Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Februarie 2025 sunt:
Am făcut cu un virgin. Am stat peste el și și- a dat drumul în câteva secunde. Mi- a zis sa nu ma dau jos de pe el și sa continui. Am continuat cam vreo încă 10 minute pana și- a dat din nou...? (mai mult)
Caut și eu pe cineva și mi- am făcut Tinder, pun poze bune, îmi editez profilul asa cum îmi place să cred că sunt, adică un bărbat serios, care cauta o relație frumoasa bazata pe iubire și...? (mai mult)
Buna ziua! De ce se spune ca daca faci circumcizie e mai sanatos si simti placere mai mare? Adica, este contrar logicii mele, din moment ce acel gland devine mai dur, placerea se diminueaza, ...? (mai mult)
Salut, de ceva timp (5- 6 luni) nu mai simt sa fac sex cu iubita mea, pur și simplu nu mă atrage deloc, mai ales în ultimu timp parcă o fac în scârbă și caut scuze să nu fac. Nu cred ca e vina...? (mai mult)
Vă rog să mă ajute cineva. A urinat, a făcut duș. Având lichidul preejaculator i am făcut oral. A trecut 1 oră și s- a rupt balonul. Țin să menționez ca nu și a dat drumul deloc. Sarcina...? (mai mult)
Buna, cand stiu ca am ovulatie? Nu ma princep la asta.Mi-a venit menstruatia luna trecuta pe 29 si s-a terminat pe 2. Este vreo aplicatie care sa imi spuna cand am ovulatie?
Bună seara! În luna martie pe 15 am avut un contact, apoi pe 16 mi- a venit menstruatia. In luna aprilie nu am avut menstruatie ci o mică sângerare ce m- a speriat, testele de sarcină au ieșit ...? (mai mult)
Întrebare pentru femei: Puteți iubi un baiat de 22 de ani, fără permis auto, se întreține singur adică are un job cu un salariu mediu pe economie, face parte dintr- o familie mai simpla, nu...? (mai mult)
Salutare TPU! Am 20 de ani nu am avut niciun fel de relatie pana la aceasta vârstă, nu simt nevoia sa incerc cu fete nu vad sa ma atragă și nu am o dorință. Mă mulțumesc să stau singur fără...? (mai mult)
Bună TPU, zilele trecute am facut sex cu iubitul meu protejat și el a ejaculat în prezervativ, cand am fost la baie am văzut ca am ceva în vagin, oare sunt secreții?
Daca sunt persoane aici care lucreaza ca livrator, as vrea sa va intreb cu ce experiente ati ramas remarcati?
Am 23 de ani si o stima de sine cam scazuta. Arat bine, fac sala, imi ingrijesc parul, dar tot timpul simt ca nu sunt suficient de buna pentru nimeni. Am avut o singura relatie, dar care nu a fost ...? (mai mult)
Bună. Când o să am ovulația luna aceasta? Ultimele menstruații au fost : 29 decembrie, 1 feb, 4 martie, 5 aprilie, 4 mai, 8 iunie
Repostez din nou, am nevoie de mai multe raspunsuri va rog! : Buna seara! Vin cu o problema care ma streseaza! Am avut un contact sexual, doar ca prezervativul a ramas in vaginul iubitei. Precizez ca...? (mai mult)
Salut,sunt baiat si am 16 ani, de ce cand imi prind un elastic erectia pare mai tare? am vazut la un filmx xxx si am incercat si vad ca parca sunt mai excitat si sta putin mai sculat, de ce?
Salut. Prima zi a ultimei menstruatii a fost 09.11. 2023 ciclu 30 de zile. Asta ar insemna ca am 31 de sapt. Ginecologul zice ca nasc pe data de 16 august, dar conform lui abia azi fac 30 de sapt. Daca...? (mai mult)
Salutari, se spune ca fetele sunt mai mature ca băieții, dar de la o vreme, observ că băieții mai tineri, adică cei intre 15 și 24 de ani, din experienta sunt mai maturi, personal cunosc băieți...? (mai mult)
Salut! Aveți idee de ce iubita mea când mă duc la ea si stăm în pat vine lângă mine si se pune cu capul pe burta mea(cu fața spre pe&is) eu cred ca încearcă să facă ceva, ce ziceți?:))
Salut, am o întrebare am fost împreuna cu o fata 4 ani și jumătate. Între timp ne- am despărțit și a trecut mai bine de o luna de atunci.In fine, ideea este ca am început sa dau follow la Tipe...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. De ce de fiecare data cand fac sex nu pot ejacula? Simt ca imi vine pe teava, dar dupa ori se duce inapoi si nu reusesc sa termin ori imi moare penisul. Poate fii din cauza...? (mai mult)
E ceva nefiresc și ieșit din comun sa ajungi la concluzia ca pur și simplu nu ești făcută sa fii mama și sotie? Nu poți afla răspunsul la chestiile astea pana nu devii mama și sotie. Eu am realizat...? (mai mult)
Buna, am o relatie de 8 ani, locuim impreuna, il iubesc foarte mult. Insa, el tot face anumite "glumite" pe baza aspectului meu fizic, care nu sunt necesare. Sunt o fata foarte frumoasa, am o greutate...? (mai mult)
Bună ziua, un sfat va rog, am avut contact sexual cu prietenul meu în luna aprilie, mi- a venit ciclul în luna mai pe 11 iar acum în iunie nu îmi mai vine, azi suntem in 10...stiu ca de obicei...? (mai mult)
De ce trebuie sa-i dai chiloții jos unei fete în loc sa ii dai jos de tot în timpul actului sexual?
