Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 14 Februarie 2025 sunt:
FOARTE IMPORTANT! REFERITOR LA ACEASTA INTREBARE FACUTA ACUM CATEVA ZILE! Am luat hotararea sa stam separati o luna de zile si sa ne gandim la ce este mai important pentru fiecare. Ca raspuns, logodnica...? (mai mult)
Va întreb fetelor cum ați reacționa dacă un băiat vine la prima întâlnire în costum?
Este ok dacă am făcut oral cu o fată fără prezervativ (am 15 ani) va rog sa luați în seriozitate
Buna TPU, mi- a intarziat menstruatia 5 zile. Ultimul contact sexual protejat l am avut pe data de 11 martie. ( acum 12 zile) De aprox o zi am inceput sa am secretii maronii dar foarte putin. Astazi ...? (mai mult)
Salut, sunt un baiat de 15 ani, si am niste prieteni care au glume sa dea pumni la testicule si palme azi m- a strans un tovaras de testicule(pana m- a usturat) si a inceput sa imi curga sange, este...? (mai mult)
Buna seara! Vin cu o intrebare Pe data de 3 Martie am făcut sex cu iubitul meu Îmi trecuse menstruația de vreo săptămâna Am făcut o protejat și cu retragere Am mai făcut o iarăși pe 17...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare, mai exact pentru femei. De câte ori fac sex, am o stare de rău în următoarea zi, după care tot continua să fie la fel. Nu înțeleg de ce e mereu așa, această chestie...? (mai mult)
Salut pe prietena mea o doare burta si acum 3 saptamani o avut contact sexual credeti ca e posibil sa fi ramas gravida?
Ma simt oribil după o faza chiar dacă iubită ma înțelege. Am făcut dragoste cu iubita mea și încercăm să țin mai mult, iar la un momendat a întrat mama ei în camera, am cam tresărit și...? (mai mult)
Bună! Am nevoie de răspunsuri serioase. Sunt virgina, dacă mi se face preludiu de către iubitul meu, imi voi largi zona? Sa pot întreține actul sexual? Sunt cam nedumerita pentru ca am încercat...? (mai mult)
Bună! La ruperea himenului este normal sa sângerez abundent? Adică de ieri pana astăzi.
Bună, e normal ca inainte cu o saptamana de ciclu sa ma doara sanii si sa fiu balonata? tin sa mentionez ca ultima data am fost pe ciclu pe 28 februarie si m- a tinut pana pe 3 martie, ciclul meu este...? (mai mult)
Dacă ai fi pe o insula cu trei femei ai face sex pe rand sau cu toate de trei în același timp?☆
Salutaree am si eu o intrebare va dau un exemplu daca eu am 16 ani si ea are 15 si intretinem un raport sexual se pedepseste legal sau ceva?
Bună seara așa o întrebare cine credeți ca ar trebui să înceapă inițierea unui contact intim. De câte ori vreau să o fac prietenul meu nu prea face mai nimic. De asemenea într- un cuplu tânăr...? (mai mult)
Bună TPU! Am o nelămurire în legătură cu testele de sarcină pe care le- am făcut. Pe data de 17 luna aceasta trebuia să îmi fi venit menstruația. Luna trecută mi- a venit pe data de 17, am...? (mai mult)
Hey lume am o dilema din cauza căreia am scăpat sticla de bere pe jos și am spart- o. Băieți cum reacționați în situatia asta scăpată de sub control? Va scriu aceste rânduri cu lacrimi în ochi...? (mai mult)
Cum aflu daca prietena mea ma inseala, ideea este ca a fost cu o alta prietena de a ei in oras care foarte influenta, sa bea intr- un pub, prietena mea se imbata de la 2- 3 pahare se zici ca a baut ...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt un elev de aproape 19 ani in clasa a 12a si nu am avut niciun contact sexual. am avut ce i drept un eveniment in care o fata a incercat sa mi suga cariciul si mie nu mi s- a sculat, pentru...? (mai mult)
Salut, pe 16 am avut contact sexual fiind în perioada fertila si ciclu regulat, precizez că a fost protejat dar din păcate din cauza timpului în care am fost presati nu am avut cum să verificăm ...? (mai mult)
Pe 29 decembrie am avut contact sexual neprotejat, dupa 2 zile mi- a venit ciclul(totul a fost normal) urmatoarea luna mi- a venit 2 zile apoi brusc s- a intrerupt pentru o zi, dupa aceea a continuat ...? (mai mult)
Salut, am și eu nevoie de o părere despre prezervativele Durex feel thin, din ce am văzut scrie (lubrifiant siliconic standard) este lubrefiat?
Hei cum îți dai seama daca un bărbat căsătorit te place sau doar vrea o aventura cu tine? Dau funda celui mai bun răspuns ????
Bună. Astăzi am vrut sa fac pentru prima oara sex cu iubitul meu. Totul ok, excitati amândoi, însă la intrare o avea "groasa" și gen eu fiind virgina, nu prea a intrat, și gen mi- a făcut și...? (mai mult)
Ce simt baietii când își dau drumul?
