Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 22 Februarie 2025 sunt:
Hey lume ce parere aveti despre o femeie care face sex cu doi bărbați intr- o seara, le fura la fiecare o cantitate de sperma, le amesteca și fuge la clinica sa ii se insemineze astfel încât sa ...? (mai mult)
Hey domniilor cum reactionati atunci când soția are contracții și o duceți la spital sa nască, iar acolo în sala de nașteri ea naște și vedeți ca copilul e de alta culoare și nu seamănă...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare. Aș putea fi însărcinată dacă sunt virgină, dar m- am jucat cu prietenul meu? Amândoi eram doar în lenjerie, nu am observat spermă, dar era cu penisul pe lângă...? (mai mult)
Întrebare destinată în special fetele, doamnelor. Ce vă faceți să spuneți că el este alesul? După un x număr de relații și aventuri, ce vă determină să spuneți... El este. Să fie ...? (mai mult)
O intrebare la care as vrea răspunsuri sincere de la fete si femei pe baza experiențelor personale. Se spune că pe măsurate, lungimea medie a penisului in România e 12. 73cm. Totuși sunt mulți...? (mai mult)
Hey domnilor, cum reacționați atunci când voi sunteți urâți si mici de înălțime, iar soția va propune sa rămână gravida prin inseminarea artificiala cu sperma unui bărbat frumos si înalt...? (mai mult)
Cum ați reacționa dacă o prietenă (din copilăie) ce e măritată v-ar spune sa faceți un copil împreună pentru ca soțul ei nu poate sa o lase însărcinată?
Ofer Funda! Am făcut- o cu prietena mea pentru prima dată fără prez, in general făceam protejat, m- am spălat înainte de contact cu 5 ore. apoi înainte de act sexual m- am spălat pe penis ...? (mai mult)
Ofer funda! Am făcut- o cu iubita mea neprotejat, de obicei făceam protejat am incercat și fără prez, am făcut duș înainte cu 3 ore total, apoi după acele câteva ore am făcut- o cu ea fără...? (mai mult)
Salutare! Știu că o întrebare destul de proastă. Dacă am făcut- o fără prezervativ și am scos la timp poate să rămână însărcinată? Vreau să specific că a fost prima dată pe ziua aceea,...? (mai mult)
Buna, am o intrebare, de curand am fost la ginecolog si mi- am facut un control deoarece aveam un miros neplacut al secretiei vaginale, si ma deranja, eu am avut contact sexual cu prietenul meu, luasem...? (mai mult)
Daca am 15-16 cm pot satisface femeile?
Ce să aleg dintre un caluclator sau o femeie?
Vreau să știu și eu site-uri unde pot găsi gay de 16-17 ani, știu că nu este o aplicatie de date TPU dar am zis sa încerc, sunt din Timișoara apropo
Mai fratilor! Deci efectiv am dat la sute de fete mesaje( evident ca n am inceput cu Hei buna!) Deci vb cu ele, toate bune si frumoase, si cand sa le cer nr de tel/ chem la date, gata, seen! Simt ca...? (mai mult)
Bună! Înainte cu ceva timp când ol saturam pe iubitul meu pe gat, ii plăcea și se simțea bine adică observam ca era excitat. Acum, daca îl sărut pe gat, nu mai are nici u efect, adica asa ...? (mai mult)
Bună TPU, am propus unui tip sa ne vedem ( e politist), el raspunde foarte greu la mesaje, cam în 1 zi 2 zile, nu prea mă caută mai deloc, înțeleg că lucrează, dar doar atunci când pun...? (mai mult)
Ce înseamnă când un bărbat îți întinde mana în timpul unei întâlniri?
Salut. Am 24 de ani și am o dificultate în ceea ce privește viața sexuală. Nu mi s- a mai întâmplat până acum asta. Am momente când sufăr de impotență in timpul actului sexual pe moment dar...? (mai mult)
Hei bună revin cu întrebarea pe 8 februarie a inceput mesteuatia mea iar pe 13 s- a terminat iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare în interior întrebarea mea este de ce nu...? (mai mult)
Salut! Am 18 ani si de la un timp ma simt atras de peofa mea de mate. Ea nu a dat niciun semn spre mine, dar nu pot sa- mi iau gandul de la ea si sa nu ma masturbez pe pozele ei. Aveti vreun sfat sa ma...? (mai mult)
Hei, Eu și iubitul încercăm sa facem si anal dar nu intra, efectiv plang de durere. Un 19+ grosime de nu pot sa o strang in mana, un sfat ceva, sau sa ne oprim? Deși.
Vreau o parere despre reactia partenerului! Un sfat un ajutor! Pentru ca imi da mereu tendinta caci eu am probleme psihice! Desi intuitia mea stie exact cum sta treaba! Nu pot sa adorm am prea multe ganduri! ...? (mai mult)
Cum o conving pe iubita mea sa facem dragoste? am 7 luni cu ea de relatie,o excit,o ating acolo jos etc,dar nu vrea, dau funda
Hey doamnelor, cum reacționați dacă soțul vostru va cumpara un mărțișor ieftin de 50 de bani de la vânzătoarea de pe strada? Ati aprecia sau l-ați arunca la gunoi?
