Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut. Sunt nou pe acest forum și sper să găsesc răspunsuri. Sunt băiat, am 19 ani. A fost ziua mea de naștere pe 8 aprilie și un profil necunoscut al unei fete îmi scrie pe Instagram....? (mai mult)
Buna, am nascut acum 1 an jumate de 2 luni nu mai alaptez, Din decembrie am contact sexual neprotejat si de atunci inainte sa imi vina menstruatia mi e f rau si imi vine sa vomit dar gravida nu pot sa...? (mai mult)
Bună tuturor! Vreau sa împărtășesc si eu cu voi o nelamurire mai exact nu vreau comentarii răutăcioase sau mistouri. Sunt fata si pana acum nu am mai avut relatii de niciun fel, deoarece nu am ...? (mai mult)
Bună seara, mă numesc Luca și am 14 ani, ce sa fac sa nu mai ejaculez de culoare transparent.
Salut, sunt baiat si am 16 ani. Exista o modalitate de a- mi lungi penisul? L- am masurat cu rigla si are cam 15- 16 cm(nu stiu cat de bine l- am masurat doar am pus rigla peste el si n- am apasat in ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare îmi place de o fata din clasa a 7 eu sunt a 8- a amuș a 9 și i- am spus odată că o iubesc și că îmi place de ea dar ea de mine se rușinează și fuge de mine. De ce, ea...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Baieti, sa imi ziceti daca ati dat si voi de o asemenea nebuna de care am dat eu.Saptamana trecuta, am iesit la o intalnire cu o fata de pe Tinder.Inainte sa ies la intalnire...? (mai mult)
Salutare dragii mei! Vreau sa radem, sa glumim si sa avem voie buna! La ce emisiune de matrimoniale l- ati vedea pe Verginica Vaca Grasa? Ar fi potrivit pentru Insula Iubirii, Mireasa pentru fiul meu...? (mai mult)
Buna, am 42 ani, am o problema daca ma puteti ajuta va rog, in legatura cu relatii sexuale, nu se mai scoala si chiar daca se scoala cand vreau sa fac sex cu nevasta imi moare, de vreo doi ani consum...? (mai mult)
Fetelor daca va aflati pe stranda, in parc, in mall si un baiat random vine la voi si va ofera un buchet de flori fara niciun motiv, ati accepta?
Buna, as vrea sa stiu si eu despre "perioada fertila" cum se poate calcula, in mare parte am înțeles cat de cat dar as avea nevoie de o părere, daca ciclul meu este de 26 de zile si contactul sexual...? (mai mult)
Dacă îți comanzi online un vibrator, curierul va sti ce conține pachetul?
Am si eu o intrebare legata de fete: si asta este legata de o prietena. Daca ai avut contact sexual, adica organul genital masculin a intrat in vagin, inainte sa iti vina prima menstruatie, dupa ce ...? (mai mult)
Bună ziua! Azi am întreținut relații intime cu partenerul meu și nu am observat că prezervativul s- a rupt decât după ce a ejaculat. La 30 de minute distanță după acest eveniment am luat pastila...? (mai mult)
Am visat un coleg din copilarie, prima iubire din liceu. Apoi mi- am amintit ca incercam sa vorbesc cu el, sa vedem daca ne placem. Era foarte diferit de ceilalti. Stateam uneori impreuna dupa ore, ...? (mai mult)
Salutare TPU, tin sa va impartasesc un gand care nu ma mai lasa sa dorm noaptea de cateva zile. In jur de 20 ianuarie eu cu fosta partenera am intretinut o relatie protejata. Intre timp am schimbat prezervativul...? (mai mult)
Salut! Am 16 ani și 6 luni iar fata cu care vorbesc... Are 14 ani și 4 luni... Vi se pare ok, această diferență de 2 ani și 3 luni?
Bună, poate să mă ajute cineva? Pe data de 4 martie am avut ultima menstrauatie și luna aceasta mi- a întârziat (am un ciclu regulat de- obicei) suntem pe 8 nu mi- a venit încă, țin să menționez...? (mai mult)
Buna tuturor! Am stat sa fac o analiza personala si n- am putut gasi un raspuns concret, poate reusiti voi sa ma ajutati. Cum se face de o persoana se schimba in bine fix dupa ce nu mai sunteti impreuna,...? (mai mult)
Am avut o relație cu un băiat, și înainte sa aflu ca sunt însărcinata ne- am despărțit. Eu nu vreau copilul, dar nici nu îmi permit un avort. Exista vreo posibilitate de a face avort acasă,...? (mai mult)
Salut, e normal sa curga un lichid alb, lipicios si vascos dupa ce urinez? Tin sa mentionez ca nu am avut niciun fel de contact
Bună TPU, am făcut sex neprotejat cu iubita mea, dar nu prea mult, nici unul nu am mai încercat și am vrut sa vedem cum simte, doar a întrat penisul de 3 ori în vaginul ei și atât după ne-...? (mai mult)
Bună TPU! Vă spun povestea mea, deși e mai lungă, pentru a afla părerile voastre. Părinții mei au plecat de lângă mine de când eram mică și am fost crescută de bunica mea, o persoană dintr-...? (mai mult)
Am o problemă... Am 10 ani si mă masturbam(sunt fata) și in timp ce faceam asta am urinat, are vreo legătură cu menstruația?
