Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 21 Februarie 2025 sunt:
Bună ziua! Poți rămâne însărcinată dacă băiatul și- a atins penisul, urmând ca după acest gest să îi introducă fetei degetele în zona intimă.(nu știu dacă a avut lichid preejaculator,...? (mai mult)
Hey lume, ce parere aveți de femeile revoltate pe femeile care au luptat pentru independența femeii deoarece din cauza lor femeia a ajuns muncitoare și isi rupe spatele la job ca sa câștige bani ...? (mai mult)
Am întreținut primul ei act sexual la 3 zile după ovulație. A fost protejat cu prezervativ și pe lângă asta am ejaculat doar în exterior. Acum îi întârzie perioada, în ultima vreme a avut...? (mai mult)
Bună, sâmbătă seara la 6 am întreținut relații intime cu partenerul meu neprotejat acesta nu și- a dat drumul deloc în mine, iar a doua zi Dumincă mi- a venit ciclu pe la ora 9 iar pe la 12...? (mai mult)
Salut, Apelez aici la voi pentru ca imi e mai usor decat sa discut cu cunoscutii despre asta, mai ales ca e recenta faza. Prietena mea s- a bag in ONG- uri cu tenta politice, Nu traim in Romania,...? (mai mult)
Bună, ieri la 14:50 am luat pilula de a doua zi, azi de dimineață am luat un no spa deoarece sunt pe ciclu si ma durea burta, afecteaza cu ceva pastila de a doua zi? Daca da, ce pot face in legatura...? (mai mult)
Bună! Am o întrebare. Pe data de 25.02 am făcut duș cu iubitul meu. A pus jetul de apă pe noi, și s- a clătit înainte de a îl introduce în mine. A stat în mine aproximativ 1 minut, fără...? (mai mult)
Buna ziua! Am o mare întrebare si sper sa nu fiu prea mult criticata dar da, ma consider foarte naiva psntru asta. Timp de o perioada am vorbit cu un tip cu care ma cunosteam din copilarie.Acesta fiind...? (mai mult)
Salut. Am întreținut relații intime cu iubita mea, am 17 ani si e prima noastră dată. S- a întâmplat pe 2 etape. 1: Handjob, blowjob, finalizarea pe sânii ei fără contact vaginal si nici nu...? (mai mult)
Bună! M- am jucat puțin cu prietenul meu, amândoi eram în lenjerie, m- am frecat puțin de el, dar nu am observat spermă. Doar atât. Problema este că mi- a întârziat menstruatia și am observat...? (mai mult)
Ce parere aveti de fetishul pentru picioare? Eu unul simt ca o iau razna cand vad niste picioare frumoase, ador sa ling talpile si degetele. Este chiar asa ciudat?
Vreau sa stiu si eu site uri unde pot gasi gay de 16-17 ani, stiu ca nu este o aplicatie de date TPU, dar am zis sa incerc, sunt din Cluj
Buna! Daca am luat acum câteva zile pastila de a doua zi, Escapelle, și urmează să fac analize medicale set complet, inclusiv de sânge+ consultații ginecologice, se detectează?
Cum să îi arăt iubitei mele ca o iubesc și prin mesaje nu doar când suntem unul lângă altul?
Bună ziua! Aș vrea să pun o întrebare și să vă explic ceea ce s- a întâmplat. Împreun cu iubitul meu am avut un moment intim. Acesta și- a atins penisul și mi- a introdus un deget în zona ...? (mai mult)
Salut, am făcut sex cam des cu iubita mea in ultima perioadă și azi dimineață m- am trezit cu niste bubite micuțe in jurul capului de la penis și ceva ațe albe...(am făcut sex neprotejat știu...? (mai mult)
Buna, as avea nevoie de o parere, am incercat sa fac dragoste cu prietenul meu, si a intrat cam jumatate sau mai mult dar nu mi- a curs deloc sange si nici durerea nu a fost foarte mare, a doua zi ...? (mai mult)
Salutare TPU, de ce când penisul nu este in erecție îl pot decalota la maxim, iar când este in erecție se decaloteaza mai greu, de obicei dacă capul nu este ud abia se decaloteaza? asa pățesc eu,...? (mai mult)
Sfat: Ai facut sex neprotejat? Da, sunt sanse sa ramai! Normal. Ai folosit prezervativ? NU! De ce lumea de pe aici inca nu poate intelege ceva asa simplu...asta daca nu cumva sunt trolli de 14 ani?
Buna TPU. Eu fac sex de obicei folosind metoda retragerii. Ieri am avut un contact sexual de dimineata, si apoi altul pe la 4- 5 dimineata a doua zi... As vrea sa stiu daca persoana poate sa ramana insarcinata(nu...? (mai mult)
Hey lume, vreau sa spun ca am lacrimi în ochi și tremur. Azi am fost la un târg de vechituri cu un tovarăș, iar acolo se afla un cuplu la o taraba cu tablouri, bărbatul stătea drept și sfios...? (mai mult)
Bună, am și eu o problemă. Mă puteți ajuta va rog mult? Am 16 anii și nu cred că mai sunt virgină. Mă masturbez de mult timp și mi- am băgat vreo 14 cm în vagin și sângerez mult mereu...? (mai mult)
Am făcut sex în prima zi a ciclului meu, dar a fost întrerupt de un apel telefonic. Când am continuat, prezervativul s- a rupt, dar iubitul meu și- a dat seama, reacționat rapid și l- am scos....? (mai mult)
Buna, am si eu nevoie de o un raspuns. Am facut- o cu iubita mea si cand am dat sa imi pun prezervativul l- am pus prima oara invers apoi cum trebuie(precizez ca aveam lichidul preejaculator deja)exista...? (mai mult)
Hey fetelor, cum reacționați atunci când mergeți la plimbare în parc cu iubitul și ii spuneți ca va e sete, iar el în loc sa va cumpere ceva de băut zice "du- te și cumpăra- ți așa ce îmi...? (mai mult)
Salut grup, are cineva idee de un site ceva unde as putea găsi femei mature doar pentru sex... Mature ma refer pana în 48 de ani. Țin sa menționez ca eu am 28.
Iubita mea a plecat cu niste baieti la hotel si s-a drogat, eu nestiind nimic de ea. Sa o iert? Sau sa ma despart de ea?
Salutare. Vreau si eu o părere despre o situație jenantă. Am fost câteva zile în vizită la un prieten, el are o fată de vreo 15, 16, 17 ani nu știu sigur cât are... Deci eram in baie dimineața...? (mai mult)
Băieți cum a fost prima data la voi când ați făcut-o? Voi v-ati rupt ața? Și la ce vârstă ați făcut-o prima data? Eu am făcut-o debea la 19 și nu s-a rupt
Salut, din nefericire sufar de o boala "mai grea" de rinichi si a trebuit sa frecventez o clinica mai mult timp, iar acolo am prins de vreo 3 ori o doctorita rezidenta, tanara. Are maxim 32 de ani,...? (mai mult)
Buna ziua! Eu cu partenerul meu am facut sex neprotejat si ieri si azi, tin sa mentionez ca nu a ejaculat deloc in mine, de fiecare data cand am facut cand ii venea sa isi dea drumul ne- am oprit si ...? (mai mult)
Vi se pare lipsă de maturitate să blocați pe fost/ă? Sau ce părere aveți despre acest gest. Ați mai făcut?
Hei, prietenul meu crede ca sunt prea sedentara.Ce inseamna asta? M- am simțit puțin criticata deoarece el știe ca perioada examenelor în facultate e o perioada stresanta si stai mai mult în casa...? (mai mult)
Bună! Am 16 ani, mă masturbez de la 9 ani, pe filme pentru adulți. Sunt fată! Pur și simplu mi-o frec și nu știu cum să fac să scap de această dorință. Ajutor!
De ce partenera mea nu mai vrea să îi fac sex oral?
Ofer funda! Poate conține lichidul preejaculator sperma daca nu am avut nici o ejaculare de cel puțin 20 și ceva de ore? Și făcusem și baie in ziua respectiva și mă spălasem pe penis din nou...? (mai mult)
Am si eu o problema. cand fac sex cu iubita mea nu pot rezista foarte mult pana sa ma termin De cateva ori dupa ce terminat mergeam la baie sa schimb prezervativul si continuam Dar nu mereu se intampla...? (mai mult)
Salut, am 16 ani si iubita mea vrea sa imi faca sex oral dar imi este frica sa-mi dau drumul in gura ei si sa nu fie un moment ciudat. Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Buna seara / ziua depinde cand cititi. As dori frumos va rog niste sfaturi despre relatii. Am 29 de ani si nu am avut iubita niciodata, nici macar primul sarut sunt cam disperat :) Sincer sa fiu mi-...? (mai mult)
Bună seara, în urmă cu aproape 2 săptămâni am avut un contact sexual protejat dar în timpul preludiului eu i- am atins penisul partenerului meu iar apoi mi- am introdus eu degetele în vagin (nu...? (mai mult)
Sall all. Cand o strig pe iubita mea „buze dulci" ea se supara si imi spune ca sunt un fraier. de ce? Evident dau funda ( ce credeai? ca sunt poponel?)
Salutare, pot să îmi fac parul ceva de genul la salon permanent, gen îmi place stilul asta https://www.instagram.com/p/C29wyhpPjt2/?igsh=amZpNzZiOH M4dzkz Sunt 2 poze într- o poză mie îmi place...? (mai mult)
Bună seara, pe 18 februarie 2024 eu și iubitul meu am avut un contact sexual iar la preludiu eu mi- am introdus degetele în vagin ceea ce este posibil să fi avut lichid preejaculator pe degete acum...? (mai mult)
Hey lume ce parere aveti despre o femeie care face sex cu doi bărbați intr- o seara, le fura la fiecare o cantitate de sperma, le amesteca și fuge la clinica sa ii se insemineze astfel încât sa ...? (mai mult)
Hey domniilor cum reactionati atunci când soția are contracții și o duceți la spital sa nască, iar acolo în sala de nașteri ea naște și vedeți ca copilul e de alta culoare și nu seamănă...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Aș putea fi însărcinată dacă sunt virgină, dar m- am jucat cu prietenul meu? Amândoi eram doar în lenjerie, nu am observat spermă, dar era cu penisul pe lângă...? (mai mult)
Întrebare destinată în special fetele, doamnelor. Ce vă faceți să spuneți că el este alesul? După un x număr de relații și aventuri, ce vă determină să spuneți... El este. Să fie ...? (mai mult)
O intrebare la care as vrea răspunsuri sincere de la fete si femei pe baza experiențelor personale. Se spune că pe măsurate, lungimea medie a penisului in România e 12. 73cm. Totuși sunt mulți...? (mai mult)
Hey domnilor, cum reacționați atunci când voi sunteți urâți si mici de înălțime, iar soția va propune sa rămână gravida prin inseminarea artificiala cu sperma unui bărbat frumos si înalt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.