Cei mai activi useri din categoria Dragoste şi Sex pe 23 Februarie 2025 sunt:
Ce părere aveți de sexul anal?
Am simtit mai jos de buric ca un fel ce lovituri. Ce se poate intampla?
Am niste miscaturi in zona burtii. Eu nu simt doar vad cum se misca burta
OFER FUNDITA! Am avut contact sexual cu prezervativele durex fell Thin prezervativul stătea bine nu îmi cădea de pe penis și știu modul cum să- l rulez, după contact sexual ea stătea deasupra?...? (mai mult)
E bine sa fac sex a 2a zi de la terminarea ciclului?
Ma cunosc cu o fata de aproape 2 ani de zile si am iesit de 5- 6 ori pana acum, si a dorit uneori relatie cu mine sau asa am eu impresia dar mi s- a parut prea greu de inteles si mereu am renuntat, acum...? (mai mult)
Bună, am făcut sex protejat luna trecută în ziua ovulație, dar el mi- a făcut și cu degetele, a trecut fix o lună de atunci, mi- a venit și menstruatia, iar acum tot în ziua ovulației observ...? (mai mult)
Buna! Am 17 ani si nu am avut niciodata o relatie cu vreo fata si simt ca e momentul. Nu stiu insa cum sa procedez, nu sunt tipul de om ranchiunos sau vreun golan(recunosc ca uneori mai fac glume deplasate,...? (mai mult)
Buna, am implinit recent 18 ani si am inceput sa ma masturbez de la 11 ani.( de curiozitate) viata sexuala am inceput o acum 8 luni. De ce cand vreau sa imi introduc o jucarie care are o marime mai groasa...? (mai mult)
OFER FUNDĂ! Dacă am facut dragoste și fata stătea deasupra mea. când ne- am oprit era pe burta mea.Pe lângă penis mai bine zis un lichid ca sperma. Ma tem sa nu fi ieșit spermă pe parte înspre...? (mai mult)
OFER FUNDITA! Am avut contact sexual cu prezervativele durex fell Thin prezervativul stătea bine nu îmi cădea de pe penis și știu modul cum să- l rulez, după contact sexual ea stătea deasupra...? (mai mult)
Buna fetelor, ce adrodisiac folositi pentru cresterea sexuala? Nu mai imi vine chef. efectiv nu ma mai ud.
Buna! Acum 4 zile (luni, 15 ianuarie, dimineata) eram in autobuz. Din pacate nu era loc si am stat foarte aproape de un barbat. Acesta a ejeculat pe pantalonii mei de trenning si mi- a ajuns si pe chiloti...? (mai mult)
De ce sunt atâtea femei pe aici pe forum care se plâng de partenerii lor? Nimeni nu poate fi perfect. Este normal ca după o vârstă bărbatul să nu mai fie așa interesat de sex. Adică, ce? Bărbatul...? (mai mult)
Salut, am am nevoie de păreri sincere pentru ca sunt confuza în legătură cu un băiat de la faculatate pe care îl plac foarte mult, da nu ii înțeleg comportamentul. Din câte am observat, e mai...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema, azi am făcut sex cu iubita mea și la final când eram gata sa ies am ieșit și am ejaculat pe jos, nu am văzut sa fi avut sperma pe penis și de la ea nu a curs nimic dar...? (mai mult)
Buna TPU, azi m- am confruntat cu o durere de ovare.In octombrie la sfarsit am fost diagnosticata cu ovare micropolichistice.Dna ginecolog mi- a datt un tratament pe care sa- l iau 3 luni.In primul rand...? (mai mult)
Bună. Întrețin contacte sexuale cu o fată de puțin timp. Amândoi ne- am început viața sexuală prima dată împreună. Am 6…7 zile de când am făcut dragoste ultima dată, menționez faptul...? (mai mult)
Ce inseamna daca simt fluturasi in stomac cand ma sarut cu cineva?
Buna, o intrebare, De 3 zile ma dor "sfârcurile" dar nu ma dor incontinuu, doar câte ceva timp, după trec și tot asa, durerea tine 10 minute aprox.Tin sa Menționez ca au trecut 3 saptamani de când...? (mai mult)
Credeti ca are ceva daca m-am masturbat dupa ce am facut scaun si nu m-am spalat? Adica bacterrile sau microbii pot intra prin tractu urinar?
