Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Buna! Am 18 ani, pe 21 februarie am avut contact sexual cu partenerul meu, nu a ejaculat in mine, insa cand a "iesit" din mine (rapid), prezervativul a ramas in mine… Stiu ca poti ramane insarcinata...? (mai mult)
Salut, doresc sa-mi raspunda doar cei care stiu. Eu cand ma masturbez nu-mi sare sperma decat curge asa din penis, stiti ce as putea face ca sa imi sara ca la altii?
Bună, trec direct la subiect, prietenul meu azi m- a frecat prea tare acolo jos încât mi s- a umflat vaginul și nu știu ce să fac, e normal? Mi- e frică să nu rămân așa, nu vreau nici la...? (mai mult)
Salut TPU. Prietena mea zice de alt baiat ca e tare, ca e cool atata tot, credeti ca ma mai iubeste sau nu? Adica eu am intrebat-o si zice ca nu are treaba cu el sunt colegi. Funda
Hey fetelor, cum reacționați atunci când va căsătoriți, iar la sala observați ca la masa domnisorilor de onoare se afla fosta iubita a soțului vostru? Voi îl întrebați pe soț ce caută ea...? (mai mult)
Ce sa fac daca colega mea de banca imi tot pune mana pe penis si nu ma place? Va rog nu tratati in gluma
Salut, vin cu o intrebare despre inceputul vietii sexuale.Ieri impreuna cu iubitul meu am avut asa zis un, , prim contact sexual"astfel deoarece am stat pe el fara lenjerie iar el avand boxeri plus inca...? (mai mult)
Buna TPU! Sunt bi și genderfluid, biologic fata. Sunt într- o relație heterosexuală cu un băiat de 2 ani. Avem o relație deschisa de ceva vreme da nici unul nu a reușit să iasă cu cineva. Întrebarea...? (mai mult)
Bună! Dacă exista cineva care știe mai multe detalii sau chiar cineva care lucrează în domeniu; as dori vă rog să vă întreb, în medie care sunt cele mai bune ore de logare în domeniul videochatului?...? (mai mult)
Fetelor, daca primiti propuneri din partea unui prieten din copilare sa schimbati statusul dintre voi de prietenie normala in una cu beneficii bazata doar pe sex? cum reactionati?
Salut TPU. Am 16 ani, eu si iubita mea suntem intimi destul de des, dar nu am avut in cele 9 luni de relatie un contact sexual. Acum cateva zile am ejaculat o cantitate destul de mare de sperma la ea...? (mai mult)
Salut TPU! Am intrebari pentru femeile care și-au pus sterilet.v-a durut când l-a pus? Reacții adverse gen depresie sau acnee ați avut? De îngrășat? Dacă da, după cat timp? Mulțumesc frumos.
Salut! Acum 4 zile am avut un contact sexual neprotejat, dupa 22 h am luat pastila de a doua zi. Dar dupa 4 zile mi- au apărut niste scurgeri vaginale mai abudente, precizez ca in aceeasi zi dupa ce...? (mai mult)
Mi- am masat clitorisul apasand cumva nu stiu cum sa explic, stanga dreapta si il tineam apasat pe os pana cand am simtit o senzatie foarte ciudata. Erau ca niste furnicaturi dar nu chiar care plecau ...? (mai mult)
Buna, De 2 zile am doua inflamari rosii pe penis, mai exact pe ata penisului, care sunt destul de dureroase la atingere si la erectie. Alte simptome nu am observat, si inflamarile/ zona rosie care...? (mai mult)
Salutare tuturor! Vreau sa radem, sa glumim si sa avem voie buna.Baieti, voi l- ati vedea pe Verginica Vaca Grasa ca profesor de dating?:))) Daca ar organiza o tabara de dating la Vama Veche ati participa...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare ce mă nedumerește… Am întâlnit o fată foarte complicată emoțional și sentimental…. Chestia ce mă nedumerește e alta: De ce ea m- a chemat într- o seară în...? (mai mult)
Fetelor, ce faceti cand simtiti nevoia de sex si nu aveti cu cine?
Buna. Nu fac nici un fel de troll. Am o problema. Din cauza dormitului in chiloti, mi se freaca… si imi iese acel lichid preejaculator la 12 ani. Sunt destul de panicat pentru ca mi este teama ca voi...? (mai mult)
Ajutati- ma, am luat pastila de a doua zi in februarie si atunci aveam 56 de kg acum am luat in greutate foarte mult acum am 63, 8 kilograme si as avea nevoie de sugestii cum as putea sa scap de toata...? (mai mult)
Bună. Am nevoie de sfaturi, sunt însărcinată în aproape 6 luni, și nu- mi doresc sarcină, am aflat prea târziu, adică la 3 luni și nu am mai avut ce să fac. Cum pot scăpa? Să mă ierte...? (mai mult)
Buna tuturor O întrebare ce ma frământa de câteva zile (știu ca pentru mulți poate sa fie stupida, dar am anxietate) Ultima menstruație s- a terminat pe 19martie Pe 30martie eu și prietenul...? (mai mult)
Poate o relatie la distanta sa functioneze? Nu ne- am vazut niciodata, suntem de 3 luni impreuna si suntem din tari diferite. Noi planuim sa ne vedem in 2025, iar cu timpul ea sa se mute cu mine cand...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! O intrebare pentru fete. Fetelor, sa zicem ca e Valentine's Day sau 8 martie si iubitul vostru va face cadou un ghiveci o planta carnivora de la Hornbach. Ce reactie ati avea...? (mai mult)
Este o problema daca un baiat face sex de la 13 ani(nu probleme legale)
Salut, doar femeia simte placere intr- o partida sau e ceva in neregula cu mine? In timp ce tipa era doggy, ea gemea spre aproape tipa, era clar ca simtea o placere foarte mare, in timp ce eu nu...? (mai mult)
Hei doamnelor, cum reacționați atunci când soțul ajunge târziu de tot acasă, pe la 5-6 dimineața și în loc sa se pună în pat langa voi, se pune sa doarmă pe canapea?
