Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
În urma unor discuții cu partenerul, el s- a enervat si mi- a adresat cuvinte urâte chiar și injurii. Niciodată nu l- am jignit și mă simt rănită și totodată vinovată pentru că eu am iscat...? (mai mult)
Salut,poate un copil de 16 ani sa pre ejaculeze?
Daca am făcut sex neprotejat și prietenul meu a scos cucul înainte să aibă loc erecția și i- a dat drumul pe mine pe burta iar după m- a șters pe burta cu un servetel uscat și dupa aia și- a...? (mai mult)
A mai pățit cineva sa-i întârzie menstruația după primul contact sexual?
Bună ziua, am nevoie de ajutorul voastră, am fost la ginecolog pentru ca vreau sa raman insarcinata șimi- a dat utrogestan 200 mg spune de la 16 la 25 de zile, asta inseamna ca am pus ovulul cu 10...? (mai mult)
Salut! Vreau să fac pentru prima dată sex pe bune cu iubitul meu, data trecută nu am reușit să facem până la capăt deoarece nu am rezistat la durere. Cum ar trebui să procedăm următoarea...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati în situația asta disperată și scăpată rău de sub control? O urmăriți pe mama iubitului vostru și o așteptati în fata scării blocului unde locuiește ea ca sa ...? (mai mult)
Voi in timpul relatiei sexuale sunteti seriosi sau faceti si joculete? Va place sa faceti diferite roleplay-uri sau sa va legati, sau sa va dati pedepse si etc?
Salut! O întrebare am și eu, de ce iubita mea vrea sex oral cu prezervativ cu aromă?
Știe cineva filme cu s*x dar mai multe pers?
Dacă ai avut un contact sexual fără ejaculare și ți- a venit ciclul în luna respectiva, în mod obișnuit 5 zile, pe 16 sa fi avut loc contactul, iar pe 24 sa- mi vina menstruatia, mai îs șanse...? (mai mult)
Bună TPU! Când îmi văd soția mereu mă excit și aș face mereu sex cu ea. Ma masturbez zilnic și nici așa nu îmi trece. Ce recomandați sa fac? P.s fac sala, activități zilnice, o viață...? (mai mult)
De ce mi-a curs sange când am făcut prima oară sex?
Salut, numele meu este Andrei si am o mare problema care ma face sa ma simt stanjenit. In ultimul timp am inceput sa merg pe la biserica fiind data o problema in familie, insa acolo am dat peste o doamna...? (mai mult)
Sexul oral poate cauza cancer de gat?
Salut TPU Eu am o relatie buna cu fosta, mai vorbim din cand in cand, ne mai trm tik tokuri, ne mai dam like uri la story pe insta etc, ea mi- a zis ca inca ma place si ca pe viitor nu ar zice nu ...? (mai mult)
De dimineață, Mi s-a rupt prezervativul și în acel moment am ejaculat instant în iubită mea. Ce e de făcut sa evitam o sarcină?
Bună ziua! Sunt neliniștit de câteva zile. Impreuna cu prietena mea, am facut sex, mai exact oral si peting. Am frecat penisul de labiile ei dar si putin in vagin, a intrat foarte putin. Penisul ...? (mai mult)
Salut, dacă am făcut pettiing protejat cu cineva, ea având ciclu neregulat și cu dureri menstruale în prima zi, și i au venit problemele de 2 ori pana acum neavând deloc dureri decât puțin ...? (mai mult)
Bună, fosta mea iubita s-a despărțit de mine după o relație de aproape 3 ani și după doua zile se postează la suc cu băieți cum pot sa fac sa trec mai departe
Am avut contact sexual protejat pentru prima data cu ejaculare în afara vaginului pe 6. Acum 2 zile trebuia să îmi vina menstruația. Încă nu a apărut. Oare de ce?
Salut… e putin jenant dar vreau sa aflu. Am 22 de ani și de la 20 practic sexul și nu știu cum sa spun dar am stratul de piele (de la cap) puțin mai tare cred, nu se decaloteaza ușor cum văd la...? (mai mult)
Hei fetelor, voua va place ca prietenul vostru sa fie putin mai agresiv cu voi in timpul relatiei sexuale sau sa fie cat se poate de gingas?
Daca am avut o picatura de lichid preejaculator pe deget, iar dupa m-am sters cu un servetel si dupa ce s-a uscat, adica dupa cateva minute am introdus degetele in vagin, se poate sa raman gravida?
Pe data de 13 aprilie am avut un contact sexual protejat, dupa o zi si dupa inca o saptamana am avut o scurgere rosiatica.Pe 8 mai am facut test de sarcina si a iesit negativ. Menstruatia inca nu mi- ...? (mai mult)
Daca nu ma masturbez ca baiat timp de o saptamana, pot sa fac sex fara prezervativ si aceasta sa nu ramana gravida? (fara sa ejaculez in ea)
Bună seara, Ma numesc Andrei am 23 de ani, de vreo câteva luni mi s-a umflat unul dintre testicule câteodată doare poate să-mi dea cineva vreun indiciu dacă e grav?
