Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 22 Februarie 2025 sunt:
Buna TPU am doua intrebari. Sperma la analize in cat timp dispare din sange definitiv? Dar pilula de a doua zi pe care am luat o acum un an? Doresc sa stiu cand dispar ambele din sange si daca se vad la...? (mai mult)
Stiti careva grupuri interesante de telegram/discord gen fete cuminti sau altele de genul asta?
Buna, am și eu nevoie de niște răspunsuri. Am făcut sex uscat cu iubitul meu, noi avand haine pe noi, iar el a ejaculat in boxeri. Exista riscul apariției unei sarcini? Precizez ca eu am fost in...? (mai mult)
Dacă iau pastile de potenta (pops) Ma tine mai mult?
Buna! Sunt fete pe aici care au lovit baieti intre picioare? Daca da, de ce? Ce ati simtit cand ati facut asta?
Am facut sex neprotejat cu iubitul meu, aveam dubi ca sunt însărcinată asa ca am facut un test de sarcina şi da sa, dovedit ca sunt însărcinată eu am 18 ani şi părinți mei nu ştiu ca, sunt...? (mai mult)
Daca sunt in prima zi de menstruatie iar el si a dat drumul in mine pot ramane insarcinata?
De fimoza poti scapa fara circumcizie? mi se pare o prostie sa iti 'tai' pielea aceea. bine pare o prostie si sa stai cu ea mereu. apropo. cat noroc nu am avut de am fimoza? am vazut ca 1% persoane...? (mai mult)
M- am indragostit la prima vedere si nu stiu ce sa fac. O vad mereu in metrou, iesim amandoi de la job la aceeasi ora, ea vine din alta directie, dar ne intersectam, chiar daca nu o vad in metroul ...? (mai mult)
Salut! În jurul orei 9 azi dimineață, un băiat mi- a spus 'te pup și îmbrățișez, draga mea fata' ????????????????. Ce credeți că a vrut să însemne? Băiatul pare să fie focusat doar pe ...? (mai mult)
Bună ziua! Pe data de 11.01. 2024 prietena mea a făcut avort medicamentos luând prima pastilă, iar pe 13.01. 2024 a luat cea de a doua pastilă. A avut sângerări cam 4- 5 zile, dar tratamentul...? (mai mult)
Ceau, duminică trecută am făcut sex neprotejat și am aflat ca am candida, am început marți să iau cremă și IntimoHelp recomandat de doctorița, pastilele astea sunt cumva ovule? pot să mă...? (mai mult)
Buna ziua! Am 17 ani, sunt baiat. Nu am avut niciodata o relatie, nu am avut primul sarut, nu am avut niciodata parte de experiente sexuale. Nu stiu, imi plac mult femeile, dar sunt timid, nu ...? (mai mult)
Ce te-a sau ce ar putea sa te determine sa ai o aventura cu un bărbat? frumusețea lui sau banii?
Bună ziua, aseară partenerul era foarte ud în capul penisului, gândul meu era ca și a dat drumul, dar mi-a răspuns ca era doar ud, ce poate fi?
Cei in cuplu, ce rutina zilnica aveti? Cum incercati sa spargeti monotonia zilnica? ( sa zicem ca nu sunt bani de vacanta, cluburi etc) Ce povestiti, discutati atat daca trebuie sa stai mult cu o ...? (mai mult)
Dacă am făcut anal cu prietenul meu și eram în ziua a 3 de ciclu și am făcut anal se intampla ceva (s-a jucat și cu degetele la mine în păsărică )
Mai sunt încă virgină dacă m-am masturbat numa pe glitorit și nu mi am băgat degetele adânc?
Bună tuturor, am o întrebare dacă azi e ziua ultima de ciclu și vreau să mă masturbez și nu îmi mai curge se întâmplă ceva?
Cum se comporta un prieten daca el te place?
DAU FUNDĂ! Dacă seara am facut protejat după doar mam șters și urinat... Și am adormit nu am apucat sa fac baie și urm zi m- am trezit la 3 după amiaza și. Am atins cu penisul exteriorul prezervativului...? (mai mult)
DAU FUNDĂ! Dacă seara am facut protejat după doar mam șters și urinat... Și am adormit nu am apucat sa fac baie și urm zi m- am trezit la 3 după amiaza și. Am atins cu penisul exteriorul vaginului...? (mai mult)
Hey TPU! Acum 4 zile i- am luat rangă la karate unui tovarăș de care îmi place foarte mult (e iubirea vieții mele). După ce mi- a cântat la pian 2 ore i- am zis ca- l plac și mi- a zis că "are...? (mai mult)
Hey. Dacă un baiat îți scrie numele într-un mesaj, înseamnă că te place?
Pe programul SuperOne dă și videoclipuri p0rno japoneze?
