Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Saptamana trecuta am facut o prostie. Am fost la un restaurant si am avut un chelner foarte frumos. Am vorbit putin cu el, era deja pe la inchidere. Nu am avut insa curajul sa ii las numarul sau ceva....? (mai mult)
Dacă mă masturbez și am 13 ani se întâmplă ceva sau nu?
Bună dimineața. Am o relație cu o fata de 6 luni, dar părinții nu sunt de acord cu relația noastră și din câte am auzit părinții ei nu o lasă cu mine, avem amândoi 21 de ani, ce sa ...? (mai mult)
Aș vrea să știu și eu din ce cauză soțul meu adoarme după prima partidă de sex pe când mi- aș fi dorit 2 …am comunicat cu el ca de obicei vreau două partide de sex însă nu știu care e problema...? (mai mult)
Bună seara! Vreau să întreb persoanele care știu …spre ex…mereu îi spun soțului ca a- și dori să avem două partide de sex dar el adoarme după prima partidă…ar fi vreo problemă la el? ...? (mai mult)
Am realizat de ce femeile pun pret si pe starea financiara a barbatului, pai daca porcul o lasa gravida ea va ramane singura cu copilul, sper ca acum am inteles cu toti? in Romania majoritatea mamelor...? (mai mult)
Hey lume, vi se pare corect într-un cuplu, femeia sa aibă 2 joburi, iar bărbatul doar 1?
Cum pot afla cine sunt celelalte 2 femei pe care le avea fostul? Nu le urăsc, nu le condamn, vreau doar să ştiu cine sunt ele.
Bună, am o întrebare serioasă, am inceput sa ma masturbez de la 13 ani, acum am 14, aproape 15 ani și am o întrebare. As vrea sa ma las că deamu nu chiar așa tare mă atrage la ea și ce o ...? (mai mult)
Bună seara, am și eu o întrebare, am avut un act sexual acum 3 săptămâni protejat, doar că mi- a întârziat menstruația 8 zile, îmi vine să urinez des si mai am cate o dată crampe, se ...? (mai mult)
Salutare, TPU- isti! Sunt nou aici si incep sa descriu ce ma intereseaza sa aflu, pas cu pas, in speranta ca obtin de la voi niste pareri si sfaturi care ma lamuresc si ma linistesc totodata, intr- un...? (mai mult)
De ce când doresc sa am relații sexuale cu prietenul meu nu ne iese, doar dacă ne satisfacem altfel, doar contact sexual nu. Am încercat de multe ori dar prietenului meu nu i se menține erectia ...? (mai mult)
Cum sa faci sa demostrezi ca ești virgina chiar dacă nu ai sângerat?
Niciodată nu am înțeles cum banii cauzează iubirea unei femei fata de un bărbat? De ce trebuie sa ai totul iar ea îți oferă doar vaginul ei? Că in rest doar minciuni și trădare îți oferă
Salut,daca imi comand de pe net un sex toy un vagin de silicon pentru masturbare, la livrare o sa mi-l dea? Deoarece am 16 ani si sunt baiat si nu stiu daca trebuie buletin sau ceva.
Bună, am avut o ceartă cu iubitul meu iar el de două zile e tot supărat și nu- mi răspunde la apeluri. I- am lăsat mesaj daca s- a terminat între noi și a deschis un subiect diferit (daca mi-...? (mai mult)
Salut. O mini- poveste puțin picanta dar scurta. Eu 27 de ani tânăr si viteaz, ea 29 ani cu copil la casa ei. Treaba e ca ea nu prea iubește relatia pe care o are si cand ne vedem transmite semnale...? (mai mult)
Maraton cu pastile de la psihiatrie merge? Oricum o sa-mi intreb medicul ca nu prea pot face sex, aia e asa e organismul meu.
Buna,am avut primul contact sexual protejat acum doua zile, este normal sa sângerez?
Buna, pe 2 Martie m- am dezvirginat neprotejat (a ejaculat afara după câteva secunde) am ovare micropolichistice, pe 4 Martie mi- a venit menstruația normala, nu am simptome sau ceva, de la stres...? (mai mult)
Hey TPU! Ce credeți în general despre bărbații care vorbesc despre femei cu care au fost? Am o rudă care tot vorbeste despre o iubita de a lui din tinerete, dar când l- am întrebat cum o chema,...? (mai mult)
Am facut- o cu prietena mea, am facut oral si a curatat toata suprafata penisului, in urma contactului, aparent n- a fost un contact intreg, am incercat sa introduc penisul, nu a intrat si fiindca...? (mai mult)
Buna, recent cand ma masturbam dupa ce am ejaculat am observat ca unul dintre testicule avea o culoare mov- albastru si durea la atingere, tin sa mentionez ca am 13 ani, ce sa fac in afara de a ma duce...? (mai mult)
Saluttt. Am avut un chef, am fost mulți inclusiv colegii de clasa, faza e următoarea mi s- a pus pata pe o colega, aman2 am baut, aman2 am dansat si are iubit de 1 an si ceva, sunt fiert rau pe...? (mai mult)
Salutare dragii mei! Joia trecuta am fost la Dedeman sa imi cumpar o fantana arteziana pentru balcon si am vazut o gagica care mi- a picat cu tronc.Ma duc, o abordez civilizat cu sarm si umor dar ea ...? (mai mult)
Trec printr- o perioada dificila și simt nevoia de afecțiune, sa fiu îmbrățișat, simt ca nu mai pot, innebunesc, ma enervez repede și dorm mereu suparat. În trecut nu aveam problema asta,...? (mai mult)
Intrebarea asta este pentru cei mai experimentati si activi pe plan sexual, am si eu o intrebare legata de penisul meu, deoarece ma cam framanta de ceva timp, eu in trecut am mai facut sex de cateva...? (mai mult)
Salut, am făcut sex cu prietena mea Și am realizat ca prezervativul era rupt, l am dat jos dar nu am văzut ca e ceva în el foarte foarte puțin lichid, l am schimbat și mi- am dat drumul complet...? (mai mult)
Deci, nici nu stiu cum sa incep. Am avut o relatie de 1 an, cu momente bune si rele, ca in orice relatie, nu au existat niciodata alte persoane sa se bage in relatia noastra. Intr- adevar aveam momente...? (mai mult)
Întrebare pentru fete și doamne. Doamnelor, domnișoarelor vă place să primiți limbi sau nu vă dați în vânt după stimularea orală?
