce pot lua din farmacie sa îmi amorțească penisul, pentru act sexual mai lung?
Salutare, ce beneficii sunt daca te lași de masturbare, beneficii o lună, 2, 1 an? Îți crește stima de sine, ai mai multă încredere mai multa in tine? Ai performante mai bune in pat adică...? (mai mult)
Salutare, ce beneficii sunt daca te lași de masturbare, beneficii o lună, 2, 1 an? Îți crește stima de sine, ai mai multă încredere mai multa in tine? ai performante mai bune in pat adică să ...? (mai mult)
Bună! Ajutați- mă și pe mine vă rog frumos! Ce aș putea lua sau ce aș putea face pentru a rămâne însărcinată, am pierdut o sarcina acum un an de zile și de atunci nu am mai reușit să rămân...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Kufu95 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!