Daca cel mai mic are peste 20, ok, daca are peste 15, discutabil, daca are sub 15... nu, fara nicio scuza.
Diferenţa referitoare la ce? La jocuri cu găletuşa şi lopeţica?
Platonic oamenii se pot iubi indiferent de diferenţele de vârstă, dar când e vorba (şi) de relaţii sexuale, ar fi bine ca ambii să fie majori (atunci astfel de diferenţe devin irelevante).
Depinde and apare aceasta difetenta. E maricica, dar daca va intelegeti...
Cati ani ai?
Intre bunicii mei era o diferenta de 10 ani si au trait fericiti pana cand moartea i-a despartit.
S-au cunoscut cand ea avea 14 ani si el 24? nu cred eu. una e cand e 14-20 una e cand e 20 26. 6 ani nu sunt multi, dar depinde de varsta, nu crezi?
Da, depinde. Nu stiu la ce varsta s-au cunoscut.
Păi, depinde. Dacă fata ar avea 13 ani, iat băiatul 19, nu merge... Deci da, atâta timp cât amândoi au peste 18 ani cred că e ok.
Nu. Cu cat baiatul e mai,, batran,, cu atat e mai matur. Exceptii au unii baieti
Depinde la ce varsta e vorba de 6 ani ca daca vorbesti de un baiat de 18 si o fata de 12 e aiurea.dar daca fata are 20 si baiatu 26 e binisor.
Eu am 19 si acum un tip de 27 ma curteaza, oare as face o prostie? el e serios, e ditai omu pe langa mine.e politist ..si eu abia clasa a12a...oare ce sa fac?
anonim_4396 întreabă:
DivaStyle întreabă:
Anonima17191 întreabă: