Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 23 Februarie 2025 sunt:
Dacă faci sex animalic cu o fată, fata poate muri?
Iubitul meu a avut o relație de prietenie cu beneficii cu o anumită fată pe care încă o are pe Facebook și îi dă ador la poze. Am discutat cu el și mi- a spus că nu mai vorbesc și să păstreze...? (mai mult)
Am 16 ani si 8 luni, am par facial etc, voce nu foarte groasa. Am un penis de 12 cm. Va mai creste? Mai sunt sperante?
Salut, am o "pățanie". Am fost la fotbal ieri parca si de ceva timp umbla vorba ca sunt doi de au Sida in comuna si a venit un tip de nu l- am mai vazut in viata mea si parea incredibil de supect, ...? (mai mult)
Este obligatoriu atunci cand faci testul sa vezi daca esti insarcinata, sa il faci numai de dimineata? Pe ambalajul barza stilou scrie ca e ok pentru orice moment al zilei. Este valabil raspunsul?
Hey fetelor, cum reactionati atunci când aflați ca pe iubitul vostru îl duce mama lui cu mașină la servici și ii pregătește pachețelul pentru servici?
Hey fetelor, cum ati reactiona dacă ati afla ca iubitul vostru a primit în pachetul de la mama lui un set cu 3 perechi de chiloți?
Ma frământă o întrebare... dacă un om și un animal fac sex poate unul dintre ei sa rămână însărcinat și dacă da... iese normal? Adică om, animal sau mutant?
Eu am organul cam gros și iubita e strâmtă. Cum pot întreține relații intime normale cu iubita mea sa ii placa și sa nu aibe dureri?
De ce nu simt nimic când mă frec în zona intimă?
Spermatozoizii la barbat se regasesc si in saliva?
Sunt cu ea de mult timp si avem o viata sexuala foarte ok. Totusi uneori as vrea s-o impresionez cu niste partide mai lungi, ce supliment din farmacie recomandati?
Hey baieti, cum reacționați atunci când ieșiți la întâlnire cu iubita voastră și ii povestiți despre cât sunteți de atent cu mama voastra și câte lucruri frumoase i- ați cumpărat recent,...? (mai mult)
Daca am facut cu iubita mea sex fals insa fara a ejacula, efectuand 3 teste de sarcina toate au rezultat negative, care sunt sansele sa rezulte o sarcina. Mentionez ca testele au fost efecutate la diferente...? (mai mult)
Câte zile poate să întârzie menstruația la un ciclu neregulat? Tin sa mentionez ca durata intre cicluri este intre 38-39 zile. Astazi e deja a 38 a zi si inca nu mi-a venit.
In cate moduri poate intra un spermatozoid in uterul unei femei si care sunt acelea?
Buna ziua, am o întrebare. " Acum o săptămână am avut contact sexual neprotejat (nu vreau critici in legătură cu asta va rog) fix la câteva ore distanță după am luat pastila de a doua zi,...? (mai mult)
Buna, de vreo doua saptamani (doua si ceva) au inceput sa ma doara sanii.Nu foarte tare.Ma dor la atingere sau daca sar, durerea este si inconjorul sanului adica spre coasta nu stiu sa explic.Eu am ovare...? (mai mult)
Buna ziua tuturor. Am o nelamurire, astazi este a 10 a zi de la ejacularea sotului. Ne- am decis sa avem un copil iar acum 10 zile a avut loc prima "incercare", insa astazi mi- a venit menstruatia desi...? (mai mult)
Buna, de ce unii băieți cer unei fete sa fie prieteni cu beneficii?
Am facut sex neprotejat, prima data am folosit prezervativ dar s- a spart si nu mai aveam altul si am continuat fara (stiu ca am gresit) ne- am oprit dupa 15 min, am continuat masturbandu- l si a ejaculat...? (mai mult)
Salut. Cum poți ca bărbat să te exciți pentru al doilea număr?
Bună, am făcut sex neprotejat, acum aproape o lună, am făcut 3 teste și toate mi-au ieșit negative, dar, am scurgeri maro și sângerez, de la ce ar putea fi? Dau funda :))
Eu și 2 colege de ale mele am visat același context al visului (nu este prima data cand visez despre acest băiat). Am visat un băiat pe nume Adam, în visul meu noi eram împreună (eram în aceeași...? (mai mult)
Bună TPU! Am făcut până la urma testul de sarcina după 10 săptămâni si a iesit negativ, mai trebuie sa ma îngrijorez?
Hei, dacă îmi cam surâde ideea de a ieși cu vecinul unchiului meu, dar are și minusuri și plusuri, ce pot face? Ce să aleg? Ca atuuri ar fi faptul că e brunețel (cred că e cam tot țigănuș...? (mai mult)
Buna, am luat escapelle pe 27 decembrie, ciclul mi s- a terminat pe 26.De atunci am avut sangerari pe 31 decembrie si a tinut 4 zile, ca un ciclu normal.De atunci n am mai simtit nimic, de o saptamana...? (mai mult)
Hei. Am o întrebare. Capsulele din mlădițe de zmeur pot ingrasa?
