Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna. Sunt in relatie de 4 luni, locuim impreuna. Ea are 20 de ani, eu 29. Fata cu care vorbesc practic este asezata, la locul ei nu merge in cluburi, nu prea are prietene, este o fata de casa,...? (mai mult)
Ce să fac dacă prietenul meu adaugă femei pe rețelele de socializare, fără sa știe că eu aflu de acestea. I- am spus că nu îmi place această activitate și că mă face să mă îndoiesc de...? (mai mult)
Bună,ras-alaltăieri,am făcut o cu partenerul meu, după ce el și a dat drumul,a curățat zonă lui intima cu un prosop și după mi o băgat o iar, am șanse de a rămâne gravidă?
Bună ziua, acum 2 zile am făcut sex cu partenera mea, ea era virgină, a doua zi după actul propriu zis, mi- a spus ca are o scurgere vaginală gălbuie cu alb și începe să miroasă puțin urat,...? (mai mult)
Buna ziua, as vrea sa inteleg ce se intampla daca cineva ma poate ajuta va rog. Niciodata nu pot atinge orgasmul cu ajutorul partenerului meu, am avut si un alt partener cu cativa ani in urma si nici...? (mai mult)
Poți să iubești pe cineva profund toată viața ta?
Buna all! Știe cineva unde as putea face dragoste în masina în Brasov? Voi pe unde mergeți?
Bună ziua, am o întrebare, poate mă poate ajuta cineva? Unde îmi pot promova contul de onlyfans? In afara de site- uri de socializare. Cunoașteți grupuri dar nu aș dori să apar pe România, ...? (mai mult)
De ce oare sunt româncele rezervate / ingrozite cand aud de SEX ANAL?
Buna..am si eu o intrebare. Am un coleg de facultate pe care il plac foarte mult dar nu ii inteleg comportamentul. I- am zis ca il plac, a zis ca nu simte acelasi lucru si ca ii pare rau. I- am propus...? (mai mult)
De ce când caut pe google filme xxxx, mi-am pus o vârsta mai înaltă și tot nu-mi arată.
Salut! Sunt cu iubita mea împreună de 2 ani și ceva. La început făceam mult sex de mi se luase și mie. Eu sunt o persoană care are chef mai mereu, și nu ca mă laud dar prietena mea se simte foarte...? (mai mult)
Sunteti de acord cu afirmatia: Dacă poți înlocui cu ușurință o iubire, chiar și o iubire neîmpărtășită, atunci iubirea nu este cu adevărat mare?
Salut TPU, dacă o fată zâmbește când mă vede și se uita la mine, sunt șanse să mă simpatizeze? Vreau să menționez că nu ne cunoaștem, decât din vedere, dar nu am vorbit niciodată. Mie...? (mai mult)
Se întâmplă ceva grav daca fac se cu soția zi de zi? Ne place sa o facem zilnic și ne simțim bine
Buna, deci este a 10 a zis de întârziere a menstruației.Am făcut un test de sarcina in ziua a 3 a de întârziere apoi unul ieri in ziua a 9 a care ambele au ieșit negative.Ma doare burta de câteva...? (mai mult)
Bună, este un băiat la școală din clasă de la mine care se tot uită la mine și îmi zâmbește, dar câteodată nici măcar nu mă bagă în seamă, faza e că eu sunt foarte timidă și nu vorbim...? (mai mult)
De ce lichidul meu miroase că și voma? ( Sunt băiat)
Pentru baieti :)) Va place sa se aseze partenera cu fundul pe fata voastra?
Buna ziua! Am facut sex cu ejaculare in interior, dupa ciclu cu 1 sapt doua, cred ca imediat dupa perioada fertila sau chiar si in ea la final, au trecut 3- 4 zile de la ejaculare.am fost azi la ginecolog,...? (mai mult)
Buna ziua, sunt cu logodnicul meu de 5 ani până acum am folosit prezervativ că metoda contraceptiva, eu neavând voie sa iau pastile. Și de curând el mi- a propus sa folosim crema contraceptivă...? (mai mult)
OFER FUNDA! Am făcut petting, am ejaculat in blugi, apoi m- am șters cu șervețele umede și am rămas în chiloți și ea cu chiloți pe ea și pijamale. Are cum să ajungă o posibilă urma de...? (mai mult)
Salut, am o mare problemă, gen când stau cu o fată, ne sărută..simt din ce in ce m- ai tare o durere la abdomen spre testicule, o durere insuportabila credeți- mă, când cobor din mașină in ...? (mai mult)
Salut TPU. Am o problema și vreau să mă ajutați cu un sfat. Am 25 de ani și nu am avut niciodată o relație cu o femeie. Când eram în liceu eram puțin mai timid, chestia asta a mai...? (mai mult)
De ce dupa ce ma masturbez ma simt f prost? (mental vorbiind)
Buna seara! Iubitul meu ar vrea sa facem sex anal, nu ar fi prima data. dar de data asta am o senzatie ciudata, nu vreau sa se intample vreun "accident" ce as putea face ca sa previn asta? Si mai am ...? (mai mult)
Salutare,azi am făcut sex cu soția neprotejat și am ejaculat pe ea. Apoi ea mi-a făcut un oral In cat timp pot afla daca am lăsat-o gravidă? Am 34 de ani, ea 30
Salut! De cand mi- am inceput viata sexuala ma confrunt cu ejacularea precoce. La inceput am crezut ca este un efect secundar al masturbarii excesive din copilarie(intr- un mod rapid) si am crezut ca...? (mai mult)
Fiti sinceri, baieti. Cati dintre voi va masturbat, si o data la cat timp?
