Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Bună! am și eu o întrebare de dimineață mi- a venit menstruatia, este intr o cantitate normală însă problema este ca nu e roșu aprins cum e de obicei, am aceleași crampe ca întotdeauna și ...? (mai mult)
Buna ziua, as avea inintrebare, doresc sa fac sexi neprotejat cu sotia mea. Si as dori sa imi spuneti va rog daca nu termin in ea, poate ramane insarcinata?. Multumesc
Am auzit recent o discutie foarte sexuala intre niste tineri care pareau colegi de facultate, nu prieteni buni. Si am o curiozitate: Pe "vremea voastra" vorbeati cu usurinta la facultate, cu colegi, ...? (mai mult)
Oare cum e sa iti faci laba cu mana unei fete? Cui i-a facut laba o fata, e nai bine decat sa ti-o faci tu? Sau la fete, daca va masturbeaza un baiat?
Ce sa fac sa îmi crească penisul mai mare toți prietenii mei îl au mai mare și pot sta și mai departe de wc (la 15- 20 cm ) când urinează, numai eu îl am mic (cel mai mic din grup ) și mie rușine...? (mai mult)
Buna TPU, sunt fata am 22 de ani si acum 2 saptamani am avut contact sexual protejat in perioada fertila, am avut greturi si dureri de burta dar am zis ca poate sa fie din cauza ca nu mancasem bine zilele...? (mai mult)
Hey TPU, pe TPU am scris ca am 24 de ani dar de fapt am 13, întrebarea mea este are ceva daca ma masturbez de 2-3 ori pe zi?
Hey TPU, de cate ori e bine sa te masturbezi?
Am 16 ani și sunt atras de fete gen îmi place să mă uit la fete dintralea les*bi oare sunt gay?
Cunosc fete mai plinute cu forme accentuate care ma atrăgeau foarte mult în trecut iar acum deloc de la o vreme ceva se întampla acum cand vad fete care nu au forme si sunt slabe băț ma simt foarte...? (mai mult)
Bunaa, eu si cu iubitul meu ne am inceput viata sexuala, deocamdata fara penetrare, acum aproximativ 2 saptamani am facut sex oral iar acesta a terminat, dupa act am scuipat si m- am sters la gura ...? (mai mult)
Bună! Cu ce vă radeți acolo jos ?????????
Hello! Ați vorbit cu tatăl vostru despre educație sexsuala?
Dacă vedeți des un băiat pe strada, vi se pare ok dacă la, un momendat sa, va abordeze? Cum ar fi un mod ok să o facă?
Daca s- a rupt prezervativul și a ejaculat in mine, și după aproximativ 20 de ore am luat pastila Ella One pot rămâne însărcinată? Asta s- a întâmplă a 3 a zis după ovulație. Am întrebat...? (mai mult)
Buna ziua sunt într- o relație cu iubitul meu de 2 ani și avem o fetiță de 6 luni. Înainte să avem bebe mereu am avut relații sexuale normale zic eu și plăcute pentru mine cât și pentru el ...? (mai mult)
Bună dimineața tuturor! Eu am penisul de 12 cm si am 13 ani! Ce ziceți, este potrivită marimea pentru vârsta mea? Dar o sa îmi mai crească, nu? Va mulțumesc mult pentru răspunsuri si va ...? (mai mult)
Dupa administrarea a cate pastile de nolicin scade protectia oferita de anticonceptionalele Karissa? Am citit undeva ca protectia nu este afectata decat dupa un numar de pastile Nolicin, insa vreau sa...? (mai mult)
Daca am luat 3 pastile de antibiotic in timpul administrarii de anticonceptionale Karissa este protectia oferita de acestea scazuta?
Bună seara TPU. Aș avea o întrebare. Am avut o relație mai intimă cu iubita mea și am impresia că am ejaculat în ea(nu știu sigur). A luat pastila de a doua zi la 15 minute după ce s- a întâmplat....? (mai mult)
Am o întrebare ce fac tineri pocăiți in noaptea de după nuntă ei fac s#x
Salutare,îmi place de o fata de aprox 22-23 de ani care se așează lângă mine în autobuz în fiecare dimineață chit ca este gol sau plin autobuzul, cum ar trebui sa ii spun ca îmi place de ea?
Buna TPU, am facut sex protejat in data de 20 septembrie ( mentionez ca eram in perioada fertila ) si de 2 zile am stari de greata continu fara sa vomit. Am facut de dimineata un test de sarcina dar a...? (mai mult)
Salut TPU, in jur de 9 septembrie am intretinut relatii intime cu prietena mea, fara protectie, doar cateva penetrari cred ca maxim 6. Ideea e ca eu eram uscat complet si nu aveam absolut nici un ...? (mai mult)
Buna! Mi-a intarziat menstruatia cateva zile si astazi mi-a venit. Este totusi posibil sa fiu însărcinată?