Buna fetelor, cum reacționați atunci când ieșiți cu un băiat? Va simțiți bine apoi dupa cateva intalniri dupa ce l- ati cunoscut, mergeți la hotel și când va pregătiți de sex băiatul va...? (mai mult)
Fetelor va place ca partenerul vostru sa va faca sex oral? Ma chinui cu a mea ca nu vrea sa ma lase sa-i fac.
Peste 2luni fac 16ani și am penisul de 15, 2cm lungime si 13cm grosime.Eu ma masturbez de la 11ani (chiar daca nu aveam sperma pe atunci dar simteam o placere)am continuat sa ma masturbez iar de 3ani...? (mai mult)
Am 16. Daca imi tin penisul numai in erectie mi se mareste, se intampla ceva? O am de 15, 2cm
Bună. Ce părere aveți despre o relație cu un turc? Merită? Aș prefera să răspundă doar cine a mai trecut prin asta și e în cunoștinta de cauză. Locuiesc de 7 ani în Germania și de...? (mai mult)
Buna! O sa sune putin ciudat dar... Sunt fata am 15ani si de vreo doua luni imi bag un deget in fund dar doar unul ca sa imi creez placere.Este vreo problema?
Buna, am 16 ani si vreau sa ma masturbez dar imi este frica, ce as putea sa fac, vreau neaparat sa incerc
Salut TPU. Ce ati prefera? O femeie urata dar care sa va respecte si sa va fie loiala si asa mai departe? Sau una mai frumoasa dar cu arfe si figuri? Sunt cu o fata, ea are toate calitatile posibile,...? (mai mult)
Buna, am nevoie de sfaturi va rog din suflet. Recent mi- am inceput viata sexuala cu iubitul meu care a asteptat ceva vreme dupa mine( au existat tot felul de frici, preludiu insuficient etc.) Finally,...? (mai mult)
Salut, am observat că de câteva săptămâni(3/4), uneori, în timpul urinării, apare un lichid alb, vascos. Acest lucru se întâmplă destul de des, o dată pe zi sau chiar de mai multe ori,...? (mai mult)
Vreau sa merg la curve și am auzit ca dacă fac o la*ă înainte o sa rezist mai mult. Presupun ca ar fi bine sa o fac înainte să intru, nu-i așa? Daca fac în aceeași zi nu va avea efect nu?
Bună! Acum o zi am facut neprotejat cu partenerul meu. De atunci, mereu cand urinez simt o durere înauntru, dar si dupa urinare ma doare cateva minute. Am mai facut neprotejat dar nu mi s- a mai intamplat....? (mai mult)
În cât timp își revine testosteronul dupa o masturbare?
De ce se discuta doar despre femei? Am ascultat recent mai multe podcast- uri pe Youtube iar doctorii si sexolologii, etc. Iar subiectul despre sex si anatomie, e prezentat doar pentru femei. ...? (mai mult)
Buna dimi, revin cu o intrebare. mie menstruatia mi- a venit regulat de la ultimul contact care a fost tocmai in septembrie, de atunci n am avut probleme deloc. acum o saptamana am fost la acelasi prieten...? (mai mult)
Am și eu niște întrebări: Am 14 ani, penisul de 19cm și mi se pare cam mare pentru vârsta asta. Problema e ca sunt cu iubita mea în clasă, mai exact în aceeași bancă și va dați seama că...? (mai mult)
Intr- o seara prietenul meu dupa ce am propus sa vorbim despre când sa și ia lucrurile toate de la mine, ca vreau sa ne despartim mi- a spus ceva la misto glume prostești, poze selfie în timp ce ...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Baieti si fete, am o intrebare picanta pentru voi.Sa zicem ca sunteti acasa si stati la masa cu musafirii iar din dormitor vine iubitul/a dezbracat/a, in fata tuturor musafirilor,...? (mai mult)
Dacă un băiat își dă drumu în o fată și în același timp îi vine stopul ce se întâmplă?
Buna ziua! Ieri am fost la urgente si mi sa gasit Anexita chistica dreapta, chistul avand 3 cm! Este grav?
Buna TPU, ce parere aveti de minori care vizioneaza filme pentru adulti?
Salut! De o luna mi-au aparut niste negi genitali, poate afecta cumva cotactul sexual acei negi?
Hey lume am o dilema din cauza căreia m- am înecat cu un croissant și m- am făcut roșu la fata ca un rac, m- a văzut șeful și a ras de mine. Fetelor voi va simțiți împlinite atunci când va...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când iubitul vostru va cere de soție cu un inel de jucărie în loc de un inel adevărat?
Credeți că contează mașina pentru a impresiona o fată?
Sincer băieți va doriți o aventura sau o relație serioasă? Fetele considerați că băieți vor doar sex?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Selena Gomez
Faci parte din Selenators? Cat de multe stii despre artista ta preferata? :)