Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 21 Februarie 2025 sunt:
Hey domnilor cum reacționați atunci când aflați ca soția habar nu are sa facă mucenici?
Cum as putea sau ce as putea sa fac ca sa i atrag iar atentia fostei, sa ma vada la fel ca inainte, practic sa ma placa, vreau raspunsuri mature atat de la barbati cat si de la femei. Nu ma luati cu...? (mai mult)
E adevărat că dacă esti gras nu mai creste peste 12.5 cm?
Hey baieti cum reacționați atunci când ajungeți acasă și nu ati adus iubitei voastre cadou de 8 Martie iar ea va amenință ca va castrează dacă nu va întoarceți cu un cadou și flori?
Va salut pe toți, am o întrebare aș putea spune pentru voi. vorbesc cu o fată de cam 7 luni, și fata asta tot continua să îmi facă rău, adică greșește cu ceva grav, ori minte, ori îmi...? (mai mult)
Mai exista tipe care sa aprecieze baietii draguti, empatici, pasionali, sexy, smart si mai sensibili? O sa spun din start, sunt un tip mai timid, si nu ma regasesc in a fi ''Bad boy''. Insa, de...? (mai mult)
Ca fata ce preferați sa va abordeze un băiat in viata reale, daca da unde si cum anume, fara răspunsuri de la clasa a 8 doar fete 17, 18+ 30
1.Decalotați penisul când urinați? De ce da, de ce nu? 2. Țineți penisul decalotat în chiloți? De ce da, de ce nu? 3. Daca prepuțul este ținut o perioada mai lunga retractat în viitor va...? (mai mult)
Cine era scriitorul rus care povestea de fata care a pus condiție celui cu care vorbea sa nu se îndrăgostească de ea? Dostoievski? Gogol?
Cum a reacționa fetele la această întrebare, adică atunci cînd e scriu pe siteurile de socializare Vrei să facem sex?
Eu am ajuns cu iubitul meu sa nu mai avem ce sa mai vorbim atat acasa, cât și în oras. Nici când e ziua mea nu inițiază conversatii, nu stiu nu avem conversatii lungi interesante, despre noi sau...? (mai mult)
Salut, va povesteam in intrebarile mele ce sanse ar fi sa accepte sa iasa la o intalnire, o doctorita rezidenta cu mine (bolnav tratat de ea). Inca ma gandesc ce sa fac. Azi de 8 martie evident ca...? (mai mult)
Salut, pot sa fac sex fara prezervativ atât timp când nu ejaculez in vagin?
E normal ca neintretinand un contact sexual de foarte mult timp, când am unul câteva zile sa mă confrunt cu dureri jos și dificultăți de a sta in sezut, usturime la urinare, uscăciune, secreții...? (mai mult)
Poate un contact sexual să grăbească ciclul menstrual? De exemplu se poate ca întreținând contact sexual de mai multe ori sa îmi vina menstra mai rapid decât m as fi așteptat?
Întrebare pentru fete și femei: e un mare turn off dacă un bărbat are un dinte lipsa și se vede acea lipsa fiind la vedere? În urma acestui defect ia- ți fi acordat șansă să va cunoașteți sau...? (mai mult)
Hello, TPU! L- am intrebat pe un coleg direct daca vrea sa iesim si a zis ca vedem, vorbim, ca intra in concediu vreo saptamana. Si acum s- a intors, dar nu zice nimic si ma enerveaza. Adica vorbim,...? (mai mult)
Pai violeta, sunt confuz deoarece, alți zic că am lăsat- o gravidă alți zic că nu are cum, am vechime in a face dragoste dar protejat, prietena mea a vrut odată fara... Deci am făcut- o fara..inaint...? (mai mult)
Bună! Iau pastile anticonceptionale de aproape 3 luni. Joia trecută pe 29 februarie am luat pastila la ora normală(20:00) dar pe la miezul nopții am vomitat. Nu am mai luat o alta pastila atunci, ...? (mai mult)
Ce inseamna cand prietena ta de 2 luni iti spune : ai merita sa te iubesc mai mult, meriti mai mult. Ea venind dupa relatii esuate, cersind putin atentie neprimind mai nimic, iar eu ofer, dar totusi...? (mai mult)
E ok daca am făcut- o cu ea inaint sa- i vina menstruatia cu 2 săptămâni Am făcut și când am scos am frecat o putin 3- 4 secunde și mi- am dat drumul pe burta ei... oare o fi in perioada fertila...? (mai mult)
Hey lume, am o dilema din cauza căreia nu mă pot concentra la munca, era sa cad de pe scaun. I- am spus dilema mea colegului meu și a început sa plângă. Hey domnilor cum reacționați atunci când...? (mai mult)
Poate rămâne gravidă daca am făcut- o neprotejat doar o partida și fără să am ejaculari anterioare de cel puțin 24h? Menționez am scos- o apoi și am frecato 3 secunde și mi- am dat drumul ...? (mai mult)
Salut, am o problema de cam 2- 3 ani cu prietena mea, ea se uda putin si in majoritatea cazurilor deloc, am folosit lubrifiant, dar nici el nu face fata la cat de uscata este. La fiecare contact fac...? (mai mult)
Hey fetelor, voi ati putea avea o relație cu un băiat așa de zgârcit încât seara când închid restaurantele el merge acolo sa cerseasca mâncarea care a rămas după ziua respectiva ca sa nu de...? (mai mult)
Am sa va spun ceva, legat de cei care se drogheaza. In ianuarie am cunoscut un baiat frumos foc, dar ne ingrijit, eu find barbat si nu femeie, am vazut ca are telef la el stia sa vorbeasca, asa ca, ...? (mai mult)
Bună seara, după ce am făcut sex cu partenerul meu, am avut o sângerare de 2-3 ore (nu am fost virgina) (menstruația s-a terminat pe 3)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când logodnicul vostru merge la țară cu părinții lui, iar după câteva zile va trimite mesaj ca a întâlnit o fata frumoasa de care este fascinat? Cum gestionați...? (mai mult)
Salut! Eu și iubita mea am făcut "sex" prin haine, iar ea s-a frecat de mine până mi-am dat drumul și i-am udat pantalonii. Sunt șanse să rămână însărcinată?