Ajutati- ma ca nu mai potttt nu mai pot. Sunt impreuna cu o fata si de cand sunt cu ea sunt si fericit intr- adevar, dar am numai stari depresive si nu stiu cum sa scap de ele, sunt incontinuu ingrijorat...? (mai mult)
Gândul să am un iubit până acum am făcea entuziasmată, dar acum mă tem de acea clipă, nu știu de ce, cum începe o relație?
Care sunt prețurile unui avort medicamentos?
Dacă bărbatul nu se epilează acolo jos, femeia in timpul actului se simte mai bine(fără prezervativ)?
Buna, iubitul meu mi- a spus că nu mai este fericit, a zis că mă iubește enorm de mult dar nu mai este fericit.Am plâns amândoi astăzi că nu știm ce se întâmplă cu el. Suntem împreună aproape...? (mai mult)
Cum sa conving o fata putin mai subtil cat timp suntem la film sa mergem sa ne mozolim sau chiar mai mult DAU FUNDĂ
Hey fetelor, cum reacționați atunci când va plimbați pe strada cu iubitul vostru, el se decide sa intre în magazin ca sa o salute pe vânzătoare, iar voi stați în ușa magazinului si observați...? (mai mult)
Salutare lume, sa va spun un lucru, am 19 ani și tot sunt singur, adică n- am nicio relație, nimic. Cum as putea sa am o relație? Dacă mi- aș face o relație cu o fata face mișto de mine și...? (mai mult)
De ce doare atât de rău o despărțire? Mai ales ca nu a fost o relatie tocmai roz... Au trecut ani de zile de la despărțire, a revenit dar eu deja am familia mea.Nu vreau sa îmi reamintesc toate...? (mai mult)
Urinarea nu elimina spermatozoizii aflati pe uretra de la o ejaculare?
Cat de repede apar greturile in sarcina? Se poate in aprox 2 saptamani? ( sexul a fost protejat dar tot imi e frica )
Buna, am luat escapelle, n- am avut efecte adverse primele zile, dupa 5 zile au inceput stari de greata care trec rapid, de mai multe ori pe zi si dureri abdominale, e de la pastila sau credeti ca...? (mai mult)
Fata mea s-a scăldat într-un lac fara haine și și-a băgat o piatra pe care a scos-o acasă. Are riscuri de infecții?
Buna, am 17 ani, am simptome premenstruale de aproximativ o luna si o saptamana dar menstruatia tot nu a aparut. Tin sa mentionez ca tot timpul am facut- o protejat, iar in ultimele 10 zile inainte ...? (mai mult)
Va salut! Aveți idee de site- uri românești dedicate pentru cuplurile care doresc să facă swing? Adică un site unde să fie alte cupluri, in care ne putem cunoaște si putem lua legătura... ...? (mai mult)
De la un timp ma atrag doar fetele slabe, chiar foarte slabe, de ce oare, este ok?
Sunt măritată de 10 ani. Și eu și soțul meu avem 40 de ani. El e barbat de cariera, eu mereu l- am susținut în absolut orice. Ma uitam la el cu admirație. Desigur ca era și este atracție fizica....? (mai mult)
Am 17 ani și acum 2 zile am făcut sex întro pădure fara prezervativ cu prietena mea vaginal dar în loc să îl scot am mai stat cu penisul în ea câteva minute și dupa aia neam scăldat în râu. ...? (mai mult)
E normal după ce nu faci sex o ft lunga perioadă de timp la un moment dat nici să nu te mai excite nimic? Va rog fara glume aiurea, ofer funda
Buna TPU, sunt fata, am 22 de ani si de cateva zile am stari de greata in continu si uneori crampe menstruale. Sex am facut doar protejat ( cu prezervativ ), sunt sanse sa fiu insarcinata? Ultimul contact...? (mai mult)
Salutare TPU. Am si eu o curiozitate. Daca ma masturbez si dupa aceea simt nevoia sa imi gust lichidul ejucalator este ceva in neregula cu mine? Am incercat o acum 2 ani si de atunci simp pur si simplu...? (mai mult)
Bună ziua, as vrea să știu de ce dau gaze din Zona intima când mă întind. Multumesc pentru răspuns
Salutare TPU, am o nelamurire foarte mare. Tipa cu care am fost a mai avut o relatie de 8 ani, cu un tip sa- i zic "Y". "Y" a aflat ca flirta cu mine si a dat- o afara din casa. In ziua aia mi- a zis...? (mai mult)
As dori sa fac sex cu iubita mea, avem abia 18 ani amandoi, eu abia am facut, ea are de cateva luni. As vrea sa fac dragoste cu ea foarte mult, o iubesc enorm si mi doresc sa o simt si mai mult si...? (mai mult)
Întrebare pentru bărbații slab dotați. Voi cum procedați când cereți prezervative de mărimi mici? Mi- e rușine să cumpăr prezervative pentru un penis mic, deoarece pare că toată lumea te ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!