Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 22 Februarie 2025 sunt:
Salut! Am o frica, am facut sex cu iubita mea duminica si la sfarsitul actului cand am scos- o a ramas prezervartivul in ea, cu partea inferioara in afara vaginului. Ar putea sa ramana insarcinata?...? (mai mult)
Salut, am 18 ani și am o problema cu penisul, acesta nu se decaloteaza complet.Sunt încă virgin și doresc să- mi încep viața sexuală dar îmi este rușine deoarece la toți prieteneii mei se decaloteaza...? (mai mult)
Bună! Dacă sunt virgină e normal să nu intre degetul în vagin? Când împing simt un disconfort/ durere
Daca am facut sex protejat cu partenera mea (era in ultima zi de stop), nu mi- am dat drumul, prezervativul nu era spart(l- am verificat dupa la.baie) dar am conspirat ca lichidul seminal daduse pe langa,...? (mai mult)
A filtra însemnă a înșela?
As avea niște întrebări, rog seriozitate. Este posibil sa ramai însărcinată daca am făcut- o protejat iar partenerul a observat abia la final ca avea lichid preejaculator pe prezervativ? (Mi- ...? (mai mult)
Salut.Sunt un barbat relativ inca tanar am 26 de ani.Dar n- am avut niciodata iubita si prieteni apropiati am avut decat unul pana la varsta asta tin sa mentionez ca nici macar cunostinte nu am.In prezent...? (mai mult)
Bună ziua, am o întrebare, eu cu iubita mea am întreținut relații intime însă totul a fost protejat de fiecare dată, însă ia întârziat menstruația cu 2 zile și inca nu a venit, poate ...? (mai mult)
Ba frate nu înțeleg treaba asta cu donarea de sperma, eu cred că ar trebui interzisă, adică eu mă duc să- mi donez sperma pentru o sumă de bani și acel doctor o baga in vaginul altei femeie ...? (mai mult)
Hey baieti, cum reacționați atunci când sunteți cu iubita si cu gasca în oraș la masa iar iubita voastră trage pârțuri constant fără nici o jena?
Buna TPU, am venit cu o întrebare. Acum 2 săptămâni am făcut avort chirurgical iar astăzi am avut făcut sex anal și din greșeală prietenul meu a băgat- o in vagin (nu toată) adică când...? (mai mult)
Buna, iubitul meu a inceput sa prefere jocurile in locul meu... Noi suntem intr- o relatie la distanta, pentru o perioada a fost totul bine chiar daca eram unul langa altul fizic sau nu. Dar de o perioada...? (mai mult)
Salut, dacă eu ultima oara m-am masturbat acum 1 luna și fac și sala și azi din grsl mă masturbai iar o sa scadă testorenul?
Daca am Candidoza pot ave lipsa de menstruatie? Raspuns va rog mult
Salutare. Știți grupuri de telegram sau chaturi pentru persoanele care doresc sa facă uro-scato? Mă refer la acele persoane care doresc sa facă asta din plăcere nu contra cost. Mulțumesc!
Salut! M- am despartit de fosta mea de Luni. Adica de o saptamana Si nu stiu ce sa fac. Inca o iubesc si tin la ea. Acum o luna am avut o cearta cu ea. Dupa ne- am impacat. Acum 3 saptamani o plecat ...? (mai mult)
Bună ziua! Aș vrea să îmi răspundeți la întrebarea de mai jos pentru că sunt îngrijorată dar și paranoică. Sunt șanse să rămân însărcinată dacă în ziua ovulației, partenerul a introdus...? (mai mult)
Buna! A luat cineva mlădițe de zmeur pentru reglarea menstruației? Menționez ca eu le iau de aproape 2 luni, și in aceste 2 luni menstruația mi- a venit la aceeași data doar ca in continuare aveam...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când soțul dumneavoastră va face un cadou scump de ziua voastră si aflați ulterior ca a fost cumpărat din banii vostri puși la comun si nu din banii lui ...? (mai mult)
Voua cum va plac gagicile? Preferati una cuminte sau mai "obraznica"?
Buna ..Am o întrebare mai delicata, in special pentru fete. După cât timp de relație faceți sex cu partenerul vostru? Sau cat timp credeți că e necesar pentru a ajunge in punctul ăla? Eu una nu...? (mai mult)
Cum as putea face pipi in timpul actului sexual? Fiind fata
Salut, după cat timp de la circumcizie credeți ca se poate face sex (dar cu prezervativ)?
Cei care aveti prieten/prietena cu beneficii, cat de des va întâlniți? De cate ori pe luna?