Bună, dacă în urmă cu 2 saptamani cam asa iubitul meu m- a penetrat cu degetele în vagin și avea sperma uscată pe mâna, iar în urmă cu 3 zile mi- a venit menstruatia, pot rămâne gravidă?...? (mai mult)
Există vreo cremă pentru CREȘTEREA sensibilității penisului? Nu simt plăcere aproape deloc fie de la masturbare fie de la sex, și orgasmele sunt destul de slabe și alea ca urmare, iar menținerea...? (mai mult)
Bună ziua. Noi cu soțul nu prea facem sex. Dacă înainte să rămân însărcinată făceam de 2 ori pe lună, când o dată. Acum avem 2 luni și ceva de când nu am mai făcut nimic. Deja de câteva...? (mai mult)
Bună ziua. Noi cu soțul nu prea facem sex. Dacă înainte să rămân însărcinată făceam Când 2 ori pe lună, când o dată. Acum avem 2 luni și ceva de când nu am Mai făcut nimic. Deja de...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Fetelor, sa zicem ca va intoarceti cu o zi mai devreme acasa din cauza ca v- ati rezolvat niste probleme in familie.Cand intrati in casa il gasiti pe iubitul vostru in bucatarie...? (mai mult)
Salut! Vin cu o întrebare mai ridicola...cred. Cum fac sa ma bag în seama cu fete? Cum le abordez? Cum le caut? Îmi este teama sa nu ma cert cu cineva după? Sunt eu prea fricos? Vreau sa- mi găsesc...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare legată de viața sexuală, mi- am început- o de curând, am 22 de ani și pâna la vârsta asta nu am avut parte de sex, decât de masturbare, de la 13 ani. Înainte să...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reactionati în situația asta critica? Ieșiți la întâlnire cu un băiat și ii scrieți mesaj ca întârziați 10 minute. El e deja la restaurant de vreo 5 minute înaintea orei ...? (mai mult)
De ce un barbat ar urmari la facultate o femeie care merge la cursuri? Ei se cunosc, el nu invata acolo. Dar o urmareste uneori fara sa ii faca rau.
Foarte important! Va rog sa ma mai ajutati inca o data! Logodnica mi- a promis acum mult timp ca se va duce la medic sa trateze problema cu bautura insa s- a imbatat din nou weekend- ul trecut iar acum...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă băieții ar citi toată asta ar fi un plus căci aș vrea păreri masculine să văd cum vede ei această situație. Am o problemă ce am identificat- o singură și tare mult aș...? (mai mult)
Bună..Am o situație care ma tot pune pe gânduri. Am în clasa o colega care este fff populara și f frumoasa(după părerea mea)..Acuma de mine nu stiu ce sa, am unele zile cand ma vad frumos alta ...? (mai mult)
Bună ziua, vin și eu cu o întrebare, dacă cineva are un raspuns aștept cu nerăbdare sa îmi răspundeți....in data de 04.03. 2024 am avut o menstruație zic eu normala, mai exact de 4 zile, ...? (mai mult)
De ce le e frica unor bărbați de soțiile lor și acceptă să fie "sub papuc"? Revin la exemplul cu cei doi vecini, soț și soție. Ea nu are loc de muncă, e întreținută de el. El face mâncare,...? (mai mult)
O intrebare inspirata de la verginica, ce parere aveti despre cei care se masturbeaza la pozele voastre? )))))
Bună dimineața, sunt un băiat de 26 de ani și când m- am întors din concediu la munca în Belgia o fata s- a pus lângă mine. Zic totul pe scurt sa nu o lungesc, este casatorita, un copil, are...? (mai mult)
Hey baieti, cum ati reacționa atunci când ieșiți cu o fata și ea va marturiseste ca s-a culcat cu 100 de bărbați?
Ce cauta barbatii la o partida de sex in grup? Ce cauta femeile la partida de sex in grup?
Buna ...am nevoie sa ma descarc in legatura cu ceva ce ma doare foarte tare...eu cu iubitul meu avem o relatie de un an (sunt mutata la el). el are o familie foarte mare (11 frati+ parinti) dar nu asta...? (mai mult)
Era o intrebare aici ceva gen ( de ce femeile maritate înșală?) Am răspuns unei anumite Violeta care pretindea ca bărbații o fac mai des, dupa unele răspunsuri i- am sugerat sa dea un google sa...? (mai mult)
Dacă am primit poze nud dela o fata fară minora fara sa o oblig si i- am dat la alta persoana acele poze e infractiune (si eu sunt minor) pe net zica ca daca a dat cu acordul ei nu este infractiune dar...? (mai mult)
Buna ziua! Am luat escapelle la 15 ore după act, isi face efectul? Vazusem pe net ca zicea cineva ca data imc depaseste 26 nu isi mai face efectul. Este adevărat? Mulțumesc
Cum sa fac sa am mai multi pretendenti? Vreau sa- mi fac o relatie, dar pe retelele sociale nu se intrevad atat de des admiratorii, poate o data pe luna imi scrie cineva, in oras nu ies chiar in fiecare...? (mai mult)
Bună! Am făcut sex neprotejat în săptămâna fertila, partenerul meu mai avea până să ejaculeze, dar nu mult și a ieșit. Pot rămâne însărcinată?
Bună,îmi place de un băiat dar când sunt în preajma lui îmi tremură mâinile sau când se uită la mine. Oare și-a dat seama de lucrul acesta? Cum să fac să nu mai pățesc așa TPU?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?