Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 23 Februarie 2025 sunt:
Dacă doi tineri se plac și sunt de relegii diferite, cum se poate ajunge la un numitor comun, având în vedere ca fiecare ține la religia lui?
Ce parare aveți dacă băiatul iubit e mai scund decât tine?
Bună! Sunt genul de fată care îmi găsesc foarte greu un băiat să îmi placă. De curând am întâlnit unul, eram in amfiteatru la facultate, însă nu s- a întâmplat nimic, și nu știu cum...? (mai mult)
Urgent! Oameni care sunt priceputi sau stiu bine! Am 17 ani, am diabet de un an si ceva.Cand eram la inceput eram perfect tun cu penisul, erectii puternice dimineata mereu si durau..acum de ceva timp...? (mai mult)
VA ROG AJUTAȚI- MĂ! VA IMPLOR! SUNT PANICATA SI NU VREAU SA SPUN NIMIC PARINTILOR! Am 13 ani și am făcut "dege**ca" și dar nu am băgat degetul și nimic înăuntru doar ca am observat acolo unde...? (mai mult)
Hello, o curiozitate!???? Asta e o întrebare pentru voi doamnelor, aș vrea ca voi să îmi răspundeți ???? De ce femeile mature nu sunt la fel de atrase de bărbații tinerii, la fel cum sunt bărbații...? (mai mult)
Buna, poate pare prostesc si o sa va legati de mine. Traind intr- o tara homofobica, in care daca 2 pers. de aceelasi gen se plac e tragedie, vreau sa va intreb cu rusine mare, ca descopar multe lucruri...? (mai mult)
Ma vad cu o fata mai mare cu un an ca mine si am inceput sa o fac si cand am ajuns la momentul de penetrare nu am nimerit gaura pentru ca imi era incomoda pozita dar stiam ca ei ii place pozitia asta si...? (mai mult)
Buna! am si eu o problema, m- am tot consultat pe internet legat de asta, si am vazut cazuri similare cu al meu, de cateva luni am o secretie foarte urat mirositoare, sunt momente in care nu mi curge...? (mai mult)
Am iesit cu un baiat de doua ori, vorbim cam de doua saptamani pe net. Ideea e ca el a inițiat ambele intalniri, doar ca nu prea imi scrie. Desi e mult timp online. Nu inteleg de ce ma invita sa ne ...? (mai mult)
Îmi puteți spune și mie vă rog care sunt pozițiile sexuale care se simt cel mai bine pentru femei?
Buna ziua…am o problema mai delicata..am 16 ani si am fimoza…vreau sa explic caci cand penisul nu este in erectie pielea acopera capul penisului dar pot sa trag pielea de pe cap fara probleme…cand...? (mai mult)
Salut Am 17 ani, nu am avut niciodata o iubita, primul sarut, nimic, nimic, nimic. Nu sunt ultimul fraier, sunt inalt, merg la sala, am destui tovarasi si bani, nu put, etc... Sunt prea rusinos,...? (mai mult)
Am aproape 29 de ani si m- am despartit de logodnicul meu. Motivele au fost multiple, dar in principiu... in urma cu cateva luni am suferit un accident de masina. A fost destul de urat si am avut nevoie...? (mai mult)
Salut! daca am facut un fel de petting sa- i spun in care eu si cu partenera mea ne- am asezat unul peste altul ea imbracata cu blugi si lenjerie si eu am ajuns la orgasm, exista un risc de sarcina? nu...? (mai mult)
Salutare TPU, Sunt un baiat de 25 de ani, si de ieri am inceput sa am o problema la nivelul penisului. Simt o usturime la capul penisului si niste lichid albicios urat mirositor in imprejurimi. ...? (mai mult)
Credeti in suflete pereche sau e vrajeala si de fapt ne putem obisnui/invata sau creste si evolua alaturi de cineva si asta ne face sa credem ca suntem suflete pereche?
Bună.iau anticoncepționale yaz și ciclul meu a devenit mai neregulat ..adică nu vine mai niciodată când încep pastilele albe ..Ideea e ca am avut menstruația dar după 10 zile mi- a venit iar menstruația...? (mai mult)
Te poate iubi un barbat care te inseala? Un barbat care se comporta in rest exemplar, dar vorbeste pe site uri de dating cu alte femei si te inseala e capabil de iubire, are iubire fata de tine? Se...? (mai mult)
Salut TPU! Am o nelămurire..eu când fac sex și mi se scoala la maxim îmi curge un lichid din ea dar puțin dar nu e sperma, oare ce o fi? Poate rămâne o femeie însărcinată daca lichidul ăla ...? (mai mult)
Buna! Dacă am făcut sex protejat cu prezervativ și mi- a venit și menstruația nu am cum sa fiu însărcinată nu? Întreb asta fiindcă am impresia ca m- am mai îngrășat și am și un kilogram ...? (mai mult)
Bună. Vreau să vă cer părerea voastră. În urma cu 2 ani am cunoscut o fată, și în ultimul an ne am mutat împreună doar ca ea cu timpul să schimbat mult devenind intr- un fel ofticata și ...? (mai mult)
Cine mai știe să facă roleplay?
Salut grup, desii am 23 de ani vin cu o problema zic eu. N am facut sex de 2 ani, app sunt din Timisoara, nu am pe nimeni, habar nu am dc nu reusesc. bani am nu i problema, masina ok, arat super ...? (mai mult)
Salut,sunt baiat si vreau sa o sug altui baiat sa vad cum e,dar doar atat,in rest sunt atras de fete, este normal?