Hey. Dacă iubitul meu mi-a introdus un deget în vagin și m-a durut foarte rău dar nu mi-a curs sânge, mai sunt virgina?
Fetelor, cum reacționați atunci când partenerul adoarme în timpul partidei de amor sălbatic?
Ofer funda, poate rămâne gravidă daca nu am avut deloc ejaculare de cel puțin 24? Înainte să o bag m- amn spălat bine pe penis și am urinat, după am făcut și inainte să- mi vina am scos ...? (mai mult)
Am făcut sex neprotejat pe 18 ianuarie iar pe 28 februarie mi-a venit perioada, sunt șanse să fie cumva ciclu peste sarcină? Am citit pe internet și mă sperie
Buna ziua. Vorbesc cu o fata de 2 luni. Ea are 20 ani eu 29. Pot spune ca din prima zi de cand ne cunoastem, petrecem foarte mult timp impreuna, nu a existat seara sa nu dormim impreuna. Am inceput...? (mai mult)
Ati prefera sa fiti casatoriti toata viata cu o persoana care va uraste in secret, sau sa muriti singuri dar sa aveti zeci de oameni care au fost indragostiti de voi?
Buna, deci pe 2 martie am facut o cu iubitul meu pentru prima data, neprotejat, a ejaculat in afara bine- inteles si expre m- am uitat sa vad daca e vreun strop pe undeva, dar nu, a scos o imediat...? (mai mult)
Bună ziua! Cum se poate testa un prezervativ înainte de folosire pentru a vedea dacă este spart?
Bună! Am luat pastila de a doua zi pe 4 feb, după 3 zile am avut niște sângerări, pe 22 am făcut un test de sarcină și a ieșit negativ, apoi pe 3 martie am mai făcut unul și tot așa a ieșit...? (mai mult)
Bună dimineața, după cum am mai spus am avut un contact sexual cu ejaculare vaginală iar astăzi mai devreme cu 3 zile până la mestruatie mi- a curs sânge, e posibil să fie sarcină sau...? (mai mult)
Daca fac laba in fiecare zi are ceva (am 11 zi)? Dau funda
Buna, sunt o fata si mi- am început viața sexuală de la 19 ani. Eu am 21 acum și recent am făcut sex cu un băiat doar ca nu știu de ce nu prea ma ud adică câteodată da câteodată nu și pe ...? (mai mult)
Buna, am nevoie de un sfat.Eu merg des la doi prieteni de ai mei care sunt frati.De obicei stau cu fratele, dar uneori mai merg si la sora in camera sa vad ce mai face.Si azi cand am vrut sa intru la ...? (mai mult)
Buna. Sunt cu un băiat de câtiva ani de zile, ne întelegem bine, dragoste facem aproape în fiecare zi dar de la un timp de vreme mă macină o curiozitatea și aceea e că aș încerca și altceva,...? (mai mult)
Mi-a întârziat menstruatia 5 zile. Sanii îi am tari și ma dor când îi ating țin sa menționez ca am făcut un test de sarcina și a ieșit negativ.
Salut, am o problema si nu stiu ce sa fac. La inceputul vietii sexuale n- am patit nimic cand faceam actul, dar am facut cu o fata asa mai brutal(neprotejat)si de fiecare data cand fac sex imi curge...? (mai mult)
Buna, Sunt in a 25 a zi de cand am avut ultima menstruatie, eu am menstruatia neregulata, am avut un contact neprotejat in ultimele 2 saptamani imediat dupa menstruatie iar acum de o saptamana simt...? (mai mult)
Ma intreb, ar fi sanse sa mai vina fosta inapoi daca noi inca comunicam din cand in cand, ea mi- a mai mesaje pe insta plus spunand ca i- ar placea sa mai iesim la un suc sau sa ne vedem, noi neavand...? (mai mult)
Salut, doresc sa scot o fata de 32 de ani la o cafea, suc dar din pacate am nevoie de un mesaj scurt foarte inteligent si gentleman dar in acelasi timp si cu bun simt deoarece fata este doctor rezident...? (mai mult)
Salut. Azi am observat că penisul meu secreta un lichid alb dar foarte puțin. Ieri am avut un act sexual cu o fată și a fost foarte intens. Tipa mi- a confirmat că e ok din punct de vedere clinic ...? (mai mult)
Bună, sâmbătă seara la 6 am întreținut relații intime cu partenerul meu neprotejat acesta nu și- a dat drumul deloc în mine, iar a doua zi Dumincă mi- a venit ciclu pe la ora 9 iar pe la 12...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.