La 22 săptămâni de la contactul sexual, s-ar fi văzut burtica de gravida?
Salut. N- am avut niciodată o iubita și am 17 ani în noiembrie fac 18. Sunt în Turcia unde e tatăl meu si acolo stau cu familia pentru ca ei m- au adus ca am boli psihice și am urmărit o vecina...? (mai mult)
Nu mi-a venit menstruatia, pot rămâne însărcinată? A și lăsat în mine, ma puteți ajuta?
Trebuia sa i vina menstruația, dar nu i- a venit inca, menționez am făcut sex neprotejat nu am ejaculat și nu era în perioada fertila, și nu l am băgat pe tot, a luat pastila de a doua zi după...? (mai mult)
Cum pot să mă satisfac singur
Bună TPU, pot face testul de sarcina la 17 zile de la ultimul act sexual neprotejat?
Am auzit că parfumul cu feromoni ajuta la cucerirea femeilor. Este adevărat?????
Buna fratilor! Azi am vrut sa fac sex anal alaturi de iubitul meu dar penisul lui nu statea decalotat in mine si nu am putut face :((( ce solutii aveti?
Buna dragilor! Am o problema am incercat sa fac sex anal cu iubitul meu penisul lui nu statea decalotat înăuntrul meu :(
Salutare tuturor! Credeti ca intr- o relatie se poate incheia totul doar din vina unuia? Intreb asta doar pentru ca sunt puțin cam confuză și rănită fiindca celalalt tot da vina pe greselile mele,...? (mai mult)
Poate ramane insarcinata daca i-am introdus putin varful penisului in vagin pentru cateva secunde?
Bună ziua. Am încercat să rămân însărcinată Am făcut sex in fiecare zi Am avut ovulația intre 14- 20 mai Trebuia să mi vină menstruația pe 4 iunie mi- a venit pe 8 iunie Și curg ...? (mai mult)
Daca varful penisului a fost uscat si i am introdus varful foarte putin in vagin pentru cateva secunde poate sa ramana gravida?
Daca am avut varful penisului uscat si i am introdus foarte putin varful in vagin pentru cateva secunde poate ramane insarcinata?
Daca nu i- a venit menstruația încă? și trebuia sa i vina?, precizez că am făcut sex neprotejat dar nu am ejaculat și nu era în perioada fertila și a luat pastila de a doua zi, după 60 de ore...? (mai mult)
Buna ziua! sunt șanse să raman însărcinată daca prietenul meu doar a frecat o de ea, dar nu a ejaculat in mine sau pe ea, dar apoi după ce s- a spălat am frecat o din nou, eu eram in perioada fertila,...? (mai mult)
Salut pun și eu o întrebare la bărbații mai înaintați în viața, cum ne ascundem penisul sculat de iubite????????????? vă pup
Salut am o întrebare am o prietena foarte buna și am vb cu frateso și eu am iubit și el o zis că vrea să fim împreună și eu am zis că mai bine rămânem prieteni și eu nu înțeleg cănd mă...? (mai mult)
Dacă i am batat o un pic partenerei mele doar capul, n am ajuns la partea ejeculatoare și l am scos poate rămâne insarcinata? fără prezervativ
Salut am o întrebare, i am băgat partenerei mele puțin capul penisu ului nu am ejaculat și nici nu am ajuns la pre ejeculator am scos-o, ei i-a curs sânge, NEPROTEJAT, poate rămâne insarcinata
Pt fratele meu ma zis atat ii cam cunoaste gandurirele lui vara mea si mai ales a zis a simt el ca nici ea nu a devazaluit la nimeni ce doamne sa fac va rog frumos da- ti mi un sfat Da va rog frumos...? (mai mult)
Va salut! Care sunt toate zonele mari ale Parisului unde găsesc prostituate? Știu că în Franța Prostituția e legală. Știu de Bois de Boulogne, atât
De cateva luni vorbesc cu un baiat pe internet dar el este plecat in Marea Britanie şi mi- a spus ca nu poate veni acum în țară deoarece lucrează dar va reveni la sfarşit de an. Oare să- l astept...? (mai mult)
Am 15 ani și vorbesc cu un băiat de 25. Nu ar trebui să dau explicații, însă sunt sigura ca vor exista destule persoane care vor considera ca provin dintr- o familie denaturata, am o educație...? (mai mult)
Bună, cu o zi înainte să îmi vină menstruația am avut un contact sexual agresiv, mi- a întârziat menstruația, credeți că din cauza actului sexual agresiv întârzie sau poate fi altă cauză?...? (mai mult)
Ce părere aveți despre sfaturile care se dau pe site TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.