Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 20 Februarie 2025 sunt:
Ofer funda, tocmai prietenei mele ia trecut ciclu, e ok sa fie neprotejat? Menționez că ultimele 2 cicluri i- a fost regulat, ultimele 2 cicluri au fost venite pe data de 13 daca e sa întârzie ori...? (mai mult)
Bună TPU! Eu si iubitul meu ne- am văzut pe data de 14 februarie și atunci am fost la el acasa. M a dezbracat și nu am făcut sex doar mi- a facut degetica, insa m- am frecat de el(țin sa mentionez...? (mai mult)
Buna! Am avut un prieten un an jumatate si ne intelegeam foarte bine, eram mereu impreuna non stop, gandeam la fel, aratam la fel, eram ca gemenii Dar la un eveniment s- a imbatat, s- a facut de ...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de câteva sfaturi și răspunsuri în legătură cu situația în care mă aflu. Acum 2 săptămâni aproximativ, eu și cu prietenul meu am avut primul contact sexual, amândoi...? (mai mult)
Sunt fete in Romania care vor sa faca sex cu persoane mature? Ce le atrage si de ce?
Salut! M- am indragostit foarte rau de o fata pe internet.Si acum nu stiu cum sa fac sa- mi iau gandul de la ea.Stiu ca cu intrebarea anterioara v- am spus ca nu am reusit sa- mi fac prietena.Am invitat-...? (mai mult)
Aseara am avut primul contact sexual cu prietena mea, precizez ca a fost protejat, la cate zile dupa actul sexual trebuie sa ii vina menstruatia? Este neaparat? Stiu ca are ciclul regulat, trebuie sa...? (mai mult)
Recent am avut primul contact sexual protejat, la cat timp trebuie sa vina menstruatia dupa acesta sau daca trebuie sa apara neaparat, ea are ciclul regulat din ce mi- a zis trebuie sa ii vina luna asta...? (mai mult)
Ma atrage un vecin (un barbat matur, serios). Are aproape 50 de ani si a avut o relatie de trei ani, care s- a sfarsit cand a plecat ea. Mi se pare putin ciudat. Motivul nu a dorit sa- l spuna. De ce...? (mai mult)
Prietena mea umbla la sala. Nu am avut niciodata o problema cu asta. S- a apucat prin vara anului trecut. Si am ajuns ieri acasa mai devreme, ea vorbea la telefon cu o prietena. Nu m- a auzit. Si- i ...? (mai mult)
Știu ca suna ciudat, dar cum fac sa iasă lichid alb cand ma masturbez și de ce ma doare si gadila în același timp când o fac.
Salutari la toata lumea! Fetelor, sa zicem ca iesiti cu un baiat la restaurant si aveti parte de o intalnire placuta.La sfarsit chelnerul va intreaba cum platiti nota., , Separat sau impreuna"? Apoi...? (mai mult)
De ce cand imi pun penisu pe staga se stramba? mereu cand il scot sa ma pis se duce intr o parte...
Va salut,recent am facut sex protejat cu prietena mea,de doua ori,cu doua prezervative noi, intre schimbarea lor doar m-am sters, credeti ca ar fi sanse?
Cum treceți voi peste regrete? In ultimul timp mă tot gândesc la o fată cu care aș fi putut să fiu împreună dacă nu eram un bleg. Sunt la liceu, anul trecut una din clasa mea a dorit să ...? (mai mult)
Cum se simte ca fata sa faci sex/dragoste? Am aproape 28 de ani si nu am facut niciodata. Poti ca fata sa traiesti si fara asa ceva?
Bună, sunt în perioada fertilă și aș dori să rămân însărcinată, este a doua încercare și am teama ca iar nu o să rămân însărcinată. Suntem amândoi sănătoși dar nu știu care ar...? (mai mult)
Bună! Stiți cumva dacă suplimentele naturiste de tip extract de mladița de zmeură opresc menstruația?( având alcool în concentrație ) Am luat acum 2 zile o fiolă fiind pe ciclu și acesta s- ...? (mai mult)
Salut, acum o saptamana am descoperit ca am smegma pe penis, mi- am dat seama ce e după câteva căutări pe google, am început sa mi spăl penisul zilnic însă tot îmi mai iese câte putina smegma,...? (mai mult)
Bună, am facut pentru prima data an@l cu partenerul meu.O sa para mai ciudat da.Cand a bagat prima data a fost neprotejat, dupa accea a scos si a pus protectie.Este vreo sansa sa raman insarcinata? ...? (mai mult)
Buna! Am o relație cu iubitul meu de 5 ani si devin din ce in ce mai geloasa atât pe fete cât si pe băieți din jurul lui …. Ma poate ajuta cineva? Problema e ca m- am îngrășat puțin si nu-...? (mai mult)
Dacă doar am frecat penisul de partea intimă a fetei (fără contact sexual avut vreodată) și fără sa ejaculez pe ea, poate rămâne însărcinată? Trebuia sa ii vină ciclul de 9 zile si nu ii...? (mai mult)
De ce am penisu curbat în sus când e sculat?