Salut TPU, mi se pare drăguță o fată mai mare decât mine și am fost într- un fel refuzat de ea, ca- s prea mic, eu fiind atunci minor, iar ea majoră, aseară m- am plimbat prin oraș și ne-...? (mai mult)
Bună, am făcut heavy petting acu câteva săptămâni cu iubitu meu, el nu a ejaculat nici înainte și nici după acel contact dar totusi am simțit ud și ma gândesc ca e vorba despre acel lichid...? (mai mult)
Buna tuturor, am nevoie va rog de un sfat. Sunt intr- o relatie de 7 ani cu un baiat, (aman2 avem 27 de ani) pot spune cu mana pe inima ca e sufletul meu pereche. Anul trecut am pus si nunta, insa...? (mai mult)
Buna, TPU! Daca am avut lichid preejeculator pe mana si apoi am introdus degetul in vagin, pot ramane însărcinată? Menționez ca au trecut 12 ore de la ultima ejaculare si au fost vreo 4 urinari.
Salut, eu am 14 ani si imi place sa ma masturbez doar ca atunci cand vreau sa ejaculez imi e frica ca ma va durea, ma poate ajuta cineva?
Salut, am 20 de ani, sunt la facultate. Și îmi e foarte greu să mă bag în seamă cu fete. Știți oare o metodă bună sau locuri în care să cunoști oameni (nu cluburi și așa) în care să ...? (mai mult)
Bună! Dacă fac testul de sarcină fix în ziua în care sau împlinit cele 2 săptămâni de așteptat, are ceva? Este posibil sa îmi arate rezultatul dacă sunt sau nu însărcinată?
Cum e sa te masturbezi?
De câte ori este recomandat să te masturbezi pe zi? Când sunt acasă liber as face mereu
Salutare tuturor! Am si eu o intrebare. Ciclul meu este unul neregulat, de 30- 35 de zile, iar in luna aprilie a venit in data de 10 si a tinut cam 5- 6 zile, cu un flux ceva mai scazut, parca, ...? (mai mult)
Ce înseamnă daca un băiat vrea sa te muti in banca de lângă el sau in timpul pauzelor vine si vorbeste doar cu tine?
Am făcut dragoste cu prietena mea și am găsit pe haine niste pete albe dar eu am purtat prezervativ. Eu cred că ea s- a udat și de la ea sunt petele. Credeți că sunt șansele mai mari sa se fi udat...? (mai mult)
Salut TPU! Daca consum fentanil zilnic ma poate afecta din punct de vedere sexual? Adica inainte sa devind dependent imi placeau femeile, acum simt ca imi plac mai mult baietii. Are vreo legatura?
Salut TPU, daca iubita mea este cu 24 de ani mai mica ca mine (16 ani) iar eu am 40 este normal daca varsta de consimtamant este 16 ani? Dar din punct de vedere moral?
Buna, sunt o fata de 12 ani iar tot aud despre "sex" imi puteti spune ce este mai exact? La fel si "masturbare".
Ma pot masturba fiind pe ciclu?
Am un iubit de 15 ani eu am 13, suntem imp de 1 un an si el ma preseaza sa fac sex cu el, voi ce spuneti sa accept?
Salut! Dacă am penisul de 16 cm cu circumferință de 13 cm și diametrul de 4 cm este bine? Pot satisface o fata sau femeie?
Buna, am o problema. De ce atunci cand fac sex nu ma pot termina dar atunci cand sunt atinsa cu mana ma termin? Stiu ca e o intrebare ciudata, dar toate prietenele mele se termina cand au un contact sexual....? (mai mult)
Baieti, vi se pare atractiva o fata care joaca fotbal? Mie nu.
Fetelor, ce conteaza cel mai mult pentru voi la un baiat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale acvatice
Te fascineaza lumea acvatica? Afla chiar acum cat de multe stii despre animalele care traiesc in ea!