Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 13 Februarie 2025 sunt:
Salut. Îmi place de o fată. M- am văzut cu ea, dar în mare parte vorbim prin mesaje(e putina distanță între noi). Ea mi- a spus ca nu are încredere în băieți după ultima relatie și ca nu...? (mai mult)
Buna seara, imi cer scuze ca deranjez la aceasta ora tarzie, dar as fi foarte incantat daca mi- ati putea raspunde dimineata, acum cateva ore am facut sex neprotejat cu prietena mea, aproximativ 1 ...? (mai mult)
Mi- a întârziat o zi ciclul și nu știu dacă sunt gravidă. Tin să menționez ca am făcut sex și cu prezervativ și fără dar nu și- a dat drumul și acum o lună am făcut la fel dar am luat ...? (mai mult)
Ce este mai bine, o viață trăită cu o soție sau iubită care în aparență este femeia extraordinară, dar apoi afli că este o scorpie geloasă, egoistă, manipulatoare, cu clanța mare ce ...? (mai mult)
Buna, urmeaza sa am primul meu contact sexula si imi e rusine de ce o sa creada prietenul meu in legatura vergeturilor de pe sanii mei. Mereu incerc sa le acopar cu conceler in momentul in care port un...? (mai mult)
Hello feteloor! Ceva sfaturi va rog pentru primul lickinkg oferit de partener(m- ar ajuta mai multeee in afara de cele de care toata lumea ar trebui sa tina cont precum:sa fii epilata, sa te speli cu ...? (mai mult)
Buna, am o intrebare neclara! Sunt virgina si imi doresc sa imi incep oarecum viata sexuala (din nefericire sunt minora)exista riscul sa mi se rupa himenul daca partenerul meu mi- ar aplica doar sex...? (mai mult)
In timpul actului sexual și- a dat drumul în prezervativ, după l- am schimbat și am continuat dar nu știu dacă a mai rămas sperma pe penisul lui, oricum era aproape moartă, dar după 6- 7 min...? (mai mult)
Ce- ar trebui sa fac daca prietenul meu a devenit dependent de masturbare. Cum as putea sa- l ajut? Eu cred ca el a devenit dependent ca e gay si nu a avut relatii sexuale in ultima perioada, mi- e...? (mai mult)
Pot rămâne însărcinată dacă fac sex în ziua fertila dar nu își da drumul în mine?
Bună, vă rog nu judecați. Am o relație extraconjugală cu un barbat care e și el căsătorit. Am avut parte doar de sex ocazional și vorbim poate odată pe saptamana sau odată la doua săptămâni...? (mai mult)
Cum reacționați atunci când vă găsiți pe stradă, nunți, sală, fotbal... cu foștii iubitei/soției și aceștia îți zâmbesc zeflemitor și te privesc ca pe un fraier? Sau aruncă vorbe...? (mai mult)
Bună am 14 ani și am o întrebare mă întreb mie meine timpul să- mi vină ciclul și eu mă masturbez pe săptămână de 6- 7 ori și se poate din acesta cauza să am un ciclu neregulat și să nu-...? (mai mult)
Mucusul cervical fertil, poate apărea în timpul contactului sexual prin zilele fertile?
Bună am avut menstruatia pe 6 martie a durat 5 zile iar după am avut contacte neprotejate pentru a avea un bebe dar surprinzător mi- a venit pe 28 menstruatia iar azi s- a terminat precizez ca a fost...? (mai mult)
Salut, recent m- am jucat cu iubita mea in zonele intime, tin sa precizez ca nu am introdus capul penisului in vagin, doar frecare exterioara, insa am bagat si degetul in vagin dupa frecare, sunt ...? (mai mult)
Buna ziua, pe 4 Octombrie am avut primul contact sexual. Aseară am avut din nou contact sexual pentru a doua oară, el dându și drumul in mine. Menționez ca eram și la ovulatie. Dimineata când ...? (mai mult)
Credeți în justiție divină sau răzbunare? Și aici, mă refer la cei ce mint că nu sunt căsătoriți și ei sunt și fac asta pentru a avea o femeie.
Saalutt, cine ar fi dispus sa îmi explice mai multe lucruri despre masturbare, decalotare, sex etc, sunt băiat, am 16. Aștept mesaje în privat de la persoane serioase de vârsta apropiata sau...? (mai mult)
Aș avea și eu o întrebare fetelor Mi a venit ultima dată ciclul pe 14 februarie și nu mi- a venit pe luna martie ( azi fiind 29 martie ). Ultimul contact sexual a fost pe 3 martie și mi am făcut...? (mai mult)
S- au rupt la varf 2 prezervative unul dupa altul… acesta au fost aplicate, consider eu, corect, dar totusi am avut neplacuta experienta de a rupe 2 UNUL DUPA ALTUL. Este posibil si din cauza ca...? (mai mult)
Ce părere aveți despre Tinder? Eu mi-am făcut abonament de o lună în urmă cu o săptămână și încă nu am făcut încă sex :(
De la ce vârstă e normal să ai o iubită? Eu am 16 ani și nu am avut niciodată o iubită. Primul sărut la ce vârstă trebuie?