Hey Am făcut- o cu iubitul meu protejat seara... După contact am luat somn ambi el doar sa șters si a urinat, urm zi la ora 15 am vrut sa facem... El a atins exteriorul prezervativului cu vârful ...? (mai mult)
Hey TPU, in urma cu 7 luni fostul meu s- a despartit de mine, eu sunt in Romania acum, el in Anglia, imi este atat de dor de el, dar el nu mi- a scris deloc de cand am plecat din Anglia in urma cu...? (mai mult)
Buna! In timp ce faceam sex cu iubitul meu protejat, cand si a dat drumul am simtit ceva cald in mine si m- am tras, insa dupa aceea am verificat prezervativul si nu era spart. Credeți ca ceea ce ...? (mai mult)
Ce înseamnă femeie Queer?
Baieti 15cm la 15 ani e bine?
Eu și fosta mea iubita ne- am despărțit acum 2 ani.De atunci mă gândesc mereu la ea, mi- e dor de ea.Am ieșit iar afara prin noiembrie și n- am putut sa mă împac cu ea am fost "prieteni cu beneficii"...? (mai mult)
Cum gandeste o fata cu care vorbesti de o luna, iti spune ceva de genul asta. Simt ca meriti mai multa iubire. Incerc sa iti ofer cat mai mult. Ca ma vede pe mine ca o iubesc dupa gesturile pe care...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reactionati atunci când îl prindeți în flagrant pe soțul cu amanta si o luați la bătaie, iar următoarea zi aflați ca soțul v- a dat în judecata pentru ca ati agresat...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Un sfat mai exact. Situația sta in felul următor. Am avut o relație, cu prima mea iubire acum 1 an, aceasta durand 2 ani. Fiind la o vârstă destul de frageda (15- 17 ani) a...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când veniți acasă obosite de la munca în ziua de Dragobete iar iubitul vostru nu v-a așteptat cu masa pusă si nici cu un buchet de flori?
Heyyy! Credeți că există dragoste la prima vedere sau ajungi să iubești acea persoană cu timpul?
Hey, după 7 ore mai poate exista spermă pe penis? Sau în 7 ore au murit spermatozoizii de pe țeavă și de pe penis? Un raspuns va rog dau funda
Complicat sau nu? Habar n- am știu ca e aglomerat cu subiecte de genul dar am zis sa încerc. Salutare la toți, am sa va povestesc și eu o trăire mis curios ce părere aveți. Am cunoscut ...? (mai mult)
Bună, am 26 de ani pe 16 februarie am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare în vagin. Intrebarea mea este pot rămâne în orice zi gravidă sau neapărat trebuie să fiu la ovulație? Am făcut...? (mai mult)
Sunteti de acord cu inselatul? E ok sa ai amanti/amante?
Bună, am o întrebare ce mă frământă, trebuie neapărat să fii la ovulație ca să poți rămâne însărcinată sau se poate și în orice altă zi?
Pentru fete,ai prefera un partener mai mic de înălțime că tine? Ai încercat vreodată să te întâlnești cu un bărbat mic de înălțime? Fiți sincere, fara vrăjeală
As dori sa îmi răspundă bărbați mici de înălțime între 1, 50 și 1, 65,ați avut vreodată o iubită? cate respingeri ați avut parte? In mod sincer nu vrăjeală
Bună... întrebarea mea in felul următor...imi place de o fată și ea știe de asta i- am spus, dar mă refuză. A spus că nu vrea cu mine să fie într- o relație serioasă a spus să o uit dar ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra cam cat la suta din femeile in varsta ar intretine relatii sexuale cu baieti tineri? Dar femeile in varsta care nu intretin relatii sexuale cu baieti tineri desi sunt atrase si ele...? (mai mult)
Ar trebui să-mi fie rușine să merg la ginecolog? Totuși mi-e puțin frică pentru ca n-am fost niciodată si mi-e rușine, totuși trebuie să-mi arăt păsărica și mi-e rușine e normal
Bună, pot sa fac sex cu o fată în mod forțat dacă ea este de acord sa meargă cu mine la un hotel?
Bună am o întrebare mie trebuia să mi se termine ciclu acum 2 zile și în a3a zi seara m-am masturbat care este motivul încât încă mai sunt pe ciclu?
Am o intrebare am facut sex cu prietenul meu in timpul menstruatie, iar acesta si a dat drumul deasupra fundului meu e posibil ca vre o picatura sa fi ajuns in vagin? Daca da pot ramane cumva...? (mai mult)
M-am pierdut pe mine, vreau sa ma regăsesc dar ca sa fac asta trebuie sa renunt la ea si nu vreau…. Nu ma simt bine in relația pe care o am dar nici nu vreau sa renunt la ea…. Un sfat bun?
Buna TPU am doua intrebari. Sperma la analize in cat timp dispare din sange definitiv? Dar pilula de a doua zi pe care am luat o acum un an? Doresc sa stiu cand dispar ambele din sange si daca se vad la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!