Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 22 Februarie 2025 sunt:
Bună seara! Am 25 ani, iar de când mi- am început viața sexuală eu nu am simțit niciun fel de plăcere cu nicio fată cu care am fost. Îmi puteți spune cum să fac sau ce să iau să simt...? (mai mult)
Buna tuturor, as vrea sa știu și eu dacă pot rămâne gravida dacă am luat spermă pe deget și am pus înăuntru dintr- un prezervativ care era de 4 zile in camera băgat intr- o cutie și as vrea...? (mai mult)
Am avut contact anal si dupa ce urinez imi curge un lichid alb e normal? Mi-e teama sunt riscurile unei sarcini?
Buna. Am 25 de ani, fac 26 de ani in August, ar mai avea rost sa imi fac vaccinul HPV? Am citit ca dupa 26 nu prea ar mai avea rost, deci mai am timp ramas. As vrea macar preventiv. Ce parere aveti?
Bună din nou, vreau să vă cer părerea, și ce să fac. V- am povestit despre prietena mea data trecută, pentru cei care nu știți vă povestesc pe scurt, am o relație de aproape 4 luni cu o ...? (mai mult)
Dacă seara am facut protejat la ora 9 seara... Și doar m- am șters următoare zi la ora 4 după amiaza. Am facut protejat... Și ma tem pentru ca... Doar m- am șters seara trecuta și urinat. Ma ...? (mai mult)
Salutari la toata lumea! Fetelor, sa zicem ca intr- una dintre zilele Triunghiului de Foc(14 februarie, 1 martie, 8 martie)in loc sa va ofere flori, ciocolata sau alt cadou scump iubitul vostru va ...? (mai mult)
Hey doamnelor, cum reacționați atunci când iubitul va propune sa va mutati împreună si va spune ca el nu crede în lozinca sexista cu banii la comun si ca nu e de acord cu așa ceva? Cum gestionați...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla atunci când vrei "senzații tari" ca la 20 de ani? În afara de atac miocardic acut sau căderea protezei dentare?
Buna! Ultima menstruatie am avut o pe 7 feb, ciclul meu e de aproximativ 32 de zile.Ieri, 18 feb, iubitul meu a bagat o foarte putin, de cateva ori, dar nu si a dat drumul. Acum ne facem griji, daca...? (mai mult)
Bună, am o întrebare și vă rog fără jigniri, prietenul meu și cu mine am vrut să vedem cum e ejaculrea înăuntru și aseară ne- am, , iubit" în jur de ora 10 jumate noaptea...menționez că...? (mai mult)
OFER FUNDĂ! AM AVUT CONTACT SEXUAL PROTEJAT, SEARA, după ce m- am finalizat m- am dus la baie și m- am șters, după m- am pus la somn asta fusese ora 8- 9 seara și nu mai facusem dus doar ce m-...? (mai mult)
Un tip m- a întrebat aseară : Nu ai întâlnit niciodată pe cineva care îți este simpatic? Nu stiu cum sa explic prin cuvinte sentimentul. Eu m- am adresat asa: Eu nu ma bazez pe sentimente, ceva...? (mai mult)
Buna! Suntem într- o relație de un an și jumătate și simt ca deja suntem ca 2 prieteni buni. Încerc mult sa întrețin atmosfera sa fie flirtul acela de la inceput, comunicare despre orice si glume...? (mai mult)
Buna,ce se întâmplă dacă fac sex cu o persoană de 63 ani?
Salut, azi când am făcut sex neprotejat cu iubitul meu am simțit așa o mâncărime înăuntru ( țin să menționez ca a trecut o săptămână de când nu am făcut- o ), mă gândesc ca poate fi...? (mai mult)
Salut, doresc să știu cum aș putea să îmi țin penisul decalotat încontinuu, nu am probleme cu decalotarea, pot foarte ușor să l decalotez dar doresc ca atunci când se scoală să fie deja ...? (mai mult)
Userul SkandallKamataru mi-a spus că sa fac sex sa îmi fac prietena? Doar pentru sex sa ai o relație cu o fata?
Salut TPU! Am o problema de care imi e rusine, nu mai simt nevoie de dragoste cam de doua saptamani. Locuiesc in strainatate si dupa un an de relatie la distanta cu prietena mea (ne vedeam in fiecare ...? (mai mult)
Prietenul meu s-a desparțit de mine din cauză că m-am ingrăşat. Nu mi se pare normal. Dacă am 72 de kg înseamnă că sunt grasă? Câte kg ar trebui să am la varsta de 21 de ani?
Buna! In decembrie mi- a venit menstruatia, in ianuarie nu si nici pana acum.Am facut mai multe teste lunile astea si toata au iesit negativ.Tin sa menționez ca am facut o protejat mereu si verficam ...? (mai mult)
Salut TPU Am inceput sa vorbesc cu un baiat. Am iesit totul era okeyy. Dar dupa cateva zile am deschis subiectul despre relatii. El a zis ca nu vede cu mine o relatie acum dar poate in viitor da pentru...? (mai mult)
Bună dimineața! Am o întrebare la care aș vrea să îmi răspundeți foarte sincer. Împreună cu iubitul meu am avut un moment mai intens. Aceasta își atinsese penisul iar la un minut după, mi-...? (mai mult)
Salutare dragi prieteni! Revin cu noua intrebare ca tare mi- a fost dor sa pun intrebare pe aici. Dragi baieti/fete sa zicem ca sunteti acasa si primiti un telefon de la partener in care va spune ca ...? (mai mult)
Pareri despre dating-ul din 2024 Chiar a devenit lumea chiar asa de superficiala?