Hey. Acum ceva timp m- am dezvirginat și am aflat ca am himenul elastic. De atunci am mai făcut sex dar de fiecare data ma durea la fel de rău. Întrebarea nea este dacă o sa dispară vreodată durerea...? (mai mult)
Până la ce vârstă creste penisul, vreau un răspuns concret, sigur și fără abureli, specificați
Intrebare adresata in special femeiolor. Daca simtiti nevoia de a face dragoste si partenerul vostru nu este cu voi in acel moment sau nu-l aveti deloc, voi fiind singure, masturbarea este o solutie?
Dupa despartirea de fosta, fiind singur incerc sa- mi fac o alta relatie dar ceva nu merge, si nu stiu ce. ma simt presat si de parinti ca tot aud ce am de gand sa fac cu viata mea ca de ce nu caut...? (mai mult)
Buna ziua! De multe ori când ma cert cu partenerul meu el urla trântește lucrurisi tipa tare si mi vorbește urat.Cum sa fac sa nu se mai exprime asa?
Din ianuarie și până luna asta mi- a venit menstruația la 31 de zile în fiecare lună. Ianuarie (25- 31) Februarie (24- 28) Martie (25- 30) Aprilie (21)- este o dereglare de a venit mai devreme?...? (mai mult)
Sunt căsătorit și fac sex cu soția mea în toate felurile și toate pozițiile posibile, este o adevărată curva în pat și îmi place mult. De ceva timp mă chinui să o conving să facem sex împreună...? (mai mult)
Va salut, ce s-ar întâmpla dacă în casa mea iubita mea doarme și o altă parte femeiască doarme la noi și as vrea sa atentez la ea când doarme? In special atingeri. Va mulțumesc!?
Buna! Mi s- a intamplat ceva recent si as vrea sa vad si opinia altora despre asta. Eram intr- o zi intr- un spatiu public si urcam pe niste scari cand am observat ca in fata mea urca o tipa cam de varsta...? (mai mult)
Buna tuturor! Eu și prietenul meu ne străduim sa avem o viata sexuala activa(1 an și 4 luni de relatie) si nu se rezolva deoarece el spune ca i- am reproșat diverse despre el cu privire la actul...? (mai mult)
Top 3 locuri in care poti face sex fara sa fii prins, exceptand hoteluri si apartamenele altora:
Bună seara, m-am îndrăgostit de fata verișoarei mele primare, as vrea sa știu dacă e păcat, care sunt consecințele și de ce?
Salut. Iubita mea spune ca nu simte iubirea pe care i-o port. Cum sa fac sa o simtă? Dați-mi idei. Să fie și de la distanță și când suntem unul lângă altul
Bună! Deci, mi- am început viața sexuală și mă întrebam de ce nu simt nimic atunci când o fac. Rar simt. Am avut 3 parteneri, 3 relații destul de fericite. Pur și simplu, nu simt nimic....? (mai mult)
Am făcut azi cu iubitul meu cam un minut fără prezervativ, după l- a pus și am făcut, și- a dat drumul, a făcut pipi, s- a spălat, după am făcut tot cam un minut fără și ne- am oprit....? (mai mult)
Buna! Azi cand m- am dus la baie am observat pe lenjeria intima o secretie mai densa, lipicioasa alba si cat de cat transparenta cu un mic, , punct, , maro in ea. Chiar nu știu cum sa explic, stiti ...? (mai mult)
Bună. Am nevoie de un răspuns urgent, am 16 ani, tocmai am avut un act sexual cu iubitul meu și noi mereu ne protejam scoțând- o la timp. De data asta a fost diferit, a scos- o la timp dar când...? (mai mult)
De ce iubitul meu tot face laba pe ascuns? Trebuie să mă îngrijorez?
Am o întrebare mai ciudată...și mi și rușine un pic să întreb..fiți de treabă vă rog :)) Sunt femeie căsătorită, fericită și alea alea, dar în ultimii ani am descoperit că sunt foarte...? (mai mult)
Buna, am și eu o întrebare...nu știu cum să vorbesc cu iubitul meu despre ceva...sunt împreună cu el de 2 ani de zile și am un fetiș un pic mai ciudat, deși pe site- urile xxx vad că multă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?