Ceea ce ai facut tu - s-ar chema un acrostih, in niciun caz "initiale". In al doilea rand un barbat nu trebuie sa aiba un penis mare ca sa faca fericita o femeie in pat. Un barbat normal are cam 15-16 cm penisul erect si este ok sa faca o femeie fericita dpdv sexual. Daca mai exista si iubire si se face asta intr-un cuplu este ok. Cat despre ideea ta ca barbatul trebuie sa o aiba mare - ce sa spun- faci parte din marea majoritate a femeilor "care este". Aveti creier mic si fusta scurta, scurta! Ah si era sa uit... o clasa mai mult decat trenul...
Am uitat sa spun ca a fost o simpla gluma si trebuie tratata ca atare!
Si ca sa iti zic pentru mine nu e importanta marimea penisului ci marimea dragostei pe care o poarta pentru mine!
Bine ma! o simpla gluma! ce sa zic... sunt destule glume din astea pe "piata" care vaneaza barbati cu apartamentel, bmveias, viluta la Snagov, masinuta la scara etc. Si s-a duuuuuus dracului de romantism!
Da stiu si eu foarte bine dar inca nu imi trebuie mie casatorie!
Nu zic ca nu ar fi bine sa ai o viaa cum ai spus tu mai sus dar sincer parerea mea e ca mai bine stai cu cineva pe care-l iubesti si te iubeste si apoi puteti realiza impreuna toate lucrurile de mai sus!
Da da Mersi
Cu mare placere. Am si penisul mare, daca face vreo diferenta.
Iauzi perversule
S-a aprins un beculet la tine, lasa ca stiu eu.
Eu stiu...
Un penis mare le are pe toate ce ai zis tu mai sus.
Rafinament, marime, e musculos, sincer(el doar vrea sa intre in tine )
Nu el vrea ci stapanul il obliga ))
Eh, face parte din stapan, deci
Mai....nu vreau sa fiu rea si sa nu iti raspund.
Si zic ca nu numai cu dotare jos cu si cu dotare un pic mai sus adicala inima.
Dar iti zic si un "Da" la intrebarea ta
Aha
Toată lumea are calităţile astea, orice bărbat. Doar că la fiecare se manifestă într-un mod diferit.
Da de ce?
De caise.
Eu ziceam de prune )
Lasă. de piersici.
Capsuni
RayKzor51 întreabă: