Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ce se poate întâmpla dacă am făcut sex neprotejat in prima zi de terminare a ciclului?
Salutare. Am si eu o nedumerire, atentie mare cand citiți. Am facut sex PROTEJAT cu iubita mea cu 3- 4 zile inainte sa- i vina menstruatia (tin sa mentionez ca nu are o menstruatie regulata), am stat...? (mai mult)
Astazi am facut pentru prima data sex anal cu iubitul meu si nu stiu de ce nu m-am mai putut controla ca mi-am facut nevoile pe el, acum mi-e rusine sa mai vorbesc cu el.Ce as putea sa fac?
Buna TPU. Am 13 ani si cred ca sunt insarcinata. Acum 6 zile am facut sex cu iubitul meu care are 16 ani, pentru ca am vrut sa i satisfac placerile. TREBUIA sa- mi vina ciclul de 2 zile dar nu mi- ...? (mai mult)
Buna prietena mea are o nelămurire se poate sa rămână însărcinată dacă nu a avut contact sexual și ea era la menstruație, dar lichidul de la sperma de pe mâna prietenului ei i-a atins …?
Buna sunt o fata de 13 ani am inceput să mă masturbez la vârsta de 10- 11 ani și am devenit dependenta de fiecare data am o mâncărime la zona intima foarte excesiva și asta mă aduce la masturbarea...? (mai mult)
Salut, oare e o problemă dacă mă ud mai greu? în ultimul timp mă ud foarte greu înainte de a face sex, dar mă gândesc ca e de la oboseală sau stres, idei?
Bună! Cum poți sa iti dai seama ca esti însărcinată in 3 luni? Am făcut 2 teste in luna a doua si au iesit negative si acum in luna a 3 a un test care tot negativ a iesit, dar eu simt cand stau ...? (mai mult)
Ați facut vreodată scato?
Bună.Deci eu m- am întâlnit cu un băiat la o petrecere pe care îl cunoșteam de mult și el pe mine.Si a venit la mine să vorbim toată seara și asta am făcut. Apoi am decis să ieșim peste câteva...? (mai mult)
Buna, Am nevoie foarte mare de cat mai multe pareri. Traiesc o drama pe care am ales sa o traiesc... Am descoperit ca partenerul ma insela sexual timp de 3 ani cu o alta femeie ( se vedea de doua/3...? (mai mult)
Ok! Deci știu că o să întreb ceva penibil, dar cum se sărută de fapt o persoană? :) Și ar fi ok să sărutăm pe cineva dacă nu am fi spălați pe dinți, dar să zicem persoana ar da ea prima...? (mai mult)
Salutare! Caut pe cineva pe un site de sugardating si am auzit ca ar exista un forum/grup de telegram unde as putea gasi recenzii despre fetele de acolo. Ma ajuta cineva cu un link? Multumesc!
Hey baieti cum reacționați atunci când locuiti cu iubita voastră care are un copil din fosta căsnicie și va mărturisește ca ea face baie în apa în care a făcut copilul ei baie ca sa econimiseasca...? (mai mult)
E normal sa imi placa baieti cu mult par pubian?, ma excita foarte tare baieti parosi acolo jos
Mi- am dat seama de o chestie super interesantă. Mă numesc Mircea și am 23 de ani, userii activi știu că sunt asexual și aromantic și că mă simt excelent știind că sunt așa. Ei bine, ...? (mai mult)
Bună seara, Pe data de 15 ianuarie, am avut alaturi de o prietena un contact sexual neprotejat (neprotejat pentru ca în momentul ejaculării prezervativul era spart). S- a întâmplat la fix o săptămână...? (mai mult)
Am stat și m-am gândit după ce am citit metoo că chiar exista abuz și încă de mii de ani și foarte popular peste tot, de ce nu sunt considerate femeile că oamenii? Și că obiecte?
Buna TPU am o intrebare care ma jeneaza foarte tare dar chiar nu am pe cine sa intreb sau sa vb despre asta as prefera sa raspunda mai mult barbatii dar si parerea unei femei este bine venita la intrebarea...? (mai mult)
Hei, TPUași, vreau să- mi explicați și mie ce naiba s- a întâmplat, că eu și acum mă trag de obraji ca să aflu dacă e pe bune. :) Deci, am făcut un trip la munte și pe drum, la întoarcere,...? (mai mult)
Buna! Dupa 24 de ore de la administrarea pastilei de a doua zi mai pot avea stare de greata?
Am si eu o problema. Am avut contact sexual cu prietena mea prima data acum o luna cred protejat bineinteles dar nu a mers asa bine adica nu prea a fost cum trebuie. am ejaculat in afara. din ce stiu ziua...? (mai mult)
Cică in America după mișcarea metoo bărbaților le e frica de femei sa interacționeze cu ele, ar trebui să numai ne uitam la femei? Ar trebui sa ne fie frica de ele?
Daca nu si a dat drumul in mine dar cred ca eram in perioada fertila existau sanse sa raman insarcinata? Sau am luat pastila degeaba?