Bună tuturor, am o problemă destul de gravă și nu mai suportă amânare! Sunt cu soțul meu de 9 ani, este un om pâinea lui Dumnezeu, ne iubim și avem împreună 1 copil, insă la capitolul sex...? (mai mult)
Buna dimineața! Ma confrunt cu o situatie ciudata! Am 45 de ani, ma masturbez aproape zilnic si avand un astm bronsic mai vechi, se acutizeaza dupa aceasta masturbare pana ajung la antibiotice! Am ...? (mai mult)
Fetelor, am o intrebare picanta pentru voi! Inspirata din realitate! Iubitul vostru are prieten foarte bun pe care il cheama Gigel. Iubitul vostru va iubeste foarte mult dar ati observat ca are un comportament...? (mai mult)
Fetelor, sa zicem ca sunteti abordate intr- un mod civilizat de catre un baiat care va propune sa iesiti un oras.Din anumite motive il refuzati pe baiat.Insa baiatul arunca bomba: , , Hai ma, credeam ...? (mai mult)
Salut TPU! Am o dilema destul de intima si sper ca pot sa gasesc raspunsul aici pe site. Am 17 ani si am fost la un majorat unde alaturi de prietenul meu betii fiind am decis sa avem o partida de amor....? (mai mult)
Bună TPU, anul acesta am nunta. Ne cununa verișoara mea care e de religie ortodoxa, și soțul ei este englez. Nunta au făcut o in Anglia, credeți ca va fi o problema la cununia religioasă? Nu ...? (mai mult)
Hey, am si eu o problema, sa zic asa… pe la jumatatea lunii noiembrie am facut- o. Ideea e ca dupa primul numar, tipul a scos prezervativul si a ejaculat pe abdomenul meu, nu este aici problema, ...? (mai mult)
Am o stare foarte ciudată, am 13, aproape 14. Suntem deja de 3 luni impreuna, el are 17 ani si azi m- a întrebat daca vreau sa imi dau tricoul jos. Inițial am zis nu. da a insistat si pana la urma...? (mai mult)
Nu mai este ca la început. Dacă nu ii dau mesaj, nu mai vorbim. La fel și cu apelul telefonic. Investesc prea mult și am ajuns la maturitate sa nu îmi bat joc doar ca mă plictisesc de relație....? (mai mult)
Daca nu ai nici o problema ar trebui ca si dupa ejaculare sa nu aiba niciun fel de miros penisul sau e normal si dupa ejaculare sa miroasa? Ca e miros specific care apare dupa ejaculare. Gen cum e si cu...? (mai mult)
Cum facem s-o luam de la capat, cei singuri din nou, ca sa nu ne surprinda problemele si belele tot asa? Ajutor, please.
Buna ziua, am si eu o intrebare. Ieri am vazut pe lenjeria intima o scurgere maroniu ruginie. Menstruatia trebuie sa imi apara peste o saptamana. Am avut si contacte intime neprotejate de cele mai multe...? (mai mult)
Buna! Sunt cu prietenul meu impreuna de 1 luna si ne- am mutat impreuna.Ieri ne- am certat foarte tare deoarece El mi- a cerut sa ma culc cu El iar eu am refuzat spunand CA este prea devreme.Ideea e ca...? (mai mult)
Ce inseamna daca o colega ma îmbrățișează pe la spate, semn de prietenie sau mai mult?
Salut! Am 22 de ani, pentru o prima intalnire cu o fata, ea are tot 22, este ok iesirea la cinema? Sau nu o sa ne putem cunoaste asa bine pentru ca trebuie sa pastram linistea la film si nu o sa fie...? (mai mult)
Salutare TPU! Mi s- a facut dor sa mai conversez cu voi! Ce parere aveti despre cupluri care isi pun pe retelele de socializare o poza cu data nuntii sub forma, , Save the date 30.08. 2023(data e doar...? (mai mult)
Bună, vorbesc cu cineva de 2 săptămâni si m- am îndrăgostit de el fără să îmi dau seama ca el este mai mic decât mine si îmi este rusine acum, lui nu mi pasă așa mult de asta, tot mă ...? (mai mult)
Salutare TPU, am introdus penisul in vagin de vreo doua ori neprotejat in ultima zi a ciclului menstrual al iubitei mele luna trecută, am mai facut sex neprotejat cu ejaculare afara in perioada nefertila...? (mai mult)
Buna seara, e normal ca o femeie de 52 de ani sa nu fie la menopauza, intreb pentru o cunostinta?
Salut. Am și eu nevoie de un sfat de la persoana serioasă și expermentata. Ce suplimente alimentare, alimente vitamine ați putea recomanda unui adolescent pentru a- l ajuta în probleme sexuale : ...? (mai mult)
Daca ti-ai inceput viata sexuala, dupa cateva saptamani simt ca niste palpitatii in zona burtii, din ce motiv ar fi?
In urma efectuarii unei ecografii transvaginale s- a constatat candidoza si cateva chisturi pe unul dintre ovare, peretii uterului si uterul in sine era normal. Menstruatia neregulata inca nu a venit ...? (mai mult)
Buna, pe 3 septembrie a fost o joaca cu prtn meu in fine.Am facut teste de sarcina pana in luna noimbrie in fiecare luna cate un test, de atunci nu am mai intretinut act sexual.Dar de pe 3 septembrie...? (mai mult)
Salut, o întrebare, în ultima vreme sunt balonată, oare sunt șanse să fiu gravidă? nu am făcut sex neprotejat și menstruatia am avut- o luna trecută, grețuri și vărsături nu am, dar când...? (mai mult)
Cum este să faci sex cu o persoană peste 60 de ani?
Bună, ce poziții sexuale recomandați pentru un penis mic? Adică ce poziții sunt mai bune?
Buna! De o luna ies cu un baiat. Nu am oficializat relatia, dar ne comportam ca și cum am fi intr- una. La un moment dat vorbeam de foști, și eram curioasa cu cine a fost. (S- a despărțit acum 3...? (mai mult)
Buna seara, in data de 24 decembrie trebuia sa imi apara menstruatia, aceasta a intarziat iar in data de 31 decembrie am avut primul meu contact sexual (mentionez ca a fost protejat) pana in ziua de ...? (mai mult)
In ultimele zile am pete albe pe chilot, ce sa fie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
brokxy întreabă:
militiaromana întreabă:
ApostolDaniela întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice