Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU, deci am o întrebare ce mă frământă de câteva luni, eu mă masturbez la filme cu gay și îmi trec tot felul de fantezii cu băieți în cap. Credeți că aș putea fi gay? Știu că nu...? (mai mult)
De ce unii barbati nu au noroc sa aiba prietena!? Din ce cauza nu au?
Buna! Daca faci copil cand esti sub influenta alcoolului, sunt sanse sa fie influentata in mod negativ sarcina?
As vrea sa- mi spuneti cum trebuie sa fiu cu fosta iubita in asa fel incat sa aiba o parere buna iar despre mine si sa vina inapoi, tinand cont ca nu ne- am despartit din motive grave. Ar fi ok sa fiu...? (mai mult)
Salut TPU! Mă confrunt cu o problemă și as dori sa mă ajutați cu un sfat foarte bun... deci sunt băiat și am vârsta de 19 ani. Sunt foarte timid cu fetele, n- am avut niciodată o relație indiferent...? (mai mult)
Buna! Nu reusesc sa citesc situatia clar. O vaga idee am, dar vreau pareri. Ce inseamna cand doi barbati prieteni, de vreo 30 de ani, se uita la una de 20 de ani, planuiesc impreuna sa ii atraga atentia,...? (mai mult)
Am 26 de ani si de 4 luni am o semi relatie sau nu stiu cum s- o numesc cu un barbat de 32. El e pilot la o linie comerciala. E chipeș, inteligent si mi s- a parut si foarte interesant prin prisma jobului....? (mai mult)
Este posibil să fiu însărcinată dacă am mici crampe abodominale? Mă simt puțin umflată să zic și parcă mă gâdilă ceva sau mi se zbate mușchiul? Menționez ca dacă ar fi să fiu aș ...? (mai mult)
Am un coleg la facultate pe care il plac foarte mult dar el m- a refuzat de mai multe ori. O sa urmeze sa plecam aproape toata grupa la o cabana la munte. As avea vreo sansa sa fac dragoste cu el atunci?...? (mai mult)
Salut! Prietena mea nu are un ciclu menstrual regulat si recent si- a pierdut virginitatea. Ii curge cate putin dar niciun semn de menstruatie desi ne- am protejat si nici macar nu am ejaculat in interior....? (mai mult)
Salut tuturor! Este bine sa îmi incep viața sexuală la vârsta de 16 in timp ce partenera are 14? Intreb deoarece sunt nesigur in privința acestei alegeri și dacă puteți să îmi dați niște sfaturi.Multumesc...? (mai mult)
Bună ziua! Daca Am făcut sex in zilele de ovulație pentru a rămâne însărcinată, asta fiind in zilele 15, 16, 17, 18, 19 cam la cat timp pot face analiza beta hcg sa aflu daca sunt? De pe...? (mai mult)
Dragi prieteni eu cu iubita mea avem o relație foarte bună de 5 ani și mi s- a întâmplat.să visez cănd m- am culcat cu fata cumnatului, ea e o persoana ușuratică, astăzi i- am zis și i- am...? (mai mult)
Bună! Am 18 ani și libidoul 0. Niciodata nu am reușit să fac sex până la sfârșit pentru ca ma doare foarte tare și nu mă ud. Am fost la un ginecolog foarte bun si nu m- a ajutat. Sunt foarte...? (mai mult)
Am făcut sex cu prietena mea in a 4 zi de menstruație neprotejat, puțin spus sex, am bagat- o de cateva ori și gata că ne- am dat seama că nu e prea bine și voiam sa știu dacă există riscul...? (mai mult)
Salutare! Oare pot sa raman gravida daca iubitul meu si-a bagat degetele cu sperma in vagin? Tin sa precizez ca sunt in ziua fertila.
Am 16 ani și am auzit de masturbare…, cum se face?(sunt fata)
Mărime mare și sex fără orgasm sau mărime mai mica și sex pana la extaz? For girls
Buna seara, daca dupa actul sexual, partenerul din greseala a ejaculat foarte putin pe buzele pasaricii is sanse sa raman insarcinata?
Buna. Am tot citit pe net că testele de sarcina sunt concludente după 21 de zile de la contactul neprotejat, este adevărat? Deoarece, eu am făcut marți un test de sarcina și a ieșit negativ. Joi,...? (mai mult)
Cand decalotezi penisul se mai lungeste sau ramane la fel ca in stare erectă? Adica daca capul este destul de mare
Buna, as vrea sa ma ajutati va rog. Sunt impreuna cu el de 4 luni si acum cateva zile am incercat sa facem sex (pentru mine a fost prima data) iar pentru el nu. Avem o diferenta mica de varsta deci el...? (mai mult)
Salut TPU, am o intamplare pe care nu prea vreau sa o impartasesc cu cineva, dar o sa o spun subtil. Daca cineva nu spun cine ar face un plod cu mama acestuia, acel copil ar fi fratele/sora sau copilul...? (mai mult)
Buna TPU, doar mie mi se pare ciudat sa te razi? Ma refer inclusiv la zona intima dar si pe corp, tin sa mentionez ca sunt non- binary, celor doi parteneri sexuali actuali (un baiat si inca cineva caruia...? (mai mult)
Bună ziua! Care sunt simptomele aparute din cauza implantarii spermatozoidului? Dupa cate zile apar aceste simptome? Dupa cate zile se face testul de sarcina? Daca inainte cu 7 zile de venirea menstruatiei...? (mai mult)
Buna aseară, am făcut sex neprotejat cu iubitul meu, primul număr a ejaculat in afara a fost foarte atent, apoi celalalt cu prezervativ, am avut menstruație luna asta pe 4.Am ovare micropolichistice...? (mai mult)
Hey, ciclul meu trebuia sa vina pe 17, insa a venit astazi, tin sa precizez ca mi- a curs foarte putin pe absorbant si putin pe chiloti..insa imi mai curge cand ma sterg sau cand urinez cheaguri, ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de parere, la prietena mea menstruatia trebuie sa ii vina vineri, are stari comportamentale diferite din 10 in 10 minute, parca a intrat demonul in ea:))))))), am avut contact sexual...? (mai mult)
Duminica am avut contact sexual neprotejat de 2 ori la rand. Menstruatia trebuia sa imi vina miercuri. Trebuia sa imi vina chiar daca as fi ramas nu? Sau pot fi dereglari?
Bună TPU. Am avut 3 interacțiuni sexuale care una a fost când eram pe menstruatie în a 5 a zis iar celelalte 2 sapt trecută joi vineri. Duminică începuseră să mă doară sânii așa cum mi se...? (mai mult)
Bună tuturor! Am nevoie de sfaturile voastre. Sunt într- o situație delicată și nu știu cum să procedez. Mă numesc Ilinca, am 17 ani și locuiesc în România, într- o familie tradițională....? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare, ce inseamna sa dai la buca?
Ati avut squirt? Cum se face…sunt foarte curioasa?
As dori sa o fac in trei cu gheata dar nu stiu cum sa imi conving prietena conving este mult spus cum sa incep o conversatie cu ea despre asta … any advices
Voi vă povestiți visele erotice partenerului? Eu da, cu lux de amănunte și ne amuzăm dup-aia, în fond, sunt doar vise.
Ma masturbez des si din cauza asta, mi-au aparut pete inchise la culoare pe penis, in zona de contact. Stie cineva daca e vreun tratament cu o crema care sa le faca sa dispara?
Salut recent iubita mea mi-a facut sex oral si mi sa decalotat de tot cum s ar spune dar dupa nu am reusit sa l recalotez la loc acel preput am reusit doar cu ajutorul mainilor
Buna ziua! Am mai pus intrebarea aceasta dar nu cred ca am expus cazul in totalitate. La inceputul relatiei, intr- o seara, in timp ce stateam in pat si vorbeam, radeam, iubitul meu mi- a spus ca ...? (mai mult)
:))) Bună TPU! =)) Este normal sa ma doară "domnișoara" după ce am făcut- o a doua oară cu prietenul meu pe care l- am întâlnit acum 2 săptămâni!? Nu am făcut nimic cu degetele dar tot ma ...? (mai mult)
Bună TPU! Am început administrarea anticoncepționalelor Diane- 35 în prima zi a menstruatiei (mi- a venit pe 1 mai și m- a ținut până pe 5 mai) am continuat să le iau apoi am oprit administrarea...? (mai mult)
Buna TPU! Daca eram înainte de menstruație cu 3 zile, iar iubitul meu și a atins penisul, iar după și a băgat mâna in vaginul meu, se poate forma o sarcina? Pe deget nu se vedea nimic, deci...? (mai mult)
Salut. Am 24 ani, nu am avut primul sarut, sunt virgin. Nu mai suport, vreau si eu sa am parte de contact intim, sfaturi, vreau cat de repede se poate.
Salutare! Cum ar trebui abordată o domnișoară pentru a fi cucerită?
Bună. Am o intrebare DELICATĂ pentru femei.Imi cer scuze dinainte daca vreo femeie s- a simtit deranjata. Găsiți vreo placere personala in sexul oral? va satisface si pe voi sau o faceti decat pentru...? (mai mult)
Buna tuturor! am de ceva timp un vis ciudat:in vis ma urmărește un batran, care vrea sa faca sex cu mine.Stie cineva ce inseamna cand visezi asta?
Salut TPU! Acum 3 zile am facut sex anal pentru prima oara cu prietenul meu, el si a pus prezervativul invers si eu nu am observat pentru ca eram cu spatele la el, si cand m- am intors am vazut si m-...? (mai mult)
Salut! Am 17 ani, nu am avut niciodata o iubita, sex s- au sarutat, nimic Sfaturi ca sa ma dezvirginez/fac o prietena cat mai repede, va rog. Online site sau fizice Sau daca vrea vreo fata cu acceasi...? (mai mult)
Eu chiar nu am liniște in casa cu părinții sunt majora.Nu înțeleg ce ar fi rău sa stau cu iubitul meu sa stau cu el dacă cu ai mei nu se mai poate nu s lăsată pe nicăieri.Am încercat de atâtea...? (mai mult)
Bună, sunt eu ciudată dacă mă simt geloasă pe faptul ca iubitul meu da like și adaugă fete random. Ma face să mă simt tristă și trădată. Și nu știu ce să fac.
Salutare! Poate este vreun medic ginecolog pe aici sa ma ajute. Am avut un act sexual cu prietena mea, am folosit prezervativul și la sfarsit am ejaculat in prezervativ dar inauntrul ei! Dupa am mers...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!