Bună seara, am venit de la o tipa de acasă, mi- a făcut sex oral neprotejat(cu dintii din ce îmi amintesc partial) sex vaginal protejat dar am venit acasă și am avut o surpriza, pe capul penisului...? (mai mult)
Cred că, ca să fată fiecare față trebuie să aibă la ea un preezervativ în poșeta ei. Dar de unde știu eu ca și fată la ce să mă uit dacă cumva se ivește să cumpăr eu? La mărimi?
Salut TPU, am de povestit ceva si as vrea sa primesc cateva sfaturi. Eu (barbat, 31 de ani) si prietenul meu cel mai bun (barbat, 30 de ani) ne cunoastem de aproximativ 15 ani, din clasa a 9a la liceu....? (mai mult)
Buna, am o intrebare, as vrea sa ii ofer iubitei mele un sex oral, si eu si ea suntem virgini.Eu sunt constient ca este sanatoasa adica nu are boli, dar totusi exista riscul sa iau vreo boala prin transmitere...? (mai mult)
Daca n-am avut nici un simptom de la pastila de a doua zi si au trecut 8 ore este posbil sa mai apara?
Analiza de progesteron făcuta în ziua 21 a ciclului menstrual. Rezultat 28, 7 ng/mL; 91, 2 nmol/L. Ambele puțin trecute de maxim.Ce ar putea înseamna? Posibil sa fie o sarcina incipienta la aceste...? (mai mult)
La analizele de sange valoarea beta hcg a iesit sub valoarea 1 iar prolactina a iesit marita. La ecografie au reiesit chisturi maricele si s- a pus parafa de amenoree secundara deoarece menstruatia care...? (mai mult)
Hey lume, nu știu cum sa va spun dar abia am reușit sa mă calmez din cauza unei situații care m- a făcut sa îmi trântesc cana de cafea și sa o sparg pe jos de nervi. Șeful m- a văzut și mi-...? (mai mult)
Salut, acum o luna am întâlnit o fata care prima data mi- a zis ca are 15 ani(eu am 19) și acum câteva zile am aflat ca ea de fapt are 13 ani doar ca m- a mințit ca sa fie împreuna cu mine, mama...? (mai mult)
Cand ma masturbez imi dau drumul repede, maxim 5 minute ieri am facut sex cu iubita mea eram inca virgin si nu am putut sa imi dau drumul, de ce?
Sunt curios, cate tipe care urmaresc categoria Dragoste si Sex au fantezia de a fi folosite de un cuplu dupa bunul lor plac si cum suna aceasta fantezie?
Ce parere aveți de un tip caruia fata ii spune ce nu-i place si o calca pe nervi iar el exact lucrurile astea le face in mod repetitiv? Cum ati reactiona?
Iubitul meu a ejaculat pe fata si a curs spre vagin, pot ramane insarcinata din cauza asta? Mentionez ca nu eram pe ovulatie si nu a ajuns multa sperma jos, ca am reusit sa pun servetel sa nu ajunga,...? (mai mult)
Buna. Am o situație delicată… Am avut o relație de 3 ani și după ce ne- am despărțit băiatul cu care eram împreună s- a culcat cu alta. El nu știe că eu știu asta. Dar el a venit ...? (mai mult)
Bună, am 18 ani și azi am făcut dragoste cu iubitul meu, dar după actul sexual am încercat să- l îmbrățișez și să- l pup dar mă ignora..total..nu știu ce să fac și acum e cam distant.E...? (mai mult)
Buna,am luat pastila de a doua zi, Emergana...as avea o intrebare...este normal ca dupa sa am scurgeri vaginale? Este prima data cand am luat si de atunci am scurgeri vaginale galbui.Multumesc
Buna tuturor! Eu cu iubitul meu dupa o cearta nu mai vorbim 2 3 zile, dacă nu propun împăcarea el nu prea si nici nu ma cauta, nu ma iubeste în sensul sa se calmeze apele.Doar nu mi vorbeste si si...? (mai mult)
Bună seara! Este adevărat că în urma unui sex oral primit, femeia în jurul buzelor sale are o dungă peste buze? Poate fi aceasta cauza?
Hey doamnelor cum reacționați atunci când la botezul copilului vostru îl prindeți pe soțul ca se distrează cu ursitoarele în spatele restaurantului?
Hello TPU Dacă iubitei mele i-a venit ciclu pe 7 și s-a terminat pe 14, de când pana când este perioada fertila?
Hey lume v-ati masturbat vreodată la toaleta când sunteți la munca?
Salut, sunt împreună cu o fată de 2 ani și puțin, și când a fost vorba să facem dragoste, ea a spart prezervativele dar nu a recunoscut, a lăsat 2 luni să treacă să mi spună adevărul,...? (mai mult)
Buna, De curand am renunțat la pastile anticoncepționale la recomandarea doctorului având unele probleme de sănătate si punând si cateva kg, si am inceput sa ne protejam din nou cu prezervative,...? (mai mult)
De cand mi- am inceput viata sexuala, ma confrunt cu ejacularea precoce. Nu reusesc sa ma abtin sub nicio forma in a ejacula. E stanjenitor, e neplacut, stiti cum este. M- am obisnuit asa deoarece...? (mai mult)
Am o problemă care mi se întâmplă frecvent de ceva timp. Nu reușesc să am o erecție puternica când am un contact sexual. Pur și simplu când vreau sa introduc penisul e moale. Nu știu dacă e...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a