| Anaiad4321 a întrebat:

8 luni de relatie, nici un orgasm.
Sunt cu acest baiat de 8 luni, foarte slab in pat, il tine fara sa exagerez 30-45 de secunde, in 10 minute se termina de 4 5 ori iar eu deloc. O are şi mica.
Nu face nimic in privinta aceasta, rade si glumeste cand ma vede frustrata dupa ce se ridica din pat.
Sexul e important pentru mine, ma gandesc sa ii dau un ultimatum?! Sau sa ii spun in fata cat de slab si patetic mi se pare in pat?
Mă simt tare ghinionista, am tot stat 8 luni si am tot sperat dar degeaba. Sexul e important pentru mine si pentru e de altfel.

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Dar de ce stai cu el?

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

Mamă, parcă zici că e iepure! Auzi, de 4-5 ori în 10 minute!
Fată, ia-ți un vibrator dacă vrei să mai stai cu el; sau caută pe unul care știe ce și cum să facă să poți vibra de plăcere în p...(atul) lui.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa-i spui un ultimatum, sa-l faci sa se simta prost ca o are mica si termina repede... Bine. Dar chestiile astea iti aduc tie orgasmul? Nu.
Refuza sexul cu el, cere "o pauza", cauta alt iubi.
Chiar n-ai de ce sa il pastrezi pe asta.
Nu te chinui cu discutii, spune-i ca vrei altceva. Daca insista, spune-i ca are lindicu minuscul si si-o scutura prea repede. Cred ca vei scapa de el pentru totdeauna.

Răspuns utilizator avertizat
| Crackman a răspuns:

Esti o scursura de om, stai si te plangi pe internet in loc sa faci ceva direct cu problema ta. Nu prea ii pasa nimanui ca ti a murit pisica de frustrare sexuala, ala este pinochio in miniatura sau mai stiu eu.
Acum lasand la o partea toate cele de mai sus, nu sunt de acord sa ceri sfat pe net pentru asa ceva.
1. Nu iti place pleci
2. Cauti ceva compatibil
3. Comunica intodeauna cu partenerul pentru a evita asa ceva

| iulia0514 a răspuns:

Lasă-l! Dacă nu te satisface asta e are balta peștelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caută alt bărbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-l pe Terente laughing

| OmBanal33 a răspuns:

2 din cele 3 zone erogene se afla pe corp nu in el, poti ajunge la orgasm si fara penetrare, experimentati, poate se pricepe la altceva dar nu la penetrare

| Bogdanel27 a răspuns:

E o problemă destul de urâtă

| balalaika69 a răspuns:

Continua cu el că sufletul contează.