Bună! De curând m- am mutat într- un nou cartier. În a doua zi de când m- am mutat, am plecat să fac cumpărături în apropierea casei și am remarcat un bărbat care mi- a plăcut foarte...? (mai mult)
Salut, mâine e ziua iubitei mele și nu știu ce să- i cumpăr (nu am mai făcut asta) m- am gândit să- i cumpăr un buchet de flori, ceva ce cred că - =ar place și să îi mai iau ceva? O cutie...? (mai mult)
Bună! Iubitul meu mi-a băgat degetul în vagin și nu a durut deloc, a fost chiar plăcut, însă când a încercat să bage penisul m-a durut foarte tare și nu a intrat. Să fie himenul elastic?
Bună, am 19 ani și nu am avut niciodată un contact sexual direct, credeți ca ar putea asta să mă afecteze cu ceva? Simt totuși nevoia să mă masturbez des chiar dacă după ce fac asta m- a simt...? (mai mult)
Buna TPU! Am o intrebare.Am fost la pisoar si imi e frica ca am atins precum dupa aceea mi- am clatit mainile cu apa pentru 1 secunda sau 2 si peste 10 minute aveam mainile uscate si i- am dat finger iubitei...? (mai mult)
De când mi- am început activitatea sexuală am început să fac cistită (infecție urinară). Asta este a 2 oară când fac, menționez faptul ca până să- mi încep activitatea nu am făcut niciodată...? (mai mult)
De ce la barbati, orgasmul e foarte controversat. Uneori nu simti aproape nici o placere, alteori e intens. Adica, in general am observat, ca barbat, nu simti placere in actul sexual, dar de ...? (mai mult)
Buna, am făcut sex cu iubitul meu neprotejat la diferența de aproximativ 1h, nu și-a dat drumul in mine. E posibil a rămân însărcinată având in vedere ca am făcut neprotejat a doua oară?
Ding dong, ding dong, fratele vostru mastadont revine cu o întrebare de baraj, că tot e plină platforma asta de controverse legate de cine plătește nota la restaurant: În cazul în care două...? (mai mult)
Îmi place de o fată care este jumătate rom, ați mai pățit?
Buna seara. Am nevoie de un sfat. Sunt intr- o relatie de un an de zile si e totul bine si frumos. Au mai existat certuri, certuri care ma scoteau din minti pentru ca nu aveau nici un rost, are el probleme...? (mai mult)
Bună,sunt o fată și am o întrebare, iubitul meu mi-a strâns sânii și a sărutat sfarcurile, m-a mușcat nu știu cum a făcut și ma dor sfarcurile rău, puteți să mă ajutați?
Cum pot accepta faptul ca persoana iubita a trecut peste si nu se mai intoarce? As avea nevoie de niste sfaturi, cum pot sa trec peste si sa imi reiau viata, am taiat orice fel de legatura, dar ne mai...? (mai mult)
Buna TPU, vreau sa imi raspundeti la o intrebare. Aproape toti prietenii mei au iubita sau le place de cineva si ma simt naspa ca eu inca nu am iubita la 17 ani, dar nici nu simt nevoia sa am iubita ...? (mai mult)
Am o relatie de 4 ani, nu mai simt nimic pentru el, dar m-am obișnuit cu el. Cum pot face sa il fac să se despartă de mine?
Ce se intampla daca te opresti din a te masturba?
Ce inseamna ca un baiat se uda? Stiu ca are legatura cu excitarea, dar nu inteleg ce se intampla in momentul in care se uda
Am pus o intrebare mai devreme si o persoana de acolo mi- a recomandat un site sa citesc despre sarcina si am citit și pe unul din site scrie ca unele semne este balonarea sau constipația și iarăși...? (mai mult)
Poate masturbarea sa inlocuiasca sexul pentru toata viata? Am 21 de ani, sunt virgina si nu vreau sa fiu cu nimeni din motive personale.
Buna! Am si eu nevoie de ajutor. De pe data de 18 tot am niste scurgeri maronii si nu gasesc cauza. Ultimele menstruatii au inceput astfel: 28 Decembrie, 4 Decembrie, 12 Noiembrie, octombrie 8, ...? (mai mult)
Bună, am o întrebare și nu este la mișto... Eram într- o seară la o zi de naștere cu iubitul meu și la un moment dat ne- am retras într- o parte de toți. Am început să ne sărutăm și să...? (mai mult)
Lipsa sexului are consecințe fizice și emoționale, indiferent dacă ești sau nu conștient/ă de ele. Această nevoie umană fundamentală este mult mai profundă decât plăcerea pe care o generează,...? (mai mult)
Cum ma pot desparti de persoana cu care sunt? Sincer am mai avut tentative dar nu gasesc puterea necesara sa ii spun adevarul, probabil aceasta chestie se datoreaza si faptului ca este o persoana vulcanica...? (mai mult)
Am o intrebare pentru doamne, eu am facut sex doar cu prezervativ de tip masculin, cum se foloseste cel feminin? Sunt curioasa! - Irimia Elena Floare
După pilula de a doua zi am voie sa iau o alta pastila?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
militiaromana întreabă:
Adi1987 întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?