Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 23 Februarie 2025 sunt:
Hey, am nevoie de o parere din punctde vedere obiectiv. Acum un an A m- a placut, am inceput sa vorbim am iesit si la cateva date uri si totul a fost super dragut, mi- a cumparat un cadou de ziua mea...? (mai mult)
Vorbesc cu o tipa de vreo două săptămâni. Am fost pe la ea, am dormit. Faza e că vreau sa facem dragoste și sex. Sex nu facem doar dragoste (sărutări, atingeri). Eu vreau sa fac sex cu ea dar...? (mai mult)
Salutare TPU, am o ușoară inflamatie a capului penisului exact sub locul unde iese urina sau sperma, cel puțin așa pare, ideea este ca nu ma ustura cand urinez sau cand îmi dau drumul, dar ma jenează...? (mai mult)
Buna! Sunt casatorita cu sotul meu de aproape 5 ani. De ceva timp soarca este bolnava(asa spune ea, dar minte cu nersusinare) este deja de 3 luni la noi in casa. Niciodata nu m- a suportat, nu inteleg...? (mai mult)
Salut! Nu am intampinat problema asta pana acum. Am o problema. Am fost cu o fata si am facut sex. Murea la intrare deoarece ma simteam vinovat ca insel si totodata bine. De atunci ma tot gandesc la seara...? (mai mult)
Buna TPU, De ce credeti ca un barbat ia de sotie o femeie cu care a stat doar 2 saptamani, dupa ce a fost cu alta in relatie 8 ani jumate si nici inel de logodnă nu i- a oferit? Doar o amăgea că ...? (mai mult)
Buna ziua, ma numesc Marius, doresc sa va intreb daca este adevarat când o fata se da cu ruj cu esenta de ardei iute se umfla buzele sau in urma unui sex oral se mareste penisul barbatului? Va rog frumos...? (mai mult)
Bună TPU. Dacă eu mi-am atins sperma iar după aceea i-am făcut degetica prietenei mele exista un risc de sarcina? Speramotozii erau morți?
Buna tuturor! Prietenul meu e rece în tot, comunicare, atenție, caldura fizica.Mai rau e ca nu facem sex de 4 luni.Ce sa fac sa nu-l pierd?
Bună TPU. Când o fata rămâne gravida, este neapărat sa-i intarzie / sa nu-i vina ciclul deloc?
Salut, seara trecută am încercat sa fac sex cu partenera mea după un preludiu de aproximativ o ora am încercat sa- i bag voinicul, dar nu intra și asa am încercat de inca câteva ori pana totul...? (mai mult)
Bună TPU! Nu stiu daca sunt gravida, normal daca asi fi asi avea acum 2 luni jumătate.Mi- am făcut doua teste de sarcina la o luna după contact si un test la doua lui si toate au iesit negative.Eu...? (mai mult)
Buna TPU, am o intrebare, este normal ca sperma sa miroasa urat? Daca nu, exista vreun tratament? FARA HATE, multumesc!
Bună, am 18 ani și acum 1 luna mi- am început viața sexuală, de câteva zile după ce am făcut s*x cu iubitul meu am luat sperma de pe mine ce a ejaculat iubitul meu și mi- am băgat în păsărică,...? (mai mult)
Va salut! Imi place mult o fata dintr-un centru comercial si nu prea stiu cum sa o abordez, ma puteti ajuta cu niste sfaturi? Eu sunt si o persoana mai timida..., multumesc anticipat!
Iubita mea a luat pastila de a doua zi, i-a venit ciclul normal, apoi i-a venit la aproape doua saptamani si acum ii intarzie. Este normal?
Heei! Este sexul oral ceva comun in viata reala? Adica e de asteptat ca partenerul sa fie de acord sa iti faca? Niciodata nu am gasit un raspuns. Intreb asta pentru ca nu sunt de acord cu sexul oral si...? (mai mult)
Salut, vreau salon care baga piercing sau bile in penis in Slatina, Olt, rog doar oameni seriosi.
Vă salut! Încă din adolescență am un fetish puternic pentru picioarele femeilor, mai exact classicul "footfetish", pentru cunoscători... Dar si mai mult mă pasionează ciorapii/dresurile fine...? (mai mult)
Bunaaa! O intrebare mai ciudata, dar chiar vreau sa primesc niste raspunsuri sincere. Am decis ca sunt gata pentru primul meu act sexual doar ca nu stiu la ce sa ma astept, am auzit ca doare, dar ce tip...? (mai mult)
Cand ma masturbez transpir excesiv la fund in zona perineului cum pot reduce transpiratia urat mirosiroare
Salut, am si eu o intrebare, daca eu si iubita mea ne am jucat timp de mai multe minute (mai exact, introduceam penisul incet inauntru dar doar putin pentru ca ea este inca virgina) si a iesit lichidul...? (mai mult)
Salut! De ceva timp parcă nu mai am sensibilitate (plăcere) în timp ce mi se face sex oral …. Fără să exagerez, mi se face aproape o oră fără sa ejaculez și cu cat trece mai mult timp cu...? (mai mult)
Buna, va pup pe toti. Am 19 ani si mi- am inceput de ceva timp viata sexuala. Mereu am facut protejata. Dar de ceva timp sunt curioasa cum e fara. As vrea sa stiu parerile voastre si baieti si fete...? (mai mult)
Infectiile vaginale pot aduce la intarzierea ciclului?