Acum două săptămâni am avut un contact sexual protejat. Dar de câteva zile am început să mă simt rău, am o durere persistentă de ovare (am simțit o durere de ovare și în timpul actului), ...? (mai mult)
La o cearta cu prietenul meu mi- a zis ca sunt un nimic, ca fara el sunt 0 nu inteleg la ce s- a referit dar m- a deranjat foarte mult ce sa fac? I- am zis ca ma deranjeaza cum îmi vorbește, ca ma ...? (mai mult)
Salutare! Am o întrebare, dacă fata a zis că era virgină și nu a curs sânge de la primul contact sexual, a curs la cel de al 4- lea contact sexual sânge când a zis că a durut- o mai tare. Prin...? (mai mult)
Cum fac video chat de acasă și sa fac și bani
Salut! Am nevoie de parerea voastra! Am gresit si ma simt vinovată. Vreau sa stiu cat de mult am gresit… Voi fi sincera, chiar daca imi e rusine. Am cunoscut un baiat acum fix o săptămâna, am ...? (mai mult)
Este normal ca eu si iubitul meu sa nu facem niciodata mai multe numere? Avand amandoi cursuri, meditatii si alte treburi dormim impreuna o data pe saptamana, si facem sex in jur de 30 de minute, ...? (mai mult)
Am si eu o intrebare. Care este cauza ca curge sânge din vagin dupa masturbare?
Buna TPU, vreau sa va intreb ceva.Eu sunt bisexuala si acum cateva zile mi- am vazut mama cum facea dus si de atuncea ma gandesc numa la fantezi sexuale cu ea, cum as putea scapa de gandurile astea? ...? (mai mult)
Hey lume, este adevărat ca adevăratele și cele mai sincere povesti de iubire se nasc în depozitele magazinelor alimentare între vânzătoare și șoferul care aduce marfa?
Buna! Chiar as avea nevoie de ajutorul vostru va rog. Povestea pe scurt este ca am cunoscut acum 8 ani un baiat. Timp de 8 ani am vorbit doar pe net. Am incercat sa fim impreuna, doar ca el nu a venit...? (mai mult)
Hey TPU, ce motiv ar avea un fost sa iti dea block, abia dupa 6 luni de la despartire? Avand in vedere ca noi nu am mai vorbit
Eu am 9 ani si plac o fată, ea mă place la fel. Oare este bine că eu o plac? Eu nu stiu, imi place de ea, ea de mine, e normal, nu?
Bună ziua, TPU! As avea o intrebare in legatura cu prezervativul utilizat cu spermicid. Pot ovulele Contracept M sa degradeze prezervativul? Eu folosesc doar prezervative însă as dori sa folosesc ...? (mai mult)
Bună. Am o intrebare decat pentru fete /femei. Ce modificari ați face in legatura cu sexul oral ( feminin) incat ca o femeie sa nu mai simtă nici o umilinta sau problema din punctul vostru de vedereca...? (mai mult)
Vă salut pe toți cu respect. Am încă o întrebare pentru voi, adică aș vrea mai mult părerea voastră. V- am povestit de prietena mea care m- a mințit și chestii, pentru ce- i care nu știți,...? (mai mult)
Salut, am făcut sex cu iubita mea și am simțit că vine insa am mai făcut puțin și apoi am scos ( nu am făcut mult când am simțit că vine, era gen placerea aia maxima și abia mai apoi am scos).Nu...? (mai mult)
Am o intrebare. Ultima data cand m- am culcat cu el a fost pe 2 ianuarie si nu ne- am protejat. E, dar menstruatia mi- a venit, dar cu intarziere si dupa ce mi- a si venit mi- a venit, dar mai repede...? (mai mult)
M-ar ajuta câteva sfaturi cum aș putea să mă las de masturbare?
Bună. Credeți ca se poate trece peste infidelitate? Chestia e ca am aflat ca m-a înșelat într-un moment foarte greu al vieții mele … și simt o ură imensă. Cum ați proceda?
Bună, am fost împreună cu un băiat, sa dădea la mine si m- a făcut să îl plac, dar am aflat că are deja relație de 3 ani si eu nu stiam, nu știu ce să fac încă il plac mult. Iubita lui...? (mai mult)
Buna, ma aflu intr- o relatie de aproximativ 3 ani, la inceput era totul roz, ne vedeam odata pe sapt, petreceam ore impreuna, ne intelegeam, era totul bine.De aproximativ 2 ani el s- a mutat la mn.Eu...? (mai mult)
Astăzi trebuia sa îmi vină menstruația dar nu mi- a venit si nu am niciun simptom ca ar veni. De obicei aveam dureri cu 3 zile inainte sa- mi vină menstruația. În ultimele 2 săptamani am întreținut...? (mai mult)
Daca am inghitit propria sperma din greseala, fiindca m-am masturbat si apoi am bagat mana in gura pot lua niste boli? Chiar am nevoie de raspunsuri serioase, fara injuraturi, va rog.
Hey fetelor cum reacționați atunci când ieșiți la plimbare cu iubitul vostru și vedeți 2 lei pe jos, va aplecați sa ii luați, dar prietenul vostru va împinge ca sa ia el banii? Cum gestionati...? (mai mult)
Bună TPU. Acum 4 zile am făcut sex protejat. Nu eram în perioada fertilă iar mie în 2 zile trebuie să mi vină ciclul, doar ca ieri am avut niște secreții mai ciudate iar azi am avut scurgeri ...? (mai mult)
Aseară am visat ca făceam dragoste cu o amică (părinte ei sunt prieteni cu părinți mei). Nu mi s- a mai întâmplat asta de vreo 10 ani Și acum câteva minute mă uitam la TV și mi- a ieșit ...? (mai mult)
Buna.Am o curiozitate si adresez intrebarea asta decat fetelor/femeilor, daca raspund si baieti nu ma deranjeaza :)) E o intrebare nesimțită si nu vreau sa fiu nesimtit, deci imi cer scuze anticipat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?