Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salutare fratii mei! O intrebare inspirata din realitate.Baieti, sa zicem ca mergeti in vacanta in Africa si vizitati un trib izolat de oameni.Cand ajungeti la acel trib, barbatii de acolo va spun ca...? (mai mult)
Buna, am un penis de 13 cm lungime si 11.5 grosime. Daca merg la curve e suficient sau o sa rada alea de mine? nu am mai facut sex niciodata
Bună! Am o intrebare la care as dori un raspuns concret, clar și serios. Daca prietenul meu și- a frecat penisul de partea mea, neavand PRE- CUM sau orice alt tip de fluid DOAR al meu, exista sanse...? (mai mult)
Salut TPU! Am o curiozitate, iubita mea a purtat o pereche de boxeri de ai mei, pe boxeri a fost o pata de lichid pre- ejaculator dar boxerii au fost bagati la spalat si au stat de ex de vineri seara(cand...? (mai mult)
Buna ziua! Cate zile ar trebui sa tina menstruatia dupa duphaston mi s-a dat sa iau 2 seara
Buna TPU :> sunt noua aici, am 18 ani si am o problema si nu stiu dacă sa ma ingrijorez sau nu, am o relatie din 27 decembrie, pe 1 martie, cand am implinit 18 ani, mi- am inceput viata s*xuala. ...? (mai mult)
Credeti ca e safe sa merg la prostituate dar protejat si la sex oral dar si la sexul normal? Voi ati mai fost? as vrea sa incerc sa vad cum e odata
Salut! Acum cateva zile m- am jucat cu iubitul meu fără sa ma penetreze menționez ca sunt virgina și el doar s- a masturbat iar când a terminat a sărit langa păsărica mea dar nu în interiorul...? (mai mult)
Buna, in cazul sexului oral primit de catre o fata, este obligatoriu sa am protectie? Sau in cazul sexului oral nu se transmite nimic
Acum 2 luni am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu, protejat dar cred ca prezervativul s- a spart asa ca am luat un aticonceptional dupa putin timo, ciclul mi- a venit dar am impresia ca m- am ...? (mai mult)
Am incercat sa o fac cu un baiat (sunt tot baiat). Eu am fost activul si am vrut sa ascultam Dani Mocanu, iar el s- a suparat si a facut treaba mare pe scula mea, acum mi- a aparut o roseata in zona ...? (mai mult)
Buna tuturor! Este o fata cu care am schimbat mesaje in zile diferite si la intervale mari de timp, si de la inceput intentia ei era pentru sex in mare, am cunoscut- o pe o aplicatie de dating. Recent,...? (mai mult)
Cum pot face să rezist mai mult când mă masturbez? Imi dau drumul prea repede.
Buna, am avut un contact sexual protejat, am verificat prezervativele la final, dar la al doilea numar i- am facut un oral puțin prietenului meu si dupa aceea i am pus prezervativul, el statea fix, ...? (mai mult)
Poate ca nu mai sunt cum am fost la inceput. Poate ca am m- am atasat mai mult fata de o persoana si am lasat treptat garda jos. Am inceput sa fiu mai vulnerabil. Am inceput sa pun din ce in ce mai mult...? (mai mult)
Buna, am avut un contact sexual protejat, am verificat prezervativele la final, dar la al doilea numar i- am facut un oral puțin prietenului meu si dupa aceea i am pus prezervativul, el statea fix,...? (mai mult)
Ce se intampla cand plangi in fata iubitei tale? Exista sansa ca involuntar sa isi piarda respectul fata de tine?
Care este parerea voastra despre ce spun unii ca femeile tind sa nu isi asume responsabilitatea la fel de mult ca barbatii?
M- am despartit recent de iubit.(eu l- am parasit pentru ca ma insela) Problemea mea e ca obisnuiam sa facem dragoste des iar acum imi lipseste asta. Am chef continuu si nu ma pot concentra. Voi cum faceti...? (mai mult)
Cunoscut Vs Străin. Cum este mai BINE ca o fata *( chiar adolescenta ) sa fie inițiată in tainele sexului? Un apropiat de familie serios si de incredere sau un Străin? Vorbesc ...? (mai mult)
Bună. Am o problema și am nevoie de sfaturi, va rog sa- mi scrieți cât mai concret. Aseara eu cu iubitul meu am încercat sa ne masturbam reciproc și am ajuns sa fim dezbrăcați și sa ne frecam...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când faceți sex cu iubita, voi va terminați, ea nu, mergeți pana la baie sa va ștergeți iar când va întoarceti o vedeti ca se masturbeaza? Cum gestionați...? (mai mult)
Dacă am făcut sex neprotejat și după 2 zile mi- a venit menstruatia, dar am câteva zile de când am crampe abdominale și dureri de spate, pot fi însărcinată? Am făcut un test și a ieșit negativ....? (mai mult)
Hey lume, cum reactionati în situația asta contra cronometru și scăpată de sub control? Mergeți împreună cu iubitul vostru la o agenție de turism ca sa rezervati o vacanta. Langa voi, un alt...? (mai mult)
Cine plateste la prima intalnire? Inca discutam de asa ceva in 2024? Pareri, povesti, experiente personale? Mi se intmpla de la o vreme sa dau peste femei care au pretentia ca eu sa platesc la prima...? (mai mult)
A folosit cineva Lidocain pentru primul contact sexual?