Salut TPU sunt cu prietena mea de 1 an impreuna, ideea e ca eu am fost plecat 8 luni si ne- am vazut am stat la ea o saptamana am facut sex dar nu o pot face sa isi dea drumul, am vorbit despre asta ...? (mai mult)
Ar fi normal sa vreau o partenera care sa fie "bărbatul casei"? Gen sa îmi spună ea ce sa fac etc
Credeți că te poți educa din filmele deocheate? In semnul de educație sexuale.
Buna tpu..Am o nelamurire In urma cu 3 saptamani am luat o pastila EllaOne, de ieri observ niste scurgeri maronii. Din ce m- am documentat am inteles ca este normala treaba… Am nevoie de mai multe ...? (mai mult)
Buna seara! Eu si iubitul meu facem sex regulat, neprotejat, fara ejaculare inauntru, nu ne ferim de un copil, dar nici inca nu l provocam inentionat, caci sunt foarte tineri 20 si 23 de ani. de ceva...? (mai mult)
O relație cu benefici virtuala? Ar veni gen faci cu respectiva sexting și o plătești pentru asta?
Bună am 26 de ani am o relație de 10 ani nu am copii dar mi-aș dori însă zilele trecute iubitul meu a ejaculat în interior nu sunt la ovolutie este posibilă o sarcină? Mulțumesc
Buna ziua, am gasit o aplicatie de dating, numita "badanga". Poate sa imi spuna care ce a folosit- o cat de fiabila ar fi? Exista posibilitatea sa iesi cu cineva de pe acea aplicatie? Multumesc...? (mai mult)
Bună! Cu excepția sarcinii, care ar mai putea fi motivele întârzierii ciclului menstrual?
Bună TPU! am 99 de kg şi sunt insarcinată în 5 saptamani. Ştie cineva dacă pot ține un regim şi câte kg pot slăbi în timpul sarcinii? Măcar în primele luni pot slăbi 10 kg? Vă rog să mă...? (mai mult)
Bună! Am intrat într- o problemă foarte mare. aveam un coleg la lucru cu care vorbeam tot, ne înțelegeam foarte bine dar el a ajuns disperat după mine. M- a atins în zonele intime și de atunci...? (mai mult)
De ce uneori după ce fac dragoste am o stare de nervozitate, oboseala mentală? Și trebuie sa beau un energizant sa îmi revin sau sa dorm
Salut! Am și eu o curiozitate, de la ce cantitate de spermă poate rămâne gravida o femeie?
Buna! Dacă fostul mi-a propus o aventura de o noapte și eu l-am refuzat fiindcă consider ca nu vreau sa ma simt folosită doar când are nevoie zic ca am procedat ok, nu? Voi ce credeți…
Salut! Imi tot vine sa ma masturbez si nu stiu cum as putea sa nu mai o fac. Aveti niste idei?
Pe 3 decembrie iubita mea a luat pastila de a doua zi, astăzi s-a întâmplat.unn accident și să rupt prezervativul, se poate administra alta pastila după 3 luni?
Vorbesc cu o fata de 1 luna. Din ziua in care a inceput sa vomite putin seara, ne- am luat ceva filme. Apoi am inceput sa vorbim cat mai mult despre acest subiect putin in gluma, am devenit ...? (mai mult)
Merg la sala de ceva timp, iar de doua saptamani a aparut la sala un tip cu care nu m- am mai intersectat. Intr- o saptamana si ceva, ne- am intersectat de cateva ori si am observat ca tipul imi arunca...? (mai mult)
Cei puternici nu sunt iubiți. Sunt incomozi. Sunt greu de manipulat.Cei puternici știu ce simt, își cunosc drepturile și nu sunt dispuși să renunțe la ele. Știu să fie fericiți în ciuda tuturor.Au...? (mai mult)
Salut! Am 4 zile de cand sunt pe tratament cu cervugid (ovule) si de atunci am o secretie foarte galbuie. Este normal sau nu este ovulul introdus destul de adanc si curge? Vreau seriozitate!
Salut TPU am făcut operația de circumcizie au trecut 8 zile deja de la intervenție am avut erecție întâmplător si am un loc de foarte mic care s- a deschis credeți ca se mai vindecă sau trebuie...? (mai mult)
Am nelămurire cu mine însuși sunt într- o relație care nu știu dacă ma simt bine sau nu. efectiv nu mai știu ce e cu mine nu discut cu nimeni despre supărările mele și am început sa mă simt...? (mai mult)
Trebuie sa merg la mare cu actuala și un grup de prieteni. Problema este ca vine și fosta mea pentru ca e sora iubitei unui prieten din grup. (eu încă am sentimente pentru fosta, dar ea m- a înșelat...? (mai mult)
"Cum poți recunoaște semnele că un barbat este influențat de părinți sau are un comportament schimbat "dificil" el ca fire și nu prea vorbăreț anecdote doar ca vorbește partenera mai mult, într-...? (mai mult)
Salut, pe 23 ianuarie am avut contact neprotejat cu iubitul meu, precizez și- a scos- o cu 10 minute înainte de ejaculare, pe 28 ianuarie mi- a venit stopul, iar acum, după 3 sapt am dureri ușoare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!