Bună! Am primit un super like de la o fata pe Tinder si i-am dat si eu like inapoi. Cum as putea incepe conversația? Avand in vedere ca și eu tot fata sunt (eu am 18 ani si ea 20)
Te face o femeie rea sau bit*h să ai în lista de preferințe/dorințe pentru alegerea unui bărbat, dimensiunea, a știți voi ce? :) Și ce ați recomanda a fi factorul decisiv în alegerea unui...? (mai mult)
Durex feel Thin ultra prezervativ luata de la peco 25 lei 3 prezervative au cum sa curgă spermă pe la partea strânsă? Am penisul în jur de 14- 15cm nu cred ca are cum sa iasă spermă la contact...? (mai mult)
Buna! Daca am avut contact sexual protejat si in timpul lui a curs un lichid, menționez ca partenerul spune ca nu si- a dat drumul si am dat prezervativul jos si nu era rupt, credeți ca este posibil...? (mai mult)
Ofer fundă! Folosesc durex ultra Thin 25 de lei dau pe el. In cutiuța sunt 3 prezervative, am avut contact sexual cu prezervativ, fata stătea deasupra mea... Și făceam dragoste și când s- a ...? (mai mult)
Buna! Am o nelămurire. De unde pot sa îmi dau seama când ovulez? Caci eu am acea secretie albus de ou cam in jur de 6 zile pe luna. Dar va rog sa nu spuneti de testele de ovulatie. Ma refer strict din...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă fac un test de sarcină după 10 săptămâni de la ultimul contact sexual poate avea rezultat eronat? Am făcut unul după 8 săptămâni si a iesit negativ.
Daca am facut sex protejat (cu prezervativ), iar partenerul si-a dat întotdeauna drumul afara, nu in mine, exista sansa sa ramân gravida?
Chiar nu mai exista aplicatii sau site- uri pentru intalniri decat tinder? Eu unul sunt de fel sunt mai introvertit am incercat mai de mult sa cunosc femei in realitate insa totul a iesit prost am zis...? (mai mult)
Ca și metoda de protejare :Poate fi sigur ca nu se întâmplă nimic dacă eu folosesc Contracept M și partenerul Prezervativ?
Cum se simte sexul pentru barbati? Este mai bun ca masturbarea sau la fel?
Buna, eu nu am mai facut sex de 5 luni e o pauza destul de lunga.Au inceput sa- mi apara cosuri mici si mari pe fata care nu trec nici daca le dau cu crema… Am unul pe barbie iar la cum arata mai are...? (mai mult)
Dupa un contact neprotejat mi-a venit ciclul menstrual (il am neregulat si a venit dupa aprox 2 zile) se poate ca la ovulatie sa se formeze o sarcina?
Fetelor ați avut un iubit care era mai mic de înălțime ca voi? Fiți sincere
Bună TPU, am o problema, am avut contact sexual neprotejat aseară cu partenerul, iar de ceva vreme asa am făcut și nu au existat probleme, se termina în afara, e vorba ca am făcut fără prezervativ...? (mai mult)
Bună,îmi spune și mie cineva din ce cauză nu simt nimic când fac sex? Țin să precizez că prietenul meu este dotat, oare la mine este problema?
Dupa cat timp vine menstruatia dupa 5 zile de luat doua pastile pe zi de duphaston? Testele de sarcina negative, la ecografie a reiesit lipsa sarcinii(oricum sex mereu a fost protejat) DAR, are chisturi...? (mai mult)
Multe femei au o atractie mare fata de gay. Nu prea pot sa le inteleg, majoritatea tipelor imi spun asa: ''vai ce imi placea de tipul respectiv, pacat ca e gay'' Deci, fetelor le plac baietii ...? (mai mult)
Iubita mea nu simte focul iubirii. Cum aș putea să o fac să-l simtă? Să se simtă iubită? Să simtă dragostea?
Bună! În urma cu o săptămână am avut primul contact sexual neprotejat cu iubitul meu, iar acum mi- a aprut ceva alb în vagin și o mâncărime. El mi- a spus ca are o gâlma pe testicule din cauza...? (mai mult)
De ce nu simt plăcere în timpul sexului? Partenerul meu nu prea îmi oferă preludiu iar atunci când o face nu durează mai mult de 5 min iar bineînțeles nu sunt excitată. Credeți ca lipsa excitării...? (mai mult)
Dacă doi tineri se plac și sunt de relegii diferite, cum se poate ajunge la un numitor comun, având în vedere ca fiecare ține la religia lui?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
Adi1987 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
militiaromana întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Roma Antica
Haide sa vedem cat de multe stii despre Cetatea Eterna si eroii (pozitivi sau negativi) ai acesteia