Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Sincer băieți va doriți o aventura sau o relație serioasă? Fetele considerați că băieți vor doar sex?
M am certat vinerea trecuta cu prietenul meu și la urma am constatat ca mi-a vorbit urat si ca era vina lui si el a plecat fără sa ma impace, nu vorbim de o săptămână. Asta ce ar însemna?
Din punctul vostru de vedere ce aș putea face să mă simt mai bine și să reușesc să accept faptul că voi rămâne singură pentru totdeauna? Simt o lipsă profundă de afecțiune în interiorul...? (mai mult)
Salut, de ce iubita mea nu vrea să-mi facă sex oral, atât timp cat eu ii fac des…. Eu ii fac mereu când vin la ea, dar ea odată la 4-5 dati.
De ce nu ii spun nu iubitului meu când vine vorba de sex? E vorba de vinovăție sau? Nu ii spun nu niciodată nici măcar cand nu vreau sa o facem sau când nu îmi place sau când ma doare efectiv nu...? (mai mult)
Hey, de fiecare data când ma pun în pat, iubitul meu ma atinge pe fund iar după îmi da pijamaua jos facem sex pana își da drumul iar după se întoarce cu spatele la mine și adoarme, vi se pare...? (mai mult)
Salut, am vrut să mă dezvirginez cu iubita mea. I- am făcut oral ei si după am început să o frec puțin ca să pot pune prezervativul, era cam 80% sculata când l- am pus. Menționez ca în ...? (mai mult)
Cât de fertila sunt cu 3 zile înaintea menstruației? Mai exista vreun ovul viabil pentru a se produce o sarcina?
Bună. Am făcut sex neprotejat în săptămâna fertila însă nu a terminat în vagin și nici pe lângă, s- a oprit. Acum mi- a venit menstruația. Poate să vină menstruația intr- o sarcină?...? (mai mult)
Acum o săptămână am făcut sex pentru prima data, iar de atunci ma ustura când urinez. Este normal?
Buna, Am o secreție maronie de 8 zile, mi-a venit după 16 zile de când am avut menstruație, la 3 zile distanță am făcut un test de sarcină și e negativ. A mai patit cineva asa?
Buna ziua tuturor! Fiind logoditi, am luat o pauza de o luna deoarece nu ne mai intelegeam deloc. Suntem impreuna de 2, 5 ani si locuim impreuna de 2ani. Eu doresc o familie unita, liniste, vrem...? (mai mult)
Glandul penisului este sensibil?
Salut la toți,ce ziceți mărimea contează? Pun întrebarea asta pentru ca am văzut multe păreri diferite, alți zic ca da, alți ca nu
Buna ziua, am o erecție matinala deosebita iar când îi cer soției sa facem dragoste ea mă refuza și așa apelez la masturbare. E corect sau ar trebui sa o duc la un sexolog sa i explice cum sta ...? (mai mult)
Bună TPU! Mă simt prinsă la mijloc între doi băieți. Sunt extrem de îndrăgostită de un băiat, e tot timpul grijuliu și drăguț cu mine, îmi face surprize, visez continuu cu ochii deschiși...? (mai mult)
Dacă suntem prieteni cu beneficii, mie îmi place de el, cum as putea sa îl fac si pe el sa ii placa de mine?
Hey baieti cum reactionati atunci când mergeti sa o luați pe iubita voastră de la munca și când ajungeți acolo o surprindeți făcând contact vizual cu portarul?
Bună, am o întrebare, deci chiar mă oftic și am nervi dar e bine pentru mine. Eu și iubitul chiar vorbeam prin sms- uri joi după școală să mergem la el să facem amor anal, numa geh atât nimic...? (mai mult)
Cate saptamani trebuie sa aiba sarcina ca sa apara pozitiv pe test? Am facut un test pe 12 martie care a iesit negativ, apoi unul pe 25 care a iesit pozitiv. As vrea sa stiu cate saptamani ar putea...? (mai mult)
Salut, grosimea penisului in erectie de 16 cm este ok?
Bună, TPU! Am nevoie de o părere. Iubitul meu nu are telefon pentru ca i- a fost furat zilele trecute, insa ma duc la el acasă împreună cu sora lui care este colega mea de clasa și cea mai bună...? (mai mult)
Hey. Vreau și eu niste metode de masturbare gen singura și fără jucării sexuale! Cel mai bun răspuns primește funda și fără hate
Este un baiat cu iubita tot facem contact vizual, sau cand merg la liceu si se intampla sa dau de el, acum ceva timp era cu o prietena de a lui si s- a dat dupa prietena lui sa poata sa se uite la mine,...? (mai mult)
Buna ziua! Am o întrebare! Pe data de 20 ianuarie, eu și cu partenerul meu ne- am atins zonele intime, însă nu a existat penetrare. De atunci mie mi- a venit menstruația de in fiecare luna. Tin ...? (mai mult)
Buna! Pe data de 20 am făcut peeting cu partenerul meu. M a atins cu penisul in zona intima. Mie pe 23 trebuia să îmi vina menstruația și mi- a și venit. De atunci, din ianuarie mi- a venit menstruația...? (mai mult)
Cum a avut Stephen Hawking copii daca primul a fost făcut când era sănătos și doi după ce s-a îmbolnăvit și era în scaunul cu rotile?
