Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 12 Februarie 2025 sunt:
Heii TPU! Am o intrebare. Azi a venit iubitul meu la mine (eu am 17 ani el are 19) si imi tot punea mana in zonele intime, si ma strangea. Acum nu zic ca ma deranja, dar se vedea clar ca isi doreste ...? (mai mult)
Poate întârzia menstruația din cauza pastilei de a doua zi?
Am urmatoarea intrebare decat pentru femei.(sper sa nu deranjeaze pe nimeni intrebarea, daca da, imi pare rau dinainte, n- am avut intentia asta.) Daca soțul v- ar propune urmatoarea ințelegere ce ați...? (mai mult)
Part 2 Deci nu am mai avut relații sexuale de aproximativ 6 luni. Zilele trecut i- am spus sa întindă niște rufe el în timpul ala era pe laptop se uita la niște video- uri cu sonorul oprit. Si tot...? (mai mult)
Bună. As avea nevoie și eu de o părere sau mai multe la situația mea. Sunt intr- o relație de 5 ani de 4 ani locuim împreună dar am ajuns la capătul puterilor deoarece iubitul meu ii place sa ...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema din cauza căreia am căzut din pat și am început sa mă agit ca pestele pe uscat. Care este șansa ca o femeie sa rămână însărcinată daca își introduce în vagin o linguriță...? (mai mult)
De ce nu am orgasm cand dau l*ba? Am doar la final când ejaculez
Buna'TPU. Am o intrebare foarte serioasa si de niste raspunsuri la fel de serioase. Eu mi- as dori sa l uit pe fostul meu sau macar sa nu ma mai gandesc la el.De cate ori ii aud numele sau il vad imi ...? (mai mult)
Bună, am pus ochii recent pe o fată pe care nu o cunosc personal, i- am scris dimineață pe insta dar nu mi- a răspuns, posibil să nu fi văzut mesajul deoarece are cont care trebuie să accepte...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când sărbătoriți ziua voastra de când v- ați cuplat cu iubitul vostru, iar el de fapt își aduce aminte ca în perioada aia s- a despărțit de fosta și devine...? (mai mult)
Bună TPU... întrebare pentru băieții, dacă fosta vă dă mereu mesaje pe diferite conturi fake un timp lung și spune că plânge după tine si altele, ce ați crede despre ea? Și actuala de ...? (mai mult)
Buna ziua, as avea o întrebare, dau funda. Bărbaților când fac sex anal cu un alt bărbat ce li se rupe in fund? La femei știu că himenul dar la bărbați? Cum se numește? Mulțumesc
Vreau să știu și eu site-uri unde pot găsi gay de 16-17 ani. Știu că nu este o aplicație de dating TPU, dar am zis să încerc. Sunt din Cluj.
Bună ziua, TPU, mă bucur să vă cunosc, mie îmi place de o femeie matură de vreo 40 de ani, dar nu dă semne că mă place și nu prea mă vede la față, deoarece am 17 ani, dar mă simt încă...? (mai mult)
Salut TPU, cum faci fericită o fată? :)
De ce critică unii oameni prostituția? În fond, care este diferența dintre o prostituată care încearcă să facă niște bani și o femeie care este înșelată de un bărbat, lăsată însărcinată...? (mai mult)
Hey TPU, este gresit sa fi cu doi baieti in acelasi timp? Unul aici si celalalt la distanta? Mentionez ca primul pe care l- am cunoscut a fost cel care este in viata mea de zi cu zi, el imi arata multa...? (mai mult)
Bună! Luna trecută pe 7 mai, am luat pastila de a doua zi, am făcut fără prezervativ, după ce am luat pastila am mai făcut sex, doar ca el nu a ejaculat deloc, menstruația mi- a întârziat...? (mai mult)
Salut TPU! eram cu iubitul meu în parc și a vrut sa facem sex dar nu puteam merge la casa nici unuia. am decis sa o facem în boscheți. la final s- a șters la partea intima cu o frunză și după m-...? (mai mult)
Ba fratilor, era sa o incurc rau de tot cu o gagica saptamana trecuta. Acum o saptamana am vazut o fata frumoasa si cu muschi care iesea dintr- o sala de fitness.Nedorind sa pierd ocazia de a avea o ...? (mai mult)
Când am fost la plaja am fost în tufiș că nu era hotel și am făcut sex daca mi-a intrat nisip în vagin e ceva râu sau nu?
Hello! Dacă eu nu eram în perioada fertilă, iubitul meu NU a ejaculat înainte, s- a spălat și bine înainte pentru a evita orice si a băgat doar o dată penisul in vagin, sunt riscuri de a rămâne...? (mai mult)
Trecuse 10 zile de cand el nu s- a mai atins de mine… ne- am asezat l- a masa si l- am întrebat "ce se inampla, numai esti atras de mine?, spune- mi sa stiu cum sa abordez situatia…" si el mi- a...? (mai mult)
Imi place de o colega de la munca. Amandoi avem 25 de ani. Ea nu ma place si recent a inceput sa vorbeasca cu un tip pe net. In pauza de masa intreba pe toate fetele din jur daca oare el o place, daca...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când vreți sa faceți sex cu iubitul vostru și observați ca are urme de ruj pe chiloți?