Fetelor! Cum vi s-ar parea, daca un prieten din copilarie v-ar propune intr-un mod decent' sa va faca sex oral in ideea ca voi sa fiti singure?
Deci, nici nu stiu cum sa incep. Am avut o relatie de 1 an, cu momente bune si rele, ca in orice relatie, nu au existat niciodata alte persoane sa se bage in relatia noastra. Intr- adevar aveam momente...? (mai mult)
Am o întrebare..De ce când mă masturbez,În câteva minute simt o senzație ca și cum aș ejacula dar nu o fac și după nu mai am niciun chef de masturbare, precizând că am 11 ani
Buna, astazi am avut contact sexual neprotejat dar cu ejaculare afara, am luat pastila de a doua zi escapella, dar problema este ca sunt in ziua ovulatiei. Mentionez ca am luat pastila la 3 ore dupa...? (mai mult)
FOARTE IMPORTANT! VA ROG SA CITITI TOATE INTREBARILE MELE! Am parasit- o pe logodnica mea acum 3 zile iar de atunci nu ma lasa in pac, ma suna - nu ii raspund sau ii inchid, imi trimite mesaje ca ...? (mai mult)
Bună din nou oameni buni! Vă rog ajutați- mă cu încă ceva nedumeriri legat de față pe care o plac și s- o luați în serios vă rog. Deci e tipa asta de 29 de ani pe care o cunosc de un an...? (mai mult)
Salut! Am facut sex protejat cu iubita mea, insa cand am pus prezervativul pe moment era in erectie, dar dupa un minut nu mai era in stare de erectie.Cand si a revenit iar, fara sa schimb prezervativul...? (mai mult)
Dacă un pachet de prezervative are termen de valabilitate până în 2025, în ce an a fost fabricat? Durex real feel mai exact
Iubitul ma presează cu faptul ca nu- l prezint familiei și familiei și etc în anumite contexte când ma ajuta sau are un rol anume când fac ceva.Ce sa fac? Eu consider ca trebuie s- o fac de la sine...? (mai mult)
Hey. Dacă un baiat îmi scrie în fiecare zi chestii mărunte chiar dacă nu prea avem ce sa vorbim sau îmi trimite pur și simplu un emoticon, inseamna ca ma place?
Menstruația trebuia sa îmi vina pe 12, pe 3 am făcut sex neprotejat și după 2 zile mi- a venit menstruatia. De câteva zile am niște dureri lombare și crampe abdominale. Pot sa fiu însărcinată?...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt un fotbalist de mult timp. (de la o varsta frageda tinand cont ca acum am 12 ani) Am avut o saptamana plina de antrenamente si am febra musculara daca asa se numeste. Si astazi, dupa scoala...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema cu care l- am făcut pe un coleg sa scape tigara din mana. Băieți, cum ati reacționa dacă iubita voastră se desparte de voi din cauza ca sunteți fumător? Fetelor, cum reacționați...? (mai mult)
Buna, am facut dragoste cu prietena mea, am inceput cu sex oral, apoi am pus prezervativul pe penis, insa dupa ce l- am pus nu mai era in starea de erectie si cred ca avea putin lichid preejaculator in...? (mai mult)
Salut TPU. Am o relatie online cu o fata de aproximativ 2 luni. Nu am fost asa interesat dar dupa o perioada m- am atasat de ea ca mi- a spus ca vine in Romania. La un moment dat am facut schimb de ...? (mai mult)
Te poți trezi dacă îți atinge cineva penisul în somn? Sunt doar curios.
Pe data de 3 Aprilie am făcut sex neprotejat, iar pe 5 mi- a venit menstruația și trebuia sa îmi vina peste o săptămâna, adică pe 12. De câteva zile am o durere de spate și crampe abdominale....? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reationati atunci când soțul în noaptea nunții începe sa plângă în hohote din cauza ca nu sunteți virgine?
Bună, sunt îndrăgostita de un bărbat căsătorit din satul meu el are 2 băieții unu de 15 și unu de 20 de ani, el sta în concubinaj de aproape 18 ani cu mama copiilor, am făcut o greseala, am...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când începeți o noua relație și observați ca sexul nu este la fel de palpitând ca atunci când făceați cu fosta? Și cum gestionați situația când vedeți...? (mai mult)
Vreau să las aici un mic sfat ..pentru ca am mai văzut întrebări pe TPU aici, și chiar eu am trecut printr- o experiență foarte dureroasă. Stați departe de turci. cu mâna pe inimă vă zic ca...? (mai mult)
Buna, am facut sex protejat cu prietena mea care era virgina si tin sa mentionez faptul ca am inceput mai intai cu sex oral, insa dupa am pus prezervativul pe penis, dar acesta nu se mai afla in starea...? (mai mult)
Buna! Am 18 ani, pe 21 februarie am avut contact sexual cu partenerul meu, nu a ejaculat in mine, insa cand a "iesit" din mine (rapid), prezervativul a ramas in mine… Stiu ca poti ramane insarcinata...? (mai mult)
Salut, doresc sa-mi raspunda doar cei care stiu. Eu cand ma masturbez nu-mi sare sperma decat curge asa din penis, stiti ce as putea face ca sa imi sara ca la altii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!