Buna! Am nevoie de niste sfaturi! Am o colega la facultatea pe care am inceput sa o simpatizez, iar uneori simt ca si ea trimite semnale. Totusi, nu am inca o discutie serioasa. Cum as putea sa o abordez...? (mai mult)
Buna! Am nevoie de ajutorul vostru! Am o colega foarte draguta pe care cred ca am inceput sa o plac. Ideea e ca si ea da uneori mici semne, dar nu e nimic concret. Cum as putea sa o abordez pentru a ...? (mai mult)
Buna, am o intrebare putin mai rusinoasa, dar asta este. Eu si iubitul meu am facut aseara pentru prima oara sex anal. Este normal ca acum dupa peste 12h, sa simt asa ca o febra musculara in fund? Nu...? (mai mult)
Salutare tuturor. In data de 18.02. 2024 am facut sex protejat cu prietena mea, doar ca in timpul handjob- ului mi- au curs 3 picaturi de lichid preejaculator pe care ea le- a sters cu un servetel umed....? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Fetelor, sa zicem ca dupa cateva intalniri reusite cu un baiat va hotarati sa acceptati sa mergeti acasa la el.Ei bine cand va duceti la toaleta observati ca pe peretele de langa...? (mai mult)
Buna, vin cu o intrebare, ultima zi a ciclului menstrual din luna precedenta a fost 15 ianuarie. Am fost fertila de pe 31 ianuarie pana pe 6 februarie, ovulatia am avut- o pe 5 februarie. Mentionez ...? (mai mult)
Bună, dacă am făcut sex neprotejat cu o zi înainte de a începe perioada fertilă(adica cam cu 6 zile înaintea zilei de ovulatie), fără ejaculare în interior și fără vreun alt act cu câteva...? (mai mult)
Am un coleg la munca pe care il plac, dar nu stiu ce sa fac. In pauze iesim separat deci nu am cum sa vorbesc cu el. Pe drum spre casa mergem cu mașini diferite. Nu am nicio ocazie sa raman cu el. Ce...? (mai mult)
Cum poti sa iti faci o iubita ca fata? Stau intr-un sat mic si nu prea am sanse ca cunosc fete si nu stiu de unde sa incep pe net
Buna, as avea si eu nevoie de o parere, de 3 ani incerc sa imi incep viata sexuala cu partenerul si nu reusim. Am fost la ginecolog ca sa excludem orice cauza de naturala medicala si totul a fost in ...? (mai mult)
Buna seara, mi s- a schimbat metoda contraceptiva si am ramas cu 6 cutii de milligest cumparate in avans ce au termen de valabilitate pana in luna noiembrie 2024. Daca exista doritori le predau personal...? (mai mult)
Bună, tin sa zic din prima ca nu ma sperii de o posibila sarcină, doar ca nu știu unele lucruri, deciii, sunt în perioada de ovulație si partenerul meu și- a introdus degetele cu sperma in vagin...? (mai mult)
Cat timp nu am voie să fac sex dacă am făcut ciupercă vaginală de la antibiotice? Iau tratament
Bună! Am 17 ani și mi- am început viata sexuala acum 5 zile. Nu m- a durut aproape deloc, dar mi- a curs destul de mult sânge. Problema este ca de atunci tot găsesc puțin sânge pe lenjeria intima,...? (mai mult)
Credeți în conceptul de "amprentare sexuala"? Vă simțiți atrasi sexual și emoțional de persoane cu anumite caracteristici, trăsături faciale, asemănătoare cu cele ale părinților...? (mai mult)
Salut! De ce miros barbatii lenjeria femeii? :))) Am vazut ceva video pe ig si chiar sunt curios. :)
Salut! Pastilele de erecție au efect chiar și când ești obosit? Sau doar când ești odihnit?
Ce face un băiat când îi place de o fată? Vreau muuulte răspunsuri!
Buna ziua tuturor. Cum pot face sa nu mai fiu așa disperat după o relație, de exemplu sa am o iubita, recunosc că îmi doresc pe cineva în viața mea cu care sa împărtășesc lucrurile și ...? (mai mult)
Daca îți bagi o jucărie sexuala, în organul sexual feminin, ramai virgina?
Am 16 ani si eu si iubitul meu am facut neprotejat el are 19 ani am facut cu acordul meu si aş vrea să vă întreb daca exista posibilitatea sa ramân gravidă?
Buna, am 14 ani și un prieten mai mare mă va duce la o fata sa am prima mea relație sexuală, o am de 16 cm dar nu stiu cum o sa fie și mi- e frica sa nu ejaculez prea repede, ce sfaturi îmi dați...? (mai mult)
Un fost amic m- a contactat, dorind sa ne reimprietenim si eu am refuzat pe motiv ca a gresit foarte mult fata de mine in trecut si ii repet ca nu doresc sa vorbim, dar el tot imi trimite cereri de prietenie...? (mai mult)
Ce se intampla daca mi- am pierdut interesul pentru a face sex? Dupa o perioada mai lunga fara sex, nu iti mai doresti la fel de mult sa ajungi in pat, si mai ales nu cu oricine... poate astepti o relatie,...? (mai mult)
Bună seara! Am 25 ani, iar de când mi- am început viața sexuală eu nu am simțit niciun fel de plăcere cu nicio fată cu care am fost. Îmi puteți spune cum să fac sau ce să iau să simt...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!