Dacă ejaculez pe mine apoi o ating pe ea in zona aceea, poate rămâne gravida?
Buna ziua in data de 11 decembrie 2023 am facut un avirt medicamentos (pastila 1 pe 11 decembrie ora 22 a doua pe 13 decembrie ora 22 si am simtit ca am eliminat pe 14 dimineata) am avut sangerari ...? (mai mult)
Buna seara! am parintii divortati, iar eusunt virgin am varsta de 31 de ani neimpliniti, si am problee cu femeile caci la o adica am o papusa sexuala dat pe ea 349 franci elvetieni ca sunt in elvetia...? (mai mult)
Buna TPU sunt un baiat de marime mare, am 168 de kg, am si eu o intrebare am fost cu o fata la o shaorma(si eu ma mir ca iesit cu mine)si dupa m- a chemat la ea acasa, ne am turnat un pahar de vin, ...? (mai mult)
Buna in data de 11 decembrie am facut un avort medicamentos (prima pastila pe 11 dec ora 22 cele 4 ovule pe 13 dec ora 22 iar pe 14 dec dimineata a avut loc expulzarea ) am avut sangerari cam 2 saptamani...? (mai mult)
Bună! Fetelor, vi sa întâmplat. când sunteți pe stop, și ieșiți de la dus, și va uscați corpul cu prosopul sa murdariti prosopul de sange? Este normal? Mersi! Zi frumoasa?
Salut, voi v- ați schimbat părerea despre femeia de care va place când ați afla că s- a culcat cu un bărbat mai mare că ea care avea iubita? De relație serioasă nu e pregătită, dar sa îți...? (mai mult)
Bună! Am și eu o nelămurire, dacă suntem căsătoriți de 5 ani și avem și un copil, dar în decursul anilor am tot prinsoare nevasta cu minciuni " căutări ale fostului pe Facebook, mesaje ...? (mai mult)
Unde as putea sa ami pun bile pe penis... zona birlad Vaslui Iasi
Bună! Vin și eu cu o întrebare, sper sa găsesc răspuns. Fetelor, când sunteți pe stop, și ieșiți de la dus, murdariti prosopul de sânge? E normal? Mi se pare că doar eu îl murdăresc când...? (mai mult)
Deci am o problema care poate pentru voi o sa para tampita, dar s am 2 femei cu care sunt impreuna in acelasi timp si ele stiu una de alta si nu numai ca stiu dar le si place ideea, de fapt e o relatie...? (mai mult)
Băieți, ați făcut vreodată sex animalic cu o fată sau un băiat(nu judecăm)?
Buna fetelor! Voi in perioada premenstruală, cu o săptămâna sa zic asa, sunteți constipate? Sau pățesc doar eu?
Buna! Am o întrebare, o femeie însărcinată mai are acele secretii vaginale specifice diferitelor etape ale ciclului menstrual( respectiv, mai lichid la sfârșitul menstruației, gelatinos, tip...? (mai mult)
Daca vorbești zilnic prin mesaje 3 luni de zile te poți atașa emoțional? Se poate numi relație sau cum vedeți voi lucrurile?
Este normal ca sa nu fiu atras de femeile frumoase (perfecte)? Pur si simplu, in timp ce amici mei sunt moarte dupa femei cu forme, blonde, cu buze senzuale, etc, eu sunt atras de femei, simple,...? (mai mult)
Am trait intr- o minciuna cum ca masturbarea este deloc daunatoare asupra mintii si organismului uman? Ma masturbez de mai bine de 8 ani si sunt in forma, sanatos, arat mult mai tanar decat varsta...? (mai mult)
De ce bărbați consideră că femeile nu pun preț pe aspectul fizic? Că fetele spun asta? Sau ignora realitatea?
Buna ziua, stie careva un site pentru a gasi persoane trans din Bacau? Multumesc
De ce înainte când mă masturbam făceam cârcel la gambă?
Bună, acum putin timp am avut un act sexual in care penisul a atins vulva mai mult timp. Țin sa menționez ca nu a existat niciodata penetrare. Este posibil sa pot ramane insarcinata? Menstruatia mea...? (mai mult)
Daca partenerul nu mai doreste sex, cauta tot felul de scuze "ma doare burta, capul)…. inseamna ca inseala?
Vouă vă este scârbă să vă sărutați cu partenerul după sexul oral în timpul actului? Vă sărutați partenerul/partenera după asta?
Dacă faci sex animalic cu o fată, fata poate muri?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Adi1987 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!