Acum o saptamana iubitul meu a ejaculat pe un tricou. A sters excesul si peste 10 minute m- am atins cu jona intima de pata de pe tricou unde ejaculase. Pata era rece. Pot ramane insarcinata in aceasta...? (mai mult)
Cum îmi pot da seama dacă un băiat ma place sau e doar prietenos? Am un amic care uneori e foarte grijuliu cu mine, se comporta ca și când suntem mai mult, mă susține, dar uneori este foarte...? (mai mult)
Ați fi de acord sa vă căsătoriți cu o fată, care în trecut a avut statul de amantă? Care a avut o relație timp de doi ani, cu un bărbat căsătorit și cu doi copii. Intre ea și el fiind...? (mai mult)
Salut! Întrebare adresată în special băieților. De la ce număr, devine deranjant, pentru voi, numărul foștilor parteneri ai iubitei, soției? Argumentați. Preferați să știți de la început,...? (mai mult)
Salutare TPU, am 19 ani și ultimele două dăți când am făcut sex mi s- a rupt ața nu total dar destul cat să umplu prezervativul de sânge țin să menționez ca nu au fost primele mele relații...? (mai mult)
Hey fetelor cum reacționați atunci când sunteți în concediu la mare cu iubitul și observați ca el privește profund un cuplu dezbrăcat care se giugiuleste?
Poate să îți vină menstruatia după câteva zile de ovulație?
Cel care se căsătorește cu o femeie care pe parcursul vieții ei, avut mai mulți parteneri, printre care și unul care era căsătorit și ea i- a fost amantă, este cel care a câștigat? Sau ...? (mai mult)
Buna seara, am avut un contact sexual cu prietena mea si s- a rupt prezervativul. Ea era in ultima zi de ciclu menstrual si a doua zi a luat pastila de a doua zi. Dupa 5 zile i- a venit din nou ciclul....? (mai mult)
Am luat pastila de a doua zi si acum menstruatia mi- a intarziat 17 zile. Am un ciclu menstrual regulat de obicei, am facut doua teste de sarcina, ambele negative. Se poate sa imi intarzie menstruatia...? (mai mult)
Sfaturi pentru prima dată când faci sex ca fata?
Bună! Am o întrebare. Dacă trebuia să- mi vina menstruația zilele trecute și între timp am răcit, am luat pastile mi- a întârziat.Are vreo influența? Tin sa menționez ca n- am făcut niciodata...? (mai mult)
M- am despartit de prietena mea de aprox 5 luni. In mare am trecut peste. De la inceput au fost diferente mari intre noi. Ea a terminat facultatea si masterul, eu am abandonat studiile. Si ea fiind dintr-...? (mai mult)
Care e faza cu Out of Bounds?
Bună, vreau să vă cer părerea. Am 16 ani, iubita mea are 15, ne iubim foarte mult, sau cel puțin așa simțim. Vorbim de 5 luni și ne place extrem de mult unul cu altul. Dar pe ea nu o mai ...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca chestia asta e numai la mine sau nu sunt singurul, deci daca eu ies cu iubita mea la un bar unde n- am mai fost inainte gen sa bem ceva... dupa daca nu mai suntem impreuna, eu nu voi...? (mai mult)
Salut, daca ciclu i- a venit pe 4 si contactul sexual a avut loc pe 16, fiind protejate ambele numere care sunt sansele sa ramana gravida? (ejaculare in afara vaginului la ambele numere) Trebuie sa ...? (mai mult)
Daca iubitul meu cu care locuiesc impreuna are cont de telegram si cand plec de acasa se masturbeaza pe filmuletele de pe telegram, este normal…? Pe mine ma deranjeaza.
Bună, am o întrebare, e posibil să fiu însărcinată dacă mi-a curs câteva picături maro? Precizez ca mai am o săptămână până la menstruație. Am avut contact neprotejat
De ce prefera femeile barbatii foarte dotati sexual?
Bună, am o întrebare, ce se întâmplă dacă îmi bag un supozitor când eu de fapt nu am nimic? Nu sunt bolnavă nimic așa numa să-mi bag unu, ce se întâmplă?
Hey fetelor, băieții mare atenție! Fetelor, cum reacționați atunci când mergeți în vizita la părinții iubitului vostru iar după ce s- a terminat de mâncat mama iubitului vostru va roagă ...? (mai mult)
Hey. Acum câteva zile am făcut sex pentru prima data dar când a întrat în mine nu a curs nimic. De ce oare? De atunci am mai făcut sex iar pe mine ma doare exact ca la început. Nu a reușit sa ...? (mai mult)
Buna, am o problema. Deci bff meu are iubit si s- a despartit de el si ne- a venit ideea sa ne razbunam pe el(eu am iubit). Voiam sa ma combin eu cu el si dupa aia sa ii dau papucii ca sa vada cum a suferit...? (mai mult)
Îmi place o persoană pot să vorbesc cu ea, dar atunci când se îndrăgostește în mine eu mă depărtez și îl îndepărtez pe el. Care-i problema mea?
Așa un caz. Am mai povestit despre asta dar acum pe mine mă interesează altceva pentrucă istoria nu s- a terminat. Îmi place de un băiat(același) nu demult m- am îndrăgostit de el, este o lună...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.