Buna! Daca am facut sex neprotejat cu iubitul meu, dar el nu si- a dat drumul in mine, menționez si a dat afara pe burta mea credeți ca e vreo sansa sa fi fost un lichid preejaculator si sa raman ...? (mai mult)
Buna, am si eu nevoie de o parere.Acum 4 zile am facut sex neprotejat, eu i- au anticoncepționale de vreo trei luni si eram fix la ultima pastila problema e ca am uitat sa o iau fix in acea zii in care...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, daca am facut 2 teste de sarcina primul a iesit pozitiv dar cu o linie stearsa iar al doilea negativ, pot fi insarcinata?
Bună ziua, este posibil să-ti crească sânii de la orgasm? Am 16 ani și sunt foarte dezvoltată în partea de sus, la 15 ani mi-am început viața sexuală
M-am trezit excitată fara sa fi avut vreun vis erotic, de ce?
Buna! Daca au trecut 3 zile de la ovulatie, iar partenerul si-a dat drumul in mine, pot rămâne însărcinată?
Cum pot găsi o fata sinceră și cuminte!? Nu mai am încredere nici în mine.
Buna, pe 24 aprilie am avut un contact neprotejat iar pe 26 am avut o scurgere rozalie iar acum pe 9 mai tot așa o scurgere rozalie, iar pe 10 o scurgere maronie, aveți idee poate fi o sarcina?
Am fost la curve, am dat de una mai grasuta si mica de statura si timp de 1 ora m- am chinuit sa intre ba si nu intra, la un moment dat fata obosise, ce experienta ati avut cu astea mari grasute si ...? (mai mult)
Mi- a cerut o fata random instagramul si de cand i- am dat follow tot pune la story din alea cu chat (adica daca vrei sa vb cu persoana respectiva) si am apasat ca da si tot ce am spus a fost sa ne salutam,...? (mai mult)
Masturbarea poate preveni cancerul de prostata? ca idee, dau o laba in fiecare seara inainte de culcare, in timp ce ma gandesc la domnisoara de franceza, iar a doua zi sunt plin de viata!
Hey fetelor cum reacționați atunci când locuiți cu iubitul vostru de câteva luni, iar într- o zi când veniți acasa de la munca va găsiți toate lucrurile voastre lângă ușa cu un bilet pe care...? (mai mult)
Când mă apropii de o tânără, și de femei (nici chiar babe, sa nu exageram) în general, simt că interacționez cu o ființă specială. Personal cred că femeile sunt într- adevăr mai speciale...? (mai mult)
Bună TPU! Hristos a înviat! Am o dilema, recent m- am combinat cu un tip cu care mă știu de mai puțin de 12 ore. Chestia e că sunt lesbi și voiam să știu cum e cu barbati și acum nu știu cum...? (mai mult)
Buna ziua. As vrea sa stiu mai multe pot sa iau myo-san plus daca sunt insarcinata si am voie sa continui 3 luni, nu?
Poti ramane insarcinata de la asa ceva? Nu stiu cum sa incep. am ciclu menstrual neregulat insa posibil sa fi fost in perioada fertila. Am avut petting cu iubitul meu (el boxeri si pantaloni, eu pantaloni...? (mai mult)
Salut, TPU! Ma numesc Paul si am 18 ani, va scriu in legatura cu o probleme la care in mintea mea nu sunt rezolvari. La varsta mea, nu am sarutat niciodata o fata, de sex nu mai zic, nu am avut ...? (mai mult)
Salut am o curiozitate personala, in medie cât de des "se atinge" un băiat singur?
Va rog! Cine e de acord sa vb cu el in privat? ????????????????
Parintii cred ca la 22 de ani eu sunt cuminte in continuare asta vreau sa creada doar ca eu am fost de la curve fara sa stie ei e asa rau ca am fost la curve, wtf tot imi pun intrebarea asta
Am fost agresata in ianuarie (un barbat a masturbat pe partea din spate a pantalonilor mei), am avut ciclu urmatoarele 3 luni, dar luna aceasta nu mi- a venit (este a 4- a zi cand intarzie). e posibil...? (mai mult)
Am 22 de ani si m- am culcat cu un barbat de 36. Eu il stiu de cand eram in clasa a doispea. Eram obsedata de el. Cred ca toata lumea stia. Nu am vrut sa ies cu nimeni ca aveam ochi doar pentru el. Era...? (mai mult)
FUNDA! As avea si eu nevoie de o parere serioasa, am avut contacte sexuale protejate cu prietena mea si am verificat prezervativele de fiecare data si la fiecare numar, niciun accident, probabil ca...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!