Bună seara, am și eu o urgență, iubita mea și- a atins organul genital de penisul meu și eu aveam lichid preejaculator Ne- am atins organele unele de altele iar după am avut preludiu (i- am ...? (mai mult)
Am si eu o problema, am facut sex cu iubita mea pe data de 17 noaptea fara prezervativ, si dupa 12 noaptea adica pe 18 fara prezervativ, 18 fiind prima zi din perioada de fertila, cea cu sanse mici...? (mai mult)
Bună! Pe 4 feb am luat pastila de a doua zi pentru ca s- a rupt prezervativul, după 3 zile a început să- mi curgă sânge și m- a ținut cam 3 zile. Am luat pastila la puțin timp după ce a rupt...? (mai mult)
Dacă un bărbat se uita fix în ochii tăi câteva secunde ce înseamnă?
Salutare! A folosit careva MaxiStim M?
Sunt in depresie severa si nu mai stiu cum sa ies. Am aproape 29 de ani si sunt singura. La varsta de 14 ani eram la un pas sa fiu violata. Au urmat atacuri de panica timp de un an. Mi- am revenit cat ...? (mai mult)
Am si eu o problema, am facut sex cu iubita mea pe data de 17 noaptea cu prezervativ, si inca o data fara prezervativ dupa 12 noaptea, adica pe 18, 18 fiind prima zi din perioada fertila. La contactul...? (mai mult)
Salut am 18 ani recent mi- am început viata sexuala cu o excorta și vreau sa spun ca ma doare în momentul când fac sex simt o mica durere ce pot face în acest caz? Am discutat asta cu doctorul de ...? (mai mult)
Salut! Sunt adolescent si in urma cu cateva zile, am intretinut un act sexual, si am suspiciuni că am pus prezervativul invers, dar el nu s- a rupt deloc in timpul actului din cate am vazut. Cum imi...? (mai mult)
Hei fetelor, spuneti-mi ca și voi aveți iubiți nebuni și ca nu sunt singura pe care o trezește cu... în mine, știți voi:)))
Dacă iubitei mele i-a întârziat menstruația cu 4 zile, in momentul de fata o doare burta dar nu ca de obice, mai slab, poate fi însărcinată?
Salutare tuturor, am o problemă de natură sexuală în urmă cu o luna am avut un contact sexual neprotejat mai brutal (mi- s- a rupt ața) și evident mi sa făcut o rană, după ce rana mi s- a vindecat...? (mai mult)
Hey lume, în primul rând vreau sa facem liniște si sa ne îndreptăm atenția către utilizatoarea Fatamuntilor în fata căreia vreau sa fac o plecăciune si sa ingenunchiez, datorită ei am găsi...? (mai mult)
Bună am avut un contact sexual cu ejaculare în interior iar după o săptămână a apărut durerea în zona pelvine partea stângă știe cineva de la ce poate fi?
Pe data de 24 feb am avut contact sexual cu iubitul meu ne potejat si protejat doua etape nu si a dat drumul in mine sau cv dar poti avea dubi de la secretia aceea sa se intaple ceva? Vreau sa precizez...? (mai mult)
Bună ziua! Am și eu o întrebare, dacă mă puteți ajuta. Am avut un contact sexual eșuat (adică s- a rupt prezervativul) în data de 18 ianuarie. Pe 19 am luat pastila de a doua zi. La 6 zile diferență...? (mai mult)
Salut TPU am o întrebare pentru voi! Sunt împreună de 4 ani cu o fată am cerut.o de nevastă a acceptat, am plecat în Anglia în vacanță și când ne.am întors de acolo eu am răcit lat la pat...? (mai mult)
E tragic daca o fata e inca virgina la 28 de ani?
Pentru fetele credincioase: cate de des faceti sex? (in caz ca sunteti casatorite bineinteles)
Nu cred ca am vazut vreodata o intrebare aici despre frica de boli sexuale. Se vorbeste mereu de contacte neprotejate si sarcini, dar atat. Cred ca sunt oameni care nu s- au testat in viata lor si totusi...? (mai mult)
Salutare! O tipa care e pe stop poate ramane gravida daca partenerul ejaculeaza in ea?
Bună ziua, dacă prietena mea a avut dureri in timpul actului cât și după câteva zile la rând, dureri de ovare pot duce la o întârziere de 3- 4 zile a menstruației? Menționez ca simte dureri...? (mai mult)
Bună ziua, dacă prietena mea a avut dureri in timpul actului cât și după câteva zile la rând, dureri de ovare pot duce la o întârziere de 3-4 zile a menstruației?
Iubita mea vrea să ne separăm fiecare la casa lor după aproape un an jumate de relație care am stat împreună în propia noastră casă (chirie) ea zice ea să se ducă înapoi acasă la ea și eu...? (mai mult)
O relatie de 2 ani de zile, ea 19, eu 20 de ani, de cand a inceput facultatea anul acesta, petrece foarte mult timp cu prietenul ei de 10 ani, de cand erau in clasele primare, dupa spusele ei. Ea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a