Deci, sunt fata si ma masturbez, dar nu o fac pana la capat, adica niciodata nu a fost cu sperma. E rau pentru organism? Se poate intampla ceva?
Hey fetelor, cum reacționați atunci când mergeți intr- o plimbare cu iubitul vostru și mama lui, iar în momentul în care ati coborât scarile și ati ieșit pe usa scării și când ati ajuns ...? (mai mult)
Hey lume, cu ocazia împlinirii mele a 14 ani de TPU am o dilema din cauza căreia m- am împiedicat la intrarea în clădirea firmei unde lucrez și am căzut în brațele portarului, a fost un moment...? (mai mult)
Ce intelegeti prin "iubire adevarata"?
Buna TPU! Am o întrebare. Am avut contact sexual cu partenerul. La final, am simțit ceva ciudat in vagin, ca și cum aș elimina un cheag la menstruație (fetele știu la ce mă refer). Prima data ...? (mai mult)
Salutare, am 27 de ani si sunt bărbat asexual. Exista aplicații sau posibilitate de a- mi gasi o partenera pentru o relatie romantica sau pur si simplu sa traim împreună fara a face vreodata sex, ...? (mai mult)
Am aproape 19 ani si mi- a venit in cap sa fac operatie de circumcizie. Aveti idee unde se face, e dureroasă? Pareri pro, contra? Cum influenteaza relatia sexuala? Daca e cineva care a facut imi poate...? (mai mult)
Salutare, ma confrunt cu următoarea problema O sa încep prin a spune ca am 21 de ani și un ciclu menstrual destul de regulat. Pentru prima dată ieri (1aprilie) am observat ca am pe chilot câteva...? (mai mult)
Bună TPU! A și avea o întrebare mai ciudată puțin, de ce tot de fiecae dată îmi apar secreții vaginale? Am secreție albă dar și e licipioasa, de ce?
Salut! O fată care accepta "prietenie cu beneficii" FWB, are o stimă de sine scăzută, poate fi numită cu*vă?
Buna, pe 2 Martie m- am dezvirginat neprotejat, a ejaculat afara, după 2 3 secunde și după mi- a venit menstruația, după aceea am făcut o mereu protejat, am ovare micropolichistice.E vreun risc...? (mai mult)
Bună, aș avea și eu în întrebare vă rog frumos să- mi răspundeți. Am făcut acum o zi și jumătate sex neprotejat cu iubita mea ea fiind în perioada fertila și noi nu ne- am dat seama iar ...? (mai mult)
De ce unii care înșeală se supără și fac crize de gelozie/isterie dacă la rândul lor partenerul/partenera îi înșeală sau are o relație de prietenie cu cineva de sex opus?
Bună, vă rog mult să mă ajutați repede, vreau răspunsuri. Intrebarea mea este mai sunt virgină dacă am făcut numa sex anal?
Buna! Am o problema și vreau să știu dacă a mai pățit cineva asta... Iau anticoncepționalele Belara continu de 1 an și 2 luni, acum o săptămână am început o nouă folie, deci astăzi ar ...? (mai mult)
Buna, va rog sa ma ajutati cu un raspuns... În urma cu 3 săptămâni am făcut sex anal, eu sunt virgină iar penetrarea nu a avut loc deloc iar bărbatul după ce a terminat sperma lui a curs si ...? (mai mult)
Hey TPU. Poate pare ciudata întrebarea, dar cum faci sa nu mai iubesti pe cineva? Si inca ceva, credeti ca cineva, sa zicem x, poate nega ca place pe y in fata celui mai bun prieten al lui y, ...? (mai mult)
Hei, eu sunt in Germania cu munca si aici am gasit pe cineva care chiar dadea semne ca ar vrea ceva(gen primul mesaj, emojiuri si cand i am propus sa ne auzim undeva a zis ca da fara ezitare), problema...? (mai mult)
Buna ziua, in ultimul timp incep sa simt dezgust fata de iubita mea si nu doar fata de ea ci fata de orice persoana, și mai și simt că ar trebui să mă despart de ea. Ce ar trebui sa fac in situația...? (mai mult)
Oare gresesc ca iubesc din tot sufletul o persoana care a incalcat legea? Suntem de 4 ani impreuna si am ales sa il sprijin si ajut in tot ceea ce va urma, avem planuri mari de viitor si toata povestea...? (mai mult)
Buna,ce părere aveți despre fete bisexuale? Eu sunt și îmi place
Am observat pe chiloti o secretie alb galbuie si ceva spre maro este ok? Am 16 ani si sunt fata
Salut. Îmi place de o fată. M- am văzut cu ea, dar în mare parte vorbim prin mesaje(e putina distanță între noi). Ea mi- a spus ca nu are încredere în băieți după ultima relatie și ca nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!