Am 16 ani iar pielea penisului nu-mi acopera in totalitate capul, iar acum o tin in spatele coroanei, este o problema?
Am 12.5 cm lungime si 11 grosime. E marimea normala sau e cam micuta? Am 18 ani
Bună TPU! Deci, eu cu iubita mea, am fost la un pas de a face dragoste... Dar din cauza mea, nu s- a întâmplat, pentru că nu s- a sculat... Adică era sculată cumva, doar că era pe jumătate,...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă sunteți la cinema singuri cu iubitul, soțul și acesta va baga mâna în pantaloni și se joacă cu pasarică?
Bună ziua. Ce înseamnă la un barbat a fi capabil sa-si controleze si coordoneze procesul de ejaculare si sa reușească sa-si mentina penisul in stare erecta o perioada de timp suficient de lung?
Buna ziua, am si eu o situatie mai delicata, de ceva timp m- am apropiat destul de mult de o colega de munca, ne ajutam unul pe altul, de multe ori iesim impreuna amandoi la fumat, mai vorbim si in...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de o parere sau daca a mai patit cineva la fel, recent mi- am inceput viata sexuala si la primele 4 partide nu mi- a curs deloc sange, au fost mai romatice asa si mai "soft" iar...? (mai mult)
Buna seara! Daca folosesc ovulele contraceptie Contracept M trebuie sa fac spalaturi vaginale dupa? Multumesc!
Ce sa fac daca plac o fata de etnie rroma și ea mă place mult, dar la ei e cu ai umblat, o iei de nevasta și mi-e frica sa mai vb cu ea. Daca ne prinde se face alba la fata.
Bună, oare pot fi însărcinată dacă pe 6 martie mi- a venit ciclul iar între timp am fost la ovulație? 17- 22 am avut contacte neprotejate iar pe 29 am avut sângerare timp de 2zile iar după atâta...? (mai mult)
Buna! Am 20 de ani si locuiesc cu parintii mei. Tatal meu e un narcisist caruia niciodata nu i- a pasat cu adevarat de mine, ii pasa doar de imaginea pe care trebuie eu sa o afisez pentru el, mama mea...? (mai mult)
Hello! Ce parere aveti despre a iubi o persoana care e total opusa tie? Am intalnit o fata si ne intelegem, dar se pare ca e diferita rau de mine. Voua vi s- a intamplat? Mie imi plac pisicile,...? (mai mult)
Buna seara! Este cineva dispus să vorbească cu mine in privat în legătură cu o problema? Îmi este foarte frică să vorbesc cu cineva din familie și aș vrea un sfat.
La băieți doare prima dată când se dezvirgineaza? Intreb pentru un prieten
Sunt singurul care a ajuns la concluzia că femeile nu mai merită atenție pentru că ele se gândesc doar că bărbatul perfect trebuie să aibă bani cât o bancă, mașini, vile și să fie pe coperta...? (mai mult)
Sunt îndrăgostită de unchiul meu. Cum pot face să-mi treacă?
Salut TPU, am făcut operația de circumcizie iar dupa vindecarea completă in erecție simt ca pielea e putin cam scurtă, adica e mai multă presiune pe ea e preîntinsă, îmi puteți recomanda o...? (mai mult)
Buna, sunt foarte ingrijorata. In legatura cu ce am spus si in celelalte mesaje. M- am atins in zona intima cu sperma de pe un hanorac (nu era uscata complet) ciclu trebuia sa- mi vina...si nu a venit....? (mai mult)
Hei, cred că am mai pus întrebarea asta de ceva ori, dar tot mă îngrijorează deci o adresez. Dacă o femeie nu mai e virgo, dar ea încă mai sângerează, știți voi când, de ce naiba mai...? (mai mult)
Buna. Am avut contact sexual ieri, in a 14- a zi a ciclului, (am ciclul de 28/29 zile de obicei. Uneori intarzie cu 2 zile alteori vine mai repede cu 2 zile). El nu a ejaculat in mine, insa la a doua...? (mai mult)
Cât de important este trecutul într- o noua relație/căsătorie? E bine să ascundem anumite lucruri și relații, din trecut? Ce facem atunci când partenerul/soțul, află din alte surse, lucruri...? (mai mult)
Am 24 si am cancer mamar. De 8 luni fac citostatice. Lucrând ca și contabilă, fac comenzi de acasă de pe net de diverse chestii (in afara de mancare)haine, pastile etc..devine un mod esențial ...? (mai mult)
Mai exista vreo fata/femeie care sa iubeasca cu adevarat un baiat/barbat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!