Am facut sex cu prietena mea 3 partide una dupa alta a 3 a a fost putin mai brutala si am ejaculat putin sange, ce e de facut?
Salut TPU, prietenul meu este arogant cu fetele dacă crede că nu sunt ce trebuie, sau în general cu lumea, a suferit destul de mult și mă gândesc ca să nu facă asta că un fel de "scut" împotriva...? (mai mult)
Știu,pare o întrebare ciudata dar daca fac sex anal, pot lăsa o fata însărcinată (și o fac fara prezervativ)?
Este o rușine să fii virgin la 19 ani?
Daca am făcut sex de mai multe ori și nu mi s-a îndepărtat pielea aia de pe penis, e vreo problema? Defiecare data am făcut protejat
Pot exista consecințe pe termen lung dacă mă masturbezi cu jetul de la duș?
A luat pastila în a 3-a zi, își mai face efectul? gen la 60 de ore, max era 72. Precizez că nu am ejaculat.
Bună tuturor! Am o întrebare, dar nu vreau să fiu judecată. Există posibilitatea să îmi întârzie menstruatia dacă mă masturbez des cu jetul de la duș de mai multe ori pe săptămână sau ...? (mai mult)
Bună! O întrebare pentru fete. De ce e sexul atât de banal? Am 30 și nu am reușit până acum să ajung la orgasm și mi se pare frustrant. Voi cum ați reușit? Cel mai mult urăsc sfaturile de genu:...? (mai mult)
Buna! Am 14 ani aseară am făcut sex și nu am ejaculat.Azi noapte iubita mea a mers la baie și avea chiloții plini cu un lichid alb.Nu am folosit protecție dar nici nu am ejaculat! Poate rămâne ...? (mai mult)
Buna! Am 14 ani! Mă masturbez cu penisul ne decalotat (nu am fimoza). Ejaculez dar nu mi se lasă penisul"pe burta"cu totul că îmi e in erecție! este cv problema?
Ce părere aveți despre ce spune ăsta în videoclip? El spune că doar 20% dintre bărbați sunt doriți de femei, adică 2 din 10 bărbați. https://www.youtube.com/shorts/h_JwYEb7NfY
Bună ziua! În data de 5 mai am avut ultima menstruație, în a șasea zi de ciclu(10 mai) am avut un contact sexual protejat cu prezervativ fără incidente neplăcute. În data de 17 mai (fiind și...? (mai mult)
Bună! Am 19 ani și nu știu prea multe despre sex și așa mai departe, e prima mea relație serioasă și consider ca nu sunt pregătită pentru sex încă, însă de ceva timp experimentez anumite...? (mai mult)
Bună, am nevoie de sfaturile voastre. Aseara am avut cu prietenul meu, dupa ce a terminat am mai facut- o odata si de aseara stau cu gandul ca as putea fi ramas insarcinata. Considerați ca ar fi...? (mai mult)
Bună ziua, e a 3 zi întârziere a menstruație, o să iese testul pozitiv dacă îl fac?
Salut. Ce ați face in cazul in care lucrați la birou și aveți o secretara sexy care va devine amanta și la fiecare pauza când toți angajați la masa voi faceți o scenă incendiara in birou și ...? (mai mult)
Bună, TPU am o întrebare de ce nu prea am încredere în prietena mea, ? De ex ieri Îmi spune ca dormea, și se pune la somn și mi.a făcut o poza în care se vedea ca bluza era lângă ea, nu ...? (mai mult)
Am 16 ani și iubita mea are 15 și ne-am trimis poze nud. Eu i-am cerut și ne-am dat. Se poate întâmpla ceva?( nu am făcut poze la ce s-a trimis și nu am trimis mai departe)
Bună seara, prietena mea nu mai vrea să facem sex de ceva timp, îmi spune că nu mai vrea sau că nu simte nevoia, nu știu care sunt cauzele, poate a găsit pe altul, țin să precizez că are...? (mai mult)
Bună......am aproape 19 ani, sunt fată și azi am făcut sex pentru prima dată, a băgat degetele după penisul dar nu adânc (cam un sfert) fiindcă mă durea foarte tare a curs și sânge. O sa ...? (mai mult)
Salut,am și eu o întrebare, știe cineva de ce mi se scoală penisul când îmi îmbrățișez iubita? este foarte enervat mai ales când suntem în public
Hey. Cum v- ați simți dacă încercați sa îi spuneți o problema iubitului vostru și el spune: Ce îți place să te victimizezi. Eu m- am supărat pe el si vreau sa știu dacă voi v- ati supăra,...? (mai mult)
Bună TPU, pot face testul de sarcina după 14 zile?
Buna. Am făcut sex acu 2 zile și ieri au început niste dureri extrem de mari in zona spatelui și a stomacului. Este normala durerea? Și dacă da după cat timp trece?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
MountainRiver întreabă:
Curiosul999 întreabă:
Alina88888888888 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...